HaxxoR Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Gyárilag a kábelkorbácson minden fent van, be kell dugni a tempomatot az ecutól jövő kábelbe, van rakta egy csatlakozó, és a féknél van még egy csatlakozó, oda kell bedugni. a féknél milyen csatlakozót kell bedugni? hol keressem? a tech2 részét remélem nem lesz bonyi, mert a szervízben eléggé borúlátóak voltak :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 a féknél milyen csatlakozót kell bedugni? hol keressem? a tech2 részét remélem nem lesz bonyi, mert a szervízben eléggé borúlátóak voltak :S Az opel klub fórumon utánna kell olvasni, ott van egy ezzel foglalkozó topic. Igaz, hogy rég írtak már oda, és ha kérdezel, akkor nem biztos, hogy válaszolnak, de rengeteg infó van. A féklámpa kapcsolót azt ki kell cserélni 4 vezetékesre, ha nem az van fent. Ez egy kétzónás kapcsoló. A fékpedál alaphelyzetben nyomva tartja. ebben a benyomott állapotban zárt zónája a tempomatnak bemenete. A másik pedig alaphelyzetben nyitott. ez a féklámpát vezérli. Kuplung kapocsolóra is szükség lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Nah elmentem megnézetni akkut, hát elég gyengus, azt mondták :) Szval ma megyek veszek egy újat, ez még GM, szval lehet h gyári xd Egyébként kiszedtem az egyik gombot a rádió fölöttiekből, hogy kicseréljem az izzót, de sehogy se tudom kiszedni magát az izzót >.< Vmi tipp? Áhhá szóval nem lehet cserélni cseles :D Melyik idióta tervezte ezt? Azt hitte van olyan izzó ami örökké ég?-.- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Nah elmentem megnézetni akkut, hát elég gyengus, azt mondták :) Szval ma megyek veszek egy újat, ez még GM, szval lehet h gyári xd Egyébként kiszedtem az egyik gombot a rádió fölöttiekből, hogy kicseréljem az izzót, de sehogy se tudom kiszedni magát az izzót >.< Vmi tipp? Áhhá szóval nem lehet cserélni cseles :D Melyik idióta tervezte ezt? Azt hitte van olyan izzó ami örökké ég?-.- Én innen rendeltem Exide Premium-ot, közelemben ez volt a legolcsóbb, lévén veszprémi átvevőhelyük is van: http://www.akkumulatoroutlet.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Én innen rendeltem Exide Premium-ot, közelemben ez volt a legolcsóbb, lévén veszprémi átvevőhelyük is van: http://www.akkumulatoroutlet.hu/ Nekem is ilyen van csak én 24-ért vettem debrecenben kb 1 éve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Meg nem mondom kinek a terméke, de tényleg lehet kapni. Van benne egy sablon, amit rá kell tenni a javítani való területre és ott kell bekenni. Az enyém egyáltalán nem ütött el. Ugyan olyan színű volt mint a fűtőszál. Kb 2000ft volt és még maradt is benne amit kidobtam. Nekem az alsó 3 szál teljesen meg van szakadva,a többi pedig elég gyenge!Vezető ragasztó?Erről írhatnál,mert írták másik forumon a Würth termékét,de állítólag annak a színe nagyon elüt és csúnya is! Kapcsolóm nincs ledesítve,egyszerűen nem világít izzó csere után sem,ha lesz időm majd megnézem,annyira nem zavar mint a hátsó ablak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Meg nem mondom kinek a terméke, de tényleg lehet kapni. Van benne egy sablon, amit rá kell tenni a javítani való területre és ott kell bekenni. Az enyém egyáltalán nem ütött el. Ugyan olyan színű volt mint a fűtőszál. Kb 2000ft volt és még maradt is benne amit kidobtam. Köszönöm az ötletet,rákérdezek majd a boltokban!Arra sem emlékszel hol vetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 De Egerben a 25-ös út mögötti nem tudom a nevét úton :) :D <_< Köszönöm az ötletet,rákérdezek majd a boltokban!Arra sem emlékszel hol vetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 De Egerben a 25-ös út mögötti nem tudom a nevét úton :D <_< :icon13: :lol: -_- :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Áh egyébként a szivargyújtó mégis biztosíték volt, csakhogy a sem a neten talált kézikönyv, se a kocsiban lévő ábrái SEM egyeztek az én kocsimmal, így rossz biztosítékot néztem, mivel nem volt próbalámpám nem igazán tudtam csekkolni, de havernak volt, és rájöttünk a turpisságra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
enemypett Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 A hamutartót ha kinyitom nem kéne ott világítani valaminek hogy belelássak? Nem dohányzom, kulcsot tartok benne és most használtam először söötétbe. Meglepett hogy nincs semmi jelzőfény, hogy ide hamuzz ne a pohártartóba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 De, pár oldallal előrébb volt szó róla, a szivargyújtó körüli müanyag karikát+a hamutartót egy rizsszemizzó világítja meg, h kicseréld, előbb kicsit le kell bontani az egész középkonzolt, úgy be tudsz nyúlni és cserélni. Nálam se működik, de annyira nem zavar, hogy megbontsam megint :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
