Bocsek Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Azaz hogy hiába forrasztom újra és lesz jó az érintkezés,a légzsák lámpa akkor is világítani fog a műszerfalon és továbbra sem fog működni amíg ki nem üttetem??Hát ez nagyszerű!Megforrasztom,elviszem Opelbe,5500 és ha nem jó mégsem jöhet a második,harmadik próba... :P Az ABS lámpa legalább eltűnt a hiba megszűntetésével! <_< Na erre alszom egyet,jó éjt! Segítenék ingyé ha sikerült volna végre működésre bírnom a kütyüt amihez hoztad a programokat. :angry:
Fort Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Segítenék ingyé ha sikerült volna végre működésre bírnom a kütyüt amihez hoztad a programokat. <_< Köszönöm!Hidd el,inkább neked fizetnék pár ezer forintot,mint hogy Opelbe hurcolgassam!Sajnos egy szerelő sem tudta kommunikációra bírni eddig az autómat és az ismerősöknek,akinek van (2 ember) sem tudott segíteni!Szerelőm is a 2.0 dízel és az 1.6-os Vectrából percek alatt olvas adatot,az enyémmel meg semmi!Lehet egyszer elkérném 2-3 napra az olvasódat,hátha a szerelőm tud vele valamit mókólni!Természetesen letétbe kifizetném az árát! Végső esetben én is áthidalom a csatlakozót és nem próbálkozom,csak egyszer!
Adam1 Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Köszönöm!Hidd el,inkább neked fizetnék pár ezer forintot,mint hogy Opelbe hurcolgassam!Sajnos egy szerelő sem tudta kommunikációra bírni eddig az autómat és az ismerősöknek,akinek van (2 ember) sem tudott segíteni!Szerelőm is a 2.0 dízel és az 1.6-os Vectrából percek alatt olvas adatot,az enyémmel meg semmi!Lehet egyszer elkérném 2-3 napra az olvasódat,hátha a szerelőm tud vele valamit mókólni!Természetesen letétbe kifizetném az árát! Végső esetben én is áthidalom a csatlakozót és nem próbálkozom,csak egyszer! Nálunk mondjuk nincsen fedélzeti computer, meg motorvezérlő aminek az adatait ki lehetne olvasni. Lehet, hogy ezért nem tud kommunikálni.
kocka Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Köszönöm!Hidd el,inkább neked fizetnék pár ezer forintot,mint hogy Opelbe hurcolgassam!Sajnos egy szerelő sem tudta kommunikációra bírni eddig az autómat és az ismerősöknek,akinek van (2 ember) sem tudott segíteni!Szerelőm is a 2.0 dízel és az 1.6-os Vectrából percek alatt olvas adatot,az enyémmel meg semmi!Lehet egyszer elkérném 2-3 napra az olvasódat,hátha a szerelőm tud vele valamit mókólni!Természetesen letétbe kifizetném az árát! Végső esetben én is áthidalom a csatlakozót és nem próbálkozom,csak egyszer! Látom fehérvárinak írod magad, itt Móron van egy Opelos aki a volt móri Opel szervízben dolgozott, ő talán ki tudja olvasni, nekem is ő ütötte ki a lufilámpát (mondjuk a jó ismerősöm kérte meg és így ingyen volt) Ha érdekel, megszerzem a számát a PÜ-ben elküldöm.
Fort Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 ő talán ki tudja olvasni, nekem is ő ütötte ki a lufilámpát Köszönöm,most egyenlőre megpróbálom még itt helyben megoldani,de lehet hogy még keresni foglak akkor ez miatt!Köszi mégegyszer!
Horesz Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 Köszönöm!Hidd el,inkább neked fizetnék pár ezer forintot,mint hogy Opelbe hurcolgassam!Sajnos egy szerelő sem tudta kommunikációra bírni eddig az autómat és az ismerősöknek,akinek van (2 ember) sem tudott segíteni!Szerelőm is a 2.0 dízel és az 1.6-os Vectrából percek alatt olvas adatot,az enyémmel meg semmi!Lehet egyszer elkérném 2-3 napra az olvasódat,hátha a szerelőm tud vele valamit mókólni!Természetesen letétbe kifizetném az árát! Végső esetben én is áthidalom a csatlakozót és nem próbálkozom,csak egyszer! Szia-nekem sem látta a Tech2 az autót és a szerelő is mondta,hogy ilyen nincs aztán az autóban lévő csatlakozó megtisztítása után már simán kommunikált
Fort Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 Szia-nekem sem látta a Tech2 az autót és a szerelő is mondta,hogy ilyen nincs aztán az autóban lévő csatlakozó megtisztítása után már simán kommunikált Neked is X17DT van?Opelben sikerült nekik rákapcsolódni,de egy próbát megér ha megtisztítom és befújom,köszönöm!
Sankaka Elküldve Március21, 2011 Elküldve Március21, 2011 Sziasztok! Ma reggel vettem olyat észre, hogy miután elérte a víz az üzemi hőmérsékletet, a hőfokjelzőm elkezdett ingadozni. Valamikor teljesen le is esett nullára. Nem tudom van-e jelentősége, de akkor csinálja inkább, mikor gyorsítok. Valaki találkozott már ilyennel? B2-es vectráról lenne szó... Szép napot!
Hanguci Elküldve Március21, 2011 Elküldve Március21, 2011 Sziasztok! Ma reggel vettem olyat észre, hogy miután elérte a víz az üzemi hőmérsékletet, a hőfokjelzőm elkezdett ingadozni. Valamikor teljesen le is esett nullára. Nem tudom van-e jelentősége, de akkor csinálja inkább, mikor gyorsítok. Valaki találkozott már ilyennel? B2-es vectráról lenne szó... Szép napot! Érintkezési hiba vagy viz gomba <_<
zsiz88 Elküldve Március22, 2011 Elküldve Március22, 2011 Tolatólámpa kapcsoló cseréjénél csak kicsavarom a régit, helyére az újat és ennyi? (Illetve rögtön cserés vagy esetleg érdemes valamit csinálni neki mielőtt újat vennék?)
zaza73 Elküldve Március22, 2011 Elküldve Március22, 2011 Tolatólámpa kapcsoló cseréjénél csak kicsavarom a régit, helyére az újat és ennyi? (Illetve rögtön cserés vagy esetleg érdemes valamit csinálni neki mielőtt újat vennék?) Igen, csak ennyi. Esetleg mérd ki rajta, mert lehet nem is az a hibás.
Bocsek Elküldve Március22, 2011 Elküldve Március22, 2011 Beraktam egy led panelt a belsőtérvilágítás helyére. Tök szép meg minden, de mint már korábban írták nekem sem alszik el teljesen. Tudom nem kell attól tartsak hogy leszívja az akksit, de kicsit zavaró éjjel vezetés közben hogy halványan világít. Tud erre valaki valami megoldást? Kaptam olyan ötletet hogy ellenállást kéne bekötni párhuzamosan a panellal, akkor talán lekapcsolna teljesen. Vagy gondoltam arra hogy ki kéne kötni az elhalványító elektronikát. Ki lehet?
kelly Elküldve Március22, 2011 Elküldve Március22, 2011 Én arra kötöttem a lábtér világítást és azóta nem világít. <_< Beraktam egy led panelt a belsőtérvilágítás helyére. Tök szép meg minden, de mint már korábban írták nekem sem alszik el teljesen. Tudom nem kell attól tartsak hogy leszívja az akksit, de kicsit zavaró éjjel vezetés közben hogy halványan világít. Tud erre valaki valami megoldást? Kaptam olyan ötletet hogy ellenállást kéne bekötni párhuzamosan a panellal, akkor talán lekapcsolna teljesen. Vagy gondoltam arra hogy ki kéne kötni az elhalványító elektronikát. Ki lehet?
Bocsek Elküldve Március22, 2011 Elküldve Március22, 2011 Én arra kötöttem a lábtér világítást és azóta nem világít. <_< Akkor a párhuzamos ellenállás elvileg megoldja.
Adam1 Elküldve Március22, 2011 Elküldve Március22, 2011 Beraktam egy led panelt a belsőtérvilágítás helyére. Tök szép meg minden, de mint már korábban írták nekem sem alszik el teljesen. Tudom nem kell attól tartsak hogy leszívja az akksit, de kicsit zavaró éjjel vezetés közben hogy halványan világít. Tud erre valaki valami megoldást? Hogyne <_< Vissza a szofita izzót :angry:
Bocsek Elküldve Március22, 2011 Elküldve Március22, 2011 Hogyne :angry: Vissza a szofita izzót :P <_< Pedig jó a fényár :P
zsiz88 Elküldve Március22, 2011 Elküldve Március22, 2011 Igen, csak ennyi. Esetleg mérd ki rajta, mert lehet nem is az a hibás. Értem, köszi. Multiméterrel próbáltam, de nem mutatott semmit. Akkor majd vennem kell ha járok autósbolt felé. Márkája mindegy, úgy értem megteszi az olcsóbb is? (Unixnál pl 1900-4700 között találtam.)
Bocsek Elküldve Március22, 2011 Elküldve Március22, 2011 Beraktam egy led panelt a belsőtérvilágítás helyére. Tök szép meg minden, de mint már korábban írták nekem sem alszik el teljesen. Tudom nem kell attól tartsak hogy leszívja az akksit, de kicsit zavaró éjjel vezetés közben hogy halványan világít. Tud erre valaki valami megoldást? Kaptam olyan ötletet hogy ellenállást kéne bekötni párhuzamosan a panellal, akkor talán lekapcsolna teljesen. Vagy gondoltam arra hogy ki kéne kötni az elhalványító elektronikát. Ki lehet? Megnéztem a javítási kézikönyvet, a belsőtér világítás késleltetését a multitimer végzi, úgyhogy azt inkább nem kötöm ki <_<
kelly Elküldve Március23, 2011 Elküldve Március23, 2011 Elvileg igen. Vagy csinálj te is lábtérvilágítást <_< Akkor a párhuzamos ellenállás elvileg megoldja.
Bocsek Elküldve Március23, 2011 Elküldve Március23, 2011 Elvileg igen. Vagy csinálj te is lábtérvilágítást :angry: Egyelőre nem érzem hiányát :P Bár lehet hátra kéne, mert ha 3-an ülnek hátra rendszeresen belerugnak a kardánbox-ba <_<
_Seth_ Elküldve Március24, 2011 Elküldve Március24, 2011 Megvolt ma a műtét: A BC újra lett programozva és át lett állítva németről angolra. Hibakód nincs tárolva egy sem, a számítógép sem dobott ki semmi hibát. A High fuel hibaüzenet eltüntetve <_< Opel márkaszervizben csináltattam meg.
kelly Elküldve Március25, 2011 Elküldve Március25, 2011 Mennyiért állították át a nyelvet? Megvolt ma a műtét: A BC újra lett programozva és át lett állítva németről angolra. Hibakód nincs tárolva egy sem, a számítógép sem dobott ki semmi hibát. A High fuel hibaüzenet eltüntetve <_< Opel márkaszervizben csináltattam meg.
_Seth_ Elküldve Március25, 2011 Elküldve Március25, 2011 Az ingyen volt <_< A fedélzeti újraprogramozása, hibakódok olvasása együtt 6e forint. A nyelvet csak megkérdezte a srác, hogy átállítsa-e, mondom nézzük meg milyen lenne angolul, állítsuk :angry:
kelly Elküldve Március25, 2011 Elküldve Március25, 2011 És akkor most angol, de a km/h maradt, vagy gallon lett? Az ingyen volt <_< A fedélzeti újraprogramozása, hibakódok olvasása együtt 6e forint. A nyelvet csak megkérdezte a srác, hogy átállítsa-e, mondom nézzük meg milyen lenne angolul, állítsuk :angry:
Fort Elküldve Március25, 2011 Elküldve Március25, 2011 És akkor most angol, de a km/h maradt, vagy gallon lett? Ez hogy jön össze? <_< Fogyasztás és a megtehető kilométer?
Recommended Posts