_Seth_ Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 De a kijelzőn a dátum sor csak akkor tűnik el, ha be van kötve az antenna erősítő :lol: Legalábbis nálam :lol: Ezt tudom, nálam ki is van kötve és a csomagtérvilágításról kapja az áramot a kalaptartó alatt az antenna erősítő így nem tűnik el rádióra kapcsolva a dátum de ezzel együtt nem is világítanak a kormányon a gombok, akkor mi lenne a megoldás ha a dátumot akarom látni mindig és a kormányvilágítást is be akarom kötni? Valahonnan szerezzek 12V-ot a kormányhoz, na de melyik a világítás vezetéke? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Ezt tudom, nálam ki is van kötve és a csomagtérvilágításról kapja az áramot a kalaptartó alatt az antenna erősítő így nem tűnik el rádióra kapcsolva a dátum de ezzel együtt nem is világítanak a kormányon a gombok, akkor mi lenne a megoldás ha a dátumot akarom látni mindig és a kormányvilágítást is be akarom kötni? Valahonnan szerezzek 12V-ot a kormányhoz, na de melyik a világítás vezetéke? :lol: A középkonzoli kapcsolókhoz megy világítás szürke alapon sárga csíkos vezetékeken. Ezekben az a jó, hogy a fényerő szabályzóval szabályozott feszültséget visznek. Ha ezt elviszed a kormányhoz, akkor az is ugyanolyan fényerősséggel fog világítani, mint a a műszerfal, és a középkonzoli kapcsolók :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 A középkonzoli kapcsolókhoz megy világítás szürke alapon sárga csíkos vezetékeken. Ezekben az a jó, hogy a fényerő szabályzóval szabályozott feszültséget visznek. Ha ezt elviszed a kormányhoz, akkor az is ugyanolyan fényerősséggel fog világítani, mint a a műszerfal, és a középkonzoli kapcsolók :lol: És a hifi kábelek közül melyikre kössem rá az említett kábelt? Az ötlet amúgy jó nagyon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beka100 Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Nekem sem ment minden elsőre mivel sok kábel át volt kötve de életre lehetett kelteni :lol: A világítást tuti az antennáról kapja? Én mintha próbáltam volna és nem kapcsolta be csak akkor égett a kormányvilágítás ha a kijelzőn eltűnt a dátum sor... aki már babrálta a hifit tudja mire gondolok :D De az az érdekes ha a gyári magnót teszem vissza akkor mükszik minden!:D???? +nekem utólagos az antennám és ha beteszem azt a szart /"LG"/ akkor a dátum kiírás jelenik meg! Az a legnagyobb baj,h valaki /előttem lévő gazda/ belebarmoltatott és az egész bekötés egy nagy katyvasz! van minden-mindenhová kötve szerintem!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 De az az érdekes ha a gyári magnót teszem vissza akkor mükszik minden!:lol:???? +nekem utólagos az antennám. Hát persze, csak ugye annak a kijelző az lcd a műszerfalon és az kezeli gyárilag a multikormányt csak utólagosnál ez mind barkácsolós meló :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beka100 Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Hát persze, csak ugye annak a kijelző az lcd a műszerfalon és az kezeli gyárilag a multikormányt csak utólagosnál ez mind barkácsolós meló :lol: oké csak kellene nekem egy pontos gyári magnó bekötés mind a három csatira! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 És a hifi kábelek közül melyikre kössem rá az említett kábelt? Az ötlet amúgy jó nagyon :lol: Azt így meg nem mondom, amelyikről a gombok a világítást kapják. Azt mondtad, ha az a kék vezeték nincs bekötve, ami eltünteti a dátum feliratot a kijelzőről, akkor nem világítanak a kormánygombok sem. Gondolom akkor arra kéne kötni. Csak először le kéne választani róla az antenna erősítőt, meg a kijelzőnek a vezérlő jelét is ami eltünteti a dátumot... Ki kell kísérletezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 oké csak kellene nekem egy pontos gyári magnó bekötés mind a három csatira! Ez lenne az: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beka100 Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Ez lenne az: Ezt köszike esetleg kábelszineket nem tudsz???:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beka100 Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Hali tudtok segíteni automatánál hol van a tolatókapcsoló? Vagy a vezérlőegység vezérli??? