Dávid87 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Hát együtt érzek mélységesen "típustestvérem" én eredetileg miskolci vagyok és a faterom szervízeli az enyémet , az övét és nagyapámét is na mi opelosok vagyunk ám igazán. Ja és Miskolcon lakik (Vectra B, Ascona C és egy Astra F) Nem ígérhetek semmit mert elektronikában ő sem mindig van képben viszont mindig talál valakit aki megoldja vagy megközelíti a probléma helyét. Megkérdezem mennyire ér rá aztán jelentkezek Nagyon rendes tőled, hogy utánakérdezel. Várom a jelentkezésed. :D Eléggé el vagyok már keseredve, hogy egyszerűen sose lesz jó a gép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Nagyon rendes tőled, hogy utánakérdezel. Várom a jelentkezésed. :D Eléggé el vagyok már keseredve, hogy egyszerűen sose lesz jó a gép :lol: Beszéltem vele elküldöm neki az előzményt beszél egy villanyásszal aztán jelentkezek ennyiben maradtunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid87 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Köszönöm szépen a segítséged. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 A beltéri olvasólámpa is ugyanúgy elhalványodik, majd vissza az index villogásának ütemében, ezért mértem annál is feszültéget. Körülbelül 0,5 V-ot ingadozik a feszültsége, ez azért már jelentős. Utánna néztem, egy biztosítékról kapja az áramot az elakadásjelző, beltéri világítás, műszerfal világítás. Cseréltem biztosítékot, de ugyanaz. Arra gyanakszom, hogy ennek a körnek vagy a testelésével, bagy a betápjával lehet gond. A műszerfal kiszerelése az mennyire bonyolult mutatvány? ... Helló!! Nekem is ugyanaz a jelenség amit írtál..2.5 v6 kombi..Indexeleléskor halványodik a bc és a km számláló megvilágítása.Meg a belsőtér világítás(nem az olvasólámpák).Meg ha kinyitom az ajtót,az alsó részében lévő világítás is.De ahogy néztem a rajzot,a napellenzőben lévő tükörvilágításnak is kéne...(ezt még nem néztem meg).Néha ha indexelek a cd is kikapcsol ...de ez ritkán...Az obd csatin 0.5 volt-al kevesebb van a szivargyújtóhoz képest...Eddig jutottam...Az f22 es biztiről kapja minden a tápot...Én a biztosíték táblára gondolok,h.ott lehet a baj.Gondolom én onnan ágaznak szét a vezetékek a bizti után.Neked sikerült megoldani ezt a problémát?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Helló!! Nekem is ugyanaz a jelenség amit írtál..2.5 v6 kombi..Indexeleléskor halványodik a bc és a km számláló megvilágítása.Meg a belsőtér világítás(nem az olvasólámpák).Meg ha kinyitom az ajtót,az alsó részében lévő világítás is.De ahogy néztem a rajzot,a napellenzőben lévő tükörvilágításnak is kéne...(ezt még nem néztem meg).Néha ha indexelek a cd is kikapcsol ...de ez ritkán...Az obd csatin 0.5 volt-al kevesebb van a szivargyújtóhoz képest...Eddig jutottam...Az f22 es biztiről kapja minden a tápot...Én a biztosíték táblára gondolok,h.ott lehet a baj.Gondolom én onnan ágaznak szét a vezetékek a bizti után.Neked sikerült megoldani ezt a problémát?? Egyelőre úgy, hogy ha indexelek, akkor nem nézek oda a km számlálóra :D Szóval sehogy. Egyelőre tanácstalan vagyok, elképzelésem sincs, mi okozhatja. Azt se tudom, hogy korábban csinálta-e ezt, mert nem figyeltem. Csak 1-2 hete tűnt fel, amikor beírtam a fórumra. Nálam az akkun mérve 0,2 V-al ingadozik a feszültség járó motornál, ha megy az index, vagy az elakadásjelző. A belső világítás kapcsain mérve pedig 0,5 el ingadozik, ugyanekkor. Arra is gondoltam, hogy az index villogtató relé szarakodik és több áramot vesz fel, mint kellene. Ez nem lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Egyelőre úgy, hogy ha indexelek, akkor nem nézek oda a km számlálóra :D Szóval sehogy. Egyelőre tanácstalan vagyok, elképzelésem sincs, mi okozhatja. Azt se tudom, hogy korábban csinálta-e ezt, mert nem figyeltem. Csak 1-2 hete tűnt fel, amikor beírtam a fórumra. Nálam az akkun mérve 0,2 V-al ingadozik a feszültség járó motornál, ha megy az index, vagy az elakadásjelző. A belső világítás kapcsain mérve pedig 0,5 el ingadozik, ugyanekkor. Arra is gondoltam, hogy az index villogtató relé szarakodik és több áramot vesz fel, mint kellene. Ez nem lehet? 2 db relé van az indexnek.Külön a jobbnak,meg a bal oldalnak.Ezt a 2 relét vezérli a "combination module\relay" az autodata szerint.Nekem mindkét irányba csinálja.Így a 2 relé kilőve..Ez a modul a biztitáblába van elvileg ha jól értelmezem..Itt kéne keresgélni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 2 db relé van az indexnek.Külön a jobbnak,meg a bal oldalnak.Ezt a 2 relét vezérli a "combination module\relay" az autodata szerint.Nekem mindkét irányba csinálja.Így a 2 relé kilőve..Ez a modul a biztitáblába van elvileg ha jól értelmezem..Itt kéne keresgélni... A biztosítéktáblában kattog egy relé szerűség hoygha indexelek, ez lehet a "combination module\relay"? A biztosítéktábla leírása szerint ez. Egyébként próbálgattam még, hogy milyen fogyasztóval tudnám előidézni ezt a feszültség esést, de sajnos semmi mással. Ennél többet sajnos még nem tudtam foglalkozni a témával, mert egyréászt a hideg miatt nincs kedvem, szerelni, meg ilyankor a műanyag cuccok könnyebben törnek, ezért nem is próbálom műszerfalat, vagy egyebet kiszerelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Köszönöm szépen a segítséged. :D Küldtem PM-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid87 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Szia! Köszönöm szépen, amint otthon leszek és lesz anyagi kedvem, jelentkezek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
qszo74 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Sziasztok. :lol: Hasonló a problémám mint egy korábbi fórumozónak. Nekem az ABS-TC lámpa világit.Elvittem egy ismerőshöz aki diagnosztika után annyit mondott:"Jobb hátsó jeladó.Nincs jel". Gondoltam a biztonság kedvéért nézze meg az Opel szerviz is.4ezerért ugyanezt mondták. Ok.Gondoltam ha ez a baj hát hajrá.Megvettem a kerékagyat, beszereltük és láss csodát... nem mükszik! Na ekkor telefon az Opel szervizbe ahol csinálták a diagnosztikát.Elmondtam az esetet amire csak annyit mondtak:Ezért kell szakszervizbe javítani. :D Más. A belső utastér világításban én is kicseréltem a szofita izzót 8 ledesre, de a tapasztalt hiba nálam is jelentkezett.Nagyon halványan de világit. Bár engem nem zavart. Kb.2honap után sajnos kialudt...végleg.Ugyanaz a típus került a csomagtérbe, Kb.2honapik ok utána villogott pár napot azt kakukk. Az utastérben levők ugyanezek és tökéletesen működnek. Végső panaszom: Sajnos nekem is ingadozik(500-900) és néha felpörög(1800-2000) az autó mintha szorulna a bovden?! Egy szuszra ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Ez nem hiba. Vagyis nem a led hibája. Mivel minimális áram folyik át rajta ezért világít picit. A hagyományos izzó azt nem jeleníti meg,de azon is átfolyik ugyanaz. Akksidat nem meríti le, vagyis vagy hatszáz évig biztos nem. Sziasztok. :lol: Hasonló a problémám mint egy korábbi fórumozónak. Nekem az ABS-TC lámpa világit.Elvittem egy ismerőshöz aki diagnosztika után annyit mondott:"Jobb hátsó jeladó.Nincs jel". Gondoltam a biztonság kedvéért nézze meg az Opel szerviz is.4ezerért ugyanezt mondták. Ok.Gondoltam ha ez a baj hát hajrá.Megvettem a kerékagyat, beszereltük és láss csodát... nem mükszik! Na ekkor telefon az Opel szervizbe ahol csinálták a diagnosztikát.Elmondtam az esetet amire csak annyit mondtak:Ezért kell szakszervizbe javítani. :D Más. A belső utastér világításban én is kicseréltem a szofita izzót 8 ledesre, de a tapasztalt hiba nálam is jelentkezett.Nagyon halványan de világit. Bár engem nem zavart. Kb.2honap után sajnos kialudt...végleg.Ugyanaz a típus került a csomagtérbe, Kb.2honapik ok utána villogott pár napot azt kakukk. Az utastérben levők ugyanezek és tökéletesen működnek. Végső panaszom: Sajnos nekem is ingadozik(500-900) és néha felpörög(1800-2000) az autó mintha szorulna a bovden?! Egy szuszra ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Nekem az ABS-TC lámpa világit.Elvittem egy ismerőshöz aki diagnosztika után annyit mondott:"Jobb hátsó jeladó.Nincs jel". Gondoltam a biztonság kedvéért nézze meg az Opel szerviz is.4ezerért ugyanezt mondták. Ok.Gondoltam ha ez a baj hát hajrá.Megvettem a kerékagyat, beszereltük és láss csodát... nem mükszik! Szia! Miért cseréltél kerékagyat?Csatlakozót,jeladót nem néztétek meg?Vagy a "kedvencemet" az ABS gyűrűt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsiz88 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 eredetileg mekkora akksi kellene a kocsiba? (ma levettem a töltőről, mentem kb 10km-t, pár óra múlva mikor indultam volna vissza már nem indult be a kocsi... bár már egy ideje haldoklott az akku) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 50AH-s van a benzinesekben gyárilag asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Big Boss jól mondja olyan van benne valahol. Vegyél egy 55-öst az szerintem elég az egyhatosba. Mondjuk az enyémben is az van és 1.8-as. Az 1.6-os Astrámban 44-es volt benne gyárilag. eredetileg mekkora akksi kellene a kocsiba? (ma levettem a töltőről, mentem kb 10km-t, pár óra múlva mikor indultam volna vissza már nem indult be a kocsi... bár már egy ideje haldoklott az akku) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsiz88 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 44-eset vettünk bele, eddig is ugyanilyen volt benne. kb 3 évet húzott (abból 1-et még wartburgban :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 44-eset vettünk bele, eddig is ugyanilyen volt benne. kb 3 évet húzott (abból 1-et még wartburgban :lol:) Nekem 56-os volt bent (8 éves akksi), amikor sokadszorra lemerítettem (saját hibából), akkor egy 65-öst vettem (vagy 62-est? :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Benzinesnek egy alap 44-es is elég ha nincs nagy elvárás tőle, jobb gyártó akku kicsit jobban bírják a telet és nagyobb az indító áramuk is de ez meg inkább dízelnél szempont. Ellenben ha nagy hifi, sok elektromos fogyasztó kerül bele akkor szerintem legjobb egy 72-est beletenni valami jó gyártótól és az is megáll olyan 25-30e körül és egy időre nincs gond vele és energia is lesz bőven a rendszerben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsiz88 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 ...Ellenben ha nagy hifi, sok elektromos fogyasztó kerül bele... ilyesmiről nincs szó, úgyhogy csak jó lesz ez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Benzinesnek egy alap 44-es is elég ha nincs nagy elvárás tőle, jobb gyártó akku kicsit jobban bírják a telet és nagyobb az indító áramuk is de ez meg inkább dízelnél szempont. Ellenben ha nagy hifi, sok elektromos fogyasztó kerül bele akkor szerintem legjobb egy 72-est beletenni valami jó gyártótól és az is megáll olyan 25-30e körül és egy időre nincs gond vele és energia is lesz bőven a rendszerben :lol: Ez alapvető félreértés. Nagy akksi dieselhez kell, és benzines motorhoz, ha szarul indul. De utóbbi esetben ugyebár ez nem megoldás. Ha már megy a motor, akkor rohadtul mindegy, hogy mekkora akksi van benne, mert tölt a 100A-es generátor. Persze, ha azt a sok fogyasztót álló helyzetben akarod műkjödtetni, akkor vehetsz teherautó akksit is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Nincs félreértés ezt én is tudom :D Nekem bent figyel a 2 erősítő és a sok hangszóró stb, a sok töltő, a 230V, a gps a 4 elektromos ablak, 2 riasztó stb szóval van fogyasztó bőven és amiért nekem kellett a nagy akku: ha félreállok szivargyújtóról vagy 230-ról ne legyen gond 1-2 óra notizás se és a rádiót se kelljen kikapcsolni amint leállítom a motort, 72-vel nem kell de azért megjegyzem nincs az az akku amit nem lehet lemeríteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Akkumulátor témához néhány gondolatom "SZERINTEM" Volt francia dieselemben (off.: 1.9 D R19) gyári akksi 62A, gyári felszereltséggel (full fapad) tökéletesen üzemelt, mahd nagy hifivel tökéletesen üzemelt amíg nem lett zárlatos (14 éves volt az akku) átmenetileg egy 54 v 55A-os volt benn 2 évig + nagy hifi tökéletesen működött így is. Vettem egy 84A-osat természetesen semmi gond ERGO ha jó a generátor elvileg nem lehet semmi gond persze nem feltétlenül kellett volna nekem kicsit bele rakni de ez volt. Most X20XEV valahol olvastam ezt a 44A-s értéket de én és a megalomániám azt mondja hogy 60-64A lesz optimális még kábel és idő hiány miatt nincs benne a nagy hifi és amíg még jó a benne lévő 50A-s akkum addig azzal fogom használni Adam1 egyetértek a gondolatoddal - Ha már megy a motor, akkor rohadtul mindegy, hogy mekkora akksi van benne, mert tölt a 100A-es generátor bár én úgy emlékszem a benzines csak 75-t tölt a diesel 100-ával szemben, de ez amúgy mindegy Ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Értelek titeket... de mint írtam ez álló helyzetben lényeg + azt nem írtam, hogy járó motornál szempont lenne, hogy mekkora a hifi :D Nem biztos, hogy mindenki szereti egyből járatni a motort ha pl szerelget és zenét hallgat vagy valakinek meg akarja mutatni a hifit vagy bármit márpedig egy 44-es akkut egy komolyabb hifi rövid idő alatt le tud meríteni annyira, hogy ne induljon. Áramigényről meg annyit hifinél, hogy én kábelt cseréltem mert amper szag volt az autóban akkora áramfelvétele van a 2 erősítőnek. Amúgy meg a 60-64A és a 72A között már árban nincs nagy eltérés azt pedig megmagyarázni, hogy miért pont akkora ha már nem 44 elég nehéz és, hogy miért nem a 72 :lol: Egy biztos: hátránya nincs a nagyobb akkunak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Benzinesben is van 100-as sőt 120-as is. Az enyémben utóbbi van. Akkumulátor témához néhány gondolatom "SZERINTEM" Volt francia dieselemben (off.: 1.9 D R19) gyári akksi 62A, gyári felszereltséggel (full fapad) tökéletesen üzemelt, mahd nagy hifivel tökéletesen üzemelt amíg nem lett zárlatos (14 éves volt az akku) átmenetileg egy 54 v 55A-os volt benn 2 évig + nagy hifi tökéletesen működött így is. Vettem egy 84A-osat természetesen semmi gond ERGO ha jó a generátor elvileg nem lehet semmi gond persze nem feltétlenül kellett volna nekem kicsit bele rakni de ez volt. Most X20XEV valahol olvastam ezt a 44A-s értéket de én és a megalomániám azt mondja hogy 60-64A lesz optimális még kábel és idő hiány miatt nincs benne a nagy hifi és amíg még jó a benne lévő 50A-s akkum addig azzal fogom használni Adam1 egyetértek a gondolatoddal - Ha már megy a motor, akkor rohadtul mindegy, hogy mekkora akksi van benne, mert tölt a 100A-es generátor bár én úgy emlékszem a benzines csak 75-t tölt a diesel 100-ával szemben, de ez amúgy mindegy Ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Jó, nekem is bent figyel a 70 Ah-s akksi, de akkora is való bele :D Mondjuk szerintem bőven indulna a 44-essel télen is: Hidegindítás 1 napi állás után 0 fok környékén. Egyébként hiába ez a nagy akksi, mikor januárban 2 hetet, novemberben pedig 5 hetet állt az autó, azért meg lehet érezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts