khena Elküldve Szeptember12, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2014 Sziasztok, A segítségeteket kérném: tudnádok ajánlani ECU problémára megbízható szakit? Köszi! Gyertyakép milyen? vízhőmérséklet jeladóval próbálkoztál? nekem is volt veztengely jeladó problémám, de ha arra kapsz hibakódot 4500-nál letilt,és ugrálhat a fordulatszámmérőd. csatlakoznék Tápiószecső hozzáoszlásához ecu ritkán halmeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bandesz99 Elküldve Szeptember12, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2014 Köszi mindenkinek. Nem mondom, hogy felfogtam, de ha tudtok adni számot egy tapasztalt szakihoz (bp és vonzáskörzete), akkor oda eltolom a szekeret s rábízom magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bandesz99 Elküldve Szeptember12, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2014 A hibakód kiütése nem járó motornál történik. Tehát az első indításnál még jó és utána nem? Két egymás utáni újraindításnál sem? Mindig vagy változó? Mindig ugyanazok a hibakódok jönnek vissza vagy a vezérműtengelyjeladó már nem jelentkezik a csere óta? A jelenségek illenek a jeladó hibájára. (nekem is volt egyszer ilyen astrán) Ha marad a jeladó hiba, akkor első körben javaslom hogy nézzétek át a kábelköteget kontakthiba/szakadás/törés/sérülés után kutatva, utána meg kell próbálni egy gyárira cserélni (ha nem az lett beszerezve). Ha a jeladó hiba eltűnt, akkor is érdemes lehet átnézni a kábelköteget, de ha marad az ECU hiba (kell pontos hibakód), akkor meg lehet próbálni bontóból beszerezni egy cseredarabot. Általában meg lehet beszélni hoyg csak akkor veszed meg véglegesen ha tényleg azzal van a hiba. A hibakód kiütésekor nem jár a motor. Utána indul szépen s megy mint az álom. Ha leállítom s újra indítom, akkor kezdődik minden elölről. A csere jeladó utángyártott volt, a felsőt 2x kellett cserélni. Az első után 2-3 napig ment (kb 100km), aztán nem akart indulni az istennek se. Ekkor lett cserélve az alsó + egy másikra a felső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember12, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2014 A hibakód kiütésekor nem jár a motor. Utána indul szépen s megy mint az álom. Ha leállítom s újra indítom, akkor kezdődik minden elölről. A csere jeladó utángyártott volt, a felsőt 2x kellett cserélni. Az első után 2-3 napig ment (kb 100km), aztán nem akart indulni az istennek se. Ekkor lett cserélve az alsó + egy másikra a felső. Hibakód kiolvasás újra. Ha X20XEV, akkor az aláírásomban lévő módszerrel elvileg magad is meg tudod csinálni. Én továbbra is kontakthibára gyanakszom. Szerelőt nem tudok ajánlani, de ehhez nem kell különösebb képzettség, csak lelkiismeretes munkavégzés. Sajnos az időszakosan előforduló hibákat a legnehezebb felderíteni ezért sokan nem is szeretnek ezzel foglalkozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyerődti Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy ecu-t kell cserélnem a kocsimban, és az imoval vagyok bajban, egyszerűen nem találok úgy elado x20xev ecu-t amihez adnák az imokört és chipet is, vagy olyan áron, amit már csak elvből sem adnék meg 10és 20e ft között találtam ecukat a legjobb az 15e-ftot kért érte kértdeztem hogy imokör és chip? ja úgy 50E... üdv újra M.o-n. nem is ez a lényg, fel lehet valahogy programozni a mostani kulcsomat az új ecuhoz? úgy hogy az megbízhatóan üzemeljen, nem tudom milyen az opel imoja, családban roverral szívtunk 2gyári kulcs közül az egyiket elhagytuk, a másik meg ramaty állapotban volt vettünk egy kulcsot/távirányítót. wallisnál fel is programozták, de ahogy éppen kedve volt, volt hogy azonnal volt hogy 2hónap után elfelejtette, és akkor csak a gyári kulcsal/távirányítóval ment mert ott a távirányítóban van az imo és mint ahogy az ajtót nyitotd úgy oldod az imót is. ilyesmit szeretnék elkerülni. Eeprom másolással megoldható a dolog véleményem szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TOMM155 Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Helló valaki meg tudná nekem mondani hogy a központi zár elektronikánál melyik vezeték az indekszé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabi90 Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Fekete fehér. Ha testeled indexel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
khena Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Eeprom másolással megoldható a dolog véleményem szerint. köszönöm, már találtam ecu-t kulccsal és imokörrel együtt működik is. és az is meg van hogy lehet kulcsot hozzá rendelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Nocsak mit találtam. Talán ki van építve a tempomat? :) A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Igen. Neked csak egy tempomatos index kar kell, plusz talán kuplung kapcsoló, és menni fog a tempomat. Mivel elektromos gázas a motorod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Igen. Neked csak egy tempomatos index kar kell, plusz talán kuplung kapcsoló, és menni fog a tempomat. Mivel elektromos gázas a motorod. És igen. Durva, hogy csak egy tempomatos index kar kellett. Kb 3 perc volt. Kar ki, be. Csati összedug, és működik. Még a kuplung kapcsoló is benne volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 És igen. Durva, hogy csak egy tempomatos index kar kellett. Kb 3 perc volt. Kar ki, be. Csati összedug, és működik. Még a kuplung kapcsoló is benne volt :)Kuplung kapcsoló nem szokott lenni, szóval lehet, hogy volt a kocsiban tempomat, csak cserélték az index kapcsolót nem tempomatosra.Ez ilyen, a 2 literes dieselnél még engedélyezni sem kell diagnosztikával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 Kuplung kapcsoló nem szokott lenni, szóval lehet, hogy volt a kocsiban tempomat, csak cserélték az index kapcsolót nem tempomatosra. Ez ilyen, a 2 literes dieselnél még engedélyezni sem kell diagnosztikával. Szerintem nem volt benne. A csatlakozó, gyárilag le volt dugózva, egy vak csatlakozóval, ami egyben rögzítette is a vezetéket. A kuplung kapcsolótól féltem. De örülök hogy ilyen egyszerű volt. Sokat pályázok, fogom én használni eleget. :) Az omegában még városban is használtam. Igaz az automata volt, és a tempomat azzal az igazi. Még váltogat is ha kell. :) Az ABS okoz még gondot. Kiolvasták a hibákat, szinte mindet kiirt. Mindegyik szelepet. Ebből arra következtet a szerelőm, hogy valami testelés, vagy más elektromos gondja lehet, mert egyszerre az összes szelep nem adja meg magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 Ha tempomatos autó kerül a kezem közé, akkor én is mindig használom, azzal gyorsítok, lassítok, városban, autópályán és közúton is. Kár hogy a vectrába eddig nem sikerült beleépíteni, de még nem adtam fel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tyutyi92 Elküldve Szeptember24, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2014 Sziasztok ! Opel B Vectrán , hogy lehet ködlámpa izzót cserélni ! Évjárat:1997 Vettem 2 db H.O.D izzót bele, de valahogy a ködlámpa izzót nem tudom hogy kicserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember24, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2014 Sziasztok ! Opel B Vectrán , hogy lehet ködlámpa izzót cserélni ! Évjárat:1997 Vettem 2 db H.O.D izzót bele, de valahogy a ködlámpa izzót nem tudom hogy kicserélni. Alulról kell kicserélni, kicsit megemeled az autó elejét, alábújsz, és látni fogod.H3-as izzó kell bele. Olyan, aminek vezetáke van, és a vezeték derékszögben jön ki az izzóból. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tyutyi92 Elküldve Szeptember24, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2014 Alulról kell kicserélni, kicsit megemeled az autó elejét, alábújsz, és látni fogod. H3-as izzó kell bele. Olyan, aminek vezetáke van, és a vezeték derékszögben jön ki az izzóból. Ez eddig megvolt a sarut le is húztam csak a műanyag burkolat hátul nem találom hol nyitom ki. hogy az izzóhoz hozzá férjek ? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember24, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2014 (edited) Ez eddig megvolt a sarut le is húztam csak a műanyag burkolat hátul nem találom hol nyitom ki. hogy az izzóhoz hozzá férjek ? Amibe a csatlakozó be van dugva, azt az ablakot kell kinyitni. Módosítva Szeptember24, 2014 : hening Képpel idézés. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tyutyi92 Elküldve Szeptember25, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2014 Köszönöm segítséget ! Még egy kérdés, melyik a szivargyújtó biztosítéka, mert a burkolaton nincs feltüntetve se a kiskönyvben ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tyutyi92 Elküldve Szeptember25, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2014 Na az is okés volt, hogy ott van az ablak csak nem tudtam kinyitni, mert nincsen füle. Lehet én vagyok béna csak :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember25, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2014 De van füle, a képen is látszik. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Szeptember26, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2014 Heló ! Vettem ködlámpás lököst és ködlámpakapcsolós világítás kapcsolót a vectrámba ami nem volt gyárilag ködlámpás. Magát a kapcsolót bedugom, de a továbbiakra van ötletetek? kapcsolási rajzból ki lehet szemezgetni hová kössem majd be? Relé helye megvan stb.. ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember26, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2014 Egy relé is kell, olyan, mint a kicsi relék a felső sorban a biztosítéktáblán, illetve biztosíték is (20 A). Valamint ki kell vezetni a vezetéket a biztosítéktáblárból a ködlámpákig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Szeptember26, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2014 Egy relé is kell, olyan, mint a kicsi relék a felső sorban a biztosítéktáblán, illetve biztosíték is (20 A). Valamint ki kell vezetni a vezetéket a biztosítéktáblárból a ködlámpákig. Szabványos az a relé ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember27, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2014 Szabványos az a relé ?Hogy érted, h szabványos? Bizti tábla, felső sorában ugyanolyanok vannak. Kivéve a két index relé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts