mackosajt Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Ha még nem vitték el Warwolf vectráját, akkor ajánlanám figyelmedbe. X20XEV, használtautón fent van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Szia Tomi023! Megvan még a Vectrád? :D Úgyis tudom, hogy van nekem valami jótanácsod, amit nem akarsz előlem eltitkolni! Ez Vectrában úgy tudom egy gyakori motor! Rumcice biztos emlékszel, párom vezette is az autódat egyik péntek este a pizzázásnál :D aha :D A Vectra megvan még, folyamatosan szépül, most új kerekeket kapott :D Én nem vennék benzinest, ennek egyszerű oka van, a fogyasztás. A Vectra ha akarom tudja az 5 litert klímával, de a városi gyorsítosban sem megy 7.5 fölé.(klíma+kályha) Nagyon jól fogyaszt. A benzinesek ezt sajna nem tudják. Ugye Losi, Maci? Mert bizony ti igen csak 10-et karcoltok városban. De asszem mondtam ezt magamnak csináltam meg, ennek ellenére eladó :lol: A felújított motor nagyon jól viselkedik már 60.000km benne van :D olajfogyi 1L/10.000km asszem ezt sok opel megírigyelné... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 még a 17-es gurigával sem jött össze nekem a 10-es fogyi. Alatta maradt városban, klímával, nyáron. nem kő rémhíreket terjeszteni. :D Ha meg finoman használom én is, akkor 6,5-7 literrel elmegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 még a 17-es gurigával sem jött össze nekem a 10-es fogyi. Alatta maradt városban, klímával, nyáron. nem kő rémhíreket terjeszteni. :D Ha meg finoman használom én is, akkor 6,5-7 literrel elmegy. Részemről is csak télen volt meg a 10L, de ugye főleg rövid távokra használtam, (max. 4km) gyakorlatilag ideje sem volt felmelegedni. Normális időben beéri 8.5L-rel.Hosszútávon még nem mentem vele annyit, hogy érdemi infóval szolgáljak.De 50/50 arányban már igen, akkor 7.4L, de ez is téli adat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 és még a benzin olcsóbb is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 és még a benzin olcsóbb is :D hát még az E85. Na de off vége. thx. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 hát még az E85. Na de off vége. thx. :D így van OFF vége: Rumcice vegye meg az autóm én meg veszek Omegát 3,2V6 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 még a 17-es gurigával sem jött össze nekem a 10-es fogyi. Alatta maradt városban, klímával, nyáron. nem kő rémhíreket terjeszteni. :D Ha meg finoman használom én is, akkor 6,5-7 literrel elmegy. Aláírom.... hosszuba meg ugy hatsfél körül Link to comment Megosztás: More sharing options...
vennik Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Hello Kezdö fórumozó vaok:D! Nekem egy 96"-os b vectrám van és sajna nem jó benne a centrál a vettem egy ujj távirányitót modulal együtt csak nem tudoom bekötni mert sajan nincs semien rajzom a gyári centrálhoz ha valaki el tudná küldeni nagyon megköszönném Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Hello Nos ez nem olyan egyszerű. először is honnan? Mert ha környékbeli akkor egyszerübb kimenni a KOMA műhelybe és ott megoldódik az ilyen baj :D Kéne egy alvázszám és motorszám a pontos rajzhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vennik Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Jobban szeretem a saját kocsimat én babrálni meg a közeli "koma" 8000ft-ért akarta berakni és kicsit sokallom. alvázszám:-w0l000036t1120507 motorszám:-x16xel20570863. Olvasgatam itt a fórumot és sokan irogattak a fedélzeti számitorol és sajna az enyibe benne van csak éppen a leginkább a benzinnel foglalkozik és nem tudom mennyi lenne a csere hogy minden müködjön?! Köszi szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
vennik Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Hello Jobban szeretem a saját kocsimat én babrálni meg a közeli "koma" 8000ft-ért akarta berakni és kicsit sokallom meg játam sajna rosszul. alvázszám:-w0l000036t1120507 motorszám:-x16xel20570863. Olvasgatam itt a fórumot és sokan irogattak a fedélzeti számitorol és sajna az enyibe benne van csak éppen a leginkább a benzinnel foglalkozik és nem tudom mennyi lenne a csere hogy minden müködjön?! Köszi szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
vennik Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 hopp ez 2x ment el bocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 hopp ez 2x ment el bocsi Át tudod írni v.mi másra........ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vennik Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Na ja ez tényleg félreérthetö :D De rossz aki rosszra gondol:D. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Sztem a KOMA a kecskeméti Opeles csapatot jelenti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Sztem a KOMA a kecskeméti Opeles csapatot jelenti. Nem nem,az teljesen más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Fedélzeti Komputernél miket lehet látni,ugy értem,miket mutat sorban mikor váltogatom!Eleve német,nem nagyon értem,tippelni tudok csak! Meg az tényleg tipus hiba Computernél,hogy a felső sorban pár betű nem jól látszik,darabos,nem ég a led v mi..:D 20 16V az enyim! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Fedélzeti Komputernél miket lehet látni,ugy értem,miket mutat sorban mikor váltogatom!Eleve német,nem nagyon értem,tippelni tudok csak! Meg az tényleg tipus hiba Computernél,hogy a felső sorban pár betű nem jól látszik,darabos,nem ég a led v mi..:D 20 16V az enyim! Nekem a pillanatnyi fogyi-átlagfogyi-átlagsebesség-megtehető út-futott km (egyezik az órával)-stopper- infókat tudta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Hello Jobban szeretem a saját kocsimat én babrálni meg a közeli "koma" 8000ft-ért akarta berakni és kicsit sokallom meg játam sajna rosszul. alvázszám:-w0l000036t1120507 motorszám:-x16xel20570863. Olvasgatam itt a fórumot és sokan irogattak a fedélzeti számitorol és sajna az enyibe benne van csak éppen a leginkább a benzinnel foglalkozik és nem tudom mennyi lenne a csere hogy minden müködjön?! Köszi szépen Megértelek, de a KOMA-ból kivel beszéltél? Mert nekem erről tudnom kéne! pér nap és meglesz a rajzod. kell egy email cím. A gyári fed comp nem tud sokat, az inkább csak tájékoztató jellegű mókusvakítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Megértelek, de a KOMA-ból kivel beszéltél? Mert nekem erről tudnom kéne! pér nap és meglesz a rajzod. kell egy email cím. A gyári fed comp nem tud sokat, az inkább csak tájékoztató jellegű mókusvakítás. Ha nem tud sokat,akkor érdemes mást belerakni,vagy lehet e egyáltalán mást bele?!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ha nem tud sokat,akkor érdemes mást belerakni,vagy lehet e egyáltalán mást bele?!:D hogyamanóbane http://bcweb.hu konkrét érdeklődés esetén keresd meg opel16v cartársat a fórumon. Az ő fejlesztése. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 hogyamanóbane http://bcweb.hu konkrét érdeklődés esetén keresd meg opel16v cartársat a fórumon. Az ő fejlesztése. :D Komolynak tűnik,lehet beinvesztállom!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vennik Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Megértelek, de a KOMA-ból kivel beszéltél? Mert nekem erről tudnom kéne! pér nap és meglesz a rajzod. kell egy email cím. A gyári fed comp nem tud sokat, az inkább csak tájékoztató jellegű mókusvakítás. Hello nem tudom melyik komákra gondolsz de én a 13ker.-ben található gömbvillám cégben lévö komákröl beszélek :D. köszi szépen a rajzot email cim:vennik1223@gmail.com . Mi az a fed comp ami viszont sokat tud és egy laikus is be tudja szerelni mert ami most van az leginkább p...a füstöt tud sajna. thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Tudtam én,hogy nem a K.O.M.A.-ról beszél a srác! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts