Adam1 Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Ott a hozzáértő résszel lesz a gond... <_< Mivel a zár nem jön szét egyszerűen (szegecset kell lefúrni) úgy gondolják, hogy javíthatatlan, A gyári új megfizethetetlen, a bontott szintén, ami viszont még zsákbamacska is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sankaka Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Kíváncsiságképpen kértem árajánlatot opel márkakereskedésből övfeszítőre... Hááát... Vagy félreértett vagy marha drágák. 89.000 HUF + 7.000 a beszerelés... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Szombat este sikerült jól berúgnom :angry: , így a vasárnap délelőtti olajcsere és benzinszűrőcsere, valamint a fényszórócsere is elmaradt. Majd talán most hétvégén <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Szombat este sikerült jól berúgnom :D , így a vasárnap délelőtti olajcsere és benzinszűrőcsere, valamint a fényszórócsere is elmaradt. Majd talán most hétvégén B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Kíváncsiságképpen kértem árajánlatot opel márkakereskedésből övfeszítőre... Hááát... Vagy félreértett vagy marha drágák. 89.000 HUF + 7.000 a beszerelés... B) Hát ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sankaka Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Hát ez? Köszi szépen! Sikerült szereznem. 5.000 pénzért szereléssel együtt B) Sőt még az izzót is meglessük majd, mert az sem akar égni. Havernak meg van tech2-se, szóval úgy néz ki hétvégén megoldjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Köszi szépen! Sikerült szereznem. 5.000 pénzért szereléssel együtt :D Sőt még az izzót is meglessük majd, mert az sem akar égni. Havernak meg van tech2-se, szóval úgy néz ki hétvégén megoldjuk. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sankaka Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Kezdek letörni... Projektoros xenon van a verdába, de mikor felkapcsolom, nem pozicionál... Érdekes egy autóm van... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Kezdek letörni... Projektoros xenon van a verdába, de mikor felkapcsolom, nem pozicionál... Érdekes egy autóm van... B) Ezt az automatikus szintezőnek kellene végeznie,nem?Én ott néznék körül elsőnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sankaka Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Ezt az automatikus szintezőnek kellene végeznie,nem?Én ott néznék körül elsőnek! Igen annak kéne, illetve úgy tudom, hogy felkapcsoláskor a fényszóróban van egy motor, akkor az pozíciónál. Szerintem automata szintező meg nincs is a kocsimban... Majd ma alávizslatok, úgy tudom, hogy a hátsó hídon kell lennie a szintezőnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Igen annak kéne, illetve úgy tudom, hogy felkapcsoláskor a fényszóróban van egy motor, akkor az pozíciónál. Szerintem automata szintező meg nincs is a kocsimban... Majd ma alávizslatok, úgy tudom, hogy a hátsó hídon kell lennie a szintezőnek. Sajnos nem tudom hol kellene rajta lennie,de a lámpaállító motor mozgatja a lámpát akkor is!Ha a kapcsolóval megy,akkor nem ott lesz a probléma!Eddig nem is nézted meg hogy működik e vagy ennyire új az autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sankaka Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Sajnos nem tudom hol kellene rajta lennie,de a lámpaállító motor mozgatja a lámpát akkor is!Ha a kapcsolóval megy,akkor nem ott lesz a probléma!Eddig nem is nézted meg hogy működik e vagy ennyire új az autó? Sajna a fényszórómagasság állítóra sem reagál. Nem is néztem (mivel azt hittem, hogy automata szintezős), meg új is a verda. Eddig egy öreg zsiguli volt, ahhoz képest analfabéta vagyok ehhez B) De hát tanul az ember... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Sajna a fényszórómagasság állítóra sem reagál. Nem is néztem (mivel azt hittem, hogy automata szintezős), meg új is a verda. Eddig egy öreg zsiguli volt, ahhoz képest analfabéta vagyok ehhez :D De hát tanul az ember... Megy maga az állító motor?Nálam elég jól hallani álló motornál! Fogalmam sincs hogy néz ki egy projektoros lámpa,de ha megy a motor,viszont nem állít,akkor nézd meg hogy rendesen a helyén van e az állítómotor!Ha 90 fokot elfordítod,akkor tudod kivenni a helyéről!Ott meg tudod nézni hogy nem e a kis műanyag perselyből akadt ki az állító rúd!Na nem,akkor azért ne pattintsd ki belőle,mert szenvedés lesz visszatenni! Húú,inkább megyek aludni.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sankaka Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Megy maga az állító motor?Nálam elég jól hallani álló motornál! Fogalmam sincs hogy néz ki egy projektoros lámpa,de ha megy a motor,viszont nem állít,akkor nézd meg hogy rendesen a helyén van e az állítómotor!Ha 90 fokot elfordítod,akkor tudod kivenni a helyéről!Ott meg tudod nézni hogy nem e a kis műanyag perselyből akadt ki az állító rúd!Na nem,akkor azért ne pattintsd ki belőle,mert szenvedés lesz visszatenni! Húú,inkább megyek aludni.... B) Sajna itt semmit nem hallok... Holnap lefényképezem és megosztom! Jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectratibi Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Sziasztok! Olyanban kérnék segítséget, hogy B Vectrám digit klíma hőmérséklet kijelzőjének a háttérvilágítása elment! Hogy tudnám kicserélni? Elküldené, vagy leírná vki nekem lépésről lépésre a menetét? Nemrég vettem és még nem nagyon ismerem! Köszönöm előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Sziasztok! Olyanban kérnék segítséget, hogy B Vectrám digit klíma hőmérséklet kijelzőjének a háttérvilágítása elment! Hogy tudnám kicserélni? Elküldené, vagy leírná vki nekem lépésről lépésre a menetét? Nemrég vettem és még nem nagyon ismerem! Köszönöm előre is Szia, üdv a fórumon! B) Itt találsz leírást a műszerfal ledesítéséről: link Van külön rész benne az automata klíma kiszereléséhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectratibi Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Szia, üdv a fórumon! B) Itt találsz leírást a műszerfal ledesítéséről: link Van külön rész benne az automata klíma kiszereléséhez. Köszönöm a gyors segítséget!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Hellotok! Lehet hülye kérdés, de: leírná valaki, milyen típusú izzók kellenek a B2-be előre és hátra (főfényszóró, ködlámpa, stb)? :) Mert mielőtt megyek a vasért, beszerezném az izzókat és kicserélném őket- biztosra megyek, meg hát a balos helyzet sem ég... B) Azt tudom, hogy előre már xenon izzók valók, de hogy milyen, azt nem'tom. És ezekben is létezik olyan jégfehér, mint pl. Philips Megalight+90? Egyáltalán ezek a gyári xenonok beváltak, jól teljesítenek? Mert nemigazán vezettem még ilyen gépet éjszaka (legalábbis már nem emlékszem, hogy hogy lehet vele látni sötétben)... :D Kösziii! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Hellotok! Lehet hülye kérdés, de: leírná valaki, milyen típusú izzók kellenek a B2-be előre és hátra (főfényszóró, ködlámpa, stb)? :) Mert mielőtt megyek a vasért, beszerezném az izzókat és kicserélném őket- biztosra megyek, meg hát a balos helyzet sem ég... B) Azt tudom, hogy előre már xenon izzók valók, de hogy milyen, azt nem'tom. És ezekben is létezik olyan jégfehér, mint pl. Philips Megalight+90? Egyáltalán ezek a gyári xenonok beváltak, jól teljesítenek? Mert nemigazán vezettem még ilyen gépet éjszaka (legalábbis már nem emlékszem, hogy hogy lehet vele látni sötétben)... :D Kösziii! :( Mit vettél? Gyári xenon van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Mit vettél? Gyári xenon van benne? Nem akarom elkiabálni, de úgy nézki, 1 hét múlva mehetek a gépért: sötétkék Vectra Caravan, 2000/12, 1995cm3, X20DTH- nna, ettől óv Losi nagyon. Gyári xenonnal, német autó, 2 évesen vette rokon, most tőle veszem. Ja és úgy tudom, hogy Tominak is ilyen gépe volt. Addig is szép lassan informálódok, szedegetem az infómorzsákat. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Hellotok! Lehet hülye kérdés, de: leírná valaki, milyen típusú izzók kellenek a B2-be előre és hátra (főfényszóró, ködlámpa, stb)? :) Mert mielőtt megyek a vasért, beszerezném az izzókat és kicserélném őket- biztosra megyek, meg hát a balos helyzet sem ég... B) Azt tudom, hogy előre már xenon izzók valók, de hogy milyen, azt nem'tom. És ezekben is létezik olyan jégfehér, mint pl. Philips Megalight+90? Egyáltalán ezek a gyári xenonok beváltak, jól teljesítenek? Mert nemigazán vezettem még ilyen gépet éjszaka (legalábbis már nem emlékszem, hogy hogy lehet vele látni sötétben)... :D Kösziii! :( Itt nézd meg: link A rendszámtábla világításra nekem mondjuk rosszat írt (szofitát, de nem az való nekem), a többi jónak tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Itt nézd meg: link A rendszámtábla világításra nekem mondjuk rosszat írt (szofitát, de nem az való nekem), a többi jónak tűnik. Köszi, frankó az oldal! :D Ja, javítanám az előzményeket: ...Gyári xenonnal... Nem biztos hogy xenonos, csak valamiért úgy emlékezek rá... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sankaka Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Köszi, frankó az oldal! :D Ja, javítanám az előzményeket: Nem biztos hogy xenonos, csak valamiért úgy emlékezek rá... B) Én is ezen az oldalon lestem meg az izzókat. Nekem D2S xenon van benne, szerintem lehet abba is ilyen van. Fényszóró állító motort nézd meg, én most abba szaladtam bele :) Haver rakott H7-es távolsági helyére is xenont... Húúúú... Az a fény... 2 km-es egyenes út az utcánk, de olyan 1 km-ről éjszaka szétvilágította az agyamat, mikor jött... Brutál fénye van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Be kell állítani a xenont szervizben mindenképpen. Nekem még a ködlámpa is xenon de az is szervizben lett beállítva és kb 3x sikerült úgy, hogy ne zavarjon senkit de én is lássak vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sankaka Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 No annyit sikerült megtudnom, hogy a projectoros fényszóróknál nem a sima fényszóróállító motor állítja a fényt. A lámpába van beépítve. Jövőhéten elviszem autóvillamosságishoz, hátha tud vele kezdeni valamit, ha nem akkor gyűjtök angel-re. Tegnap kicseréltük a biztonsági övfeszítőt. Szét volt érve a vezetéke, ez okozhatta, hogy kioldott. Hála égnek "csak" 5ezrem bánta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts