Crime78 Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 A kapcsolós megoldás nem tudom hogyan működne konkrétan... A Kapcsolós megoldást azért írtam, mert mi van ha neki nincs remote szál, vagy nem akar vele bajlódni... Egyébként a Kadettomban úgy volt megoldva, hogy a fej remote szálja ketté volt osztva (a két erősítőnek), egyenként egy kapcsolóval meg volt szakítva. Ha egyhelyben álltam a kocsival, de zenét akartam hallgatni, tanácsos volt az erősítőket kikapcsolni, és ez egy jó megoldás volt.
_Seth_ Elküldve Augusztus29, 2010 Elküldve Augusztus29, 2010 A Kapcsolós megoldást azért írtam, mert mi van ha neki nincs remote szál, vagy nem akar vele bajlódni... Egyébként a Kadettomban úgy volt megoldva, hogy a fej remote szálja ketté volt osztva (a két erősítőnek), egyenként egy kapcsolóval meg volt szakítva. Ha egyhelyben álltam a kocsival, de zenét akartam hallgatni, tanácsos volt az erősítőket kikapcsolni, és ez egy jó megoldás volt. Ha meg lehet oldani az is jó lehet de alapvetően a legjobb ha a remote szál be van kötve nincs vele gond de ha valami nagyon nagy teljesítményű cuccról van szó valóban jó lehet ez a megoldás is. + Aki erősítőt rak be annak érdemes kondit is valamint egy nagy akkut, a gyári 55-ös akármicsoda helyett nekem is Exide Premium 72 Ah van benne de az új fajta nem amit mindenhol adnak és kék-fekete mint a tescos. (Kadett na igen... nekem is volt a kadettben is hifi: sony xplod 10 centis két utas hangszórók a műszerfalban, JBL 300 wattos 3 utas 23 centis ovál a kalaptartóban + SAL mélyláda erősítő + MNC Sub Box 400 wattos láda + sony xplod fej valami CD sorozatú majd kb három napig volt benne a mostani fejegységem is már, de jól szólt már az is... most meg a jbl hangszórókkal ég és föld ^_^)
Crime78 Elküldve Augusztus29, 2010 Elküldve Augusztus29, 2010 (Kadett na igen... nekem is volt a kadettben is hifi: sony xplod 10 centis két utas hangszórók a műszerfalban, JBL 300 wattos 3 utas 23 centis ovál a kalaptartóban + SAL mélyláda erősítő + MNC Sub Box 400 wattos láda + sony xplod fej valami CD sorozatú majd kb három napig volt benne a mostani fejegységem is már, de jól szólt már az is... most meg a jbl hangszórókkal ég és föld ^_^) Nekem 74-es Varta Silver akksim volt 74A-s generátorral, LG fejegység volt benne, valami MAGNAT coax-ok voltak a műszerfalban (már nem emlékszem pontosan), egy sony explod XM222 meg valami monacor 4x150-es erősítő, a csomagtartóban 2 sub, a kalaptartón meg nem volt szabad hely: Egy SinusLive nagyovál 3 utas komponens szett még egy pár coax 4 utas nagyovál, de kondim nem volt sajnos...
Fort Elküldve Augusztus29, 2010 Elküldve Augusztus29, 2010 Nekem a remote be van kötve a fejegységre, egyébként ha utólagos fejegységed van akkor tuti kellett venned iso kábelt és azon rajta is szokott lenni, egy szál, hogy "amp remote" vagy csak simán remote szál annak meg meg lesz a helye az erősítőn is, Iso kábel egyébként nem is jó úgy ahogy van gyárilag mert akkor csak gyújtáskor működik a fejegység és amint leveszem kikapcsol teljesen és el is felejt mindent, de át lehet kötni, hogy ne felejtse el a beállításokat és akkor gyújtás levétele után csipog párat jelzi, hogy az előlap nincs levéve de ugyanúgy nem lehet zenét hallgatni rajta vagy ugye mint nekem, hogy gyújtástól független de ehhez két kábelt össze kell kötni valamint a remote szálat bekötni + az elektromos antenna vezetékét elvágni hogy ne tűnjön el a nagy kijelzőről a középső sor a dátummal mert ugye oda tenné ki a rádiócsatornák neveit. Az autómban nem volt fejegység,csak a 2 gyári első hangszóró és két bal oldali csipogó! Sajnos egyszerre nincs pénzem rá hogy minden megvegyek és a jobb minőségben és mivel elég sokat járok autóval szerettem volna ha szól valami közben!Kaptam kölcsön egy Panasonic fejegységet,ami csak audió CD-t vitt meg a rádiót tudtam hallgatni rajta!Napi 2 óra autózás után 2 nap alatt meguntam a kiírt CD-ket ezért vettem egy Sencor USB-SD kártyás fejegységet!Pendrivera naponta tudok új zenét tenni,nem kell mindíg írogatni!Minősége jelenleg nem számít,csak az hogy szóljon valami!A két első hangszóró nagyon szét volt szakadva ezért vettem hozzá egy pár kiemelő keretet meg 2 db Jensen mélyközépet!A kalaptartót nem akarom szétvágni és nem is tudom hogy van e hely ott nagyobb oválnak!Az egyiket hangszórót (ilyen az én szerencsém) leejtettem,azóta nem szól így azt be sem szereltem!Most lett egy kis pénzem és gondoltam veszek egy kisebb mélyládát meg 2 hangszórót előre,erősítőm meg van egy 800-as Jensen!Elég jó áron kaptam erősítővel kábelekkel a mélyládát,így most ezt szeretném bekötni,és ha már előre viszem a kábeleket akkor a leendő 2 első hangszóró kábelét is előre vittem!Kicsit bonyolultabb dologra számítottam,de a hátsó ülésektől a küszöbben könnyen elvittem mindet!A gond a motortérhez való kivezetés volt! Ezt úgy oldottam meg hogy a motortér nyitó bovden mellett van egy gumi dugó,na azt kiszedtem és átfúrtam,ott vezettem ki a tápot az akksihoz! A kérdésemre a válasz benne van az első mondatodban!Az AMP remote szálra kell rákötnöm!Ez a lényeg,ezt nem tudtam!Az érdekelne hogy te hogyan kötötted rá?A vezetékre vagy az ISO csatlakozóra dugtad rá az eredeti kábel mellé?Külön szálat vezettél előre neki (remote szálnak)vagy az.... (nem jut eszembe a neve) mélyláda dupla kábelén van egy plusz szál és azt használtad?Kapcsolót semmi képpen nem fogok betenni! Érdekes hogy az elején a fejegység megtartott minden beállítást,majd a napokban már a rádió csatornák helyeit sem memorizálta!Érdekelne hogyan kötötted át a vezetékeket!Az el.antenna vezetékének elvágását megoldom...Köszönöm mindenkinek a segítséget,amint lesz időm nekiállok átkötözgetni a csatlakozónál!
Fort Elküldve Szeptember1, 2010 Elküldve Szeptember1, 2010 Az ISO csatlakozón nem találtam amp remote szálat,de még hasonlót sem!A gyári csatlakozót nem volt időm még megnézni!Talán azon lesz,megnézem,ugyanis elkapott a méreg és elvittem egy műhelybe,hogy kössék be,nem szenvedek vele!Rá is kötik nekem 8000 Ft-ért! ^_^ :D Mondtam nekik hogy a kábelszett megvan,be is van húzva,nem kérek hozzá,ne számolja bele!Ő csak a munkadíjra gondolt...Most azt nem írom le hogy én mire,vagy kire gondoltam,de kiröhögtem és eljöttem!Egy autórádió beszerelése is 5000 Ft??Nem drága egy kicsit?
Zsomat Elküldve Szeptember1, 2010 Elküldve Szeptember1, 2010 Az ISO csatlakozón nem találtam amp remote szálat,de még hasonlót sem!A gyári csatlakozót nem volt időm még megnézni!Talán azon lesz,megnézem,ugyanis elkapott a méreg és elvittem egy műhelybe,hogy kössék be,nem szenvedek vele!Rá is kötik nekem 8000 Ft-ért! :D :D Mondtam nekik hogy a kábelszett megvan,be is van húzva,nem kérek hozzá,ne számolja bele!Ő csak a munkadíjra gondolt...Most azt nem írom le hogy én mire,vagy kire gondoltam,de kiröhögtem és eljöttem!Egy autórádió beszerelése is 5000 Ft??Nem drága egy kicsit? De, piszok drága. De tudod, hány ember van, akinek halvány lila fogalma nincs arról, hogyan kell berakni egy rádiót? És az ilyen emberkék közül nagyon sokan mennek egy ilyen helyre és berakatják. A fószer meg él, mint hal a vízben... ^_^
Crime78 Elküldve Szeptember1, 2010 Elküldve Szeptember1, 2010 Az ISO csatlakozón nem találtam amp remote szálat,de még hasonlót sem Ha ez segít, akkor kék, és/vagy kék-fehér vezeték szokott lenni. Általában mindkettő megvan, mindkettőnek ugyan az a funkciója, csak az egyik a remote szálnak van elnevezve, a másik a power antenna (ugyan úgy bekapcsolásra ad 12V-ot, hogy vezérelje az elektromos antennát)...
_Seth_ Elküldve Szeptember1, 2010 Elküldve Szeptember1, 2010 Annyiból jobb az AMP kábelre kötni, hogy akkor mindig bekapcsolja az erősítőt amint bekapcsolod a fejet de az antennás kábel nekem pl csak akkor kapcsol ha TUNER módban van a fej, ha pl usb, aux, bt vagy cd akkor nem kapcsolja és ez az antenna kábel kapcsolja a kijelzőt is tuner módban olyankor pedig a középső sort nagy kijelzős lcd-nél üresre varázsolja így a antennásat elvágtam és szigeteltem és az erősítő a remote szálra van rákötve azt is elvágtam és rákötöttem egyből és az a kábel van használva ami a hátra menő rca csatik között fut kis vékony vezeték. A sárga-piros szál pedig az iso a csatin összekötve és így van áram alatt a fej a gyújtástól függetlenül. Én mivel még akkor rakattam be amikor kevésbé foglalkoztam a témával asszem 15e forintot fizettem a munkadíjért: kábelek behúzása, erősítő rögzítése, kondi rögzítése, összes hangszóró cseréje, fej mögött is a szaki kötötte be a kábeleket úgy, hogy gyújtástól független legyen de az antenna kábelt nem vágta el az autó specifikus annak én olvastam utána szóval teljesen beépítette a rendszert de anyagot mindent én vittem.
Bocsek Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 Igazából egy tapasztalatot akartam csak most megosztani, ám úgy alakult hogy komplett sztori lett belőle. ^_^ Történt ugyanis hogy vettem osram nightbreaker izzókat. Tompítottat is (H7), meg refinek is (H7). Aztán meg hogy ne nagyon térjen el a helyzetjelző színhőmérsékletben, abból pedig vettem egy pár osram cool blue-t. Kicseréltem még napközben őket hogy ne éjjel szenvedjek vele, mert még nem cseréltem izzót vekin. (helyzetjelzőt kivéve) A vezetőoldali H7-esben az izzószál el volt szakadva, de valahogy mégis érintkeztek, ha kicsit megráztam máris kialudt. Ezt hálaistennek vezetés közben nem tapasztaltam. Csodájára jártam még késő délután hogy hű de jó és szép fénye van, aztán gondoltam még egy kicsit tanulmányozom a fejegységem, mert alapból nem írja ki az mp3-as számcímeket. Igaz eddig nem is hiányoztak... Végül megtaláltam hogy kell bekapcsolni, aztán még egy kicsit elmélkedtem zenehallgatással egybekötve a kocsiban, és mint aki jól végezte dolgát visszajöttem a lakásba. Megvártam míg besötétedik, mondom megyek egy kört, kipróbálom az új izzókat. Aha, gondoltam én! Én marha! :D Hát persze hogy lemerült az akksi! Kétszer próbáltam indítózni, aztán annyira leszippantotta az akksit, hogy még a központinak is csak a két első ajtóhoz volt ereje. Hívhattam éjjek-éjjelén cimborát hogy jöjjön át, bikázzuk be, mert korán reggel nekem kell a kocsi. (albérletbe nincs akksitöltőm...) Beröffentettük, aztán végül mentem egy szép nagy kört a városban és azon kívül, hogy töltődjön az akksi, és hogy hadd teszteljem az új izzókat. Az akksival egyszer már jártam így, akkor kocsitakarítás közben szólt a zene, szintúgy lemerült... (otthon hálaég van töltő) Az akksi mondjuk már elég régi (2000, vagy 2002-ben gyártott) 55Ah-s GM. Azt néztem hogy az akksitartó bölcső nagyobb mint az akksim, nem lehet hogy nagyobb akksinak kéne lennie benne? (ezzel vettem) Tanácsot is várnék hogy szerintetek ár-érték arányban melyikek a jobb akksik, lehet be kéne ruházzak télre ha nem akarok még párszor így járni. Visszatérve az izzókra. Mindkét foglalatú nightbreakernek hidegebb a színe, valamint erősebb is a fénye mint egy sima halogéné, mint ahogy azt ígérik is a termék honlapján és csomagolásán (a fénycsóva hosszának megnyúlásáról viszont nem vagyok meggyőződve, bár tudom ez inkább a lámpa beállításától függ). Csodákat ne várjunk tőle, nem egy xenon, de tény, jobb mint egy sima izzó! A legnagyobb különbséget a fénykürt használatakor látom, iszonyatosan nagy fénnyel bír így a két nb izzó! A cool blue helyzetjelzőnek a nevével ellentétben csak a búrája kék, bekapcsolva szép fehér színt ad, nem olyan kissé sárgásat mint a simák. Összességében nem bántam meg hogy beruháztam ezekre az izzókra. Kérdés persze hogy meddig bírják, hosszú távon megérte-e a befektetés? És íme, itt egy kép: (sajna csak teló volt nálam) Balra hagyományos tungsram, jobbra pedig osram nightbreaker. (H1+H7+ cool blue w5w)
_Seth_ Elküldve Szeptember3, 2010 Elküldve Szeptember3, 2010 Akku: a gyári akku ha nem dízelről van szó akkor az GM 55 Ah annak normál használatra elégnek kell lennie ugyanakkor befér egy 72-74 Ah akku is mint ami nekem is van benne. így néz ki egy 72-es akkuval Nekem Exide Premium van és eddig elégedett vagyok vele. Az NB izzó pedig jó jó de nem olyan nagy szám xenon után berakva meg előtte ^_^
_Seth_ Elküldve Szeptember3, 2010 Elküldve Szeptember3, 2010 Akku: a gyári akku ha nem dízelről van szó akkor az GM 55 Ah annak normál használatra elégnek kell lennie ugyanakkor befér egy 72-74 Ah akku is mint ami nekem is van benne. így néz ki egy 72-es akkuval Nekem Exide Premium van és eddig elégedett vagyok vele. Az NB izzó pedig jó jó de nem olyan nagy szám xenon után berakva meg előtte ^_^
Big Boss Elküldve Szeptember3, 2010 Elküldve Szeptember3, 2010 Gyári xenon mellé milyen távolsági+helyzetjelzőt ajánlotok? Szerintem ugyanis nem nagyon illenek össze bár még nem nagyon használtam mivel új az autó ^_^
Bocsek Elküldve Szeptember4, 2010 Elküldve Szeptember4, 2010 Az NB izzó pedig jó jó de nem olyan nagy szám xenon után berakva meg előtte :D Ezt nem is vitatom. Csak ha xenon-t raktam volna bele, akkor nem ártott volna lámpabúrát cseréljek, valamint lámpamosót is beszerelnem. Viszont így még van hova fejleszteni ^_^ halogén -> húdejobb nightbreaker -> húdesokkaljobb xenon :D Akku: tudom hogy jó az Exide, de azért nem éppen olcsó. Bár lehet nem fogok rajta spórolni, még meglátom. Gyári xenon mellé milyen távolsági+helyzetjelzőt ajánlotok? Szerintem ugyanis nem nagyon illenek össze bár még nem nagyon használtam mivel új az autó :D Itt most a színhőmérsékletre gondolsz?
Big Boss Elküldve Szeptember4, 2010 Elküldve Szeptember4, 2010 Igen ^_^ Nem olyan hü de zavaró probléma de mégiscsak szebb lenne és nem nagy anyagi megterhelés hogy ne sárgán világitson a kék mellett ^^
_Seth_ Elküldve Szeptember4, 2010 Elküldve Szeptember4, 2010 Ezt nem is vitatom. Csak ha xenon-t raktam volna bele, akkor nem ártott volna lámpabúrát cseréljek, valamint lámpamosót is beszerelnem. Viszont így még van hova fejleszteni ^_^ halogén -> húdejobb nightbreaker -> húdesokkaljobb xenon ;) Akku: tudom hogy jó az Exide, de azért nem éppen olcsó. Bár lehet nem fogok rajta spórolni, még meglátom. Itt most a színhőmérsékletre gondolsz? Hát na senki sem lehet tökéletes :D Lámpamosót majd szerelek be én is de idén már biztosan nem de lesz majd és le is lesz az is festve :D Na de: Exide jó az tuti van benne energia az is tuti és 24e volt garanciával, blokkal szóval cakk-pakk :D Bosch S3 72 Ah helyett ami elkezdte a savat engedni magából és bár működésben még tökéletes volt de azért egy 29e forintos akkutól nem ezt várná senki sem. Fehér izzókhoz: az NB még eléggé messze áll a fehértől szóval szerintem nem kell oda semmilyen speckó helyzetjelző vagy refi izzó.
Crime78 Elküldve Szeptember4, 2010 Elküldve Szeptember4, 2010 Úgyis a lámpa volt a téma, meg a xenon... Pislogtam nagyokat ma este, mikor felkapcsoltam a lámpám. Tudtam, hogy gyári xenon, meg automata, stb, de ennyire konkrétan még sosem láttam (úgy parkoltam ezalkalommal, hogy világos fal volt előttem): a lámpa bekapcsolása után teljesen letekerte magát, majd beállította szintre. Mindezt gyorsan, szerintem alig 1-2 másodperc alatt... Nagyon tetszett... ^_^ Egyébként ez a helyzetjelzős dolog engem is érdekelne. Az előző vekimben is xenon volt, 6000K-es, de hiába raktam mellé azonos színhőmérsékletű (5 ledes) helyzetjelzőt, mégsem olyan volt. Valakinek sikerült már eltalálni a megfelelő színárnyalatot? Még más: agyalok, hogy a ködös is kap xenont. Milyen izzó kell abba, H3 vagy H7?
Bocsek Elküldve Szeptember5, 2010 Elküldve Szeptember5, 2010 Egyébként ez a helyzetjelzős dolog engem is érdekelne. Az előző vekimben is xenon volt, 6000K-es, de hiába raktam mellé azonos színhőmérsékletű (5 ledes) helyzetjelzőt, mégsem olyan volt. Valakinek sikerült már eltalálni a megfelelő színárnyalatot? Hát, amit vettem osram cool blue helyzetjelző, annak (akár) 4000K-t ír a gyártó honlapján. Nincs annyi, mert szinte azonos a színhője mint a Nightbreaker-nek, ami 3400K körüli. Viszont a sima helyzetjelző már a NB mellett is sárgásnak tűnt, nem hogy a xenon mellett... Itt egy hasznos segédlet színhő témában: Még más: agyalok, hogy a ködös is kap xenont. Milyen izzó kell abba, H3 vagy H7? Itt meg tudod nézni milyen kell: link Egyébként ködös általában H3
Crime78 Elküldve Szeptember5, 2010 Elküldve Szeptember5, 2010 Itt meg tudod nézni milyen kell: link Egyébként ködös általában H3 Hú, köszi! Tök jó ez az oldal... Egyébként tényleg H3.
_Seth_ Elküldve Szeptember5, 2010 Elküldve Szeptember5, 2010 LED-et rakj be helyzetjelzőnek, fehéret, szórt fényűt és erőset.
Crime78 Elküldve Szeptember5, 2010 Elküldve Szeptember5, 2010 LED-et rakj be helyzetjelzőnek, fehéret, szórt fényűt és erőset. Az előzőben is led volt. 5 led volt rajta, 4 oldalirányban a foncsorra világított, egy meg előre. Nem az erejével volt bajom, hanem a színével... :S
Habina Elküldve Szeptember5, 2010 Elküldve Szeptember5, 2010 Sziasztok. Elektromos problémám van, gondolom én. Az autó ha gondol egyet, nem tudom elindítani. Kijelzők égnek, indításkor a relé is kattog, de az indítómotor nem akar működni. Egy 3/4 óra mulva beindul. Gondolom ahogy hűlnek az alkatrészek. Egy jóbarátom azt mondja szénkefe vagy ilyesmi. Nem tudja v.ki hogy hol van az indítómotor( '98 Vectra 1.6 16v XEL), kivenném és megcsinálnám.
Crime78 Elküldve Szeptember5, 2010 Elküldve Szeptember5, 2010 Sziasztok. Nem tudja v.ki hogy hol van az indítómotor( '98 Vectra 1.6 16v XEL), kivenném és megcsinálnám. Hogy az X16XEL-en hol van, azt nem tudom pontosan, de így néz ki (csak nyilván egy kicsit koszosabb) <_< : Nem szénkefe, hanem bronzkefe van benne, híddal együtt lehet kapni, én az Omegámban cseréltem annakidején, de nem is a kefe volt elkopva, hanem a keféhez bemenő pozitív szál volt elkorrodálódva vagy égve. Szó szerint elporlott, miközben bontottam szét, és szintén ezt csinálta, egyszer indított, egyszer nem... Azt viszont hallgasd meg, ha az indítómotor forog, csak a motort nem forgatja meg, akkor a behúzó villa tört el, de ha nem forog a motor, akkor is lehet még bendix is (behúzótekercs), mert a motor áramkörét is az zárja rövidre, ha jól emlékszem...
Habina Elküldve Szeptember5, 2010 Elküldve Szeptember5, 2010 Hogy az X16XEL-en hol van, azt nem tudom pontosan, de így néz ki (csak nyilván egy kicsit koszosabb) <_< : Nem szénkefe, hanem bronzkefe van benne, híddal együtt lehet kapni, én az Omegámban cseréltem annakidején, de nem is a kefe volt elkopva, hanem a keféhez bemenő pozitív szál volt elkorrodálódva vagy égve. Szó szerint elporlott, miközben bontottam szét, és szintén ezt csinálta, egyszer indított, egyszer nem... Azt viszont hallgasd meg, ha az indítómotor forog, csak a motort nem forgatja meg, akkor a behúzó villa tört el, de ha nem forog a motor, akkor is lehet még bendix is (behúzótekercs), mert a motor áramkörét is az zárja rövidre, ha jól emlékszem... Kössz. Sokat segítettél, de mondom meg sem mukkan semmi, szóval vagy bendix, vagy a bronzkefe amit mondtál.
Crime78 Elküldve Szeptember5, 2010 Elküldve Szeptember5, 2010 Kössz. Sokat segítettél, de mondom meg sem mukkan semmi, szóval vagy bendix, vagy a bronzkefe amit mondtál. Képet vedd ki az idézetből, modik nem szeretik, és csak feleslegesen növeli a fórumot... (töröld ki az IMG tagokat) Ja, és szívesen! <_<
Recommended Posts