Bocsek Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Igen,erre gondoltam! B) Nem tudom hogy ide tartozik e a hibák törlése is!Mert ugye ha kiolvasod az egy hasznos dolog,de ha nem tudod vele törölni... Nem volt még ilyen készülékem és nem is használtam,így bocs ha hülyeségeket írok,csak ha egyoldalú a kommunikáció az autó és a gép között,akkor a törlés sem működik,nem? Teljesen jó az elgondolás amit írsz a törlést illetően, de nem lehetetlen hogy hibatörléshez és egyéb nem egyirányú kommunikációhoz másképp kommunikál, ezzel mondjuk megoldható az hogy olcsóbb készülékekkel lehessen mondjuk hibakódot törölni, míg minden egyebet csak tech2-vel, bár ahhoz hogy ezt biztosra lehessen állítani, ismerni kéne a cserbinszky által említett két kommunikációs protokollt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Teljesen jó az elgondolás amit írsz a törlést illetően, de nem lehetetlen hogy hibatörléshez és egyéb nem egyirányú kommunikációhoz másképp kommunikál, ezzel mondjuk megoldható az hogy olcsóbb készülékekkel lehessen mondjuk hibakódot törölni, míg minden egyebet csak tech2-vel, bár ahhoz hogy ezt biztosra lehessen állítani, ismerni kéne a cserbinszky által említett két kommunikációs protokollt. Egyirányú,nem egyoldalú,kicsit hülyén fogalmaztam meg! B) Láttam én is egy szerkezetet,igaz 19.900 Ft volt,de tudott állítólag adatokat is írni!Írtam az eladónak hogy elmegyek érte,kipróbálom és ha működik az autómmal,akkor megveszem,de nem volt hajlandó kibontani!Találomra meg sok ez az összeg ha használni sem tudom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Az olcsóbb kütyük (10-20e) általában tudnak törölni is. Mondjuk én csak hibamegállapító kütyüért nem adnék egy forintot sem ha nem tudja törölni a hibát. A kilométer óra az más tészta "illegális" B) meg ezekkel szinte biztos hogy nem lehet. Igen,erre gondoltam! :D Nem tudom hogy ide tartozik e a hibák törlése is!Mert ugye ha kiolvasod az egy hasznos dolog,de ha nem tudod vele törölni... Nem volt még ilyen készülékem és nem is használtam,így bocs ha hülyeségeket írok,csak ha egyoldalú a kommunikáció az autó és a gép között,akkor a törlés sem működik,nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Amelyik bármit is ki tud olvasni az törölni is tud. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 És igeeeeen! B) Kiválóan működik az eszköz! :D EGR szeleppel kapcsolatos hibakódot olvastam és töröltettem ki vele a rendszerből. :) Elégedett vagyok. Tudja az "élő adatok" megjelenítését is, így ha valaki autószerelő vénával van megáldva, különösen ajánlott vétel! :( Én az alább linkelt eladótól vettem, maximálisan elégedett vagyok a hozzáállásával! Egyébként ha nem működött volna együtt a termék az autómmal, állítása szerint akkor is visszaküldhetném, így csak a postát kockáztatjátok a vásárlással! Kedd este fizettem, ma már nálam volt a cucc! :) http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1453146174 Akit esetleg érdekel: Windows 7 Ultimate alatt is kiválóan működik a hozzá adott szoftver, igaz, az USB driver telepítését kézzel kellett megoldani, de ez legyen az egyetlen gond, gyakorlott felhasználóknak két perc az egész. Verdikt: X16XEL motoros autóhoz megfelelő választás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Ahoj! :) Ki akartam cserélni a hátsó lámpa/ködlámpa izzókat, de meglepetésemre 21/4W-os izzók vannak benne, eddig nem is tudtam, hogy ilyen is létezik. :D Meg ugye ennek a foglalata is más egy kicsit, mert a pöcök nem 180 fokban, hanem 120 fokban van. Meg a csomagtartó világítást is cseréltem, mert nagyon halványan világított, de az új nem teljesíti a feladatát, mint ahogy az összes ajtón lévő izzók sem. Van ezeknek valami rejtett hibájuk, vagy vadászni kell az okokat? Ja, szenvedtem vagy negyed órát, mire sikerült kivennem a helyzetjelző foglalatát, hiába csavartam körbe, ide-oda, csak nem akart kijönni, mire egy kis oldalra mozgatással ment a dolog... A bal oldali már 2 perc volt... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jani899 Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Üdvözletem a Guruknak nekem egy B2-es 2001-es Vectrám lenne. Állítólag volt benne lámpamosó gyári, de lököst cseréltek rajta és nem tették vissza. Hol keressem a motor-szivattyút meg a többi kelléket ha benne hagyták? Remélem nem kell leszednem a lökhárítót! Eredeti xenon lámpák vannak benne. A segítséget előre is kössz! Jani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Üdvözletem a Guruknak nekem egy B2-es 2001-es Vectrám lenne. Állítólag volt benne lámpamosó gyári, de lököst cseréltek rajta és nem tették vissza. Hol keressem a motor-szivattyút meg a többi kelléket ha benne hagyták? Remélem nem kell leszednem a lökhárítót! Eredeti xenon lámpák vannak benne. A segítséget előre is kössz! Jani A lökös alatt van az első kerék előtt, a bal oldalon. Esetleg hozzáférsz úgy, hogy leveszed a bal első műanyag doblemezt. Ha gyárilag lámpamosós volt, akkor a tartály is nagyobb, kb 5 liter (ellenben a mosó nélküli kb 2 liter), erről könnyen meg tudsz győződni. Viszont ha vissza akarod szerelni, akkor nem úszod meg a lökös levételét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sankaka Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Sziasztok! Nem tudja véletlenül valaki, hogy biztonsági övfeszítőnek hány ohm-os ellenállásának kell lennie gyárilag? A vez. oldali elszállt, kicseréltük, de a hibakódot nem engedi törölni, mert 4 pontban az ellenállás a baja... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Szerintetek ezt az enyémbe be lehetne szerelni? Mármint gondolom be lehetne, csak működne is? link (most egy pixelhibás TID van bent, aminek fogalmam sincs milyen csatija van, főleg hogy azt olvastam 98-ban volt a váltás szürkére) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsiz88 Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Rég írtam már ide, lenne is pár kérdésem hirtelen. - Ma menet közben egyszer csak világítani kezdett az egyik visszajelző. Kezelési kézikönyv szerint: Motorvezérlés, üzemzavar; forduljon márkaszervízhez. Következő indításnál kialudt a lámpája ahogy kell. Ez vajon mi lehetett? - A központim távirányítóját nagyon nehéz betanítanom (csak sokadik próbálkozásra sikerül, már ha nem adom fel hamarabb..), és ráadásul gyorsan el is felejti amit megtanult.. Ez mitől lehet? Csak az elem merülne benne? Bár mikor működik akkor meg jó messziről is működik. - És ha már szóba kerültek a visszajelzők. Milyen izzó is kell bele? Mert nem vagyok benne biztos, hogy mind jó. Meg az érdekelne még, hogy ami a világítás kapcsolójában van, annak mi a neve és hol tudom beszerezni ezeket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 A legegyszerűbben úgy tudod csak megnézni, hogy kiszeded a régit és megnézed a csati színét, meg hogy mennyi kábel megy bele. Talán így kideríthető hogy menne-e vele. De biztosan csak akkor derül ki ha beleteszed. Szerintetek ezt az enyémbe be lehetne szerelni? Mármint gondolom be lehetne, csak működne is? link (most egy pixelhibás TID van bent, aminek fogalmam sincs milyen csatija van, főleg hogy azt olvastam 98-ban volt a váltás szürkére) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 A sárga lámpa hibakód millió októl lehet. Villogtasd ki hátha megőrizte a memória. Ha nem akkor érdemes átfújkálni az összes csatlakozót a motortérben kontakt spray-el amiket elérsz, hátha. Központi távirányítód valószínű nem érintkezik folyamatosan valamelyik láb az elemmel, és ezért felejti el. Enyém is olyan volt ha nincs eltörve egyik láb sem akkor forraszd újra a két lábat. Ha el tört meg úgy is látod, hogy mit lehet vele csinálni. Műszerfal izzóra gondolsz? Ledesítős emlékeim szerint a műszerfalat két darab T10-es foglalatú világítja meg. De a visszajelzők is T 10-es foglalatúak azt hiszem. A lámpa kapcsolóban meg a kisebb, azt hiszem T5-ös van egy darab, meg két darab led gyárilag. De hátha valaki mostanság szedte szét és jobban tudja, vagy valamelyik szintén ledesítős kolléga jobban emlékszik rá. Rég írtam már ide, lenne is pár kérdésem hirtelen. - Ma menet közben egyszer csak világítani kezdett az egyik visszajelző. Kezelési kézikönyv szerint: Motorvezérlés, üzemzavar; forduljon márkaszervízhez. Következő indításnál kialudt a lámpája ahogy kell. Ez vajon mi lehetett? - A központim távirányítóját nagyon nehéz betanítanom (csak sokadik próbálkozásra sikerül, már ha nem adom fel hamarabb..), és ráadásul gyorsan el is felejti amit megtanult.. Ez mitől lehet? Csak az elem merülne benne? Bár mikor működik akkor meg jó messziről is működik. - És ha már szóba kerültek a visszajelzők. Milyen izzó is kell bele? Mert nem vagyok benne biztos, hogy mind jó. Meg az érdekelne még, hogy ami a világítás kapcsolójában van, annak mi a neve és hol tudom beszerezni ezeket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Rég írtam már ide, lenne is pár kérdésem hirtelen. - És ha már szóba kerültek a visszajelzők. Milyen izzó is kell bele? Mert nem vagyok benne biztos, hogy mind jó. Meg az érdekelne még, hogy ami a világítás kapcsolójában van, annak mi a neve és hol tudom beszerezni ezeket? Szerintem bármelyik autósboltban kapsz hozzá való izzókat!A műszerfal visszajelző izzókat cseréld csak ki,ne foglalatostól vedd ha nincs baja,mert kétszer annyiba fog kerülni az egész!A fordulatszám a kilométer óra és a TID megvilágításához nagyobb teljesítményű kell,mint a többi visszajelzőhöz,ezért az a legjobb ha kiveszed és megnézed mi van ráírva vagy beviszed a boltba mint én és megmondod hogy melyikből mennyi kell!A világítás kapcsolóhoz rizsszem izzó kell,de fogalmam sincs hogy mi a foglalat neve,típusa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsiz88 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 A sárga lámpa hibakód millió októl lehet. Villogtasd ki... Azt hogy is kell pontosan? Olvastam itt régen valahol, de már nem emlékszem rá és hirtelen nem is találom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 "Hibakód kiolvasás: A motordiagnosztikai hibakódokat ki lehet villogtatni. Az OBD2 szervizcsatlakozón, /16 pólusú, a kézifék alatti burkolat alatt van egy védősapkában/ az 5-6 érintkezőket kell összezárni egy dróttal és bekapcsolni a gyújtást. Melyik az 5 és 6 pont? Nos, ha úgy nézed a csatlakozót, hogy a háza /fehér ház/ két felső sarkában van egy-egy kiugró köröm/karom/váll/perem akkor a bal felső, vállas sarokban van az 1-es, ez és a 2-es üres, utána vannak érintkezők talán 7-ig. Nos itt a sorban az 5 és 6 a mi emberünk. Rövidzár, gyújtás és már villog is. A kivillogott kód ún Pxxxx kód, a kódtáblázatokban mindig P-vel kezdődik és 4 jegyű. A számokat a rövid szünetű villanások adják, a 10 villanás jelenti a 0 számot, az egy vill. jelenti az 1-et, a két vill. a 2-őt és így tovább. Visszatérve a villogtatásra ezt fogja hibátlan /üres hibatár/ esetén villogni: 10-3-4-10 ami ugye a P0340 hibakódot jelenti, ami pedig azt, hogy nincs forgásérzékelés a vezérmű tengely jeladónál /camshaft sensor/ Nem ijedünk meg! Hiszen nem forog a motor. Ha beindítjuk a motort, ez a hibaüzenet nem jelenhet meg! Kellemes villogtatást!" Azt hogy is kell pontosan? Olvastam itt régen valahol, de már nem emlékszem rá és hirtelen nem is találom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsiz88 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 "Hibakód kiolvasás: A motordiagnosztikai hibakódokat ki lehet villogtatni... Köszi! Felvettem videóra a villogást mert mindig belezavarodtam, visszanéztem és nekem ez jött ki: 1405 és 0335 P0335=Főtengelyhelyzet-jeladó funkció-rendellenesség <- ez mit jelenthet pontosan? A másik meg nincs is a táblázatban, úgyhogy vagy elnéztem valamit, vagy nemtudom.. Bár többször is megnéztem és ez jött ki mindig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Valamit elnéztél mert ilyen tényleg nincs :D Próbáld meg újra. Főtengelyt is az állás végett írja ki. Köszi! Felvettem videóra a villogást mert mindig belezavarodtam, visszanéztem és nekem ez jött ki: 1405 és 0335 P0335=Főtengelyhelyzet-jeladó funkció-rendellenesség <- ez mit jelenthet pontosan? A másik meg nincs is a táblázatban, úgyhogy vagy elnéztem valamit, vagy nemtudom.. Bár többször is megnéztem és ez jött ki mindig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 "Hibakód kiolvasás: A motordiagnosztikai hibakódokat ki lehet villogtatni. Az OBD2 szervizcsatlakozón, /16 pólusú, a kézifék alatti burkolat alatt van egy védősapkában/ az 5-6 érintkezőket kell összezárni egy dróttal és bekapcsolni a gyújtást. Nos, ez az én verdámon nem így van, mert nekem nincs a 6. lábon semmi, így nincs mit összezárni az 5. lábbal... Visit My Website Ja és a gáz+fék kombinációra sem reagál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Mert a tiéd már elektromos gázpedálos nem? Nos, ez az én verdámon nem így van, mert nekem nincs a 6. lábon semmi, így nincs mit összezárni az 5. lábbal... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 :D Mert a tiéd már elektromos gázpedálos nem? Arra sem mond semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Na, megrendeltem a MID-et, 8213Ft postával együtt. Ráadásul kormánykapcsolót is adnak hozzá. (szürke csatis, az enyém nem tudom milyen, de ha nem, akkor max eladom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Az nagyon baráti ár érte. Na, megrendeltem a MID-et, 8213Ft postával együtt. Ráadásul kormánykapcsolót is adnak hozzá. (szürke csatis, az enyém nem tudom milyen, de ha nem, akkor max eladom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsiz88 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Valamit elnéztél mert ilyen tényleg nincs :D Próbáld meg újra. Főtengelyt is az állás végett írja ki. Néztem többször is, nekem valahogy mindig ez jött ki. De ha esetleg megnéznéd a videót, hogy te mit olvasol ki belőle azt megköszönném :D Innen elméletileg le tudod szedni, csak kicsit homályos, telefonnal készült, de azért a villogás látszik rajta. Egyébként azóta nem láttam a visszajelzőt, csak mikor ráadom a gyújtást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 No közben megtaláltam. Amúgy tényleg jól értelmezted:P1405 Exhaust Gas recirculation system Valve3. Magyarán az EGR-ed rosszalkodik. Néztem többször is, nekem valahogy mindig ez jött ki. De ha esetleg megnéznéd a videót, hogy te mit olvasol ki belőle azt megköszönném :D Innen elméletileg le tudod szedni, csak kicsit homályos, telefonnal készült, de azért a villogás látszik rajta. Egyébként azóta nem láttam a visszajelzőt, csak mikor ráadom a gyújtást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts