Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

odavoltunk Kunmadarason, ma meg Kecelen és eddig úgy néz ki, hogy sikerül kicsikarnom a Veciből az 5 liter körüli fogyasztást klímával tempomattal :unsure:

da majd tankolok és akkor jön az igazság :wacko:

Elküldve
Nekem meg a nagy kerékkel sem sikerül elérni a 10-et... a fenébe. :wacko:

Sőt, ma volt olyan, hogy megtehető km: 915 km... ekkor már 40-50 km bele volt hajtva. :lol:

700X km, a BC csodás adatokat ír ki, de miután tankoltam, rájöttem, hogy v.ki nem mond igazat! :unsure:

• 3 weeks later...
Elküldve

szép! Nekem most a nagy kerekek és a minap belerakot autópályázás után 9,3-on áll a BC, ami a 15-ösökkel pontos volt. Most a km kb. 3-5%-kal kevesebb a mérésekben a valóstól.

Picit nagyobb a guriga, mint a típus gyárija, de a 2.0-hoz pont váltó lenne. :unsure:

Elküldve

:unsure:

mivel a hétvégén tesztelhettem a H Astra 1,4 és 17D motorokat, ha csak tehetem diesel lesz a következő is

...bár... az autó benzinnel megy, a kéziváltó az autógyártás szégyene...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Elküldve

Na megvolt a termosztát meg vezérléscsere....hát első nekifutásra a BC szerint 0.6 literrel kevesebbet fogyaszt. A hütővízhőmérő meg be van ragadva a 80-ra

Elküldve

Nah, tapasztalatok F20-al

város, dinamikusan, teszt üzemmód: 10,4 L/ 100 km a bc szerint.

Leszámítva, hogy picivel nagyobb a kerék, mint amivel kalibrálva lett, vagyis ergo több a km, mint amit számol, nem is rossz.

országút, 80-110 km/h: 7,0 L/ 100 km. :( :P :cry: :D ;) :P

Tetszik! :P

Elküldve

lehetni lehet, csak na, tudod, ez olyan tojás a pedál alatt volt. Vagy inkább egész pontosan tojás tempomat. Alig kellett fékezni, vagy előzni.

Az egyedüli hátráltató az eső, meg a kamionok voltak. Alig volt forgalom éjjel.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Elküldve

asszem téli gumival picit csal a BC.

8,3-at mutatott átlagra, közben számolással 7,6-ra jött ki.

Ja, és Pestről haza, egész jól fogyasztott kb. (:( ) 130 km/h-nál

Elküldve
Nah, tapasztalatok F20-al

város, dinamikusan, teszt üzemmód: 10,4 L/ 100 km a bc szerint.

Leszámítva, hogy picivel nagyobb a kerék, mint amivel kalibrálva lett, vagyis ergo több a km, mint amit számol, nem is rossz.

országút, 80-110 km/h: 7,0 L/ 100 km. :( ;) :) :( ;) :D

Tetszik! :D

Ez a 7L-s országúti fogyasztást az 1.8-as Vectrád produkálta?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.