enemypett Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 De, pár oldallal előrébb volt szó róla, a szivargyújtó körüli müanyag karikát+a hamutartót egy rizsszemizzó világítja meg, h kicseréld, előbb kicsit le kell bontani az egész középkonzolt, úgy be tudsz nyúlni és cserélni. Nálam se működik, de annyira nem zavar, hogy megbontsam megint :) annyira nem zavar engem sem, csak gyanus volt. Majd ha egyszer eljutok a ledesítésig akkor megoldom azt is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 LED-esítésről jut eszembe,vettem 2 db LED-es helyzetjelzőt,szép kékes színe van,tetszik is!Remélem nem büntetnek érte! Eldöntöttem,elviszem a jövő hónapban az autót Opelékhez kiolvastatni az ABS és a légzsák hibát,kíváncsi leszek mit mondanak! Ha ki tudják törölni,akkor visszateszem az izzókat bele,de azok már LED-esek lesznek! Légzsák csatlakozót nem tudtam megnézni mert mint ha az egyik oldalon bele lenne törve valami a csavarba.Az ABS-t elvileg tudom,de ki tudja mit ír majd a gép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Eldöntöttem,elviszem a jövő hónapban az autót Opelékhez kiolvastatni az ABS és a légzsák hibát, Én 2 hete olvastattam ki, és töröltettem. Mindkét oldali ülés alatti csatlakozó rosszalkodott, az oldallégzsákok jeleztek be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Ilyen ajtóvilágítás gyárilag csak azokban a vekikben van, melyeknek nem műanyag borítású az ajtókba levő tárolófakkok? link Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Nekem is van minden ajtóban és plüs a tároló rekesz is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Nekem is van minden ajtóban és plüs a tároló rekesz is. Szerinted ugyanaz a műanyag van a nem plüss változatokban is? Mert ha igen, akkor lehet rendelek ilyet, aztán behekkelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Arra is rájöttünk hogy miért nem működik, csak néha a hátsó ajtóm központizárja. Az ajtó és a kasztni között megy gumitömlő, benne a kábelek, valamint a kasztni felőli oldalon egy csatlakozó. Na ebben a tömlőben adta meg magát az egyik vezeték, a csatlakozóból kilóg egy 2cm-es darabja, a kábel másik vége meg szerintem már becsúszhatott a kasztnihoz, valahogy ki kell pecázzam. Mindemellett még 2-3 kábelen sérült a szigetelés is. Hamarosan nekiállok megjavítani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
enemypett Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Arra is rájöttünk hogy miért nem működik, csak néha a hátsó ajtóm központizárja. Az ajtó és a kasztni között megy gumitömlő, benne a kábelek, valamint a kasztni felőli oldalon egy csatlakozó. Na ebben a tömlőben adta meg magát az egyik vezeték, a csatlakozóból kilóg egy 2cm-es darabja, a kábel másik vége meg szerintem már becsúszhatott a kasztnihoz, valahogy ki kell pecázzam. Mindemellett még 2-3 kábelen sérült a szigetelés is. Hamarosan nekiállok megjavítani... nekem is csak nagyritkán megy a jobbhátsó, de nem hiszem hogy ez a baj, mert néha kézzel is alig lehet felhúzni, mintha be lenne akadva. Szerk.: Az elakadásjelzőtől balra a két hátsóablakfűtés gomb nálatok hogy működik mert ha a jobbot nyomom nem történik semmi, ha a balt a jobb világít és megy az ablak és a tükörfűtés is. Nem külön kéne lenni a kettőnek a két gombon? (kép) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Nem külön kéne lenni a kettőnek a két gombon? (kép) Nem, a hátsóablakfűtéssel megy a tükörfűtés... Viszont a bal oldali gombnak a riasztó gombjának kellene lennie, azt csak betette valaki oda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Pontosan, az a riasztó gombja. Multkor vettem 3 gombot bontóba (kiégett lámpa) közbe kiderült h mindegyik egyforma, csak a müanyag szar más formáju a hátán h ne tudd bedugni. Kb 10 gombból találtunk rá 3 teljesen világítóra, mindegyik ablakfűtéses volt :o (pöcköt letörni hátán és már be is lehet dugni) A te autód tulaja gondolom lusta volt/nem tudta kicserélni a fedelet >.< Szval 1. a riasztó, 2. az ablakfűtés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
enemypett Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Pontosan, az a riasztó gombja. Multkor vettem 3 gombot bontóba (kiégett lámpa) közbe kiderült h mindegyik egyforma, csak a müanyag szar más formáju a hátán h ne tudd bedugni. Kb 10 gombból találtunk rá 3 teljesen világítóra, mindegyik ablakfűtéses volt :) (pöcköt letörni hátán és már be is lehet dugni) A te autód tulaja gondolom lusta volt/nem tudta kicserélni a fedelet >.< Szval 1. a riasztó, 2. az ablakfűtés. nincs riasztóm, legalábbis nem tudok róla. Viszont 1-el kapcsol és 2. világít. :o Minden gomb máshogy megy a helyére vagy mi? :D mert az első szlot az vakgomb, de olyan mintha dupla lett volna csak kettévágták. Most akarok rendelni vakgombot. Be fogom tudni rakni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Minden gomb tök ugyanakkora és tök ugyanolyan méretű, de a hátulján van egy hosszú műanyag szar, mindegyiken más formájú, h csak ugyanolyat lehessen bedugni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Minden gomb tök ugyanakkora és tök ugyanolyan méretű, de a hátulján van egy hosszú műanyag szar, mindegyiken más formájú, h csak ugyanolyat lehessen bedugni. Nem minden gomb egyforma, van ami kapcsol - klíma, belső keringetés, ülésfűtés - és van ami csak impulzust ad - ablakfűtés, riasztó TC. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts