Adam1 Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Sziasztok! Egy kis gondom akadt az 1,6-os 16v Vectra b-mmel (1997-es), éspedig az, hogy a 3. hengeremen folyamatosan nedves a gyertya, tehát nem tökéletes az égetése. Tettem új gyertyákat, meg gyergyakábelt is cseréltem, de változatlan. Arra gyanakszom, hogy a DIS gyujtásmodulom hibás, és nem ad megfelelő erősségú szikrát, vagy nem megfelelő időben adja le. Hogyan tudnám én azt leellenőrizni? Köszi előre! Üdv. a Vectrásoknak! Nem fogy belőle a hűtővíz? Mert ha nedves a gyertya, lehet, hogy átenged a hengerfejtömítés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Nekem azt csinálja a rádióm most már egyre gyakrabban, hogy ha rossz, zötyögős úton megyek, lehalkul teljesen a bal első hangszóró és a csipigó. Nem némul el teljesen, de nagyon nagyon halkan szól tovább. Úgy tudom visszahozni, ha felerősítem majdnem maxra a hangerőt a rádión, majd visszaálíltóm halkabbra, akkor szól. A hiba tulajdonképpen azóta áll fent, hogy kábelköteget cseréltem az első ajtókban az ablakemelk miatt, bár nem tudom egyértelműen erre sem fogni, mert hetekkel a csere után jött elő a gond. Szerintetek mivel lehet gond? Rádió, vagy kábelköteg? Ha a kábelkötegben, illetve átvezető csatlakozónál lenne a gond, akkor megjavulna hangerő felerősítésre? Vagy a rádióban van érintkezési hiba? Még nem áltlam neki megkeresni a hibát, előtte inkább tapasztalatot gyűjtök, egyelőre nem akarom feleslegesen szétszedni az ajtót. Ja, a rádióm nem gyári, hanem egy egyszerű CD-s Sony. Valakinek nincs ötlete, tapasztalata ezzel kapcsolatban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
phoboss Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Valakinek nincs ötlete, tapasztalata ezzel kapcsolatban? Ilyen hiba akkor fordul elő amikor ideiglenes rövidzárlat keletkezik. Ez lehet hibás szigetelés a kötegben. Esetleg nem megfelelően lett össze szerelve a csatlakozó. Gyenge érintkezésnél a hangfrekvencia képes "áthúzni" és halk hangerőt produkálni. De ugyanez előfordul a szigetelés sérülése esetén is ha az éppen letestel vagy összeér másik vezetékkel. Én mindenképpen javaslom hogy nézd át a vezetékelést és a csatlakozót magát. Rádió ha előtte működött megfelelően hirtelen nem csinál efféle hibajelenséget. Nekem ez a jelenség mindenképpen ideiglenes hibára utal. nekem Pionneer van benne és gyakran csinálta hogy elnémult ajtó nyitásra. CSati lekap vezeték kimér ----> gyenge érintkezés talál ----> megjavít és örül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dudikov Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 sziasztok! van egy olyan problémám hogy a központi zár távirányítóval nem működik, csak kulccsal nyitható. Az előző tulaj elhagyta az ajtókulcsot és kicserélték az ajtóban a zárat. Ezzel összefüggésben lehet hogy nem működik a távirányító? Mi lehet a megoldás? Tanácstalan vagyok mert azt sem tudom hogy hol van benne a vezérlő egység meg a vevőegység stb... Mit javasoltok mit tegyek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dudikov Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Sziasztok!Angliában 97-es vectramban rádiót akartam cserélni:A gyári hármas csatlakozó van rajta: Egy ismerős azt mondta telefonon hogy a nagyobb csatlakozót válasszam le és össze lehet csatlakoztatni!Ezt megcsináltam és ekkor nem működött a kilométer órám meg a kilométer számlálóm!Kihúztam ,akkor a kilométer órám újra működik ,de a számláló meghalt! Az ismerős azt mondta hogy van egy sebesség kábel amit elkel vágni,de így nem tudja melyik az.Tudtok -e ez ügyben valamit segíteni! szia! nekem is hasonló problémám volt. ha a rádiót bekapcsoltam akkor nem mért az óra, ha a rádió nem ment akkor az óra működött. Én fogtam és levágtam a gyári csatlakozót aztán bekötöttem a tápot közvetlen az akksiról, a hangszórókat az új csatlakozóba, a többi kábelt meg hagytam a francba dimmer, phone elektromos antenna stb.... és azóta kutya baja, valszeg ezek közül valamelyik nem szabvány szerint van a gyári opel magnókba bekötve. de ha nem gyári magnód van akkor nem is kell több csak a tápot bekötni meg a hangszórókat. ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 sziasztok! van egy olyan problémám hogy a központi zár távirányítóval nem működik, csak kulccsal nyitható. Az előző tulaj elhagyta az ajtókulcsot és kicserélték az ajtóban a zárat. Ezzel összefüggésben lehet hogy nem működik a távirányító? Mi lehet a megoldás? Tanácstalan vagyok mert azt sem tudom hogy hol van benne a vezérlő egység meg a vevőegység stb... Mit javasoltok mit tegyek? Kérdés, hogy soha nem is működött, mióta nálad van az autó, vagy utánna romlott el? Előbbi esetben én először elemet cserélnék a távirányítóban, kipróbálnám a tartalékkal, ha van, kizárandó a lehetőségeket. Ha a vezérlő egység a a rossz, hát az gáz, azzal nemtudom mit lehet kezdeni, talán bontóból vennék egyet távirányítóval együtt. Vagy egy bicskakulcsos komplett egységet a Vateráról. 10 ezer körül megkapod. A vezérlő egység amúgy a jobb oldali "A" oszlop tövében van a bukrolat alatt: Az ajtózáró kulcstól teljesen független. Persze a cserekor nem tudni mit kókányoltak meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dudikov Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Kérdés, hogy soha nem is működött, mióta nálad van az autó, vagy utánna romlott el? Előbbi esetben én először elemet cserélnék a távirányítóban, kipróbálnám a tartalékkal, ha van, kizárandó a lehetőségeket. Ha a vezérlő egység a a rossz, hát az gáz, azzal nemtudom mit lehet kezdeni, talán bontóból vennék egyet távirányítóval együtt. Vagy egy bicskakulcsos komplett egységet a Vateráról. 10 ezer körül megkapod. A vezérlő egység amúgy a jobb oldali "A" oszlop tövében van a bukrolat alatt: Az ajtózáró kulcstól teljesen független. Persze a cserekor nem tudni mit kókányoltak meg :) köszi a gyors választ! a távirányító az elvileg jó mert világít ha megnyomom: nyit zöld / zár piros . De azért a biztonság kedvéért cserélek elemet, lehet gyenge. Nameg a zárcsere előtt működött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dudikov Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 [link] http://cgi.ebay.co.uk/Vauxhall-Omega,-Vect...1111173002r6001 [/link] ilyen a távirányítóm Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Ezeket elemcsere után be kel tanítani! [link] http://cgi.ebay.co.uk/Vauxhall-Omega,-Vect...1111173002r6001 [/link] ilyen a távirányítóm Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Na péntek 13. Kitakarítottam ma a kocsit,és indítás után légzsáklámpa világít :) :) Pedig nem nyúltamsemmi olyanhoz.Vihetem kiüttetni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dudikov Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Ezeket elemcsere után be kel tanítani! ugy mint az astráknál kulcs be elfordít és addig nyomkodom amíg nem működik? vagy máshogy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Na péntek 13. Kitakarítottam ma a kocsit,és indítás után légzsáklámpa világít :) :) Pedig nem nyúltamsemmi olyanhoz.Vihetem kiüttetni! Elég lehet az is, hogy megpiszkáltad a vezetéket az ülés alatt, és kontakt hibás... ugy mint az astráknál kulcs be elfordít és addig nyomkodom amíg nem működik? vagy máshogy? Igen, legalábbis az Omegámba úgy kellett: gyújtás rá, és a zárás gombot megnyomni, ekkor lezárt a kocsi, majd rögtön vissza is nyitott, a programozás kész volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 [link] http://cgi.ebay.co.uk/Vauxhall-Omega,-Vect...1111173002r6001 [/link] ilyen a távirányítóm Az enyém is, de a festés réges régen lekopott róla :) Minkét gomb fekete. A tartalékon is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Én is így csinálom,hogy gyujtás rá,és zárva gomb,de én addig tartom nyomva,amíg a led villog.Kb 20 sec. ugy mint az astráknál kulcs be elfordít és addig nyomkodom amíg nem működik? vagy máshogy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
janny71 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 szia! nekem is hasonló problémám volt. ha a rádiót bekapcsoltam akkor nem mért az óra, ha a rádió nem ment akkor az óra működött. Én fogtam és levágtam a gyári csatlakozót aztán bekötöttem a tápot közvetlen az akksiról, a hangszórókat az új csatlakozóba, a többi kábelt meg hagytam a francba dimmer, phone elektromos antenna stb.... és azóta kutya baja, valszeg ezek közül valamelyik nem szabvány szerint van a gyári opel magnókba bekötve. de ha nem gyári magnód van akkor nem is kell több csak a tápot bekötni meg a hangszórókat. ennyi. Köszönöm!! Ezt fogom csinálni én is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 szia! nekem is hasonló problémám volt. ha a rádiót bekapcsoltam akkor nem mért az óra, ha a rádió nem ment akkor az óra működött. Én fogtam és levágtam a gyári csatlakozót aztán bekötöttem a tápot közvetlen az akksiról, a hangszórókat az új csatlakozóba, a többi kábelt meg hagytam a francba dimmer, phone elektromos antenna stb.... és azóta kutya baja, valszeg ezek közül valamelyik nem szabvány szerint van a gyári opel magnókba bekötve. de ha nem gyári magnód van akkor nem is kell több csak a tápot bekötni meg a hangszórókat. ennyi. Ezzel a bekötéssel, ha megy a rádió, akkor is kiírja a kijelzőre a dátumot? Nekem sem gyári rádióm van, és az előző tulajom úgy köttette be, hogy ha bekapcsolom a rádiót, akkor eltűnik a dátum a kijelzőről. Ma amúgy ki kellett vennem a fejegységet, mert mozgott a helyén. A fém keretet, ami befogja a rádiót, nem rögzítették be megfelelően. De a karmokkal nem is lehet megfelelően, ezért csavarokkal rögzítettem. Két vezeték amúgy szabadon lógott, egyik vége le sem volt szigetelve. Majd meglátjuk, ez okozza-e az időnkénti bal-első hangszóró elnémulást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Na péntek 13. Kitakarítottam ma a kocsit,és indítás után légzsáklámpa világít :) :) Pedig nem nyúltamsemmi olyanhoz.Vihetem kiüttetni! Igen, de előbb forraszd át az ülések alatti csatikat. Opel betegség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Dehogy forrasztgatom! :) Ma szétszedtem darabokra a csatlakozót,és befújtam kontakt spray-el Igen, de előbb forraszd át az ülések alatti csatikat. Opel betegség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dudikov Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Ezzel a bekötéssel, ha megy a rádió, akkor is kiírja a kijelzőre a dátumot? Nekem sem gyári rádióm van, és az előző tulajom úgy köttette be, hogy ha bekapcsolom a rádiót, akkor eltűnik a dátum a kijelzőről. Ma amúgy ki kellett vennem a fejegységet, mert mozgott a helyén. A fém keretet, ami befogja a rádiót, nem rögzítették be megfelelően. De a karmokkal nem is lehet megfelelően, ezért csavarokkal rögzítettem. Két vezeték amúgy szabadon lógott, egyik vége le sem volt szigetelve. Majd meglátjuk, ez okozza-e az időnkénti bal-első hangszóró elnémulást. Szia! nekem előtte is állandóan a dátumot irta ki amikor rádió se volt benne meg most is. a fent irt módon bekötöttem és azóta is a dátumot irja ki. Ha csak a tápot meg a hangszóróvezetékeket kötöd rá a csatira akkor biztos hogy mindig ki fogja irni a dátumot szerintem.... arra kell figyelned hogy tápra /+12V/ kösd a piros meg a sárga vezetéket is mert ekkor nem fog kikapcsolni a magnó ha a kulcsot kiveszed. szerintem igy jobb. vagy megkeresed hogy melyik az a kábel ami vezérli a ki be kapcsolást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dudikov Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Elég lehet az is, hogy megpiszkáltad a vezetéket az ülés alatt, és kontakt hibás... Igen, legalábbis az Omegámba úgy kellett: gyújtás rá, és a zárás gombot megnyomni, ekkor lezárt a kocsi, majd rögtön vissza is nyitott, a programozás kész volt... a vectrámban is így működik :) .... mostmár... vettem új elemet. beleraktam aztán nem mindig működött, szétszedtem, megforrasztottam a + felől a nyáklapon a forrpontot mert elengedte és most már jó:) hál istennek csak ennyi baja volt. kösz mindenkinek a segitséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Ezzel a bekötéssel, ha megy a rádió, akkor is kiírja a kijelzőre a dátumot? Nekem sem gyári rádióm van, és az előző tulajom úgy köttette be, hogy ha bekapcsolom a rádiót, akkor eltűnik a dátum a kijelzőről. Ez nem bekötés kérdése. Amennyiben az autót új korában gyári rádióval szerelve adták el, akkor a rádiót bekapcsolva eltűnik a dátum a kijelzőről hogy az RDS által kijelzett adó nevének/frekvenciának adja át a helyét. Viszont ha az autó eredetileg csak rádió előkészítéssel lett eladva avagy az eredeti gyári rádió márkaszervizben került kiszerelésre, akkor a kijelző mindig a dátumot mutatja, a (később esetlegesen beszerelt) rádió ki vagy bekapcsolt állapotától függetlenül. A probléma orvosolása Tech2-es műszerrel történik, azzal át lehet állítani a kijelzést, nem kell hozzá semmit kötögetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Ez nem bekötés kérdése. Amennyiben az autót új korában gyári rádióval szerelve adták el, akkor a rádiót bekapcsolva eltűnik a dátum a kijelzőről hogy az RDS által kijelzett adó nevének/frekvenciának adja át a helyét. Viszont ha az autó eredetileg csak rádió előkészítéssel lett eladva avagy az eredeti gyári rádió márkaszervizben került kiszerelésre, akkor a kijelző mindig a dátumot mutatja, a (később esetlegesen beszerelt) rádió ki vagy bekapcsolt állapotától függetlenül. A probléma orvosolása Tech2-es műszerrel történik, azzal át lehet állítani a kijelzést, nem kell hozzá semmit kötögetni. Eredetileg gyári rádió volt benne, ezért tűnik el a dátum, mikor bekapcsolom a rádiót, ott jelezné ki az infókat. De az előző tulajom kicserélte a rádiót egy CD-s Sonyra, ezért most eltűnik. Igazából nem zavar, csak annyit akartam kérdezni hogy nem-e egy szálat kell le/át/kikötni a rádiónál, ahhoz hogy a dátum ne tűnjön el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Dehogy forrasztgatom! :) Ma szétszedtem darabokra a csatlakozót,és befújtam kontakt spray-el Csak egy jó tanács volt, egy idő után megint kontakthibás lehet és ha a porszívóval meglököd ismét jelez a lufi lámpa. A végleges megoldás az átforrasztás, a csatlakozó kiiktatása. Nekem elég volt a bejelzéshez annyi, hogy az ülést előrehúztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 szuper, tönkrement az akksim... bpest és környékén keresek s.o.s akksit joárasitva (min. 55ah) köszönném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 A minap figyeltem meg, hogy hátul csak egyik ködlámpám világít (csak a bal, jobb oldali nem) Megnéztem, mi lehet a gond, dupla wolfram szálas izzó rendben, kiveszem, hát látom hogy egy kb másfél centis, "L" alakú érintkező hiányzik, amiről az izzó izzó 21 W-os szálja kapná a feszülstésget. Ez ilyen gyárilag, vagy csak kieshetett ez az érintkező? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts