Thor Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Igen, de egy 16-os felnire szélesebb gumi fog menni, mint mondjuk egy 14-esre ^_^ Igen, de a km óra csalását a szélesség nem befolyásolja :D Van mindkét átmérőben 195 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Igen, de a km óra csalását a szélesség nem befolyásolja ^_^ Van mindkét átmérőben 195 :D A fogyasztást fogja befolyásolni a szélesség :D Nem törvényszerű, de nem azért vesznek 16-os felnit, hogy valami 175-ös virsli gumit tegyenek rá, hanem minimum 205-öst :D Hóban egyébként jobb a keskenyebb gumi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 A fogyasztást fogja befolyásolni a szélesség ^_^ Nem törvényszerű, de nem azért vesznek 16-os felnit, hogy valami 175-ös virsli gumit tegyenek rá, hanem minimum 205-öst :D Hóban egyébként jobb a keskenyebb gumi. Tudom, hogy befolyásolja :D Jaja, ezért van a Nagypókon 175/60R14 téligumi :D Arra nem is kell szélesebb. Ez pont jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Nos, a fele-fele arányban tankolt etanollal a fogyasztásom 9,1l-re jött ki (41l üzemanyag fogyott 451km-en). Kicsit többre számítottam, szóval meg vagyok vele elégedve. Ezt vegyes úthasználattal, valamint viszonylag sok klímahasználattal, városban sokszor 5 személlyel közlekedve, vegyes vezetési stílus mellett sikerült elérjem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Ma rátankoltam kíváncsiságból mert egy kicsit mentem autópályán is és 21.92L / 392 km azaz 5.6-ra jött ki a fogyasztásom így!Ebből kb 100 km volt pálya,a többi szinte főút! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 130 km 7 liter tiszta shell v-power racingel. Mért nem találgatás. Utána pedig rátankoltam a 45 liter v-powerre sima 95 shellt és így jött ki 6,9 átlag 300 kilométerre ami falu-város-főút-hegyre szerpentin-budapest és ebből kb 150 kilométer autópálya 130-as tempóval. 4 fő, tele csomagtartóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 130 km 7 liter tiszta shell v-power racingel. Mért nem találgatás. Utána pedig rátankoltam a 45 liter v-powerre sima 95 shellt és így jött ki 6,9 átlag 300 kilométerre ami falu-város-főút-hegyre szerpentin-budapest és ebből kb 150 kilométer autópálya 130-as tempóval. 4 fő, tele csomagtartóval. És 7,6 lett a vége 130-as autópálya tempóval, sok várossal és egy szép kis budapesti dugóval + a végén hegymenettel ^_^ Szerintem egészen jó eredmény úgy, hogy 4 fő + csomagtartó tele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 És 7,6 lett a vége 130-as autópálya tempóval, sok várossal és egy szép kis budapesti dugóval + a végén hegymenettel ^_^ Szerintem egészen jó eredmény úgy, hogy 4 fő + csomagtartó tele... Plusz az a marha sok szervizes cucc :D :D Én lekaptam az akku sarut,így nullázódott,meg kaptam ajándékba is pár litert,így most nem mértem a fogyasztást,de szerencsére tartja az 5.5-et! Kíváncsi leszek télen mennyire változik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hard Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 akinek van bc-je annak mennyit mutat alapjáraton üzem melegen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 akinek van bc-je annak mennyit mutat alapjáraton üzem melegen? 1,1-1,5 az ideális fogyasztás alapjáraton Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 akinek van bc-je annak mennyit mutat alapjáraton üzem melegen? Változó, de 0,9-1,1 között alakul ha már bemelegedett és nem megy a klíma. 1,2-re felment már lyukas kipufogóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Változó, de 0,9-1,1 között alakul ha már bemelegedett és nem megy a klíma. 1,2-re felment már lyukas kipufogóval. Z14XE Astra H 0,6 l/h-t mutatott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Z14XE Astra H 0,6 l/h-t mutatott. Van pár év különbség <_< Azért az X20XEV nálam nem éppen a mai technikai értelemben vett korszerű motor :wacko: Bár megjegyezném, hogy fogyasztása egyáltalán nem sok még akár mostani 2 literesekhez hasonlítva sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hard Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 bakker az enyém 0át mutat alapjáraton :/ akkor itt valami nem lesz jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 nekem júliusban végig 11.7l volt, augusztusban pedig 10.5l a fogyasztás. viszont ezek olyan pontosan jönnek mindig ki, hogy havi 3-4tankolásnál is mindig pont ugyan ennyi. amúgy tempósan és vigyázósan is ugyan ennyire jön ki. nincs meglepetés <_< továbbra is 2.0i automatával.. Szóval nekem olyan 35ft/km, ami azért nem kevés pénz :/ etanollal keverve olyan 31ft/km. főleg hogy az 1évvel ezelőtti benzinárral "csak" 23ft/km volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
újraVectra Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Az a 11.7 nekem picit nagyon soknak túnik. Nekem is 2.0+automata váltó. 35.000 Km-re számolva (vásárlás óta minden tankulás ) 8.79 L/100Km az átlagfogyasztás 1 év és 3 hónap alatt. Na jó, a klímát idén nem használtam (mert rossz a kompresszor)... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Az a 11.7 nekem picit nagyon soknak túnik. Nekem is 2.0+automata váltó. 35.000 Km-re számolva (vásárlás óta minden tankulás ) 8.79 L/100Km az átlagfogyasztás 1 év és 3 hónap alatt. Na jó, a klímát idén nem használtam (mert rossz a kompresszor)... <_< hm, akkor nekem mitől lehet ilyen sok? lehet, mert dombon lakok és mindig vissza kell küzdenem magam?:wacko: és te városban használod amúgy? mert m0-án 100al kolbászolva nekem se eszik sztem 8l-nél többet, csak ritkán megyek rajta.. nekem a 2év átlaga sztem 12liter körül mozoghat. sajna iphone-on volt vezetve 1évig amit most már legend váltott szóval újra kezdtem a számolást. klíma nálam nem dob a fogyasztáson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 klíma nálam nem dob a fogyasztáson. Nálam sem :wacko: Vajon azért, mert nincs is? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Nálam sem :wacko: Vajon azért, mert nincs is? <_< Tekerd csak lejebb a manuális (bocsánat,neked már elektromos) klímát és úgy próbáld :( Ma megjártam Bécs és környékét,majndem 400 km összejött!Holnap rátankolok és kiderűl mennyi a fogyasztásom autópályán! GPS szerint 120-130km/h között átlagban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Tekerd csak lejebb a manuális (bocsánat,neked már elektromos) klímát és úgy próbáld :wacko: Ma megjártam Bécs és környékét,majndem 400 km összejött!Holnap rátankolok és kiderűl mennyi a fogyasztásom autópályán! GPS szerint 120-130km/h között átlagban! Én is autópályáztam ma, de csak 100-110 között nyomattam. Ennél nagyobb sebességet nem igazán szereti a gépezet, túl hangos. Egy 6-odik fokozat nagyon elkélne, azzal olyan csendesen hasítana 130-140 körül, hogy öröm volna nézni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Én is autópályáztam ma, de csak 100-110 között nyomattam. Ennél nagyobb sebességet nem igazán szereti a gépezet, túl hangos. Egy 6-odik fokozat nagyon elkélne, azzal olyan csendesen hasítana 130-140 körül, hogy öröm volna nézni <_< Igen,elég hangosan berreg!100-110-nél tudom a fogyasztást,de kíváncsi leszek így mennyivel lesz több 3000 feletti fordulaton!Mutató szerint zabált rendesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 senki nem tud vmi tippet, mitől fogyaszt az enyém többet mind más ugyan ilyen típusa? idegesít eléggé :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 senki nem tud vmi tippet, mitől fogyaszt az enyém többet mind más ugyan ilyen típusa? idegesít eléggé :/ Első körben Lambda szonda? - nekem a C20NE csinálta ugyan ezt 1-2 hónap alatt felment a fogyasztásom 11 liter fölé, semmi hibajellel, majd 3-4 hónap után néha kigyulladt a sárga lámpa, akkor kiolvastam, lambda szonda fesz. alacsony-t írt ki. Csere után visszament 8 literre a fogyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Első körben Lambda szonda? - nekem a C20NE csinálta ugyan ezt 1-2 hónap alatt felment a fogyasztásom 11 liter fölé, semmi hibajellel, majd 3-4 hónap után néha kigyulladt a sárga lámpa, akkor kiolvastam, lambda szonda fesz. alacsony-t írt ki. Csere után visszament 8 literre a fogyi. 1x már cseréltem régebben, de akkor is bontottra. hibát sose ír rá a gép. honnan tudom még megnézni, hogy hibás-e? mert ugye nem 1 ft egy szonda. és ha nem ez a hiba, akkor feleslegesen adtam ki rá a pénzt :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 1x már cseréltem régebben, de akkor is bontottra. hibát sose ír rá a gép. honnan tudom még megnézni, hogy hibás-e? mert ugye nem 1 ft egy szonda. és ha nem ez a hiba, akkor feleslegesen adtam ki rá a pénzt :/ Ezt csak TECH-2-vel tudják megmondani, mert ha nem jó a szondád, akkor az ecu lekapcsolja és semmi hibajelet nem kapsz. Ilyenkor az egyéb értékek alapján megy a szabályozás, ezért is fogyaszthat sokat az autód. Én is így jártam tavasszal, most Hella van benne, ami 22000 pénz volt és jól működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts