kereki Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 sziasztok,még új vagyok csak rákényszerített a sors hogy kérdezzek.hátha tud valaki segíteni. megállok az autóval, ( b omega 2,0 16 ) leállitom , kiveszem a kulcsot,bezárom,haza megyek. majd kb 3-4 óra múlva életre kell a műszerfalon a komputer kijelző s reggelig világit,mig le nem merül az aksi. gondoltam kiveszem a biztit, (12 es). ha kiveszem elindul a páramentesítő ventilátor ( 20 as bizti) ha azt is kiveszem akkor megáll. természetesen mind ez alatt a kulcs nincs az autóban. ötlet? vagy szellemirtó száma?:o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Jobban meglestem a világításkapcsolóm sötétbe és rájöttem hogy nem világít a tekerő és fölötte a jelek sem. Esetleg a belső levegő keringetés gombnak is kéne lenni megvilágítasnak vagy csak a narancs van ha be van kapcsolva? Itt a válasz a kérdésedre: Link to comment Megosztás: More sharing options...
enemypett Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Itt a válasz a kérdésedre: Igen... Akkor ezt is felírom a listára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Középen minden gombnak világitania kell, elakadásjelző crimenál nem világít vagy csak túl gyenge?:o Egyébként vagy ledesítsd, vagy lesz egy utad egy opel bontóba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Középen minden gombnak világitania kell, elakadásjelző crimenál nem világít vagy csak túl gyenge?:D Egyébként vagy ledesítsd, vagy lesz egy utad egy opel bontóba :) Miért is??Te cserélgetted őket,ugye?Nem lehet benne izzót cserélni? Csak mert tegnap hazafelé nekem is megszűnt világítani... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Igen, szét is szedtem a gombot elötte. A 2 izzó egy közös műanyag foglalatba van belehegesztve. Ha ki is tudnád szedni nem találsz izzót+azon a fél miliméteres helyen nem fogod tudni meghegeszteni, szval marad a led, vagy elmész bontóba és veszel onnan 1000-1500 dbja. Kipróbálod aztán ha minden jó megveszed. Ha sok pénzt akarsz költeni vehetsz 8500 dbja opel-től. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Igen, szét is szedtem a gombot elötte. A 2 izzó egy közös műanyag foglalatba van belehegesztve. Ha ki is tudnád szedni nem találsz izzót+azon a fél miliméteres helyen nem fogod tudni meghegeszteni, szval marad a led, vagy elmész bontóba és veszel onnan 1000-1500 dbja. Kipróbálod aztán ha minden jó megveszed. Ha sok pénzt akarsz költeni vehetsz 8500 dbja opel-től. Akkor szét sem szedem,köszi!8500-ért meg megtarthatják Opelék! :o Vennem kellene valami ködlámpát,de annyi fajta van hogy nem tudom melyik lenne a jó!LED-es,kék,sárga,teljesítmény??? Adnátok tanácsot?Nem dísznek(helyzetjelző mellé)kell!Jó lenne azért ha színben is passzolna a kékes helyzetjelző LED és a night breakerhez hogy ne nézzen úgy ki mint egy karácsonyfa elölről! Természetesen gyárilag nincs a lökhárítóban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Akkor szét sem szedem,köszi!8500-ért meg megtarthatják Opelék! :o Vennem kellene valami ködlámpát,de annyi fajta van hogy nem tudom melyik lenne a jó!LED-es,kék,sárga,teljesítmény??? Adnátok tanácsot?Nem dísznek(helyzetjelző mellé)kell!Jó lenne azért ha színben is passzolna a kékes helyzetjelző LED és a night breakerhez hogy ne nézzen úgy ki mint egy karácsonyfa elölről! Természetesen gyárilag nincs a lökhárítóban... Legjobb ha gyárit veszel, szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 elakadásjelző crimenál nem világít vagy csak túl gyenge?:o Világított az, csak a ledek mellett gyenge volt a fénye... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Legjobb ha gyárit veszel, szerintem :o És hová akasszam fel??Nincs meg a helye a lökhárítóban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
enemypett Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Középen minden gombnak világitania kell, elakadásjelző crimenál nem világít vagy csak túl gyenge? :o Egyébként vagy ledesítsd, vagy lesz egy utad egy opel bontóba :D Ledesítés tervbe van, de csak ha találok comp kijelzőt. Mindent egybe szeretnék lerendezni, egyszer keljen csak megbontani a műszerfalat. A világításkapcsolóra is igaz ez? azt is vagy veszek másikat komplett, vagy ígymarad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Ledesítés tervbe van, de csak ha találok comp kijelzőt. Mindent egybe szeretnék lerendezni, egyszer keljen csak megbontani a műszerfalat. A világításkapcsolóra is igaz ez? azt is vagy veszek másikat komplett, vagy ígymarad? Töltsd le ezt: link ebben van sok fénykép a kapcsolókról is, megtudhatok, hogy mitől világítanak, hogyan kell szétszedni. A képek egy részéért köszönet Aty-nak Link to comment Megosztás: More sharing options...
enemypett Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Töltsd le ezt: link ebben van sok fénykép a kapcsolókról is, megtudhatok, hogy mitől világítanak, hogyan kell szétszedni. A képek egy részéért köszönet Aty-nak Ez aztán szép kis gyüjtemény :o Az enyém ennek a negyede. Láttam benne pár hasznos dolgot, köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsadi85 Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 A vészjelző két oldalán található kapcsolók világításproblémáinak orvoslására tegnap jöttem rá! Nekem már nem világított egyik sem. Kiszedtem a kapcsolót, szétpattintottam azt, majd a led műanyagházának a hátulján lévő forrasztásokat megtisztítottam/megkapargattam. Így most világít az egész csak sajnos a vészjelző ledje nem, mert az nem ilyen felépítésű és ott nem vált be. Szerintem próbáljátok ki nekem 10 perces művelet volt az 5 kapcsoló. Kiváncsi vagyok kinek hogy sikerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 A vészjelző két oldalán található kapcsolók világításproblémáinak orvoslására tegnap jöttem rá! Nekem már nem világított egyik sem. Kiszedtem a kapcsolót, szétpattintottam azt, majd a led műanyagházának a hátulján lévő forrasztásokat megtisztítottam/megkapargattam. Így most világít az egész csak sajnos a vészjelző ledje nem, mert az nem ilyen felépítésű és ott nem vált be. Szerintem próbáljátok ki nekem 10 perces művelet volt az 5 kapcsoló. Kiváncsi vagyok kinek hogy sikerül. Kiszedni ezeket a kapcsolókat tudtommal kipattintással lehet. Kell valamire figyelni, közben, nehogy letörjön valami rögzítő pöcök? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Olyat én is csináltam már, hogy a forrasztásokat felmelegítettem, lecseréltem friss ónra és nekem is azóta ég az összes, hogy ezt megcsináltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Kiszedni ezeket a kapcsolókat tudtommal kipattintással lehet. Kell valamire figyelni, közben, nehogy letörjön valami rögzítő pöcök? Ahogy kiszeded a kapcsolókat, két rugó/kapcsoló jó eséllyel el fog repkedni, erre készülj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsadi85 Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Kiszedni ezeket a kapcsolókat tudtommal kipattintással lehet. Kell valamire figyelni, közben, nehogy letörjön valami rögzítő pöcök? Két kis-lapos csavarhúzóval a kapcsoló alá nyúlsz és simán ki lehet feszíteni egyben kijön, nem pattan szét semmi. Ezután a kapcsoló szétszedésekor kell odafigyelni az alkatrészeire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Ahogy kiszeded a kapcsolókat, két rugó/kapcsoló jó eséllyel el fog repkedni, erre készülj. Bizony óvatosan kell széthúzni, én mikor ledesítettem nem tudtam még az elsőnél hogy hogyan is néz ki, keresgélhettem is a szobában az egyik rugót :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Valószínű nálam is a kapcsolónál lehetett a probléma mert ki sem szedtem csak próbáltam és már világít is újra!Egyenlőre marad a helyén! A mai napon szétszedtem a műszerfalat,a hiányzó izzókat (ABS,légzsák) visszakerültek a helyére és irány Opelék! Légzsák hiba: övfeszítő csatlakozó (újraforrasztással javítható) ABS hiba : jobb első jeladó hiba (vagy az ABS gyűrű miatt hülyült be az is) Hát ennyi!20 perc=6000Ft :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Volt már vkinek olyan hogy néha megy meg néha nem a km órája meg a ford.sz mérő ?Hidegen néha el indulnak (80%) de melegen SOHA! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Volt már vkinek olyan hogy néha megy meg néha nem a km órája meg a ford.sz mérő ?Hidegen néha el indulnak (80%) de melegen SOHA! :excl: Szinte biztosra veszem, hogy kontakt hibás valahol. De hogy hol azt megtalálni nem lesz könnyű Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Szerintetek ezt érdemes lenne megvenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Szerintetek ezt érdemes lenne megvenni? Hát nem tudom... Valaki azt mondta nekem, hogy az univerzális, és főleg USB-s cuccokat hanyagoljam. Ha komolyan érdekel a dolog, akkor keresd wessz kollégát itt a fórumon, Ő foglalkozott/foglalkozik tech2 cuccal. Igaz nem 7,5e forint, hanem 35 (legalábbis ennyi volt mikor én beszéltem vele), de 2009-ig az összes Opel-t viszi, és MINDENT meg lehet vele csinálni a szoftverfrissítésen kívül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Olyan sok pénzt nem akarok rá szánni. De van ilyen is. Ez nem usb-s. Valakinek nincs hasonló, hogy mik a tapasztalatok vele? Hát nem tudom... Valaki azt mondta nekem, hogy az univerzális, és főleg USB-s cuccokat hanyagoljam. Ha komolyan érdekel a dolog, akkor keresd wessz kollégát itt a fórumon, Ő foglalkozott/foglalkozik tech2 cuccal. Igaz nem 7,5e forint, hanem 35 (legalábbis ennyi volt mikor én beszéltem vele), de 2009-ig az összes Opel-t viszi, és MINDENT meg lehet vele csinálni a szoftverfrissítésen kívül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts