Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Nekem a 7.0 azért jó, mert ahogy közlekedek, nem igazán sikerült eddig ilyeneket produkálni. :(

Mondjuk volt már 7.2, de akkor tojás a láb alatt, és ótópálya, stabil tempó. Ez a 7 meg a 4-esen, előzgetésekkel volt. ;)

Elküldve
nem diesel az véletlen :(

Hát nem is tudom... hidegen tényleg van dizeles hangja.... de most megint mérek....igaz, ez nem lesz országutas meg tél is van... bizti kijön a 7-8. Amugy a BC 5-6 ot mutat...hátha már végre elviszem átprogramoztatni....

Elküldve
Hát nem is tudom... hidegen tényleg van dizeles hangja.... de most megint mérek....igaz, ez nem lesz országutas meg tél is van... bizti kijön a 7-8. Amugy a BC 5-6 ot mutat...hátha már végre elviszem átprogramoztatni....

vagy cseréljünk az enyém mindíg 8-9 körül mutat, és valójában 6-7 :(

Elküldve
vagy cseréljünk az enyém mindíg 8-9 körül mutat, és valójában 6-7 :(

Az még jobb lenne, ha 4-5-öt mutatna mind most, és ennél 1-2 literrel kevesebbet fogyasztana... na az lenne igazi ;)

• 2 weeks later...
Elküldve

pf.

4 Bosch izzítógyertya 4sec/800C fok :huh:

Nem nagyon gondolkodik, indul mint egy benzines, csak egy bibi van az akksi. Tavaj megúsztam a cseréjét

kapott akkuvit-et és így kibírta, ídén már nem biztos, hogy megúszom akksi csere nélkül.

Mert amíg garázsban ébred addig nincs baj, de ha elmegyek sielni és 3-5 napot áll majd a -15-ben lehet nem indul be...

Elküldve

Ez van, hadd örüljünk mi is benyások legalább ilyenkor, ha máskor mindig le vagyunk nyomva a legalább egy liternyi plussz fogyasztás miatt. Habár akut nekem is kellett cserélni..... megadta magát már akkor, mikor megjöttek az első fagyok..... dehát egy hétéves Bosch-tól ez is szép teljesítmény volt...

Elküldve
..... dehát egy hétéves Bosch-tól ez is szép teljesítmény volt...

nekem is Bosch van benne, kezelem még egyszer akkuvittel és bízom, hogy nem ez a hetedik éve :huh: :lol: :D

• 3 weeks later...
Elküldve

Van egy 96-os 2.0 16v-s B Vectrám.

Mivel éjszaka dolgozom, ezért a városi közlekedés nem vészes (Bp)

A nagy hidegekben volt, hogy 11litert megette az autó akkor is ha úgy vezettem mint ha hímestojás lenne a gázpedál alatt. Azóta volt egy gyertya és légszűrő csere, az idő is jobb lett és mindjárt beéri 9,5lityivel is 100Km-en.

Most tervezem, hogy frissítek egy kicsit és lecserélem egy 2000-es évjáratú 2.0 DTI-re. Úgy sem duhajkodok a kocsival és nagyon nem mindegy, hogy 10literrel mászkálok vagy 6-7-el.

Elküldve
Van egy 96-os 2.0 16v-s B Vectrám.

Mivel éjszaka dolgozom, ezért a városi közlekedés nem vészes (Bp)

A nagy hidegekben volt, hogy 11litert megette az autó akkor is ha úgy vezettem mint ha hímestojás lenne a gázpedál alatt. Azóta volt egy gyertya és légszűrő csere, az idő is jobb lett és mindjárt beéri 9,5lityivel is 100Km-en.

Most tervezem, hogy frissítek egy kicsit és lecserélem egy 2000-es évjáratú 2.0 DTI-re. Úgy sem duhajkodok a kocsival és nagyon nem mindegy, hogy 10literrel mászkálok vagy 6-7-el.

Hidegen szerintem a dízel is fog fogyasztani majdnem 10-et. Mert azért kell jópár km ameddig bemelegedik....

Tankoltam.... 30-százalák város.... többi munkába országút.... 8 litres fogyi :huh: hát ez nem dizeles.... de a köccség sem az. :lol:

Elküldve
Az igen vicces lenne ha a 2.0DTi 10liter fogyasztana. Akkora hidegek már nem lesznek (-30fok meg hasonlók) :huh:

A 2.0DTi is beveri a városban a 7.5-8L gázolajat.

Ebként az én X20XEV-m is a hideg időre való tekintettel szintén beveri a 10L-t.Ha jobb idő van, beéri 8.5L-rel.

Elküldve
A 2.0DTi is beveri a városban a 7.5-8L gázolajat.

Ebként az én X20XEV-m is a hideg időre való tekintettel szintén beveri a 10L-t.Ha jobb idő van, beéri 8.5L-rel.

itt vitatkoznék egy kicsit.

Nekem a DTI akkor eszik 7,5-8at ha verem neki, egyébként inkább 6.5-7L

Ha országutazon akkor lemegy 6.5 alá most hétvégén olyan 6,25L de még nem tankoltam teli ez csak sacc. De a múltkor megjártam Kecskemét-Lakitelek-Bécs-Kecskemét egy tank, Lajosmizsénél kezdett fel-fel villanni a jel. És 140-160 pálya, kályha, klíma autómatán.

A nyáron Debrecen rekord fogyi 90-110 klíma egy személy 5-5,5L Johnnyi ment elöl :huh:

de aki ilyen autót hajt annak úgy sem az számít, hogy 6,5 vagy 7,5 hanem a méret a kényelem a full extra :lol: ...szeretem...

Elküldve

Hát nemt'om.Sztem nem fogja hozni a BC szerinti 8.7L-t....Inkább 12L felé tendál jelenleg a dolog, de sztem holnap rá fogok tankolni, mert nagyon "piszkálja" a csőröm, hogy mennyit evett E85-ből..... :huh:

Elküldve
A nyáron Debrecen rekord fogyi 90-110 klíma egy személy 5-5,5L Johnny ment elöl :huh:

Debrecenben az IAW-vel voltál te sügér! :lol:

Abádszalókon voltál a vekivel.

Elküldve
Debrecenben az IAW-vel voltál te sügér! :lol:

Abádszalókon voltál a vekivel.

akkor meg pláne már az én memóriám sem a régi :huh:

nem emlékszem hol kivel...a minap is rámköszönt egy szöszi a malom parkolóban, azt sem tudtam kicsoda de azt sem tudtam mit mondjak a Csillának! Első szava nem az volt, hogy ki ez hanem hogy dugt@d?

érdekes...aztán beugrott :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.