Stefi00 Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Köszönöm a bizalmat :D Fluxuskondenzátort még nem találtam a bontóban a de lorean dmc alubódék pedig még nem lopták be magukat a szívembe a filmek közül pedig még egyet sem láttam végig csak pár perceket :D Tolatóradar: berakni tolatóradart nem nehéz, sőt, kifejezetten a könnyű feladatok közé tartozik de komolyan az meg, hogy kijelzős-e vagy sem nem sokat nehezít rajta mert a hangszórót is csak el kell vezetni a műszerfalig ha hallani is akarod :D Akkor amit én leírnék amolyan GYIK :P Ár: kb mind1, kijelző minősége határozza meg átlagban, hogy mennyire drága egy szett de ami már mutatni tudja, hogy melyik oldalon van akadály az már bőven elég + ugye a távolság de csak tájékoztató jelleggel mivel a 99%-uk 40 centi után már 0 centit mutat mert nem tudja az ilyen kis távolságot mérni. Nekem az első (2 szenzoros, csak hangszórós) és a hátsó (4 szenzoros és kijelzős is) volt kb 16e együtt szóval nem egy vagyon. Előző autómba saját magam építettem be de a vectrámba szakival rakattam be de csak mert volt nem volt időm foglalkozni vele + télen került be nekem meg se garázs se semmi... hóban meg vicces a dolog de egyébként leírásban minden benne van, olyan helyre kell rakni ami függőleges része a lökösnek a távolságok pedig le vannak írva de én úgy rakattam be, hogy a két szélső kicsit beljebb esik és valóban a vectra feneke + 10-10 centit jelez nem úgy hogy a fenekétől 40 centire lévő oszlopra is riaszt. Lökösöket le kell venni és minden szetthez adnak fúrófejet szóval csak egy fúró kell + csavarhúzó + torx csavarhúzó a lökös levételéhez és egy kis türelem :D Elsőben nekem két szenzoros van és az egy ledes kapcsolóval van bekötve ami a kormány alatt van rejtve, nem használom de ha esetleg páromnak odaadnám neki nem ártana szerintem, annak csak hangja van és a vezérlő doboza a fékerő elosztó feletti dobozba van elrejtve, a hátsó szenzoroknak pedig ott van a kárpit alatt az elektronikája ahol a csomagtérajtóba tartó kábelköteg csatlakozója van és ott a kárpit alatt így csak a kijelző kábelét kellett elvinni az elejére ja és totál mind1, hogy kijelzős-e vagy sem mert amelyiknek hangszórója van annak is 1 kábel megy a műszerfalhoz mert ugye ott hallod és a kijelzősnek is 1 kábel megy tehát a meló ugyanaz. Fényezés megoldható, nekem is le vannak festve így olyan mintha gyári lenne az egész :D Köszönöm a kimerítő választ, én maximum attól tartok ha én kötöm be akkor rossz helyen fúrom ki a lököst és így elcseszem az egészet. Én olyan 10 ezer körül nézegettem tolatóradarokat ebben az árban amiket árulnak azok már jók? Amit a leírásban nem értek az a +10-10 centit jelzős dolog, az valahogy nem okés. A beszerelés az mennyibe került neked? Mert hát ezt is meggondolom ha nem olyan sokba kerül. És a fényezés? És tényleg nem ront az érzékelésen? Előre is elnézést de ha valamit csinálok azt szeretem tökéletesen elvégezni :) Esetleg letudnád Írni hogy neked hol is vannak pontosan a lökösön az érzékelők? Esetleg egy kép róla? Köszönöm mindenkinek. Főleg Seth-nek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Gondolom ezt a kocsit soha nem akarod eladni. Az eszmei értéket, és a beleölt időt már senki nem tudná neked megfizetni. Azért grat hozzá! (Azért ha találsz több ülésfűtéslapot, nekem is küldhetnél ki, mert itt hírből sem ismerik... :) ) A múlt héten volt hirdetve egy B Veki, ami teljesen jó lett volna nekem extra ügyileg. Ugyanilyen motor, klímával, ülésfűtéssel, színezett üvegekkel, meg minden földi jóval. A kárpit színe is megyezett az enyémmel. 300 ért hirdették, amit sokallottam nagyon érte (teljesen járóképes volt, forgalomból kivonva, csak a hátulja volt picit összetörve). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 A múlt héten volt hirdetve egy B Veki, ami teljesen jó lett volna nekem extra ügyileg. Ugyanilyen motor, klímával, ülésfűtéssel, színezett üvegekkel, meg minden földi jóval. A kárpit színe is megyezett az enyémmel. 300 ért hirdették, amit sokallottam nagyon érte (teljesen járóképes volt, forgalomból kivonva, csak a hátulja volt picit összetörve). Ha minden extrát beleszámolsz és megveszed itthon,nem te szereled be,majdnem ebben az árban jössz ki sajnos(ha nem drágábban),de tényleg elég drágán akarták adni!Hihetetlen milyen árakat kérnek el kivont-törött autókért nálunk!Ha lenne felesleges 500 Euro-m már a garázsban állna a donor autó! :) Van itt egy felhasználó,aki Írországban lakik(dolgozik),ő el tudja mondani mi is az értéke a B vectráknak kint! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Gondolom ezt a kocsit soha nem akarod eladni. Az eszmei értéket, és a beleölt időt már senki nem tudná neked megfizetni. Azért grat hozzá! (Azért ha találsz több ülésfűtéslapot, nekem is küldhetnél ki, mert itt hírből sem ismerik... :) ) Nem igazán és köszi :D Fűtéslap alatt én valami utólagosra gondoltam, eredeti csak bőr ülésekben van néha azokból pedig nem veszik ki így valami olyasmi kellene amiket árulnak hipermarketekben, hogy ülésfűtés szivargyújtóról, vagy 5-6e egy pár és akkor már egész fullos és azt kibelezni szó szerint és átrakni a vectra ülésbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Köszönöm a kimerítő választ, én maximum attól tartok ha én kötöm be akkor rossz helyen fúrom ki a lököst és így elcseszem az egészet. Én olyan 10 ezer körül nézegettem tolatóradarokat ebben az árban amiket árulnak azok már jók? Amit a leírásban nem értek az a +10-10 centit jelzős dolog, az valahogy nem okés. A beszerelés az mennyibe került neked? Mert hát ezt is meggondolom ha nem olyan sokba kerül. És a fényezés? És tényleg nem ront az érzékelésen? Előre is elnézést de ha valamit csinálok azt szeretem tökéletesen elvégezni :) Esetleg letudnád Írni hogy neked hol is vannak pontosan a lökösön az érzékelők? Esetleg egy kép róla? Köszönöm mindenkinek. Főleg Seth-nek :D 10e körül már jók vannak általában, nekem concorde van benne ami nem nagy márka de jobb mint a Huan Xiang Jin és társaik :D Beszerelés kb 10e körül volt ha jól emlékszem, óradíj van és úgy elég sokra jön ki mert kínlódni kell vele. A festés pedig a 6 szenzornak volt 5e forint és jók lettek és nem rontott az érzékelésen. 10 centik: +10AAAAAAA+10 Az AAAAA betű az autó mérete a + 10 az még az amit jelez bár már nem közvetlenül az autó mögött van hanem ha tolatnék mellé esne, ez sokaknál van vagy 30-40 is és leírásokban is olyan szélre teszik a két szélső érzékelőt csak nekem úgy nem tetszett ezért kértem, hogy szűkebb legyen az a sáv amit érzékelnek így pontosabban lehet parkolni vele. Képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Nem igazán és köszi :D Fűtéslap alatt én valami utólagosra gondoltam, eredeti csak bőr ülésekben van néha azokból pedig nem veszik ki így valami olyasmi kellene amiket árulnak hipermarketekben, hogy ülésfűtés szivargyújtóról, vagy 5-6e egy pár és akkor már egész fullos és azt kibelezni szó szerint és átrakni a vectra ülésbe. A hipermarketes ülésfűtéslapokkal csak az a baj, hogy egy szezont sem bírnak ki, ha tényleg használod őket... :) Akkor meg ugye nem éri meg belehekkelni az ülésbe. A bőr ülésekbe meg belevarrták (legalábbis az omiknál), ezt tudom. Ez esetben Omega ülésből kellene kivenni, mert a nem bőr fűtött ülésekben szimplán ragasztva van, abból könnyű kivenni, és ha szerencséd van, akkor kb 3 hipermarketes cucc áráért kapsz egy pár bontott ülést, abból kiszedve a cuccot sokkal tartósabb megoldást kapsz. (Bár nem kis munka, én az Omimnál megcsináltam, hogy vettem két ülést egy angol omegából, 2 délutános meló volt). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Köszönöm a kimerítő választ, én maximum attól tartok ha én kötöm be akkor rossz helyen fúrom ki a lököst és így elcseszem az egészet. Én olyan 10 ezer körül nézegettem tolatóradarokat ebben az árban amiket árulnak azok már jók? Amit a leírásban nem értek az a +10-10 centit jelzős dolog, az valahogy nem okés. A beszerelés az mennyibe került neked? Mert hát ezt is meggondolom ha nem olyan sokba kerül. És a fényezés? És tényleg nem ront az érzékelésen? Előre is elnézést de ha valamit csinálok azt szeretem tökéletesen elvégezni :D Esetleg letudnád Írni hogy neked hol is vannak pontosan a lökösön az érzékelők? Esetleg egy kép róla? Köszönöm mindenkinek. Főleg Seth-nek :D Mondtam én, hogy ő a te embered. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Ár: kb mind1, kijelző minősége határozza meg átlagban, hogy mennyire drága egy szett de ami már mutatni tudja, hogy melyik oldalon van akadály az már bőven elég + ugye a távolság de csak tájékoztató jelleggel mivel a 99%-uk 40 centi után már 0 centit mutat mert nem tudja az ilyen kis távolságot mérni. Nekem az első (2 szenzoros, csak hangszórós) és a hátsó (4 szenzoros és kijelzős is) volt kb 16e együtt szóval nem egy vagyon. Előző autómba saját magam építettem be de a vectrámba szakival rakattam be de csak mert volt nem volt időm foglalkozni vele + télen került be nekem meg se garázs se semmi... hóban meg vicces a dolog de egyébként leírásban minden benne van, olyan helyre kell rakni ami függőleges része a lökösnek a távolságok pedig le vannak írva de én úgy rakattam be, hogy a két szélső kicsit beljebb esik és valóban a vectra feneke + 10-10 centit jelez nem úgy hogy a fenekétől 40 centire lévő oszlopra is riaszt. Én ebay-ről fogom megrendelni. link Kb 4000Ft postával a legegyszerűbb kijelzős, és nem csak feketében vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 A hipermarketes ülésfűtéslapokkal csak az a baj, hogy egy szezont sem bírnak ki, ha tényleg használod őket... :) Akkor meg ugye nem éri meg belehekkelni az ülésbe. A bőr ülésekbe meg belevarrták (legalábbis az omiknál), ezt tudom. Ez esetben Omega ülésből kellene kivenni, mert a nem bőr fűtött ülésekben szimplán ragasztva van, abból könnyű kivenni, és ha szerencséd van, akkor kb 3 hipermarketes cucc áráért kapsz egy pár bontott ülést, abból kiszedve a cuccot sokkal tartósabb megoldást kapsz. (Bár nem kis munka, én az Omimnál megcsináltam, hogy vettem két ülést egy angol omegából, 2 délutános meló volt). Annyit nem ér.... akkor már inkább új waeco szettet garanciával 30-ért persze úgy bekötve, hogy a saját gombja valahol rejtve és az egészet az eredeti középkonzolos gombokkal kapcsolnám ki-be. (aukciós oldalon pedig 20 körül már van garis waeco átlagban most 23ért van de van más márkában is 13-ért már új, garis két ülésre és szerintem ezek már többet bírnak mint egy 15 éves használt cucc :D ). Bár most van egyik oldalon 14+postáért waeco... ha még meglenne mire lesz rá pénzem le is csapnék rá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Azt meg tudja valaki mondani, hogy a rádióhoz menő csatlakozóknál melyik szolgáltatja a sebesség jelet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 A tegnapi napon eszembe jutott jó pár kérdés így a tél közeledtével és egyéb okokból is! 1. Elég sok autót törnek fel mostanában a munkahelyem körül,így eljött az ideje egy riszató beszerzésének! Valahogy meg lehet oldani hogy a központi kapcsolójáról működjön az is?Milyen típust ajánlotok? 2.Hogyan lehetne a hátsó ablak fűtést valahogy hatékonyabbá tenni?Ablaktörlő hiányában elég necces hajnalban kocsik között tolatgatni! Ráadásul jön a tél és nem akarom 20 perceket járatni az autót hogy a jég majd leolvadjon!Páromnak a 10 centis havat is leolvasztja pár perc alatt,nekem ennyi kell egy kis párához is!Hozzáteszem,a pótféklámpám sziloplasztal volt felragasztva és amikor szedtem le,az alsó három-négy szálat is megszakítottam!Lehet ez a probléma?Lehet azt javítani valami vezető anyaggal? 3.A fűtést hatékonyabbá lehet tenni ha kitisztítom a rendszert valami folyadékkal a fagyálló lecserélése előtt? Egyenlőre ennyi és köszönöm előre is az ötleteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 A tegnapi napon eszembe jutott jó pár kérdés így a tél közeledtével és egyéb okokból is! 1. Elég sok autót törnek fel mostanában a munkahelyem körül,így eljött az ideje egy riszató beszerzésének! Valahogy meg lehet oldani hogy a központi kapcsolójáról működjön az is?Milyen típust ajánlotok? 2.Hogyan lehetne a hátsó ablak fűtést valahogy hatékonyabbá tenni?Ablaktörlő hiányában elég necces hajnalban kocsik között tolatgatni! Ráadásul jön a tél és nem akarom 20 perceket járatni az autót hogy a jég majd leolvadjon!Páromnak a 10 centis havat is leolvasztja pár perc alatt,nekem ennyi kell egy kis párához is!Hozzáteszem,a pótféklámpám sziloplasztal volt felragasztva és amikor szedtem le,az alsó három-négy szálat is megszakítottam!Lehet ez a probléma?Lehet azt javítani valami vezető anyaggal? 3.A fűtést hatékonyabbá lehet tenni ha kitisztítom a rendszert valami folyadékkal a fagyálló lecserélése előtt? Egyenlőre ennyi és köszönöm előre is az ötleteket! 1.) Vannak univerzális risaztó cuccok, ezekben érdemes gondolkodni szerintem. Ehhez adnak mindenféle mozgásérzékelőt. A bekapcsolást úgy érdemes megoldani, hogy a másodszori bezár gomb megnyomáskor (a távirányítón), azaz reteszeléskor kapcsoljon be. Így ha nem akarod beriasztani, akkor csak egyszer nyomod meg a bezár gombot. A kikapcsolást meg a zárnyitásra kell kötni. Vannak oylan riasztók is, amelyek külön távvezérlésűek. De ha felkeresel egy ilyen üzletet, ott szerintem tudnak tanácsot adni, hogy milyet lenne érdemes, amelyik az ami ár érték arányban a te autódhoz a legjobb. Nemtudom, a reteszelés funkció működik-e nálad, mert ha igen, akkor piti tolvaj nem tudja kinyitni az ajtódat. Egy komoly meg úgysem az ablak betörésével, ajtó felfeszítésével próbálkozik, hanem távvezérlővel nyitja ki. Ilyen esetekben viszont a riasztó sem ér semmit. Vannak még különféle indításgátló cuccok, például két félig elrejtett fém érintkezőt kell megérintened indítás előtt. Vagy ami az egyik legjobb és legolcsóbb megoldás szerintem, hogy az üzemanyag útját szakítod meg egy mágnesszeleppel amit egy elrejtett kapcsolóval kapcsolsz be vagy ki. A gyári immobiliserben nem igazán bízom, mert aki arra szakosodott, egy pillanat alatt ki tudja iktatni. 2.) A hátsó ablakfűtésem nekem sem túl hatásos, pedig teljesen sértetlen. 5-10 perc után látszik, hogy csinál valamit. Vannak ablakfűtés javításra szakosodott üzletek. De bontott hátsó üveg is szóba jöhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Ablakfűtésetek akkor hibás, nekem bekapcsolom és pár másodperc és a csíkok már látszanak és pár perc alatt mind1 mennyire van bepárásodva vagy kívül lefagyva használható lesz gyorsan igaz nincs megsérülve szerencsére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Ablakfűtésetek akkor hibás, nekem bekapcsolom és pár másodperc és a csíkok már látszanak és pár perc alatt mind1 mennyire van bepárásodva vagy kívül lefagyva használható lesz gyorsan igaz nincs megsérülve szerencsére. Működni működik,csak több idő kell hozzá!Holnap megtisztítom alaposan a csatlakozókat,mert a múltkor néztem és nem voltak valami jó állapotban! Majd értesítelek Adam1 az eredményről hátha neked is jól jön majd a télen :) Seth,írhatnál egy kicsit a riasztódról,hogyan működik,miféle termék... Még egy kérdés eszembe jutott!Nem tudom ki milyen napszakban és hol vezet,de én erdős részeken és a puttonyom tele van a vadakkal! Golfomat anno jól összetörte egy Bambi,majd a kis Vuk szakította le a lökhárítóm és már 2-szer majdnem így jártam a opellel is! Nézegettem a neten valami hatásosat,de inkább csak házakra lehet kapni valami ultrahangosat! Megvettem az ajánlott night breaker izzókat,4000 Ft volt és tényleg nagyon jók,de arra is rájöttem hogy a lámpáim össze vissza világítanak! El kell vinnem valami beállításra,vagy az állító csavarokkal otthon is meg lehet csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Működni működik,csak több idő kell hozzá!Holnap megtisztítom alaposan a csatlakozókat,mert a múltkor néztem és nem voltak valami jó állapotban! Majd értesítelek Adam1 az eredményről hátha neked is jól jön majd a télen :D Seth,írhatnál egy kicsit a riasztódról,hogyan működik,miféle termék... Még egy kérdés eszembe jutott!Nem tudom ki milyen napszakban és hol vezet,de én erdős részeken és a puttonyom tele van a vadakkal! Golfomat anno jól összetörte egy Bambi,majd a kis Vuk szakította le a lökhárítóm és már 2-szer majdnem így jártam a opellel is! Nézegettem a neten valami hatásosat,de inkább csak házakra lehet kapni valami ultrahangosat! Megvettem az ajánlott night breaker izzókat,4000 Ft volt és tényleg nagyon jók,de arra is rájöttem hogy a lámpáim össze vissza világítanak! El kell vinnem valami beállításra,vagy az állító csavarokkal otthon is meg lehet csinálni? Riasztó: én a gyárit és az utólagosat használom egyszerre. Így reteszel is és megy a belsőtérvédelem is, ütésre is jelez és persze minden nyitásra vagy kpzár nyitásra. És ha riaszt akkor szól a riasztó hangszórója és a duda is és ugye le is van reteszelve. De akár külön-külön is tudom használni csak ugye az utólagosat távirányítóról tudom kapcsolni a gyárit pedig kulccsal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 1.) Vannak univerzális risaztó cuccok, ezekben érdemes gondolkodni szerintem. Ehhez adnak mindenféle mozgásérzékelőt. A bekapcsolást úgy érdemes megoldani, hogy a másodszori bezár gomb megnyomáskor (a távirányítón), azaz reteszeléskor kapcsoljon be. Így ha nem akarod beriasztani, akkor csak egyszer nyomod meg a bezár gombot. A kikapcsolást meg a zárnyitásra kell kötni. Vannak oylan riasztók is, amelyek külön távvezérlésűek. De ha felkeresel egy ilyen üzletet, ott szerintem tudnak tanácsot adni, hogy milyet lenne érdemes, amelyik az ami ár érték arányban a te autódhoz a legjobb. Nemtudom, a reteszelés funkció működik-e nálad, mert ha igen, akkor piti tolvaj nem tudja kinyitni az ajtódat. Egy komoly meg úgysem az ablak betörésével, ajtó felfeszítésével próbálkozik, hanem távvezérlővel nyitja ki. Ilyen esetekben viszont a riasztó sem ér semmit. Vannak még különféle indításgátló cuccok, például két félig elrejtett fém érintkezőt kell megérintened indítás előtt. Vagy ami az egyik legjobb és legolcsóbb megoldás szerintem, hogy az üzemanyag útját szakítod meg egy mágnesszeleppel amit egy elrejtett kapcsolóval kapcsolsz be vagy ki. A gyári immobiliserben nem igazán bízom, mert aki arra szakosodott, egy pillanat alatt ki tudja iktatni. Működik a reteszelés és pont úgy szeretném megoldani,ahogyan leírtad,köszönöm :) Nem a profik ellen akarom védeni,hanem az egy doboz cigiért beütöm az ablakot emberek elől,vagy akik éppen a felnimet vinnék magukkal! Néztem még a biztonsági fóliákat is,ami fekete és nem sokkal drágábbak a sima sötétítő fóliánál!(ha nem lát be,talán kisebb az esély hogy hozzányúl) A mágnesszelepes dolognak utána olvasok,érdekesen hangzik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Riasztó: én a gyárit és az utólagosat használom egyszerre. Így reteszel is és megy a belsőtérvédelem is, ütésre is jelez és persze minden nyitásra vagy kpzár nyitásra. És ha riaszt akkor szól a riasztó hangszórója és a duda is és ugye le is van reteszelve. De akár külön-külön is tudom használni csak ugye az utólagosat távirányítóról tudom kapcsolni a gyárit pedig kulccsal :) 2 riasztó?Nem semmi... :D A lényeg hogy nem akarok 2 távirányítót hordani magammal,ezért lenne jó a gyárival összehozni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Működni működik,csak több idő kell hozzá!Holnap megtisztítom alaposan a csatlakozókat,mert a múltkor néztem és nem voltak valami jó állapotban! Majd értesítelek Adam1 az eredményről hátha neked is jól jön majd a télen :D Seth,írhatnál egy kicsit a riasztódról,hogyan működik,miféle termék... Még egy kérdés eszembe jutott!Nem tudom ki milyen napszakban és hol vezet,de én erdős részeken és a puttonyom tele van a vadakkal! Golfomat anno jól összetörte egy Bambi,majd a kis Vuk szakította le a lökhárítóm és már 2-szer majdnem így jártam a opellel is! Nézegettem a neten valami hatásosat,de inkább csak házakra lehet kapni valami ultrahangosat! Megvettem az ajánlott night breaker izzókat,4000 Ft volt és tényleg nagyon jók,de arra is rájöttem hogy a lámpáim össze vissza világítanak! El kell vinnem valami beállításra,vagy az állító csavarokkal otthon is meg lehet csinálni? Én egyáltalán nem használtam télen se a hátsó ablak fűtést. Nem is működik a kapcsoló visszajelzője, szóval nem is nagyon látom, hogy épp be van-e kapcsolva, vagy sem :) Csak abból látom, hogy alapjáraton picit megfogja a motort. De majd télen megnézem, hogy mi az ábra vele. Az egyik ismerősöm szirénát használ a vadak elijesztésére, mert ő is olyan helyen kénytelen járni, ahol vadveszély van. Elmondása szerint eddig bevált neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Riasztó: én a gyárit és az utólagosat használom egyszerre. Így reteszel is és megy a belsőtérvédelem is, ütésre is jelez és persze minden nyitásra vagy kpzár nyitásra. És ha riaszt akkor szól a riasztó hangszórója és a duda is és ugye le is van reteszelve. De akár külön-külön is tudom használni csak ugye az utólagosat távirányítóról tudom kapcsolni a gyárit pedig kulccsal :) Ez komoly :D Az utolagos riasztó milyen érzékelővel van ellátva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 2 riasztó?Nem semmi... :) A lényeg hogy nem akarok 2 távirányítót hordani magammal,ezért lenne jó a gyárival összehozni! Ha külön van még egy távirányító, ami egy utólagos riasztót vezérel, az azért jó, mert ha esetleg finom módszerekkel "feltörik" a központi zárat, akkor van még egy védelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Ha külön van még egy távirányító, ami egy utólagos riasztót vezérel, az azért jó, mert ha esetleg finom módszerekkel "feltörik" a központi zárat, akkor van még egy védelem. Akkor vigyék,de így is úgy nézek ki néha mint egy rabló a sok kulccsal a kezemben!Több nem kell! Sziréna?Valami spéci?Mert azért nem szeretném megbüntettetni magam a használata miatt,meg elég bután nézne ki 48 km szirénával! Az biztos hogy mindenki elengedne... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Nekem van egy bicskakulcs és az egyben távirányító is és vezérli az utólagosat ami ütés, ajtónyitás, rövidzárlatot érzékel a gyárit pedig a kulcs elfordításával reteszeléskor tudom aktiválni és az is ajtónyitást érzékel valamint ultrahangos érzékelőkkel a belső tér védelmét. Az ablakok fóliázva vannak és alapvetően az összes fólia gátolja, hogy csak úgy betörjék ezt olyan mondta aki tisztességes bérből élő lopóember és a vectra feladta neki :D (na de azért mert a gyáriról addig azt hittem nem működik az utólagos meg riasztás utáni lezárt módba került a kulcsnál pedig a mikrokapcsoló feladta a harcot... ördögi kör :D ). Felni lopás ellen sokat tenni nem lehet.... nekem is van kerékőr de aki felrakta az elmondta, hogy elszalad az autóhoz, leveszi a mintát és már tud is csinálni hozzá kulcsot amivel le tudja venni.... de legalább a kis piti bűnözőket megállítja ugyanakkor meg gyári felni van rajta nem éppen keresett típus. A kesztyűtartót is zárom mindig és az utastérben sem hagyok semmit ami érték lenne max két plüss békát :) Sötétítve van de nem brutál módon csak úgy ízléssel és értelmesen de hátul az ablakokon van roló is valamint a hátsó szélvédőn is egy nagy roló van. Egyébként azt az autót viszik el amelyiket csak akarják csak akarat kérdése és hogy mennyire kell az adott autó ugyanakkor minél bonyolultabb riasztó van vagy riasztók vannak az autóban annál jobban védi. Ja: nekem a motortérben is be van kötve a gyári nyitásérzékelő is így ha kinyitják a motorháztetőt akkor is riaszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Én úgy vettem a kocsit hogy utólagos immobiser és riasztó volt beszerelve. Reteszelésre aktiválódik, nyitásra deaktiválódik, épp úgy ahogy Adam1 leírta. A belső térben van 3 ultrahangos érzékelője. A működést jelző ledje, valamint az immobiliser része egy kis kör alakú műanyagon voltak, ez egy gyári középkonzol vakdugóra volt rámókolva. (az immo ki volt kötve) Hogy esztétikusabb legyen, vettem egy gyári riasztó kapcsolót, melyet szétszedtem, meg a riasztó ledes visszajelző részét, és áthekkeltem a gyári riasztó gombra. Igaz a kapcsoló része nem funkcionál (nem is kell az esetemben), csak mégis jobban néz ki hogy a gyári gomb van bent, és az világít-villog. A kis piktogram áramellátását is megoldottam, szóval ha be van kapcsolva a világítás, akkor szépen világít az is. (természetesen fehér leddel oldottam meg) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Nekem van egy bicskakulcs és az egyben távirányító is és vezérli az utólagosat ami ütés, ajtónyitás, rövidzárlatot érzékel a gyárit pedig a kulcs elfordításával reteszeléskor tudom aktiválni és az is ajtónyitást érzékel valamint ultrahangos érzékelőkkel a belső tér védelmét. Az ablakok fóliázva vannak és alapvetően az összes fólia gátolja, hogy csak úgy betörjék ezt olyan mondta aki tisztességes bérből élő lopóember és a vectra feladta neki :D (na de azért mert a gyáriról addig azt hittem nem működik az utólagos meg riasztás utáni lezárt módba került a kulcsnál pedig a mikrokapcsoló feladta a harcot... ördögi kör :D ). Felni lopás ellen sokat tenni nem lehet.... nekem is van kerékőr de aki felrakta az elmondta, hogy elszalad az autóhoz, leveszi a mintát és már tud is csinálni hozzá kulcsot amivel le tudja venni.... de legalább a kis piti bűnözőket megállítja ugyanakkor meg gyári felni van rajta nem éppen keresett típus. A kesztyűtartót is zárom mindig és az utastérben sem hagyok semmit ami érték lenne max két plüss békát :) Sötétítve van de nem brutál módon csak úgy ízléssel és értelmesen de hátul az ablakokon van roló is valamint a hátsó szélvédőn is egy nagy roló van. Egyébként azt az autót viszik el amelyiket csak akarják csak akarat kérdése és hogy mennyire kell az adott autó ugyanakkor minél bonyolultabb riasztó van vagy riasztók vannak az autóban annál jobban védi. Ja: nekem a motortérben is be van kötve a gyári nyitásérzékelő is így ha kinyitják a motorháztetőt akkor is riaszt. A fóliázás mennyibe került neked? Ahogy látom körbe van fóliázva az első szélvédő kivételével. Sokat véd a naptól? (bocs ha hülye a kérdés, nincs tapasztalatom). Illetve a színezett üveg az mennyire véd a naptól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Passz, ugyanis így vettem, első és hátsó szélvédő nincs fóliázva. Sokat fog igen, süt a nap nyáron és felhúzott ablakkal elviselhető, ha lehúzom érezni, hogy éget egyből. Színezett is véd de nem annyit mint a fólia, egyébként nekem gyárilag színezett is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts