Bocsek Elküldve November18, 2011 Megoszt Elküldve November18, 2011 A vezetékeket hol szándékozod kivezetni a tükörhöz? :) Mert az elektromos és fűthető tükörhöz a vezeték ott jön be, ahol manuálisnál a kar. Biztos megoldható a dolog, csak most így nincs előttem a kép, hogyan :) Párhuzamba van kötve a hátsó ablak fűtéssel, de külön reléje van a fűthető tükörnek. Feltételezem nem poénból. Én úgy csinálnám, hogy az akksitól hoznék be egy vastag vezetéket (2,5 mm2), amit bekötnék egy 30A-es biztosítékhoz (van ki nem használt hely a táblán). Innen menne a tápfeszültség a reléhez, a relétől meg a tükörfűtésre. A relét pedig a középkonzolról egy kapcsolóval kapcsolnám. Ehhez a tápfeszültséget pedig a szivargyújtótól venném: a relé működtetéséhez ez bőven elég, gyújtás után működik, és a szivargyújtó biztosítva van: Előnye: Nem terheled a gyújtáskapcsolót, mert nem tudhatod, mennyire van méretezve, illetve mennyire van igénybe véve. Nagyon kell vigyázni, mert egy meggondolatlan bekötéssel haza lehet vágni a gyújtáskapcsolót, vagy ha valamelyik vezeték nem bírja a terhelést, felmelegszik, elolvad a szigetelés, és kiéghet az autó. Vezeték mennyi kell? Szerintem elegendő 2-3 méter. De azért vegyél többet. Az egyik szál mehet a testre, de ne az ajtó fém részére legyen rákötve, hanem az elektromos ablakhoz megy egy vastag barna vezeték, arra kösd rá. Én tavasszal szándékozom villanyosítani illetve fűthetővé tenni a tükreimet (ködlámpa, klíma és még sokminden más mellett :P ), de én külön kapcsolót fogok neki felszerelni a középkonzolra (a tápellátása úgy lesz megoldva, ahogy írtam). Egyik vakdugó helyére megy fel egy oda való kétállású kapcsoló (klíma vagy belső levegő keringető kapcsoló) és azzal fogom tudni külön kapcsolni a tükörfűtést. Nem tartom jó megoldásnak a hátsó ablakkal való párhuzamba kötést, mert sokszor nem egyszerre kell, és a hátsó ablak fűtés feleslegesen terheli az generátort. Előkerestem a veki kapcsolási rajzát, próbálom értelmezni, így elsőre kicsit magas :lol: Annyi biztos hogy külön reléje van a hátsóablakfűtéstől. Gyári bekötéssel a multitimer vezérli a külső tükör fűtést is. Ezért remélhetőleg a biztosítéktáblában a tükörfűtés relé helye össze van kötve a multitimerrel, ha nincs, akkor azt is meg (kéne) kell oldani. Van elfekvőben elvileg még egy ablakfűtés kapcsolóm. Azt mondjuk ha rájövök a teljes vezetékelésre, akkor az egyik vakdugó helyére be lehetne tenni, és külön vezérelhetően bekötni a külső tükör és a hátsóablak fűtését ;) Szerk: akinek van fűthető külső tükör a vekijében, lefényképezné, vagy megírná a relé adatait? (elvileg a felső sorban balról a 4. téglalap alakú) vagy itt a felső sorban mindegyik relé ugyanolyan fajtájú? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November18, 2011 Megoszt Elküldve November18, 2011 Ha a feketékre gondolsz az szerintem mind ugyanolyan. Rajz nem írja? Egyébként szerintem semmi gond nincs azzal, hogy a hátsóablak fűtéssel együtt van a tükör. Nekem tulajdonképp reggel hasznos, mert akkor van ugye lefagyva. Napközben akkor sem fagy vissza ha hideg van, ellenben a hátsó ablakkal. Mondjuk ónos esőnél visszafagy a tükör is. Sokszor szedtem le a kárpitot, de soha nem néztem célirányosan hogy hol megy át a vezeték, de az szinte biztos, hogy nem olyan nagyon vastag vezeték megy oda. Más típusú autóban cseréltem már komplett tükröt, de abban tuti nem volt vastag a vezeték. Én Adam1-el ellentétben megpróbálnám a gyári, hátsóablakos módszerhez hozzá kötni. Előkerestem a veki kapcsolási rajzát, próbálom értelmezni, így elsőre kicsit magas :lol: Annyi biztos hogy külön reléje van a hátsóablakfűtéstől. Gyári bekötéssel a multitimer vezérli a külső tükör fűtést is. Ezért remélhetőleg a biztosítéktáblában a tükörfűtés relé helye össze van kötve a multitimerrel, ha nincs, akkor azt is meg (kéne) kell oldani. Van elfekvőben elvileg még egy ablakfűtés kapcsolóm. Azt mondjuk ha rájövök a teljes vezetékelésre, akkor az egyik vakdugó helyére be lehetne tenni, és külön vezérelhetően bekötni a külső tükör és a hátsóablak fűtését ;) Szerk: akinek van fűthető külső tükör a vekijében, lefényképezné, vagy megírná a relé adatait? (elvileg a felső sorban balról a 4. téglalap alakú) vagy itt a felső sorban mindegyik relé ugyanolyan fajtájú? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November18, 2011 Megoszt Elküldve November18, 2011 Előkerestem a veki kapcsolási rajzát, próbálom értelmezni, így elsőre kicsit magas :lol: Annyi biztos hogy külön reléje van a hátsóablakfűtéstől. Gyári bekötéssel a multitimer vezérli a külső tükör fűtést is. Ezért remélhetőleg a biztosítéktáblában a tükörfűtés relé helye össze van kötve a multitimerrel, ha nincs, akkor azt is meg (kéne) kell oldani. Ha be van vezetékelve, akkor meg kéne keresni, hogy hova megy a tükörfűtés reléről a vezeték. Ha azt megtalálod, akkor egyszerű dolgod van, rákötöd a tükrökre, beraksz a 4es helyre egy relét és működni fog úgy, mint a gyári. Van elfekvőben elvileg még egy ablakfűtés kapcsolóm. Azt mondjuk ha rájövök a teljes vezetékelésre, akkor az egyik vakdugó helyére be lehetne tenni, és külön vezérelhetően bekötni a külső tükör és a hátsóablak fűtését ;) Az ablakfűtés kapcsolója nem jó. Az csak egy sima egyállású kapcsoló. Ahhoz kell az öntartó kapcsolás, meg a multitimer. Különben semmit sem ér. Szerk: akinek van fűthető külső tükör a vekijében, lefényképezné, vagy megírná a relé adatait? (elvileg a felső sorban balról a 4. téglalap alakú) vagy itt a felső sorban mindegyik relé ugyanolyan fajtájú? Ugyanolyan az összes relé, kivéve a két index relé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve November18, 2011 Megoszt Elküldve November18, 2011 Az ablakfűtés kapcsolója nem jó. Az csak egy sima egyállású kapcsoló. Ahhoz kell az öntartó kapcsolás, meg a multitimer. Különben semmit sem ér. Azok a kapcsolók mind egyállásúak (talán csak az elakadásjelző nem), tudtommal a relét kapcsolják, meg a multitimer-t. A kapcsolási rajzokat böngészve is úgy tűnik. Relén kívül kell még biztosíték is a 41-es helyre. Az ablak és a tükörfűtésnek is 10-10A-es. @kelly: igen, a hátsóablakfűtés vezetékeinek a megcsapolása a legegyszerűbb, csak mi van akkor ha tényleg nem bírja el akár a vezeték, akár a relé, vagy a multitimer. ezért alaposan átnézem, ha megfejtem a kapcsolási rajzot, meg megnéztem az autóban a lehetőségeket, akkor a legelegánsabb megoldás a gyárihoz hasonló bekötés. Ugyanolyan az összes relé, kivéve a két index relé. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November18, 2011 Megoszt Elküldve November18, 2011 Azok a kapcsolók mind egyállásúak (talán csak az elakadásjelző nem), tudtommal a relét kapcsolják, meg a multitimer-t. A kapcsolási rajzokat böngészve is úgy tűnik. Relén kívül kell még biztosíték is a 41-es helyre. Az ablak és a tükörfűtésnek is 10-10A-es. @kelly: igen, a hátsóablakfűtés vezetékeinek a megcsapolása a legegyszerűbb, csak mi van akkor ha tényleg nem bírja el akár a vezeték, akár a relé, vagy a multitimer. ezért alaposan átnézem, ha megfejtem a kapcsolási rajzot, meg megnéztem az autóban a lehetőségeket, akkor a legelegánsabb megoldás a gyárihoz hasonló bekötés. Köszi! Ebben tévedsz :lol: A klíma meg a belső levegő keringetés kapcsoló kétállású. Csak nyomd be és tapasztalod te is a kattanást. Ugyanez a hátsó ablakfűtés kapcsolónál nincs. Sajnos azt a legnehehezebb kideríteni, hogy az autóban mi van meg és mi nincs. Első körben rakd be a biztosítékot a megfelelő helyre, meg tegyél be egy relét a 4es foglalatba. majd kapcsold a hátsó ablak fűtést, és figyeld meg, hogy a 4es helyre berakott relé behúz-e. Ha igen, akkor a vezérlés megvan. Már csak azt kell kiderítened, hogy hol ér véget az innen elmenő vezeték! Én ködlámpát is akarok beépíteni. Próbaképp átraktam egy dupla ködlámpás világítás kapcsoló modult, meg egy relét az 5ös helyre. És láss csodát, behúzott a relé, ha benyomtam a ködfényszóró kapcsolóját, szóval be van vezetékelve. Már csak azt kell kiderítenem, hogy ettől a relétől hova megy a vezeték. Ha ezt megtalálom, beépítem a ködlámpát, ugyanolyan lesz, mint a gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve November18, 2011 Megoszt Elküldve November18, 2011 Ebben tévedsz :lol: A klíma meg a belső levegő keringetés kapcsoló kétállású. Csak nyomd be és tapasztalod te is a kattanást. Ugyanez a hátsó ablakfűtés kapcsolónál nincs. Sajnos azt a legnehehezebb kideríteni, hogy az autóban mi van meg és mi nincs. Első körben rakd be a biztosítékot a megfelelő helyre, meg tegyél be egy relét a 4es foglalatba. majd kapcsold a hátsó ablak fűtést, és figyeld meg, hogy a 4es helyre berakott relé behúz-e. Ha igen, akkor a vezérlés megvan. Már csak azt kell kiderítened, hogy hol ér véget az innen elmenő vezeték! Én ködlámpát is akarok beépíteni. Próbaképp átraktam egy dupla ködlámpás világítás kapcsoló modult, meg egy relét az 5ös helyre. És láss csodát, behúzott a relé, ha benyomtam a ködfényszóró kapcsolóját, szóval be van vezetékelve. Már csak azt kell kiderítenem, hogy ettől a relétől hova megy a vezeték. Ha ezt megtalálom, beépítem a ködlámpát, ugyanolyan lesz, mint a gyári. Igaz, nem mind kapcsoló olyan. De relét kapcsol az ablakfűtésé, úgyhogy ha külön van behúzva, akkor egy másik kapcsolhatná a tükörfűtés reléjét is. Ködlámpát én is szeretnék, de lökhárítócserés lenne nálam a művelet, annyi pénzt pedig már nem szeretnék áldozni rá. Így sem kevés a "nem szükségszerű" kiadásom az autóra. Esetleg úgy még okés lenne ha találnék ugyanilyen fehér tökéletes állapotú bontott lököst és max 5 ezer ft különbséggel beszámítanák az én lökösöm. De ilyen úgysem lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November18, 2011 Megoszt Elküldve November18, 2011 Igaz, nem mind kapcsoló olyan. De relét kapcsol az ablakfűtésé, úgyhogy ha külön van behúzva, akkor egy másik kapcsolhatná a tükörfűtés reléjét is. Ködlámpát én is szeretnék, de lökhárítócserés lenne nálam a művelet, annyi pénzt pedig már nem szeretnék áldozni rá. Így sem kevés a "nem szükségszerű" kiadásom az autóra. Esetleg úgy még okés lenne ha találnék ugyanilyen fehér tökéletes állapotú bontott lököst és max 5 ezer ft különbséggel beszámítanák az én lökösöm. De ilyen úgysem lesz... Nem muszáj lököst cserélni. Megvannak a ködlámpa tartói belül, csak ki kell vágni a lököst hozzá. Ha megvan a két lámpa, akkor simán ki lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 (edited) Ü Módosítva Április15, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibee20 Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Sziasztok digit klimas vectra b,98as,a mai nap folyaman egy olyan problema jelentkezett hogy a futes ventilatorja leggyorsabbra fokozatra gyorsult,es nem reagal egyik sebessegi fokozatra se,hiaba viszem egytol 1-tol 8ig,egyedul 9nel illetve az automata gomb benyomasanal porog fel meg jobban(mar a hang alapjan),a homerseklet allitas es a fujasirany allitas is mukodik,ha teljesen kikapcsolom akkor se all le,olvastam a hasznalati konyvebe hogy ha az auto gombot es az off gombot egyszerre 5masodpercig nyomom azzal resetalom a rendszert,de sajnos nem segitett,szerintetek mi lehet a problema,es mennyire zsebbenyulos a tortenet,a segitsegeteket elore is koszonom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Sziasztok digit klimas vectra b,98as,a mai nap folyaman egy olyan problema jelentkezett hogy a futes ventilatorja leggyorsabbra fokozatra gyorsult,es nem reagal egyik sebessegi fokozatra se,hiaba viszem egytol 1-tol 8ig,egyedul 9nel illetve az automata gomb benyomasanal porog fel meg jobban(mar a hang alapjan),a homerseklet allitas es a fujasirany allitas is mukodik,ha teljesen kikapcsolom akkor se all le,olvastam a hasznalati konyvebe hogy ha az auto gombot es az off gombot egyszerre 5masodpercig nyomom azzal resetalom a rendszert,de sajnos nem segitett,szerintetek mi lehet a problema,es mennyire zsebbenyulos a tortenet,a segitsegeteket elore is koszonom Fűtőmotor előtét ellenállás adta meg magát. Digitklímásnál nem tudom pontosan hol van, talán a lábtérnél valahol. Manuálklímásnál a fűtőmotor mellett van, az hűti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Üdv mindenkinek! Tud valaki olcsón, B-s vectra TID-et? (sárga 26-os csati, "feles" osztású) pixelhiba miatt... :lol: Kár hogy nem laksz közelebb hozzám!Múlt héten kiszereltem a műszerfalat és visszaszereléskor eltűnt pár sor pixel a kijelzőről!Egy kisebb házi javítás után újra tökéletes minden pixel a kijelzőn,de jó lenne kipróbálni egy másik "hibáson" is,hogy működik e ez a módszer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibee20 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Fűtőmotor előtét ellenállás adta meg magát. Digitklímásnál nem tudom pontosan hol van, talán a lábtérnél valahol. Manuálklímásnál a fűtőmotor mellett van, az hűti. Koszonom Adam,es nem tudod mennyit kostal kb egy ilyen alkatresz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Fűtőmotor előtét ellenállás adta meg magát. Digitklímásnál nem tudom pontosan hol van, talán a lábtérnél valahol. Manuálklímásnál a fűtőmotor mellett van, az hűti. Koszonom Adam,es nem tudod mennyit kostal kb egy ilyen alkatresz? Nem tudom, hogy pontosan ez a cucc kell-e majd neked, de találtam ilyet: http://nyugatiautobonto.hu/portal/Szentes_...140_971839.html Annyira nem vészes az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Kár hogy nem laksz közelebb hozzám!Múlt héten kiszereltem a műszerfalat és visszaszereléskor eltűnt pár sor pixel a kijelzőről!Egy kisebb házi javítás után újra tökéletes minden pixel a kijelzőn,de jó lenne kipróbálni egy másik "hibáson" is,hogy működik e ez a módszer! Mesélj :lol: Nekem van egy amin csak pár darab pixel működik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Ez manuál klímásba való szerintem. Nem tudom, hogy pontosan ez a cucc kell-e majd neked, de találtam ilyet: Annyira nem vészes az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Ez manuál klímásba való szerintem. A manuálisban biztos, hogy ilyen van. A digité miben különbözik? Ha különbözik.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Ez manuál klímásba való szerintem. Akkor azért olyan gyanúsan olcsó. Korábban még 18 000Ft-os bontott árakat emlegettek a Vectrás veteránok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 A manuálisban biztos, hogy ilyen van. A digité miben különbözik? Ha különbözik.. Annál 9 fokozatú a dolog, a manuálisnál csak 4 fokozatú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Mesélj :lol: Nekem van egy amin csak pár darab pixel működik... itt egy leírás hogyan lehet javítani a TID-et, igaz angol de a képekből is rá lehet jönni. Én is TID javítás előtt állok és így találtam ezt a leírást, sajnos magyart nem találtam. http://members.home.nl/opeltje/mid%20reparatie.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Én régebben már próbáltam megjavítani, de nem sikerült. Azóta is a szekrényben van. Vettem inkább egy másikat. itt egy leírás hogyan lehet javítani a TID-et, igaz angol de a képekből is rá lehet jönni. Én is TID javítás előtt állok és így találtam ezt a leírást, sajnos magyart nem találtam. http://members.home.nl/opeltje/mid%20reparatie.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Én régebben már próbáltam megjavítani, de nem sikerült. Azóta is a szekrényben van. Vettem inkább egy másikat. Én azért megpróbálom hátha összejön, ha nem akkor marad nekem is az a megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 itt egy leírás hogyan lehet javítani a TID-et, igaz angol de a képekből is rá lehet jönni. Én is TID javítás előtt állok és így találtam ezt a leírást, sajnos magyart nem találtam. http://members.home.nl/opeltje/mid%20reparatie.htm Lényegében megtisztítja lemaratja valamivel, a szilikon zsinór alá tesz egy kábelkötegelőt, hogy jobban nyomja. Majd hátulról melegíti meg a panelt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Mesélj :lol: Nekem van egy amin csak pár darab pixel működik... Hozzáteszem,hogy nekem az előbb belinkel módszer alapján javítva lett már egyszer,miután tökéletes lett! Most hogy szétszereltem elment pár sor!Kivettem a helyéről,megtisztítottam egy kicsit!(nem volt rajta szinte semmi,de ha már ki lett véve) Visszatettem a helyére és rádugtam a csatlakozót,ugyan úgy hiányzott pár sor pixel!Kicsit megnyomva a tetejét,megjelent az összes! Ekkor kiszedtem és a két felső csavar helyett egy mérettel nagyobbakat csavartam be,amik segítettek,jobban feszíthetik,mert azóta ismét semmi baja! A legjobb módszer az lenne ha a szalagkábelt feszíteném meg egy kicsit,mert biztos ott lesz a hiba,de jelenlegi javításnak ez is megteszi!Kísérletezni nem merek vele,tartalék nincs,ennek meg örülök hogy jó! Egy próbát megér annak aki éppen szereli szét a műszerfalat,hogy a négy széle közül(a műanyagnál) valahol erősebben összenyomja és figyeli van e változás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Hozzáteszem,hogy nekem az előbb belinkel módszer alapján javítva lett már egyszer,miután tökéletes lett! Most hogy szétszereltem elment pár sor!Kivettem a helyéről,megtisztítottam egy kicsit!(nem volt rajta szinte semmi,de ha már ki lett véve) Visszatettem a helyére és rádugtam a csatlakozót,ugyan úgy hiányzott pár sor pixel!Kicsit megnyomva a tetejét,megjelent az összes! Ekkor kiszedtem és a két felső csavar helyett egy mérettel nagyobbakat csavartam be,amik segítettek,jobban feszíthetik,mert azóta ismét semmi baja! A legjobb módszer az lenne ha a szalagkábelt feszíteném meg egy kicsit,mert biztos ott lesz a hiba,de jelenlegi javításnak ez is megteszi!Kísérletezni nem merek vele,tartalék nincs,ennek meg örülök hogy jó! Egy próbát megér annak aki éppen szereli szét a műszerfalat,hogy a négy széle közül(a műanyagnál) valahol erősebben összenyomja és figyeli van e változás! Ha lesz majd időm, meg kedvem hozzá, kipróbálom ezt a módszert a donor veki kijelzőjével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Ha lesz majd időm, meg kedvem hozzá, kipróbálom ezt a módszert a donor veki kijelzőjével. Nekem a dobozon belül egy fadarabbal van meghekkelve- pár éve tökéletes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts