_Seth_ Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Vigyázni kell nagyon... most, hogy mondod rá is kérdezek van-e a hifis srácnak kábele akitől venni szoktam :D Mert nekem 10-es a tápkábel de kevés, kell a 20-as mert max kakaón amperszag van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Kihegeszthetted volna az autód vele :) Majdnem leégett tegnap az autóm!Elfelejtettem lekötni az erősítő kábeleit,mikor tettem vissza a cuccokat!Csak ki voltak húzva és letéve a kasztnira! A csomagtartóban az egyik kábel már füstölt!Még jó hogy észrevettem,de nem kellett volna a biztinek kiégnie ettől? Jó hülye voltam,nem tudom minek siettem annyira... :D Ilyen lett a kábel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Lehet hülye vagyok, de itt mit kell nézni? Mit csináltál vele? :D Nekem sem igazán tetszett a műanyag faberakás hát egy kicsit átalakítottam: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Akkor volt szaga rendesen. Hát nem lett volna jó, ha oda a gép, ráadásul végig is kellett volna nézned... áááááá...... :) Nyitva volt a csomagtartó,láttam a füstöt,nem éreztem!Meg a fél napos hegesztés után már teljesen mindegy volt az a kis füstszag,csak megijedtem hogy WTF?! Van két nagy porraloltóm a garázsban,nekimentem volna gyors a kocsinak vele!(tűzoltó vagy,hatott volna valamit?)Van egy kicsi autós is,azt hiszem holnap fel is csavarozom a csomagtartóba!Este írok pm-et a GPS-el kapcsolatban ha még érdekel! Vigyázni kell nagyon... most, hogy mondod rá is kérdezek van-e a hifis srácnak kábele akitől venni szoktam :D Mert nekem 10-es a tápkábel de kevés, kell a 20-as mert max kakaón amperszag van. Ez nem a tápkábel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 De nekem az lesz a cserés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 De nekem az lesz a cserés :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 :D A 4 csatornás erősítőt önmagában elbírta amikor az is még csak a mélyet hajtotta, de mióta a 4 csatis a 4 ajtót szólaltatja meg és egy 2 csatornás hídban hajtja a mélyet már kevés a kábel vastagsága ha fel van tekerve, és pont így szoktak leégni az autók :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 A 4 csatornás erősítőt önmagában elbírta amikor az is még csak a mélyet hajtotta, de mióta a 4 csatis a 4 ajtót szólaltatja meg és egy 2 csatornás hídban hajtja a mélyet már kevés a kábel vastagsága ha fel van tekerve, és pont így szoktak leégni az autók :D És mekkora a különbség a hangzásban?Van nekem is két 4 csatornás,de csak az egyik van bekötve és az is csak a mélyládát hajtja!A másik a szekrényben porosodik!A két elsőt még nem akartam rákötni,pedig minden megvan hozzá,csak így is jól szól szerencsére úgy vettem észre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Alapvetően már a fej is majdnem kihajtotta teljesen az ajtóban lévő hangszórókat de erősítőre kötve azért mégis csak más dimenzió :D De a megfelelő kihasználáshoz mármint a 4 csatis erősítőnek a hangszórókat is komolyabbra kellene cserélni, de akkor utána meg az erősítőt is cserélni mert akkor meg az lesz kevés.... szóval enne sosincs vége :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Lehet hülye vagyok, de itt mit kell nézni? Mit csináltál vele? :D Befurnéroztam, most már nem műanyag hanem eredeti fa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sankaka Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Sziasztok! Na hifi témába ne is menjünk bele... Vettem egy kajak fejegységet, bent is van, karaj minden. Most morfondírozok, hogy mit csináljak. Van egy zsigulim is, abból átrakjam-e a zenét (több száz watt) vagy építsek újat? Van egy 4 csatis erősítő, gondoltam azt berakom és kicserélem az ajtókban lévő gyári hangszórókat brutálisabbra. Nem tudom, hogy nem fogom-e hiányolni a mélyládát... Múlthéten feltöltöttük a klímát gázzal. Minden szuper, sehol nem ereszt. Mai napig volt meg az örömöm. Mikor bekapcsolom a digitet (mindegy hogy hol áll a hőfokszabályzó) a műszerfal alól morajlást hallok. Olyan mint mikor a csapágy szorul és hangot ad... Ja persze a hideget nem is nyomja... Gondolom behalt a klíma kompresszor. Készülök optikázni is, majd ha minden alkatrész megjön, csinálok egy kis prezit és megosztom a linket, ha kíváncsiak vagytok rá :D Nyugodalmas szép éjszakát mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Sziasztok! Na hifi témába ne is menjünk bele... Vettem egy kajak fejegységet, bent is van, karaj minden. Most morfondírozok, hogy mit csináljak. Van egy zsigulim is, abból átrakjam-e a zenét (több száz watt) vagy építsek újat? Van egy 4 csatis erősítő, gondoltam azt berakom és kicserélem az ajtókban lévő gyári hangszórókat brutálisabbra. Nem tudom, hogy nem fogom-e hiányolni a mélyládát... Ha eddig volt,akkor fogod hiányolni a mélyládát!A gyári hangszórók szerintem szépen szólnak ebben az autóban,szóval ha jó állapotban vannak nézd meg hogy egy mélyláda mennyit dobna a hangzáson!Ha összeadom a wattokat,ezren felül jön ki nekem is a végeredmény,de nem ez számít!Egy jól beállított,megválasztott minőségi cucc,fele ekkora teljesítménnyel is szebben szólna mint az enyém! :D Nekem a füstölgetés óta,nem akar menni a mélyláda,szóval holnap cserélhetem ki a kábelt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sankaka Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Ha eddig volt,akkor fogod hiányolni a mélyládát!A gyári hangszórók szerintem szépen szólnak ebben az autóban,szóval ha jó állapotban vannak nézd meg hogy egy mélyláda mennyit dobna a hangzáson!Ha összeadom a wattokat,ezren felül jön ki nekem is a végeredmény,de nem ez számít!Egy jól beállított,megválasztott minőségi cucc,fele ekkora teljesítménnyel is szebben szólna mint az enyém! :) Nekem a füstölgetés óta,nem akar menni a mélyláda,szóval holnap cserélhetem ki a kábelt! :D Már csak azt nem tudom, hogy a hátsó hangszórók mennyit érnek hangzásban. Hifis boltban azt mondták nem sokat :D Bár ez a "8" hangszóró tényleg szépen szól! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Már csak azt nem tudom, hogy a hátsó hangszórók mennyit érnek hangzásban. Hifis boltban azt mondták nem sokat :) Bár ez a "8" hangszóró tényleg szépen szól! Miről beszélünk??? :D Nekem 4 volt csak!A hátsók helyére betettem egy gyengébb párt,de mint ha ott sem lettek volna!Páromnak az 3 ajtósban viszont nagyon jól szól a kalaptartóban az ovál a mélyládával!Igaz mindegyik erősítőre van kötve!Ott meg a gyári elsőket nem hallani nagyon! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Nekem hátul is vannak, valamit jelent bár kérdés ki mit szeret hangzásnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sankaka Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Miről beszélünk??? :D Nekem 4 volt csak!A hátsók helyére betettem egy gyengébb párt,de mint ha ott sem lettek volna!Páromnak az 3 ajtósban viszont nagyon jól szól a kalaptartóban az ovál a mélyládával!Igaz mindegyik erősítőre van kötve!Ott meg a gyári elsőket nem hallani nagyon! :D Beleszámoltam a csippantókat is, azért raktam aposztrófba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Beleszámoltam a csippantókat is, azért raktam aposztrófba :D Én is,úgy jött ki a 4 nekem :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sankaka Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Én is,úgy jött ki a 4 nekem :) :D Jaaaa... Úgy nekem 8 van :D Elöl 2db 16-os + 2 db csipogó. Hátul 2db 13-as + 2 csipogó. Sokan meglepődtek már rajta. Nem nagyon jött ki ilyen?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Nekem is ilyen volt :D Volt még 10 hangszórós is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sankaka Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Nekem is ilyen volt :D Volt még 10 hangszórós is :D Akkor nem tudom mit csodálkoznak :) Csak ez a fránya klíma ne lenne kuka B) Na megyek aludni, mert reggel 4 mindjárt itt van! További szépet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Akkor nem tudom mit csodálkoznak :) Csak ez a fránya klíma ne lenne kuka B) Na megyek aludni, mert reggel 4 mindjárt itt van! További szépet! A 7 óra viszont k..rva messze :D Reggel 8-kor nyit az autósbolt,megnézem van e olyan pótféklámpájuk,amilyet kigondoltam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Ja enyémbe 10 hangszóró van elvileg a dudorok alapján :D Bár a balhátsó nem igazán működik, csak még meg kéne néznem hogy kell szétszedni az ajtókárpitot. -.- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Ja enyémbe 10 hangszóró van elvileg a dudorok alapján :) Bár a balhátsó nem igazán működik, csak még meg kéne néznem hogy kell szétszedni az ajtókárpitot. -.- Dudorok alapján mindenkinek annyi van,nekem is megvan még a helye is mind a 10-nek! :D Elől ha ajtónként megvan a 3 darab,akkor tuti a 10!Jó lenne egyszer meghallgatni egy ilyen rendszert,biztos jól szól... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Biztosan jól szólt a maga idejében de nem a 15 éves papír hangszóró lesz az sajnos ami már jól szól... nekem is szépen szólt a gyári de azért a JBL hangszórók sokkal jobban szólnak :D Egyébként az elsőben van egy magas, egy mélyközép és a 3. kis hangszóró is olyan mélyközép szerű talán magasabb tartományban valamivel de sok értelme nincs szerintem max így többért lehetett anno eladni a hifi rendszert :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sankaka Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Biztosan jól szólt a maga idejében de nem a 15 éves papír hangszóró lesz az sajnos ami már jól szól... nekem is szépen szólt a gyári de azért a JBL hangszórók sokkal jobban szólnak :D Egyébként az elsőben van egy magas, egy mélyközép és a 3. kis hangszóró is olyan mélyközép szerű talán magasabb tartományban valamivel de sok értelme nincs szerintem max így többért lehetett anno eladni a hifi rendszert :D Mennyivel hajtod a JBL-eket? Nekem ovál van a zsiguba, de jól szól nagyon az erősítővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts