straega Elküldve Január11, 2012 Elküldve Január11, 2012 Üdv,nagyjából mit eszik egy x20xev motor,ami vectrában van,automata,B+G? Most cserélném le a 2.5 td omegámat... manuális csak benzines nekem város 9-10l országút 6-7l átlag olyan 8l körül haladva! szerintem az automata benzinnel kb 1 literrel ehet többet de ez is erősen láb függő :lol: azt hiszem van itt olyan akinek van X20-a automata de nem tudom ki az ő meg mondaná a tutit
straega Elküldve Január11, 2012 Elküldve Január11, 2012 Lehet hogy már késő van,de hogy sikerült spórolni kb 4000 Ft-ot?Maximum 10 Ft-ot literenként,az 600 Ft!Vagy külföldön tankoltál? :icon13: csak néztem figyeltek-e :D :devlish: á *** igazad van ütöttem véletlenül még egy nullát is 1 liter az mert csak 40 ment bele azért röhögök még most is :devlish: :icon13: az kemény lenne ha 10-et spóroltam volna itthon azt hiszem nem nagyon használnám gyakran olyan árak mellett :lol:
Fort Elküldve Január11, 2012 Elküldve Január11, 2012 csak néztem figyeltek-e :D :devlish: á *** igazad van ütöttem véletlenül még egy nullát is 1 liter az mert csak 40 ment bele azért röhögök még most is :devlish: :icon13: az kemény lenne ha 10-et spóroltam volna itthon azt hiszem nem nagyon használnám gyakran olyan árak mellett :lol: Figyelünk ám! :D B) Pár napja azt számolgattam,honnan éri még meg kimenni az ukránokhoz tankolni!Hát tőlünk nem! :icon13: Van valakinek X20XEV automata,de az sem gázos!Ez ám az összetett kérdés...Kb plusz 1 liter az automata,a gáznál meg Krisz fogyasztását lehet figyelembe venni!straega,te ma már ne matekozz,mert rosszul lesz a cartárs ha megtudja hogy 10(0) litert eszik az az autó! :D
Adam1 Elküldve Január12, 2012 Elküldve Január12, 2012 Nekem változatlanul 4,7-4,8 l/100 km a fogyi gázolajból. Az 1.2 45LE Corsa 5,8-6 liter benzint kér ugyanilyen használat mellett.
kelly Elküldve Január12, 2012 Elküldve Január12, 2012 Lassan váltani kell dízelre vagy gázra mert rohadt dráge ez a benzin. :lol: Nekem változatlanul 4,7-4,8 l/100 km a fogyi gázolajból. Az 1.2 45LE Corsa 5,8-6 liter benzint kér ugyanilyen használat mellett.
zozor Elküldve Január12, 2012 Elküldve Január12, 2012 Lassan váltani kell dízelre vagy gázra mert rohadt dráge ez a benzin. :lol: Csak gázra...! :D Szerintem...
potyo Elküldve Január12, 2012 Elküldve Január12, 2012 Csak gázra...! :lol: Szerintem... Szerelőm, akinek 20 éve dízel autója van (volt közte több francia is, meg most is az van :D ) is már legutóbbi beszélgetésünkkor azt mondta, hogy nem éri már meg dízelt tartani, mostmár ő is benzinest venne és gázzal hajtaná. Amikor még a gázolaj olcsóbb volt a benzinnél, meg ugye kevesebbet is fogyaszt, akkor még kb. ugyanott volt az ember vele, mint a gázzal és cserébe nem foglalta semmi a csomagtartóban a helyet. De ma már sajnos a gázolaj drágább a benzinnél, egyre kevésbé éri meg dízelt tartani, főleg, hogy ezek a modern dízelek ha megdöglik bennük valami, eléggé zsebbenyúlósak tudnak lenni...
tothi_87 Elküldve Január12, 2012 Elküldve Január12, 2012 Szerelőm, akinek 20 éve dízel autója van (volt közte több francia is, meg most is az van :lol: ) is már legutóbbi beszélgetésünkkor azt mondta, hogy nem éri már meg dízelt tartani, mostmár ő is benzinest venne és gázzal hajtaná. Amikor még a gázolaj olcsóbb volt a benzinnél, meg ugye kevesebbet is fogyaszt, akkor még kb. ugyanott volt az ember vele, mint a gázzal és cserébe nem foglalta semmi a csomagtartóban a helyet. De ma már sajnos a gázolaj drágább a benzinnél, egyre kevésbé éri meg dízelt tartani, főleg, hogy ezek a modern dízelek ha megdöglik bennük valami, eléggé zsebbenyúlósak tudnak lenni... Az a baj az új dízelekkel, még ha olcsóbb is lenne a gázolaj, akkor is a fentartási kölcség elvinné a pluszt és még drágábra is jönne ki. pl egy részecsekeszűrő csere 100E kilométernél 200-300E-ért vagy egy kettőstömegű lendkerék csere 150-180E kilométer környékén amire minden szerelő azt mondja hogy csak komplett kuplung felújítással érdemes csinálni 400E-ért.
kelly Elküldve Január12, 2012 Elküldve Január12, 2012 Kis off de nézegettem hogy németbe elég jó áron hozzá lehet jutni Focus 1.6 TDCI-hez.Eszik öt litert. Csak egy példa, viszont a fentebb említett meghibásodásoktól én is félnék az biztos. Szerelőm, akinek 20 éve dízel autója van (volt közte több francia is, meg most is az van :lol: ) is már legutóbbi beszélgetésünkkor azt mondta, hogy nem éri már meg dízelt tartani, mostmár ő is benzinest venne és gázzal hajtaná. Amikor még a gázolaj olcsóbb volt a benzinnél, meg ugye kevesebbet is fogyaszt, akkor még kb. ugyanott volt az ember vele, mint a gázzal és cserébe nem foglalta semmi a csomagtartóban a helyet. De ma már sajnos a gázolaj drágább a benzinnél, egyre kevésbé éri meg dízelt tartani, főleg, hogy ezek a modern dízelek ha megdöglik bennük valami, eléggé zsebbenyúlósak tudnak lenni...
potyo Elküldve Január12, 2012 Elküldve Január12, 2012 Kis off de nézegettem hogy németbe elég jó áron hozzá lehet jutni Focus 1.6 TDCI-hez.Eszik öt litert. Csak egy példa, viszont a fentebb említett meghibásodásoktól én is félnék az biztos. Dízel Focus az a tipikus céges autó, legalábbis Magyarországon. De gondolom a fritzeknél is sok ilyen célra van belőlük.
tothi_87 Elküldve Január12, 2012 Elküldve Január12, 2012 Dízel Focus az a tipikus céges autó, legalábbis Magyarországon. De gondolom a fritzeknél is sok ilyen célra van belőlük. Nem jók a Ford TDCI-k 4 közeli ismerősömnek is volt ebből 3 egy év után megunt a havi 20-30 ezer forintos szervizeket a 4. a második motorcsere után eladta a 6 éves autót. a turbóikkal mindegyik szívott.
Fort Elküldve Január12, 2012 Elküldve Január12, 2012 Lehet kipróbálom ezt az adalékot! Van most rá valami kedvezményem!Használta,próbálta már valaki?
Adam1 Elküldve Január12, 2012 Elküldve Január12, 2012 Az a baj az új dízelekkel, még ha olcsóbb is lenne a gázolaj, akkor is a fentartási kölcség elvinné a pluszt és még drágábra is jönne ki. pl egy részecsekeszűrő csere 100E kilométernél 200-300E-ért vagy egy kettőstömegű lendkerék csere 150-180E kilométer környékén amire minden szerelő azt mondja hogy csak komplett kuplung felújítással érdemes csinálni 400E-ért. Ezért kell tartani Isuzu motoros B Vekit :lol: Egyszerű, mint a faék. 1142,5 megtett km 53,29 liter gázolaj = 4.66 l/100 km = 20,66 Ft/ km. Ezt talán az LPG-sek alul tudják múlni, de nem sokkal :D Egyébként a Common Rail dieselek üzemanyag befecskendező rendszere használattól függően ~150-170 ezer km-re van tervezve, szóval nem értem, hogy miért várnak / vártok tőle többet. Nem poénból vállalnak rá kb ennyi garanciát. Ezután után minden hibamentesen megtett km ajándék. Ki kell cserélni az egészet befecskendezőkkel, magasnyomású szivattyúval együtt (6-800e Ft) aztán lehet elébe nézni újabb 150-170 ezer gondtalan km-nek. Teljesen komolyan.
potyo Elküldve Január12, 2012 Elküldve Január12, 2012 Egyébként a Common Rail dieselek üzemanyag befecskendező rendszere használattól függően ~150-170 ezer km-re van tervezve, szóval nem értem, hogy miért várnak / vártok tőle többet. Nem poénból vállalnak rá kb ennyi garanciát. Ezután után minden hibamentesen megtett km ajándék. Ki kell cserélni az egészet befecskendezőkkel, magasnyomású szivattyúval együtt (6-800e Ft) aztán lehet elébe nézni újabb 150-170 ezer gondtalan km-nek. Teljesen komolyan. Eléggé sajnálatos a dolog. Mai gázolaj ár alapján nagyjából mire behozza a vásárláskori árkülönbözetet, addigra épp rá kell költeni egy vagyont...
tothi_87 Elküldve Január12, 2012 Elküldve Január12, 2012 Ezért kell tartani Isuzu motoros B Vekit :lol: Egyszerű, mint a faék. 1142,5 megtett km 53,29 liter gázolaj = 4.66 l/100 km = 20,66 Ft/ km. Ezt talán az LPG-sek alul tudják múlni, de nem sokkal :D Egyébként a Common Rail dieselek üzemanyag befecskendező rendszere használattól függően ~150-170 ezer km-re van tervezve, szóval nem értem, hogy miért várnak / vártok tőle többet. Nem poénból vállalnak rá kb ennyi garanciát. Ezután után minden hibamentesen megtett km ajándék. Ki kell cserélni az egészet befecskendezőkkel, magasnyomású szivattyúval együtt (6-800e Ft) aztán lehet elébe nézni újabb 150-170 ezer gondtalan km-nek. Teljesen komolyan. Az egyik havernak most ment ki a magasnyomású szivattyú a C4-esében, azt mondták neki hogy jutányos áron 400E-ért megcsinálják, és ez nem márkaszervíz hanem itt egy helyi szerelő! Ez nagyon jól mutatja a külömségeket!: http://gazmegfek.vateraauto.hu/2011/09/29/...el-vagy-benzin/
Zsomat Elküldve Január12, 2012 Elküldve Január12, 2012 Az egyik havernak most ment ki a magasnyomású szivattyú a C4-esében, azt mondták neki hogy jutányos áron 400E-ért megcsinálják, és ez nem márkaszervíz hanem itt egy helyi szerelő! Ez nagyon jól mutatja a külömségeket!: http://gazmegfek.vateraauto.hu/2011/09/29/...el-vagy-benzin/ Ez is épp témába vág.
zaza73 Elküldve Január12, 2012 Elküldve Január12, 2012 Egyébként a Common Rail dieselek üzemanyag befecskendező rendszere használattól függően ~150-170 ezer km-re van tervezve, szóval nem értem, hogy miért várnak / vártok tőle többet. Nem poénból vállalnak rá kb ennyi garanciát. Ezután után minden hibamentesen megtett km ajándék. Ki kell cserélni az egészet befecskendezőkkel, magasnyomású szivattyúval együtt (6-800e Ft) aztán lehet elébe nézni újabb 150-170 ezer gondtalan km-nek. Teljesen komolyan. Az első generációsoknál valóban, viszont a mostaniak azért már jóval többre képesek. Sógorom most hagyta el a 420000 Km-t. Vezérlés és olajcserén kívül meg persze szűrők még nem volt a motorral semmi gond. Egyetlen érzékeny pont: koszos gázolaj.
Zsomat Elküldve Január12, 2012 Elküldve Január12, 2012 Az első generációsoknál valóban, viszont a mostaniak azért már jóval többre képesek. Sógorom most hagyta el a 420000 Km-t. Vezérlés és olajcserén kívül meg persze szűrők még nem volt a motorral semmi gond. Egyetlen érzékeny pont: koszos gázolaj. Tényleg, neked hogy muzsikál a verda?
zaza73 Elküldve Január12, 2012 Elküldve Január12, 2012 Tényleg, neked hogy muzsikál a verda? Május óta beleraktam 60000-ret, eddig gond nélkül szerencsére. Most cseréltem vezérlést, na meg 4x már olajat. Remélem így is marad :lol:
Zsomat Elküldve Január12, 2012 Elküldve Január12, 2012 Május óta beleraktam 60000-ret, eddig gond nélkül szerencsére. Most cseréltem vezérlést, na meg 4x már olajat. Remélem így is marad :lol: Ejha. Még egy év, és gyakorlatilag ez is csereérett. :D Májusig meg lesz neked a 80 000, még egy év és 160 000. Mennyivel is vetted?
Adam1 Elküldve Január13, 2012 Elküldve Január13, 2012 Május óta beleraktam 60000-ret, eddig gond nélkül szerencsére. Most cseréltem vezérlést, na meg 4x már olajat. Remélem így is marad :lol: Jesszus, az komoly :D
zaza73 Elküldve Január13, 2012 Elküldve Január13, 2012 Ejha. Még egy év, és gyakorlatilag ez is csereérett. :lol: Májusig meg lesz neked a 80 000, még egy év és 160 000. Mennyivel is vetted? 90000-rel vettem (óra szerint), most vagyok 150000-nél. A kettős tömegű lendkereket már azért hallani, de még várok vele. Valszeg cserénél majd fixet rakatok bele. Persze előbb-utóbb majd nálam is kezdődnek a gondok :D
Adam1 Elküldve Január13, 2012 Elküldve Január13, 2012 90000-rel vettem (óra szerint), most vagyok 150000-nél. A kettős tömegű lendkereket már azért hallani, de még várok vele. Valszeg cserénél majd fixet rakatok bele. Persze előbb-utóbb majd nálam is kezdődnek a gondok :D Csak az ugye nem poénból lett bele tervezve a konstrukcióba, hanem hogy rezgést csillapítson. Anélkül lehet, hogy a motortartó bakokat veri majd szét :lol:
zaza73 Elküldve Január13, 2012 Elküldve Január13, 2012 Csak az ugye nem poénból lett bele tervezve a konstrukcióba, hanem hogy rezgést csillapítson. Anélkül lehet, hogy a motortartó bakokat veri majd szét :huh: Igazad van, de még mindig olcsóbb tartót cserélni. Valami jobb megoldást is kitalálhatnának, mert más típusoknál is csak eddig bírja. Na és elég sokba fog majd fájni :rolleyes:
Recommended Posts