kori Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Akkor a kitartás meghozta gyümölcsét.Grat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Jah :blush: Nem semmi volt:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Újjabb BC beszerelés van :rolleyes: egy másik B Veci :mellow: csak ez Z18XE Simtec 71-es vezérlő és autómata :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Ma kicseréltem egy izzót az autóban. Előjel: két napja írja a BC, hogy kiégett egy izzó pedig nem. Tegnap este megnéztem, és az egyik izzó szála elgőzölgött, de még világított haloványan. A BC meg jelezte. már mikor az izzó kezdett fáradni, az ellenállása megváltozott. Csak jó ez :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Ma kicseréltem egy izzót az autóban. Előjel: két napja írja a BC, hogy kiégett egy izzó pedig nem. Tegnap este megnéztem, és az egyik izzó szála elgőzölgött, de még világított haloványan. A BC meg jelezte. már mikor az izzó kezdett fáradni, az ellenállása megváltozott. Csak jó ez :rolleyes: Nálad az izzófigyelő hogyan nézi a áramerősséget? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Nálad az izzófigyelő hogyan nézi a áramerősséget? Egy kicsi ellenálláson folyik keresztül az izzók árama, és az ellenállás két végén egy komparátor áramkör figyeli a különbséget. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 A hibakódkivillogtatás itt is ugyanugy müködik, mint az Astráknál? X18XE Vectra B 96-os Szóval ki szeretném villogtatni: rövidrezárom az 5-6 lábakat és utána meg kell indítanom az autót????????? Nem lesz semmi baja? Amugy szerintetek ez érvényes? Az itt leirtakat követhetem? Ja, s ha már ilyen összefüggően beszélek, akkor elmondom miért is: elment az alapjárat, szervizben kicserélték a légtömegmérőt, ment egy hónapot, megint elromlott. Most visszatették a régi légtömegmérőt (nem produkál most sárga lámpát, de többet fogyaszt), azzal megy ameddig megjön az új, a garanciában cserélt. Addig is megnézném, van e valami benne tárolva, esetleg törölhetném is, legalábbis a link szerint.... akkor talán jobban menne. Nem az én autóm.... majd csak augusztustól lesz az enyém... de addig is szeretném ha jól menne... Ja és hol is van ennek a diagnosztika csatlakozója? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 megindítani nem kell, csak gyújtásra tenni. Ha szerencséd van, akkor olyan az ECU-d ami villogtatható(miért ne lenne az, mikor enyémtől picivel idősebb, és nekem is villogtatható. Egy időtől már állítólag nem megy a villogtatás.) A csati a kézifékkar és a váltókat közötti takaró alatt van. Kézifék felőli oldalát tudod előbb felhúzni. Azok a kódok meg jónak tűnnek, mint X18XE-s nek. :rolleyes: mondjuk nem tudom, alapjárat miatt miért légtömegmérőt cseréltek. Fordulaton is rossz volt a kocsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 mondjuk nem tudom, alapjárat miatt miért légtömegmérőt cseréltek. Fordulaton is rossz volt a kocsi? ' állítólag ezt olvasták ki... de ennél tovább nem tudom... lévén még nem az enyém a kocsi... majd csak 2 hónap mulva a megindítást én is csak ezen a linken olvastam. Itt irja, hogyha nem inditod meg, akkor hibás lehet a kiolvasás.... eddig erröl nem hallottam, ezért kérdeztem. Akkor ma villogtatni próbálok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Na kivillogtattam... azaz nem... semmi sem villogott... ez gondolom azt jelenti, hogy nincsen hibakód. Az Astránál volt a 12-es kód, ami azt jelentette, hogy diagnosztika indul... itt nincsen ilyesmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 A B Vectraban már elég sok elektronika van. Legjobb ha megnézed egy Tech 2-vel. akkor is írhat olyat, hogy "kritikus motormeghibásodás 1-es kód vagy 2-es kód" Erre azt találod, hogy légtömegmérő vagy AGR szelep vagy Vákum mágnes-szelep. Vagyis minden ami drága. Magam sem értem miért a légtömegmérőhöz nyúltak, mert azt is lehet vizsgálni Tech-2-vel. méghozzá a beáramló levegőmennyiség/löket egységekben. A X20DTH-nál a padló esetében kb 1000-1100mg/löket a mért érték és ez jó. Én az enyémet egyszer kitakarítottam, de vigyázz csak reggel első indítás előtt mert ez forrófilmes és bármilyen tisztítószert kap melegen, azonnal tönkremegy. Én a műszeres vizsgálatot javaslom. de jó alaposan, és menet közben is figyelve a kb 70 adatot amiből lehet következtetni a hiba okozójára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Kiegészítettem a BC-t :rolleyes: Most már nem lesz olyan, hogy elfolyik a hűtőfolyadék én meg nem veszem észre. Megkapta a kiegyenlítőtartály szintérzékelőt. A BC 20-as lábára kötve. Köszönet a tartályért KisKaszának! Olajcserénél meg kellene csinálni az olajérzékelőket is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Olyan kerdesme hogy egy ismerősőm szeretne a vectra b je be utolag tempomatot ez megolható egy 1.8 16v ről van szó és ha jól tudom 2001 es évjarat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 elektranyos gázpedálos? Ha igen, akkor lehet 1xű eset. nézze meg a szokásos kapcsolók, vezetékek helyét, és ha vannak, akkor okés...max. a kapcsolók(kuplung, index, fék) és egy ECU progi. Bowdenesnél már macerásabb Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 2001-es csak e-gázos máán az előttemszólónak igaza van szerintem is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Jolvan akkormegmondom neki hogy tolje szentesről az arcát kecskmeétre egyik pénteken és megszakérted tomi mert én nem vágom mit kell keresni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 oké Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Na ma azt hittem, megfő minden a kocsiban. Voltunk városkában vásárolni, és egyszer csak hallom, hogy murva gyors a befúvó venti, ABS világít, műszerek nem mutatnak semmit. BC-n fesz 17 Volt!!! upsz. leáll, beindít, 13,9 minden frankó, megyünk tovább, 17 V, minden kuka... Hazaig játszadoztam, felgyorsultunk, majd moci leállít, gyuszi rá, hogy fékpilács legyen, és lavíroztam. Itthon generátor ki, új feszszab ki, régi vissza, és minden jó.... A murva életbe, hogy egy olyan bolt, ahol a szerelő ismerős szerint jó cuccokat adnak, pont nekem adott el egy selejtet. Mindegy, most kint van, hétfőn megyek, hátha kapok csere darabot. Hozzáteszem, kb. 40 perc volt az egész művelet a szükséges kacatok lebontásával, és visszarakásával. Lassan profi leszek benne. ez most 1 hónapon belül a 3. kiszerelés volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 Hát ez nem jó hír... BC-nek nem lett baja? Ugyanis az csak 17V-ig jó, és addig is mér... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 az műkszik. semmi jele, hogy bármi baja lenne. Mondom igyekeztem a tartós túlfeszt elkerülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 az műkszik. semmi jele, hogy bármi baja lenne. Mondom igyekeztem a tartós túlfeszt elkerülni. akkor egész jól bírta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2007 Megoszt Elküldve Július27, 2007 az idegeim is. :) asszem kicsit morci lettem volna a kocsira. Nem mintha nem lennék most is az. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Milyen izzók kellenek a Vectra müszerfalába? Nem lehet látni az összmegtett KM állást, nem ég az ABS visszajelző és ha már szétszedem, kicserélném az összeset. De milyet vegyek? Olyan foglalatnélküli kicsit mint az Astrába? Vagy esetleg többféle tipusu kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Astrában foglalatos kis égő van. Asszem az ABS-hez itt ugyanolyan kell. A km számlálóhoz viszont biztos más fajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus3, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2007 Olyat tapasztaltam, hogy nagyon halványan időnként pislákol a töltésjelző, meg a kézifék behúzott állapotát jelző lámpa, de csak nagyon ritkán. Először arra gondoltam, hogy valami gond van a töltéssel, de akkor szerintem a kézifék nem csinálná vele együtt. Én inkább KH-ra gyanakszom. Esetleg más tipp, tapasztalat? Ja, 91' -es Corsa-A C14NZ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts