warwolf Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Ez a 7L-s országúti fogyasztást az 1.8-as Vectrád produkálta? Miután kibelezte a váltót........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Miután kibelezte a váltót........ Azért országuton tartható simán a 7 alatti fogyasztás.... nekem volt már 6.4 is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Nekem a 7.0 azért jó, mert ahogy közlekedek, nem igazán sikerült eddig ilyeneket produkálni. :( Mondjuk volt már 7.2, de akkor tojás a láb alatt, és ótópálya, stabil tempó. Ez a 7 meg a 4-esen, előzgetésekkel volt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 nekem volt már 6.4 is.... nem diesel az véletlen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 nem diesel az véletlen :( Hát nem is tudom... hidegen tényleg van dizeles hangja.... de most megint mérek....igaz, ez nem lesz országutas meg tél is van... bizti kijön a 7-8. Amugy a BC 5-6 ot mutat...hátha már végre elviszem átprogramoztatni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Hát nem is tudom... hidegen tényleg van dizeles hangja.... de most megint mérek....igaz, ez nem lesz országutas meg tél is van... bizti kijön a 7-8. Amugy a BC 5-6 ot mutat...hátha már végre elviszem átprogramoztatni.... vagy cseréljünk az enyém mindíg 8-9 körül mutat, és valójában 6-7 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 vagy cseréljünk az enyém mindíg 8-9 körül mutat, és valójában 6-7 :( Az még jobb lenne, ha 4-5-öt mutatna mind most, és ennél 1-2 literrel kevesebbet fogyasztana... na az lenne igazi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 10L.Echte város.........tél.........rövid távok.......gyakori hidegindítás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 8.6L/100km, ebből 60% város és 40% hosszútáv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 8.6L/100km, ebből 60% város és 40% hosszútáv. 8.0L/100km, ebből 40% város és 60% hosszútáv. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 :huh: benzinesek :lol: most egy kicsit én is, a cégessel kavarok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 :huh: benzinesek :lol: Na igen.... de a tegnap reggel nem izgultam.... minusz 20-ban pöccre indult !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Na igen.... de a tegnap reggel nem izgultam.... minusz 20-ban pöccre indult !!!! Bezonyámm! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 pf. 4 Bosch izzítógyertya 4sec/800C fok :huh: Nem nagyon gondolkodik, indul mint egy benzines, csak egy bibi van az akksi. Tavaj megúsztam a cseréjét kapott akkuvit-et és így kibírta, ídén már nem biztos, hogy megúszom akksi csere nélkül. Mert amíg garázsban ébred addig nincs baj, de ha elmegyek sielni és 3-5 napot áll majd a -15-ben lehet nem indul be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Ez van, hadd örüljünk mi is benyások legalább ilyenkor, ha máskor mindig le vagyunk nyomva a legalább egy liternyi plussz fogyasztás miatt. Habár akut nekem is kellett cserélni..... megadta magát már akkor, mikor megjöttek az első fagyok..... dehát egy hétéves Bosch-tól ez is szép teljesítmény volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 ..... dehát egy hétéves Bosch-tól ez is szép teljesítmény volt... nekem is Bosch van benne, kezelem még egyszer akkuvittel és bízom, hogy nem ez a hetedik éve :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Van egy 96-os 2.0 16v-s B Vectrám. Mivel éjszaka dolgozom, ezért a városi közlekedés nem vészes (Bp) A nagy hidegekben volt, hogy 11litert megette az autó akkor is ha úgy vezettem mint ha hímestojás lenne a gázpedál alatt. Azóta volt egy gyertya és légszűrő csere, az idő is jobb lett és mindjárt beéri 9,5lityivel is 100Km-en. Most tervezem, hogy frissítek egy kicsit és lecserélem egy 2000-es évjáratú 2.0 DTI-re. Úgy sem duhajkodok a kocsival és nagyon nem mindegy, hogy 10literrel mászkálok vagy 6-7-el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Van egy 96-os 2.0 16v-s B Vectrám. Mivel éjszaka dolgozom, ezért a városi közlekedés nem vészes (Bp) A nagy hidegekben volt, hogy 11litert megette az autó akkor is ha úgy vezettem mint ha hímestojás lenne a gázpedál alatt. Azóta volt egy gyertya és légszűrő csere, az idő is jobb lett és mindjárt beéri 9,5lityivel is 100Km-en. Most tervezem, hogy frissítek egy kicsit és lecserélem egy 2000-es évjáratú 2.0 DTI-re. Úgy sem duhajkodok a kocsival és nagyon nem mindegy, hogy 10literrel mászkálok vagy 6-7-el. Hidegen szerintem a dízel is fog fogyasztani majdnem 10-et. Mert azért kell jópár km ameddig bemelegedik.... Tankoltam.... 30-százalák város.... többi munkába országút.... 8 litres fogyi :huh: hát ez nem dizeles.... de a köccség sem az. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Az igen vicces lenne ha a 2.0DTi 10liter fogyasztana. Akkora hidegek már nem lesznek (-30fok meg hasonlók) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Az igen vicces lenne ha a 2.0DTi 10liter fogyasztana. Akkora hidegek már nem lesznek (-30fok meg hasonlók) :huh: A 2.0DTi is beveri a városban a 7.5-8L gázolajat. Ebként az én X20XEV-m is a hideg időre való tekintettel szintén beveri a 10L-t.Ha jobb idő van, beéri 8.5L-rel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 A 2.0DTi is beveri a városban a 7.5-8L gázolajat. Ebként az én X20XEV-m is a hideg időre való tekintettel szintén beveri a 10L-t.Ha jobb idő van, beéri 8.5L-rel. itt vitatkoznék egy kicsit. Nekem a DTI akkor eszik 7,5-8at ha verem neki, egyébként inkább 6.5-7L Ha országutazon akkor lemegy 6.5 alá most hétvégén olyan 6,25L de még nem tankoltam teli ez csak sacc. De a múltkor megjártam Kecskemét-Lakitelek-Bécs-Kecskemét egy tank, Lajosmizsénél kezdett fel-fel villanni a jel. És 140-160 pálya, kályha, klíma autómatán. A nyáron Debrecen rekord fogyi 90-110 klíma egy személy 5-5,5L Johnnyi ment elöl :huh: de aki ilyen autót hajt annak úgy sem az számít, hogy 6,5 vagy 7,5 hanem a méret a kényelem a full extra :lol: ...szeretem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Hát nemt'om.Sztem nem fogja hozni a BC szerinti 8.7L-t....Inkább 12L felé tendál jelenleg a dolog, de sztem holnap rá fogok tankolni, mert nagyon "piszkálja" a csőröm, hogy mennyit evett E85-ből..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 A nyáron Debrecen rekord fogyi 90-110 klíma egy személy 5-5,5L Johnny ment elöl :huh: Debrecenben az IAW-vel voltál te sügér! :lol: Abádszalókon voltál a vekivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Debrecenben az IAW-vel voltál te sügér! :lol: Abádszalókon voltál a vekivel. akkor meg pláne már az én memóriám sem a régi :huh: nem emlékszem hol kivel...a minap is rámköszönt egy szöszi a malom parkolóban, azt sem tudtam kicsoda de azt sem tudtam mit mondjak a Csillának! Első szava nem az volt, hogy ki ez hanem hogy dugt@d? érdekes...aztán beugrott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Első szava nem az volt, hogy ki ez hanem hogy dugt@d? érdekes...aztán beugrott :huh: Ki volt az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts