warwolf Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Én is felesbe nyomom, lomha mint volt és ennyi. A fogyasztást nem mértem, de sokkal biztos nem eszik többet. Kb. semmivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Ha valakit érdekel, bioetanol használatról egy korrelt írás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Ha valakit érdekel, bioetanol használatról egy korrelt írás. Minden tiszteletem a tiéd, de frankón nem olvassa senki azokat a linkeket amiket beszúrok ide?Itt a fórumon is van ilyen téma, linkeltem korábban, onnan pedig vannak hivatkozások úgy a www.e85kft.hu mint a www.e85power.hu -ra.Ezeken az oldalakon fent van minden erről az üzemanyag fajtáról. Aki ennél többet akar tudni, az tanuljon vegyésznek. Tudom apróság, de én mióta forgalmazzák használom úgy direktben, mint átalakítók nélkül felesben, gond nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi82 Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Minden tiszteletem a tiéd, de frankón nem olvassa senki azokat a linkeket amiket beszúrok ide?Itt a fórumon is van ilyen téma, linkeltem korábban, onnan pedig vannak hivatkozások úgy a www.e85kft.hu mint a www.e85power.hu -ra.Ezeken az oldalakon fent van minden erről az üzemanyag fajtáról. Aki ennél többet akar tudni, az tanuljon vegyésznek. Tudom apróság, de én mióta forgalmazzák használom úgy direktben, mint átalakítók nélkül felesben, gond nélkül. Tisztelet a kivételnek! Pl nekem... :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Még egy etanolos cikk... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Ebben is érvelnek ellene meg mellette is,de a legjobb,hogy "egy szerelő azt mondta,hogy belélegezve az etanolos kipufogófüst halált okozhat" :D :P A sima benzin kipufogófüstje meg ampi pur illatú :lol: Még egy etanolos cikk... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 "egy szerelő azt mondta,hogy belélegezve az etanolos kipufogófüst halált okozhat" :P :lol: Nekem tönkre ment az ablaktörlő lapátom.Biztos az E85 miatt.... :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi82 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Nekem tönkre ment az ablaktörlő lapátom.Biztos az E85 miatt.... :lol: :lol: Már az enyém is csíkosan töröl. Ha tankolok gyorsan benzint még megmenthetem?? :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Már az enyém is csíkosan töröl. Ha tankolok gyorsan benzint még megmenthetem?? :lol: :D Sajnos nem.Csak a csere segít. :D :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Végre Szegeden is nyílt egy etanolos kút! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Végre Szegeden is nyílt egy etanolos kút! Én is ma mejek mixelni egy kis anyagot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dudikov Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Ma betankoltam én is 20liter benyát meg 15 liter etanolt. Hidegen melegen ugyanaz a hatása mint a benzinnek. Tényleg jó, egyenlőre így tankolás után olcsóbbra jön ki, most nem tolom neki nagyon figyelem mennyit fogyaszt a keverékből így, majd írom a reakcióimat, következő tankoláskor emelem a dózist kipróbálom olyan 25l benzin 35l ethanol mert igazából százalékosan pont így van fele fele arányban, mert ugye az etanolban 85%alkohol meg 15%benzin van. Egyébként a fejembe vettem egy Hunflexhez hasonló cuccos megépítését, esetleg valakinek tudtok hogy van ilyen cucca mert attól szívesen kérdeznék ezt azt róla aztán ha sikerül az építés szívesen megosztanám veletek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Egyébként a fejembe vettem egy Hunflexhez hasonló cuccos megépítését, esetleg valakinek tudtok hogy van ilyen cucca mert attól szívesen kérdeznék ezt azt róla aztán ha sikerül az építés szívesen megosztanám veletek. Kérlek olvass már vissza.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Helló!! Na teletankoltam a verdát e85el.24 km-et írt ki a bc amikor a kúthoz értem és csak 54 litert tudtam beletankolni.Elvileg 60 literes a tank.Akkor hogy is van ez??A mutató is le volt feküdve és a szegénységjelző is villogott már.Vkinek tapasztalat???Eddigi tapasztalat,h.gázadásra kicsit torpan,utána kezd el húzni.Jah a lényeg,h.átalakító nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Helló!! Na teletankoltam a verdát e85el.24 km-et írt ki a bc amikor a kúthoz értem és csak 54 litert tudtam beletankolni.Elvileg 60 literes a tank.Akkor hogy is van ez??A mutató is le volt feküdve és a szegénységjelző is villogott már.Vkinek tapasztalat???Eddigi tapasztalat,h.gázadásra kicsit torpan,utána kezd el húzni.Jah a lényeg,h.átalakító nélkül. Egy az egyben használod az E85-öt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Egy az egyben használod az E85-öt? Már nem1x mentem így vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Már nem1x mentem így vele. Az E85 témában éppen Subi78 is ilyen fejleményről számol be.Külföldi fórumokon volt már róla szó, a 2.5V6 némely verziója gond nélkül veszi a tiszta E85 üzemet.De pl. az MV6 már nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Az E85 témában éppen Subi78 is ilyen fejleményről számol be.Külföldi fórumokon volt már róla szó, a 2.5V6 némely verziója gond nélkül veszi a tiszta E85 üzemet.De pl. az MV6 már nem. Az MV6 az a 3.0 V6 motor, 2962 ccm, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Az MV6 az a 3.0 V6 motor, 2962 ccm, nem? Így van.De Vectra B szakaszon hívták i30-nak is.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Helló!! Lehet azis közre játszik,h.gyári irmscher chip van benne,meg a vezérműtengelyek se gyáriak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Nekem saját tapasztalat,hogy olyan 4-5 literrel kevesebbet mutat a mutató mint ami van benne.Mondjuk ez mindig jobb mint némely autóban hogy még mutat,aztán meg tolod a kútig.Mondjuk nekem az összes Opelom ilyen volt.Én nem merném fullra etanollal megtankolni,várjuk a fejleményeket,hogy mit tapasztalsz! Helló!! Na teletankoltam a verdát e85el.24 km-et írt ki a bc amikor a kúthoz értem és csak 54 litert tudtam beletankolni.Elvileg 60 literes a tank.Akkor hogy is van ez??A mutató is le volt feküdve és a szegénységjelző is villogott már.Vkinek tapasztalat???Eddigi tapasztalat,h.gázadásra kicsit torpan,utána kezd el húzni.Jah a lényeg,h.átalakító nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Nekem saját tapasztalat,hogy olyan 4-5 literrel kevesebbet mutat a mutató mint ami van benne.Mondjuk ez mindig jobb mint némely autóban hogy még mutat,aztán meg tolod a kútig.Mondjuk nekem az összes Opelom ilyen volt.Én nem merném fullra etanollal megtankolni,várjuk a fejleményeket,hogy mit tapasztalsz! Lenulláztam mindent.Legtöbbet városi üzem lesz szerintem,kis országúttal tarkítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dudikov Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Kérlek olvass már vissza.... :lol: Visszaolvastam köszi... asszem ez a hunfelx eléggé fapados megoldás ahogy látom, panaszkodnak rá és mindenki aki ezzel kezdte most eladja... meg kicsit bosszantó is hogy van benne 5000 forint értékű alaktrész és 20-30ezerért adják na mindegy ez már az üzleti rész. Inkább valami vezérelhetős dolog kellene mint a bioetun vagy ilyesmi azt lehet az autóhoz szabni szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 100km megtétele után tiszta e85el 12 az átlag.Ebbe van város és országút is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Lehet én képzelem be magamnak,de olyan mintha halkabban,kulturáltabban járna alapjáraton a motor mióta etanolt tankolok bele.És az injektor ciripelő hangját sem hallani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts