Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

hemi

Recommended Posts

Ezt az automatikus szintezőnek kellene végeznie,nem?Én ott néznék körül elsőnek!

Igen annak kéne, illetve úgy tudom, hogy felkapcsoláskor a fényszóróban van egy motor, akkor az pozíciónál. Szerintem automata szintező meg nincs is a kocsimban... Majd ma alávizslatok, úgy tudom, hogy a hátsó hídon kell lennie a szintezőnek.

Megosztás:

Igen annak kéne, illetve úgy tudom, hogy felkapcsoláskor a fényszóróban van egy motor, akkor az pozíciónál. Szerintem automata szintező meg nincs is a kocsimban... Majd ma alávizslatok, úgy tudom, hogy a hátsó hídon kell lennie a szintezőnek.

Sajnos nem tudom hol kellene rajta lennie,de a lámpaállító motor mozgatja a lámpát akkor is!Ha a kapcsolóval megy,akkor nem ott lesz a probléma!Eddig nem is nézted meg hogy működik e vagy ennyire új az autó?

Megosztás:

Sajnos nem tudom hol kellene rajta lennie,de a lámpaállító motor mozgatja a lámpát akkor is!Ha a kapcsolóval megy,akkor nem ott lesz a probléma!Eddig nem is nézted meg hogy működik e vagy ennyire új az autó?

Sajna a fényszórómagasság állítóra sem reagál. Nem is néztem (mivel azt hittem, hogy automata szintezős), meg új is a verda. Eddig egy öreg zsiguli volt, ahhoz képest analfabéta vagyok ehhez B) De hát tanul az ember...

Megosztás:

Sajna a fényszórómagasság állítóra sem reagál. Nem is néztem (mivel azt hittem, hogy automata szintezős), meg új is a verda. Eddig egy öreg zsiguli volt, ahhoz képest analfabéta vagyok ehhez :D De hát tanul az ember...

Megy maga az állító motor?Nálam elég jól hallani álló motornál!

Fogalmam sincs hogy néz ki egy projektoros lámpa,de ha megy a motor,viszont nem állít,akkor

nézd meg hogy rendesen a helyén van e az állítómotor!Ha 90 fokot elfordítod,akkor tudod kivenni a helyéről!Ott meg tudod nézni hogy nem e a kis műanyag perselyből akadt ki az állító rúd!Na nem,akkor azért ne pattintsd ki belőle,mert szenvedés lesz visszatenni!

Húú,inkább megyek aludni.... B)

Megosztás:

Megy maga az állító motor?Nálam elég jól hallani álló motornál!

Fogalmam sincs hogy néz ki egy projektoros lámpa,de ha megy a motor,viszont nem állít,akkor

nézd meg hogy rendesen a helyén van e az állítómotor!Ha 90 fokot elfordítod,akkor tudod kivenni a helyéről!Ott meg tudod nézni hogy nem e a kis műanyag perselyből akadt ki az állító rúd!Na nem,akkor azért ne pattintsd ki belőle,mert szenvedés lesz visszatenni!

Húú,inkább megyek aludni.... B)

Sajna itt semmit nem hallok... Holnap lefényképezem és megosztom! Jó éjt!

Megosztás:

Sziasztok!

Olyanban kérnék segítséget, hogy B Vectrám digit klíma hőmérséklet kijelzőjének a háttérvilágítása elment! Hogy tudnám kicserélni?

Elküldené, vagy leírná vki nekem lépésről lépésre a menetét? Nemrég vettem és még nem nagyon ismerem!

Köszönöm előre is

Megosztás:

Sziasztok!

Olyanban kérnék segítséget, hogy B Vectrám digit klíma hőmérséklet kijelzőjének a háttérvilágítása elment! Hogy tudnám kicserélni?

Elküldené, vagy leírná vki nekem lépésről lépésre a menetét? Nemrég vettem és még nem nagyon ismerem!

Köszönöm előre is

Szia, üdv a fórumon! B)

Itt találsz leírást a műszerfal ledesítéséről: link Van külön rész benne az automata klíma kiszereléséhez.

Megosztás:

Hellotok!

Lehet hülye kérdés, de: leírná valaki, milyen típusú izzók kellenek a B2-be előre és hátra (főfényszóró, ködlámpa, stb)? :) Mert mielőtt megyek a vasért, beszerezném az izzókat és kicserélném őket- biztosra megyek, meg hát a balos helyzet sem ég... B) Azt tudom, hogy előre már xenon izzók valók, de hogy milyen, azt nem'tom. És ezekben is létezik olyan jégfehér, mint pl. Philips Megalight+90? Egyáltalán ezek a gyári xenonok beváltak, jól teljesítenek? Mert nemigazán vezettem még ilyen gépet éjszaka (legalábbis már nem emlékszem, hogy hogy lehet vele látni sötétben)... :D

Kösziii! :(

Megosztás:

Hellotok!

Lehet hülye kérdés, de: leírná valaki, milyen típusú izzók kellenek a B2-be előre és hátra (főfényszóró, ködlámpa, stb)? :) Mert mielőtt megyek a vasért, beszerezném az izzókat és kicserélném őket- biztosra megyek, meg hát a balos helyzet sem ég... B) Azt tudom, hogy előre már xenon izzók valók, de hogy milyen, azt nem'tom. És ezekben is létezik olyan jégfehér, mint pl. Philips Megalight+90? Egyáltalán ezek a gyári xenonok beváltak, jól teljesítenek? Mert nemigazán vezettem még ilyen gépet éjszaka (legalábbis már nem emlékszem, hogy hogy lehet vele látni sötétben)... :D

Mit vettél?

Gyári xenon van benne?

Megosztás:

Mit vettél?

Gyári xenon van benne?

Nem akarom elkiabálni, de úgy nézki, 1 hét múlva mehetek a gépért: sötétkék Vectra Caravan, 2000/12, 1995cm3, X20DTH- nna, ettől óv Losi nagyon. Gyári xenonnal, német autó, 2 évesen vette rokon, most tőle veszem. Ja és úgy tudom, hogy Tominak is ilyen gépe volt.

Addig is szép lassan informálódok, szedegetem az infómorzsákat. B)

Megosztás:

Hellotok!

Itt nézd meg: link A rendszámtábla világításra nekem mondjuk rosszat írt (szofitát, de nem az való nekem), a többi jónak tűnik.

Megosztás:

Itt nézd meg: link A rendszámtábla világításra nekem mondjuk rosszat írt (szofitát, de nem az való nekem), a többi jónak tűnik.

Köszi, frankó az oldal! :D Ja, javítanám az előzményeket:

...Gyári xenonnal...

Nem biztos hogy xenonos, csak valamiért úgy emlékezek rá... B)

Megosztás:

Köszi, frankó az oldal! :D Ja, javítanám az előzményeket:

Nem biztos hogy xenonos, csak valamiért úgy emlékezek rá... B)

Én is ezen az oldalon lestem meg az izzókat. Nekem D2S xenon van benne, szerintem lehet abba is ilyen van. Fényszóró állító motort nézd meg, én most abba szaladtam bele :) Haver rakott H7-es távolsági helyére is xenont... Húúúú... Az a fény... 2 km-es egyenes út az utcánk, de olyan 1 km-ről éjszaka szétvilágította az agyamat, mikor jött... Brutál fénye van!

Megosztás:

No annyit sikerült megtudnom, hogy a projectoros fényszóróknál nem a sima fényszóróállító motor állítja a fényt. A lámpába van beépítve. Jövőhéten elviszem autóvillamosságishoz, hátha tud vele kezdeni valamit, ha nem akkor gyűjtök angel-re. Tegnap kicseréltük a biztonsági övfeszítőt. Szét volt érve a vezetéke, ez okozhatta, hogy kioldott. Hála égnek "csak" 5ezrem bánta...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.