zozor Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Na megvan a hiba: valszeg a régi multiméter eleme már gyenge, azért írt ki olyan baromállat értékeket... :lol: Az előbb megnézettem egy normálissal, ami jó is és az eredmény: Alap: 12,7V Indítás után: 14,1V Terheléssel: 13,7-9V Akkor asszem így már jó, már kezdtem beparázni így karácsony előtt... :) Na ha már megírtam elküldöm az új műszer néha jobb lehet :) aztán jó legyen ám a vas Dec. 10-re Jelentem, jó lett a vas, remélem így is marad sokáig, nemcsak dec. 10-ig... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Még gyengébb lett volna az elem, akkor meg 220v-ot írt volna. :P :) A terhelésnél 9 v azért nekem nem tetszik ;) Na megvan a hiba: valszeg a régi multiméter eleme már gyenge, azért írt ki olyan baromállat értékeket... :lol: Az előbb megnézettem egy normálissal, ami jó is és az eredmény: Alap: 12,7V Indítás után: 14,1V Terheléssel: 13,7-9V Akkor asszem így már jó, már kezdtem beparázni így karácsony előtt... :lol: Jelentem, jó lett a vas, remélem így is marad sokáig, nemcsak dec. 10-ig... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Na megvan a hiba: valszeg a régi multiméter eleme már gyenge, azért írt ki olyan baromállat értékeket... :lol: Az előbb megnézettem egy normálissal, ami jó is és az eredmény: Alap: 12,7V Indítás után: 14,1V Terheléssel: 13,7-9V Akkor asszem így már jó, már kezdtem beparázni így karácsony előtt... :) Jelentem, jó lett a vas, remélem így is marad sokáig, nemcsak dec. 10-ig... ;) Ok örülünk :P Mondjuk a 9V szerintem sem hangzik jól! ( ha csak nem szereltettél át magadnak is egy fémvágót a műszaki mentő felszerelésből! :) - mert ott kell ám egy kis kraft a meghajtáshoz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Sztem arra gondolt, hogy 13,7-13,9 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Sziasztok Nos nem is tudom hogy és honnét kezdjem ,a kis bajom.. :lol: Amikor megvettem a kocsit pár műszeregység nem égett... Ekkor a km.óra kivételével minmdent át ledeztem,3 és 5mm es ledekkel mindegyik előtt 1-1 ellenállással,amit a villamossági boltba adtak. Nos a világítás kapcsolóban minden ikonon 1-1 led van.. a középkonzol kis kapcsolóiban 1fehér és 1 kék + ellenállások ( jó mütyűrke helyen vannak ) a digitklíma vezérlő pedig 4 nagy kék led a 2 przmába és a 2 kijelzőhöz és asszem 7 fehér led a választási pontok ablakához. A beltér pedig 2db 15cm es smd ledsor a sötétített búrában. ablak emelő ledjei és a szivargyújtó is. Valahogy így : Nos az egyik baj hogy egy rádió kivétel alkalmával foggalmam nincs mit sikerült lezárlatolni,de egy 30A bizti el lett lőve pedig a rádiót húztam csak ki.. ekkor kiégett a km óra jobb oldala,és a kijelzőmben pár pixel ;) ez utóbbi nagyon bosszant mert hibátlan volt !! :) a km óra meg látszik mert a bal világítása átvilágít a jobb szélére. Ez mi lehetett???mármint hogy kivettem a rádiót és elszált minden... aztán ugye van egy érdekes jelenség azzal hoyg ritkán nem áll le a kocsi ha leállítom és vagy benne hagyon a kulcsot vagy sem akkoris van hogy leállítás után kb 10 mp és akkor áll le.. Na de mikro leáll és kialszik minden akkor felvillan még a digit klíma vezérlőjén 2 led a szám és a hőmérséklet kijelző,de ugye csaka kék háttér...vagyis leáll minden fény le van kapcsolva és mikro valóban megáll akor az uccsó pillben felvillan 2 kék led a digit vezérlőben ... Nos de ami a legjobban zavar hogy a digitvezérlőben sorban égnek ki a ledek.. időnként ki kell szerelnem és gyorsba dobni bele egy újat mert először csak pislákol később gyullad fel és a fénye is lassan jön meg majd teljesen elalszik.. ma hálsitennek 3 led égett ki.. a venti fokozat ledje kivételével mind a 3 mellette... Ez mitől lehet? fesz ingadozás a kocsiban,vagy egyszerűen nem jó neki a kocsi fesz? vagy mi lehet az oka? Aki átledezte nem tapasztalt még ilyet? Ezért nem merem elkezdeni a km órát mert ha ott alszik ki nem akarom 3-4 havonta szétszedni az órát... mit nézzek meg hogy megfelelő legyen minden a ledeknek? Most azt akarom kipróbálni hogy smd ledsort ragasztok a klímavezérlőbe mert eddig azok a ledek a leg stbilabbak. amit kell azt azok is átvilágítanak és a prizma annak a fényét is viszi. Eddig egy marék kis ledből vagy 6 ot cseréltem már. 1szer egy kis kapcsolóban a többi a klíma vezérlőben. Ilyen ledek vannak benne mindenhol csak hol piros hol kék és hol fehér és 3 vagy 5 mm esek: Ki milyen ledeket,ellenállásokat vagy stabilizáló dolgokat használ? Jah és az is fura hoyg ha szól a rádió és ráindítok idpnként elhallgat idpnként nem.. ez gondolooom a fesz ingadozás indítás közben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Huu ez így sok kicsit egyszerre nekem :P Nekem is ledesítve van. Én csináltam csak nekem piros. Soha egy sem égett még ki. Én nem ilyen ledeket használok, mert ezek nem igazán jók az ilyen műszeregységekhez megvilágításra. Biztos láttál már homorú ledeket. Azok 120-180 fokban szórják a fényt, és homogénebb fényt adnak a műszerfalon, mint az általad linkelt kb 20 fokos szórású. Az hogy kinyomtál egy 30A-os biztit pontosan nem tudom mitől lehet de az komoly :lol: Nézd át a magnó környéki illetve a digit klíma környéki csatikat, vezetékeket, hogy nincs-e valahol valami megsérülve. Van pár belőle. Mondjuk műszaki dolgot feszültségmentesítve csinálunk ugye? :lol: A rádió indításkori elhallgatását már én is tapasztaltam. Szerintem az az akksi töltöttségétől függ. Mert az enyém már nem valami acélos, és ha megyek a kocsival mondjuk egy órát, akkor utána nem hallgat el. Sziasztok Nos nem is tudom hogy és honnét kezdjem ,a kis bajom.. ;) Amikor megvettem a kocsit pár műszeregység nem égett... Ekkor a km.óra kivételével minmdent át ledeztem,3 és 5mm es ledekkel mindegyik előtt 1-1 ellenállással,amit a villamossági boltba adtak. Nos a világítás kapcsolóban minden ikonon 1-1 led van.. a középkonzol kis kapcsolóiban 1fehér és 1 kék + ellenállások ( jó mütyűrke helyen vannak ) a digitklíma vezérlő pedig 4 nagy kék led a 2 przmába és a 2 kijelzőhöz és asszem 7 fehér led a választási pontok ablakához. A beltér pedig 2db 15cm es smd ledsor a sötétített búrában. ablak emelő ledjei és a szivargyújtó is. Valahogy így : Nos az egyik baj hogy egy rádió kivétel alkalmával foggalmam nincs mit sikerült lezárlatolni,de egy 30A bizti el lett lőve pedig a rádiót húztam csak ki.. ekkor kiégett a km óra jobb oldala,és a kijelzőmben pár pixel :) ez utóbbi nagyon bosszant mert hibátlan volt !! :) a km óra meg látszik mert a bal világítása átvilágít a jobb szélére. Ez mi lehetett???mármint hogy kivettem a rádiót és elszált minden... aztán ugye van egy érdekes jelenség azzal hoyg ritkán nem áll le a kocsi ha leállítom és vagy benne hagyon a kulcsot vagy sem akkoris van hogy leállítás után kb 10 mp és akkor áll le.. Na de mikro leáll és kialszik minden akkor felvillan még a digit klíma vezérlőjén 2 led a szám és a hőmérséklet kijelző,de ugye csaka kék háttér...vagyis leáll minden fény le van kapcsolva és mikro valóban megáll akor az uccsó pillben felvillan 2 kék led a digit vezérlőben ... Nos de ami a legjobban zavar hogy a digitvezérlőben sorban égnek ki a ledek.. időnként ki kell szerelnem és gyorsba dobni bele egy újat mert először csak pislákol később gyullad fel és a fénye is lassan jön meg majd teljesen elalszik.. ma hálsitennek 3 led égett ki.. a venti fokozat ledje kivételével mind a 3 mellette... Ez mitől lehet? fesz ingadozás a kocsiban,vagy egyszerűen nem jó neki a kocsi fesz? vagy mi lehet az oka? Aki átledezte nem tapasztalt még ilyet? Ezért nem merem elkezdeni a km órát mert ha ott alszik ki nem akarom 3-4 havonta szétszedni az órát... mit nézzek meg hogy megfelelő legyen minden a ledeknek? Most azt akarom kipróbálni hogy smd ledsort ragasztok a klímavezérlőbe mert eddig azok a ledek a leg stbilabbak. amit kell azt azok is átvilágítanak és a prizma annak a fényét is viszi. Eddig egy marék kis ledből vagy 6 ot cseréltem már. 1szer egy kis kapcsolóban a többi a klíma vezérlőben. Ilyen ledek vannak benne mindenhol csak hol piros hol kék és hol fehér és 3 vagy 5 mm esek: Ki milyen ledeket,ellenállásokat vagy stabilizáló dolgokat használ? Jah és az is fura hoyg ha szól a rádió és ráindítok idpnként elhallgat idpnként nem.. ez gondolooom a fesz ingadozás indítás közben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Huu ez így sok kicsit egyszerre nekem :P Nekem is ledesítve van. Én csináltam csak nekem piros. Soha egy sem égett még ki. Én nem ilyen ledeket használok, mert ezek nem igazán jók az ilyen műszeregységekhez megvilágításra. Biztos láttál már homorú ledeket. Azok 120-180 fokban szórják a fényt, és homogénebb fényt adnak a műszerfalon, mint az általad linkelt kb 20 fokos szórású. Az hogy kinyomtál egy 30A-os biztit pontosan nem tudom mitől lehet de az komoly :lol: Nézd át a magnó környéki illetve a digit klíma környéki csatikat, vezetékeket, hogy nincs-e valahol valami megsérülve. Van pár belőle. Mondjuk műszaki dolgot feszültségmentesítve csinálunk ugye? :lol: A rádió indításkori elhallgatását már én is tapasztaltam. Szerintem az az akksi töltöttségétől függ. Mert az enyém már nem valami acélos, és ha megyek a kocsival mondjuk egy órát, akkor utána nem hallgat el. Szia igen nem kevés,de idegben nekem még több ennél is... Nos az imént hál istennek,elaludt a maradék km óra lámpám is.. vakon vezetek,mert semmit nem látok.. Szal ma csak úgy elaludt 2 led a klíma konzolba,1 pislákol,és ma elaludt a km óra is.. :) nem vagyok ám ideges ;) ha nagy dolgot csináltam ahhoz lehúzom az akku sarut,de egy rádió kihúzáshoz nem húzom le. ekkor csak azt vettem észre hogy a kocsi le van állítva,húzom ki a rádiót,majd el kellett szaladnom,így az üres konzollal indítok,és elindul a kocsi,de minden ,mszer a km órában fekszik,nincs semmi világítás semmi.. na agyi erek pannakk.. biztitábla átnéz egy 30 as elégett... szó nélkül.. tettem be újat ,azóta fele km óra világít és hibás a kijelző.. De a többi ledem állandó kiégést akkor sem tudom.. meg kellene nézetnia feszültség szabályozót? vagy mit tegyek?? Am a led nekem jó így is ,nem kell homorú led,ezek is tökéletesen elegek,szerkezetben meg azonosak gondolom szal ez nem lehet köztük kölömbség. Mivel immáron muszáj vagyok kiveni a km órát kiveszem a magnót és aklíma vezérlőt is ,és amit látok kábelt mindent átnézek ( persze lehúzott akku mellett ) Most nagyon ideges vagyok... :) :@ ismerősöm is átledezett mindent és soha nem égett neki még ki semmi.... Van valami amire ezek érzékenyek ,és az én kocsim ezt tenné velük? gondolom a gyári izzók sem véletlen égtek ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Mivel immáron muszáj vagyok kiveni a km órát kiveszem a magnót és aklíma vezérlőt is ,és amit látok kábelt mindent átnézek ( persze lehúzott akku mellett ) Most nagyon ideges vagyok... ;) :@ ismerősöm is átledezett mindent és soha nem égett neki még ki semmi.... Van valami amire ezek érzékenyek ,és az én kocsim ezt tenné velük? gondolom a gyári izzók sem véletlen égtek ki. Akkor meg minek cseszteted szerencsétlen kocsit? :lol: Azért szállt el a biztosíték, mert valamit rövidre zártál. Velem is megtörtént már, ahogy húztam ki a rádiót, a vezetékén megsérült a szigetelés, és levágta a biztit. De szerencsére nem égett ki sem izzó, sem a kijelzőn pixel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Ki milyen ledeket,ellenállásokat vagy stabilizáló dolgokat használ? Maradtak a gyári izzók :lol: Jah és az is fura hoyg ha szól a rádió és ráindítok idpnként elhallgat idpnként nem.. ez gondolooom a fesz ingadozás indítás közben. Ez teljesen normális. Egy bizonyos feszültségszint alatt nem működik a rádió. Ha indítás közben eléri azt. akkor elhallgat egy pillanatra. Ez így normális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Nekem nem szokott kikapcsolni a rádió indítózás közben sem, lehet azért mert 72-es bár talán az eredetijével sem tette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Akkor meg minek cseszteted szerencsétlen kocsit? :lol: Azért szállt el a biztosíték, mert valamit rövidre zártál. Velem is megtörtént már, ahogy húztam ki a rádiót, a vezetékén megsérült a szigetelés, és levágta a biztit. De szerencsére nem égett ki sem izzó, sem a kijelzőn pixel. Ez okés is lenne de egy 30A bizti nem a legkisebb.. és konkrétan az elektromos ablak kivételével semmi más nem münködött a kocsiba!!! Am nem értem a kérdést a minek csesztetem dolgot. Megvettem.. ki volt égve pár izzó,voltak ledjeim meg utána olvastam sokhelyen hogy mit és hogyan kell átledezni,szépen szakszerűen szétszedtem mindent,ügyelve mindenre összeforrasztottam beépítettem és hibátlan is volt ... aztán sorra égnek ki a ledek... A km óra izzó meg a zárlatkor szált el.. soha nem szedtem még ki a műszer egységet ,nem tudom azt sem hogy hány izzó meg hogy van benne... De Semmiképp nem akarom gyárin hagyni mert nem tetszik. Fehér piros szálapot szeretnék,ennyit terveztem beltér át alakításnak,de nem tudom mi az oka annak hogy fogynak a ledek... Egyébként most hazafelé egyszercsak felgyulladt a km óra megint :) :) :P :lol: Nyáron volt sok időm akkor babráltam a műszerfallal... most semmi időm nincs ,és a futómű szilentet is meg kellene csinálni,kezdek mélyponton lenni... ;) Mert nem 5 perc lesz átledeznia km órát. A középkonzolban a kivétel ledcsere visszaépít kb 15 perc.. de a km óra az nem kis pálya. gondolom mindenképp jó lenne átnézni a kábeleket,mert ha már levágott egy 30A -s biztit és így hol elő jön hol nem a műszerfal világítás akkor ott valami nem kontaktol rendesen,és nem szeretném ha egyszer leégne a kocsi . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 km óra kivétel és visszarakás után fog égve maradni valami check lámpa?? Gyári izzót a km órába hol találok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 km óra kivétel és visszarakás után fog égve maradni valami check lámpa?? Gyári izzót a km órába hol találok? Amennyiben nem adod rá a gyújtást miközben ki van véve akkor nem. Ha ráadod akkor a légzsák tuti hibakódot dob. Tapasztalat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Amennyiben nem adod rá a gyújtást miközben ki van véve akkor nem. Ha ráadod akkor a légzsák tuti hibakódot dob. Tapasztalat.... Na erre gondoltam... mikor vettem is égett a légzsák lámpa,és volt piszkálva is a km óra... De akkorha széthúzok minden elektromos kábelt, akku sarut... kibontok mindent a műszerfalból.. át nézegetem... izzó cserék.. összerak.. majd akku vissza.. és gyújtás akkor minden okés és nem marad hibaüzi?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Elméletileg ha mindent jól csinálsz nem. Na erre gondoltam... mikor vettem is égett a légzsák lámpa,és volt piszkálva is a km óra... De akkorha széthúzok minden elektromos kábelt, akku sarut... kibontok mindent a műszerfalból.. át nézegetem... izzó cserék.. összerak.. majd akku vissza.. és gyújtás akkor minden okés és nem marad hibaüzi?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Na de van valami ötlet szerűség, hogy mi lehet az ami öli a ledeket,másnál meg nem? valami több áramot adna a ledeknek? vagy áram ingadozás? vagy egyszerűen a ledek gagyik? bár ezt kétlem.... Minden szakszerűen a helyére van forrasztva szigetelve stb.. mégis... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Hát valamiért csak több feszültséget kap hogy kinyúvad Na de van valami ötlet szerűség, hogy mi lehet az ami öli a ledeket,másnál meg nem? valami több áramot adna a ledeknek? vagy áram ingadozás? vagy egyszerűen a ledek gagyik? bár ezt kétlem.... Minden szakszerűen a helyére van forrasztva szigetelve stb.. mégis... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Ez okés is lenne de egy 30A bizti nem a legkisebb.. és konkrétan az elektromos ablak kivételével semmi más nem münködött a kocsiba!!! Am nem értem a kérdést a minek csesztetem dolgot. Megvettem.. ki volt égve pár izzó,voltak ledjeim meg utána olvastam sokhelyen hogy mit és hogyan kell átledezni,szépen szakszerűen szétszedtem mindent,ügyelve mindenre összeforrasztottam beépítettem és hibátlan is volt ... aztán sorra égnek ki a ledek... Ez attól van szerintem, hogy kicsi ellenállást kötöttél velük sorba. Ki lehet számolni, vagy próbálgatni, hogy mekkora ellenállás kell elé, hogy ne égjen ki a 14 V-tól se. A ledek hosszú életének tikta a rajtuk átfolyó áramerősség. Ha ez megfelelő, akkor az élettartamuk szinte végtelen, ha viszont nagy, akkor ennek töredéke. Egyszer szórakoztam én is azzal, hogy a csomagtér világítás ledesítsem. Összekötöttem sorban 5 vagy 6 ledet, ilyen rohadt erőset, amit a telefonok vakujához használnak. Mikor áramot kaptak, elkezdtek melegedni, majd kiégett közülük egy, és innentől kezdve nem világított egy se. Próbálkoztam 6-al, de ugyanez lett az eredménye. Na itt megelégeltem a dolgot, nekem eddig tartott a LED projekt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Itt nézz szét. Profi a srác. Nézd meg a 180 fokban szórt fényű ledet. Nekem ilyen van, és amit hozzá ad előtét ellenállást arra garanciát vállal, hogy tuti üzembiztos vele. Na de van valami ötlet szerűség, hogy mi lehet az ami öli a ledeket,másnál meg nem? valami több áramot adna a ledeknek? vagy áram ingadozás? vagy egyszerűen a ledek gagyik? bár ezt kétlem.... Minden szakszerűen a helyére van forrasztva szigetelve stb.. mégis... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 én bementem a műszerész boltba... kértem ledeket,és mondták,hogy ezek a pici elenállások kellenek eléjük. Aztán a beltér világítás erős lett ezért oda nagyot tettem ,hogy halványabb legyen.lehet ezért bírja az ilyen jól? Nem vagyok elektro zseni ,szal amit olvaskok vagy írtok adatok azt megveszem beépítem,de magamtól nem fogok ezen agyalni. Valahol találtam egy leírást,és annak megfeleő értékű ellenállásokat vettem. De akkor inkább veszek nagyobbakat,legyen picit halványabb,de biztosabb maradjon.. A műszerfalból a km- órát nem szeretnám többször kivenni..Elég lesz most 1x. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Az imént linkelt oldalon levő sráctól én is mindent utána kérdeztem. De vettem már én is műszerész boltba ledet meg előtétet de semmi gond nincs vele. Sőt most hogy feljött a téma még egy ajtó világítást csinálnom is kell. A boltban lévő srác is érti a dolgát. Amit eddig kérdeztem mindent vágott. Lehet hogy nem jó az előtéted, és néha nagyobb fesznél krepál be. A 180 fokban szórt led nem olcsó. De nem is kell belőle annyi mint a hagyományosból. Nekem a műszerfal, digit klima gombok, ajtók, felső világításom mind led. A netről rendeltem, és ha jól emlékszem 5500ft volt komplett. Műszerfal kiszereléstől meg ne parázz ennyire. Már vagy hússzor szétkaptam mint foxi a lábtörlőt :lol: én bementem a műszerész boltba... kértem ledeket,és mondták,hogy ezek a pici elenállások kellenek eléjük. Aztán a beltér világítás erős lett ezért oda nagyot tettem ,hogy halványabb legyen.lehet ezért bírja az ilyen jól? Nem vagyok elektro zseni ,szal amit olvaskok vagy írtok adatok azt megveszem beépítem,de magamtól nem fogok ezen agyalni. Valahol találtam egy leírást,és annak megfeleő értékű ellenállásokat vettem. De akkor inkább veszek nagyobbakat,legyen picit halványabb,de biztosabb maradjon.. A műszerfalból a km- órát nem szeretnám többször kivenni..Elég lesz most 1x. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Amennyiben nem adod rá a gyújtást miközben ki van véve akkor nem. Ha ráadod akkor a légzsák tuti hibakódot dob. Tapasztalat.... Nekem nem dobott hibakódot, pedig elindítottam km óra nélkül. A légzsák nálam csak akkor dobott hibát, amikor szét lett húzva a légzsák, és úgy lett ráadva a gyújtás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Na erre gondoltam... mikor vettem is égett a légzsák lámpa,és volt piszkálva is a km óra... De akkorha széthúzok minden elektromos kábelt, akku sarut... kibontok mindent a műszerfalból.. át nézegetem... izzó cserék.. összerak.. majd akku vissza.. és gyújtás akkor minden okés és nem marad hibaüzi?! A km óra kivételhez nem muszáj áramtalanítani az autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Az imént linkelt oldalon levő sráctól én is mindent utána kérdeztem. De vettem már én is műszerész boltba ledet meg előtétet de semmi gond nincs vele. Sőt most hogy feljött a téma még egy ajtó világítást csinálnom is kell. A boltban lévő srác is érti a dolgát. Amit eddig kérdeztem mindent vágott. Lehet hogy nem jó az előtéted, és néha nagyobb fesznél krepál be. A 180 fokban szórt led nem olcsó. De nem is kell belőle annyi mint a hagyományosból. Nekem a műszerfal, digit klima gombok, ajtók, felső világításom mind led. A netről rendeltem, és ha jól emlékszem 5500ft volt komplett. Műszerfal kiszereléstől meg ne parázz ennyire. Már vagy hússzor szétkaptam mint foxi a lábtörlőt :lol: Nekem is minden led ,mint a képeken látszik,és hibátlanullátszik,semmi baj az átlagos ledekkel. Mindnet oda tettem ahová szeretném a fényt és kész is volt. Ezzel semmi bajom. Egyszerűen szálnak el.. :SAzok a ledek maradtak csak meg eddig fixen,amik gyárilag is azok voltak csak sárgák. Nem parázom csak elsőre.. A klímát csukott szemmel veszem ki és forrasztom át.. de aműszerfalat még nem szedtem ki. Oda meg ki akarom még találnia led elosztást vagy rögzítést vagy nem tom .mert nem 2 leddel akarom megoldani,hogy csak kék fény legyen mögötte,hanem ívben kék ledek,és piros mutató vagy fehér ledek és piros vagy kék mutató... ettől sem parázok annyira ,mint attól hogy kiégnek megint... lehet felhívom a srácot hoyg adjon infót,vagy a boltban mondom hogy ne 12 voltra tervezzünk hanem 14V fölé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts