hemi Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ottokar Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Helló mindenkinek.! Bizonytalan vagyok A régi Vectrámat cserélném újjabbra, de nem tudom hogy milyen lehet az alábbi: Szintén Vectra 2000-es benzines, autómata váltóval?????????????? Ja és 99-es évjárat. --? Megbízható az autómata váltó ? Hány litert fogyaszthat ? Help.! Légyszí vki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 (edited) Helló mindenkinek.! [size=7]Bizonytalan vagyok A régi Vectrámat cserélném újjabbra, de nem tudom hogy milyen lehet az alábbi: Szintén Vectra 2000-es benzines, autómata váltóval?????????????? Ja és 99-es évjárat. --? Megbízható az autómata váltó ? Hány litert fogyaszthat ? Help.! Légyszí vki. Jó lesz ám kisebb betűvel is :) A 2.0 benzines autómata biztos fain kis kocsi de ha a fogyasztás a szempont inkább X20DTL/DTH tehát diesel. Nekem kb 6L ;) A benzines automata biztos többet fogyaszt de nagyobb élmányt nyújt. Kisebb motorral semmi képpen! Az autó benzinnel megy. A kéziváltó az autógyártás szégyene. Módosítva Március6, 2006 : tomi023 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Vectra B gyári fogyasztási adatok, X20XEV motorral, és autómataváltóval: Város : 13.9L Hosszútáv :6.9L Vegyes : 9.4L Megkérdeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Mindezek ellenére meg kell venni azt az autót :) Ne hagyd hogy elvegyük a kedved! Csak mérlegelj én is Omegát szerettem volna...és Vectra lett ;) Nem bánom egy percig sem de az biztos, hogy a következő kocsim automata lesz. Ahányat vezettem mind teteszett. A ZF váltók jók. Max villamos baja lehet de az javítható esetleg Tech-2-vel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 Első fogyasztási adat a vectrával: 7,3 liter/100 km. Ebben volt kb. 40% város, 30% próbálgatás a többi meg normál haladás országúton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Első fogyasztási adat a vectrával: 7,3 liter/100 km. Ebben volt kb. 40% város, 30% próbálgatás a többi meg normál haladás országúton. Helló! Milyen finom tempóval vezettél? Az Én átlagfogyim kb. 9 liter/100 km és ennél lejjebb nem igen tudom szorítani, igaz nem mindig tudom tűrtőztetni a jobb lábamat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Helló! Milyen finom tempóval vezettél? Az Én átlagfogyim kb. 9 liter/100 km és ennél lejjebb nem igen tudom szorítani, igaz nem mindig tudom tűrtőztetni a jobb lábamat. Hát, akkor most kapaszkodj meg jobban! Eljött a következő tankolás... 7,17 liter/100 km!!! És ebben pedig volt 140-es haladás, meg városi startolás. Lehet a jobb lábam geometriája megváltozott... (régebben az 1.6-os astrába is sikerült 9-et belenyomatni! :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Lehet a jobb lábam geometriája megváltozott... (régebben az 1.6-os astrába is sikerült 9-et belenyomatni! :) ) A családbanvan egy Z16XE sedan, és 7L alatt, körül járnak el vele normál használat mellett városban.Amikor mentem vele, feltűnt, hogy a motort nem kell pörgetni, alul is van bőven nyomatéka, tehát elvileg én erre fogtam a "kevesebb" fogyit pl. az én 8.2-9L-es városi fogyimmal szemben, az X16XEl-nél. Aztán lehet, hogy rosszul okoskodom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Nos úgy néz ki, hogy a városi fogyasztás 2 literrel magasabb, mint az vegyes... 9,3 L/100 km... :blink: Nem rossz. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Javítottam a városi fogyasztásomon. 544 km 46,8 Liter benya. Így 8,6 L/100 Km. A kezelési könyv régi szabvány szerint 9,2-9,5-öt ír, új szerint meg 12-t. Asszem akkor rendben van a jobb lábam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vauxhall Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 :) Hát, akkor most kapaszkodj meg jobban! Eljött a következő tankolás... 7,17 liter/100 km!!! És ebben pedig volt 140-es haladás, meg városi startolás. Lehet a jobb lábam geometriája megváltozott... (régebben az 1.6-os astrába is sikerült 9-et belenyomatni! :) ) Szia Én nem tudom milyen vectrát vettél nekem egy Z16XE-m van 10 alá sosem ment a fogyasztása városban, de ezt több taxis is megerősítette,ha igaz amit írtál gratulálok, bár nem nagyon hiszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 :) Szia Én nem tudom milyen vectrát vettél nekem egy Z16XE-m van 10 alá sosem ment a fogyasztása városban, de ezt több taxis is megerősítette,ha igaz amit írtál gratulálok, bár nem nagyon hiszem KÖszi a bizalmat! :( :) Hidd el, ennyit fogyaszt. Sokat számít az is, hogy azok a taxisok mekkora távokra használják. ;) én napi 7+7km-eket városozok, és így jön ki ez a fogyi. 2+2km-ekkel valszeg ez is 10 lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Most ugyan adattal még nem tudok szolgálni újjal, annyi szerintem biztos, hogy az eddigi legmagasabb fogyiadat fog jönni. Nem vettem észre, hogy a jobb hátsó gumi túl puha... meg is indult a benyaméter lefelé...rendesen. :) saccra 10 felé rakom... de majd hamarosan tankolok, és kiszámolom. Szóval figyeljünk a gumikra! sokat lehet vele veszteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 :) Minden relatív. Nekem ha végre 10 l/100km alá menne a fogyim, akkor az minden idők egyik legalacsonyabb fogysztását jelentené nálam... lásd az aláírásomban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Jobbláb... még ez is sokat számít! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Én meg betankoltam valami trutyit a shellnél azóta nem megy a kocsi max 160 de azt is keservesen éri el, füstölgetek, és amíg nem indul a turbó addig semmi életjel :) Ma megnézem műszerrel, és ha minden ok tankolok bele rendesebb gázolajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Én meg betankoltam valami trutyit a shellnél azóta nem megy a kocsi max 160 de azt is keservesen éri el, füstölgetek, és amíg nem indul a turbó addig semmi életjel :) Ma megnézem műszerrel, és ha minden ok tankolok bele rendesebb gázolajat. Vagy tegyél bele v.mi adalékot, amitől kicsit feljavul, míg el nem fogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 1xűen nem hiszek a szememnek!!! Most 480 km után begurultam a kútra, és "csak" 45,65 litert sikerült tankolnom... 9,51 L/100 km! Most sem ment 10 felé a fogyim, pedig a klíma is volt használatban a főként városi forgalomban. Ja, meg néha picit duhajkodtam is! :) Szóval nekem teccik a fogyi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Úgy látszik most ez az én topicom. Nos. pénteken Soltvadkertre indulás előtt tankoltam... 259 km-re 27,02 Litert... Szóval sikerült 10,43-at megetetni a vekivel!!! :) Persze ebben volt egy adag szerencsétlenkedés, javítás közben után pörgetés, szóval nem tartom reálisnak. Nemsokára megint tankolok a kirándulás után... eddig 630 km-nél áll az óra, szóval biztos 10 alatt lesz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Akkor a beígért adatok: :huh: Soltvadkerti túra - 643,0 km 48,6 Liter --> 7,56 L/100 km egy kis város - 198,0 km 20,78 Liter --> 10,49 L/100 km (itt volt vagy 1,5 óra egyhelyben járatás+pörgetés a szerelgetések miatt, szóval nem igazán reális) Lurdy tali ótópályán, mint az állat - 492,0 km 45,89 Liter --> 9,33 L/100 km Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 Az enyém már alakul :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 csak jelezném város klímával, 42 fokban 7,24 l/100km egy tankra vetítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 hmm... de elhanyagoltam én is ezt a topikot. :) pedig írhatnám büszkén, hogy a 10-et a jeladó csere óta 1x sem sikerült vele megetetni, sőt, ha kicsit is kimegyek városon kívülre, mindjárt 8 körülre, vagy alá esik a fogyi, dinakimus vezetésnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Hétvégi kirándulás, csak országut, semmi város, nem nyomva, mert a gyerek is ott az autóba .... 4.9 BC szerint.... hű de meg vagyok elégedve. Leteszteltem a BC-t (eredeti vátozat), már ami a hátralévő km-eket illeti. A benzinmutató már ki volt feküve és a BC-nél addig mentem, mig még 20 km hátralevőt mutatott. Szerencsére nem maradt szárazon az AC. Hálából kapott is az autó egy teletankot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts