enemypett Elküldve Május11, 2010 Elküldve Május11, 2010 Hali! Most vettem a Vectámat :devlish: 96-os 2,0 nagyon jó állapotban. a Probléma a computer kijelzővel van. Olvashatatlanul "pixeles" a fele nem világít. Meg lehet valahogy csinálni vagy cserélni kell?
Bocsek Elküldve Május11, 2010 Elküldve Május11, 2010 Hali! Most vettem a Vectámat :devlish: 96-os 2,0 nagyon jó állapotban. a Probléma a computer kijelzővel van. Olvashatatlanul "pixeles" a fele nem világít. Meg lehet valahogy csinálni vagy cserélni kell? Helló! Elvileg olvastam olyat hogy lehet próbálkozni azzal hogy jól megpucerálod a csatlakozók körül, de legtöbb esetben a megoldás a kijelző cseréje egy bontott, de működőképesre.
újraVectra Elküldve Május11, 2010 Elküldve Május11, 2010 Hali! Most vettem a Vectámat :devlish: 96-os 2,0 nagyon jó állapotban. a Probléma a computer kijelzővel van. Olvashatatlanul "pixeles" a fele nem világít. Meg lehet valahogy csinálni vagy cserélni kell? A "fele nem világít" nem egészen értem (4 izzó van benne, és ha abból 2 egymás mellett nem világit, akkor el tudom képzelni, hogy egy része nem látszik a kijelzőnek), de ha ennyire pixelhibás nem sokat tudsz vele kezdeni. Csere bontott kb. 13E-nél kezdődik. vauxhall-t (jó eséllyel angliából származó) nem ajánlom (bár lehet, csak nekem nincs vele szerencsém...), hacsak nem ingyé van a próba.
enemypett Elküldve Május11, 2010 Elküldve Május11, 2010 Köszönöm a gyors válaszokat. Azt hogy a fele nem világít a pixelekre értettem. Lenne még egy kérdésem. Gyárilag nem tempomatos, be lehet valahogy rakni? Mi kell hozzá? Gondolom a computer kezelné csak be kell kötni, márha lehet.
_Seth_ Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Nézd meg a motortérben, hogy a gázbowden mellett van-e másik. Ha szerencséd van akkor fogsz találni még egyet akkor pedig elegednő csak az indexkart kicserélni tempomatosra, már bejött itt valakinek :devlish: Én pl úgy vettem, hogy nem is tudtam, hogy van benne pedig ebben gyárosan van csak nem mondták, nem írták, én meg gondoltam ha lenne csak odaírnák :lol: Aztán néha ahogy nyomogattam az akkor még általam vak gomboknak gondolt izéket egyszer csak tartotta a sebességet :lol: Lehet vele spórolni energiát és benzint is!
Bocsek Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Nézd meg a motortérben, hogy a gázbowden mellett van-e másik. Ha szerencséd van akkor fogsz találni még egyet akkor pedig elegednő csak az indexkart kicserélni tempomatosra, már bejött itt valakinek :devlish: Én pl úgy vettem, hogy nem is tudtam, hogy van benne pedig ebben gyárosan van csak nem mondták, nem írták, én meg gondoltam ha lenne csak odaírnák :lol: Aztán néha ahogy nyomogattam az akkor még általam vak gomboknak gondolt izéket egyszer csak tartotta a sebességet :lol: Lehet vele spórolni energiát és benzint is! Nah, ezt megnézem én is. Nem haszontalan dolog, az biztos.
_Seth_ Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Itt látszik is a két bowden ha jól megnézitek :devlish: Ha nektek is ilyen akkor már nagy gond nem lehet. Ez a bowdenes változatú. De mintha lenne elektromos is, talán a b2 elektromos gázpedálos? Nem tudom de akkor abban máshogy van megoldva.
Bocsek Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Itt látszik is a két bowden ha jól megnézitek :devlish: Ha nektek is ilyen akkor már nagy gond nem lehet. Ez a bowdenes változatú. De mintha lenne elektromos is, talán a b2 elektromos gázpedálos? Nem tudom de akkor abban máshogy van megoldva. Köszi, megnézem majd. Nekem B1 van, ha jól rémlik bowdenes.
Adam1 Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Köszi, megnézem majd. Nekem B1 van, ha jól rémlik bowdenes. A Z-vel kezdődő motorkódú motorok erlektromos gázpedálosak, a régebbiek bowdenesek.
_Seth_ Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Ha hátramenetbe teszem a váltót nem mindig kapcsol be a tolatólámpa és így a parkolóradar sem. Mi lehet a gond? Gondolom valami olyan szerkezet érzékeli a hátramenetet mint ami a kéziféknél, hogy be van-e húzva de ez hol található?
enemypett Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Hát sajna nincsen, de most más a bajom... Klímakompresszort kell cserélni. Azt mondták 65000 a felújított. Szerintetek jó ez az ár? vagy lehet olcsóbban is? Esetleg nézzek bontottat? De az meg kitudja meddig bírja.
kelly Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Nekem is vauxhall-os és semmi baja! A "fele nem világít" nem egészen értem (4 izzó van benne, és ha abból 2 egymás mellett nem világit, akkor el tudom képzelni, hogy egy része nem látszik a kijelzőnek), de ha ennyire pixelhibás nem sokat tudsz vele kezdeni. Csere bontott kb. 13E-nél kezdődik. vauxhall-t (jó eséllyel angliából származó) nem ajánlom (bár lehet, csak nekem nincs vele szerencsém...), hacsak nem ingyé van a próba.
kelly Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Én kicsit sokallom érte.Bontottat veszel 20 körül,de vannak akik felújítják a meglévőt is. Hát sajna nincsen, de most más a bajom... Klímakompresszort kell cserélni. Azt mondták 65000 a felújított. Szerintetek jó ez az ár? vagy lehet olcsóbban is? Esetleg nézzek bontottat? De az meg kitudja meddig bírja.
_Seth_ Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Vauxhallosról annyit kell tudni, hogy maga a cucc jó lenne de van eltérő csati! nekem is van egy de nem egyezik a csatlakozó, az eredeti sárga persze jó bele csak a vauxos hosszabb azaz több kábel van benne és nem is megy be a másik helyére.
_Seth_ Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Ha hátramenetbe teszem a váltót nem mindig kapcsol be a tolatólámpa és így a parkolóradar sem. Mi lehet a gond? Gondolom valami olyan szerkezet érzékeli a hátramenetet mint ami a kéziféknél, hogy be van-e húzva de ez hol található? És ezzel találkozott már valaki? Ötlet? néha megy néha nem.... :devlish:
norby23 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 sziasztok norby v.ok...még uj v.ok itt.... segutségre lenne szükségem...hogy lehet átalakitani a fordulatszámméröt hogy gyári 640es alapjáratot muttasson a 2.5v6 vectra motoron?ez astra gsi ben van benne gyári 2.0 16v müszerfala....sürgössss...továbbmennék....másik gond egy ideje olyat csinál melegen menetközben hogy ha kinyomom a kuplungot,megtartja a fordulatszámot általában kb.1900 körül...de ha adok egy kis gázfröccsöt akkor beáll alapjáratra....alapjárati motor?egyébként c25xe moci....köszönöm
norby23 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 És ezzel találkozott már valaki? Ötlet? néha megy néha nem.... :devlish: szia szerintem tuti a tolatólámpa kapcsolód lesz szar....ezt a váltón találod:) :lol:
_Seth_ Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 szia szerintem tuti a tolatólámpa kapcsolód lesz szar....ezt a váltón találod:) :lol: És a cseréje mennyire bonyolult? X20XEV esetén honnan lehet hozzáférni könnyen? Felülről vagy alulról? Az ára nem valami horror azt látom 1,8-4,8e csak kérdés, hogy ehhez kell-e még szerelő vagy elég ha én kicserélem :devlish:
norby23 Elküldve Május15, 2010 Elküldve Május15, 2010 És a cseréje mennyire bonyolult? X20XEV esetén honnan lehet hozzáférni könnyen? Felülről vagy alulról? Az ára nem valami horror azt látom 1,8-4,8e csak kérdés, hogy ehhez kell-e még szerelő vagy elég ha én kicserélem :devlish: kb.annyira bonyolult mint egy izzócsere :lol: tuti boldogulsz :lol:
Bocsek Elküldve Május23, 2010 Elküldve Május23, 2010 Nem tudjátok véletlenül mekkora méretű szofita izzók valók a kocsihoz? Gondolok itt a belsőtér-, csomagtér-, valamint a rendszámtábla-világításra.
újraVectra Elküldve Május23, 2010 Elküldve Május23, 2010 Nekem is vauxhall-os és semmi baja! Szerencsés lehetsz (vagy így van rendben...). "Rendes" 26 lábú sárga csatis MID kijelzőt kaptam angliából. Mindenben megfelel a GYÁRI vectra kijelzőnek (látszatra...). Műszerfal lebontva, TECH2 a helyén, kijelzőket cserélgetve tesztelés. Gyári kijelzi a rádiót, de eszméletlen pixelhibás, wauxhall minden pixel kifogástalanul müxik, de rádiót nem hajlandó kijelezni. Végső hiba: adatbusz hiba. Drótok, csatlakozók nem birizgálva, wauxhall kijelző lenne xar??
újraVectra Elküldve Május23, 2010 Elküldve Május23, 2010 Hát sajna nincsen, de most más a bajom... Klímakompresszort kell cserélni. Azt mondták 65000 a felújított. Szerintetek jó ez az ár? vagy lehet olcsóbban is? Esetleg nézzek bontottat? De az meg kitudja meddig bírja. Bontott kompresszorra bizti nem kapsz még 2 hónap garit sem (mert, ha annyit kibír, akár hosszabb távon is jó lehet. De ha van ilyen azt kérném én is :rolleyes: ... ), és ugye ki-be szerel+gáztöltés, aztán ha csa egy hónapot műxik az kevés (vagyis drága volt). Nekem azt mondta szaki, felújítani meg csak a teljes belső cserével érdemes (kb 70 Ezer), - ezzel gakorlatilag új kompresszort kapsz - mert ha a tengely picikét is lóg, a tömszelence gyorsan tönkremegy (ez lehet a gondja a bontott kompresszornak is). Nekem csináltak tömszelence cserét, két hétig bírta(komplett 45 ezer). Másodszor gariba, ekkor 3 hétig bírta.
Bocsek Elküldve Május26, 2010 Elküldve Május26, 2010 Mikor szokott elhangolódni a kulcs és a kocsi központizárja? Hétfőn azt hittem megint sz*rakodik a kulcsom, vagy 1 hét után elemet kell cseréljek, aztán mint kiderült csak össze kellett hangoljam a kulcsot a kocsival. Nem értem miért. Ötlet? (vasárnap este még buheráltam a középkonzol kapcsolóit, de szerintem attól nem lehetett; akksi sem merült le)
zsiz88 Elküldve Május26, 2010 Elküldve Május26, 2010 Mikor szokott elhangolódni a kulcs és a kocsi központizárja?... Nekem is ez a gond, múlt héten 3x kellett megcsinálnom, 4.ikre pedig nem is sikerült, azóta kulccsal nyitom-zárom. Elem jó, akksi nem merült.
Bocsek Elküldve Május26, 2010 Elküldve Május26, 2010 Nekem is ez a gond, múlt héten 3x kellett megcsinálnom, 4.ikre pedig nem is sikerült, azóta kulccsal nyitom-zárom. Elem jó, akksi nem merült. Szerencsére nekem ennyire nem vészes a helyzet (kipp-kopp). Március közepe óta van meg a kocsi, azóta kétszer kellett ráprogramozzam a kulcsot a kocsira.
Recommended Posts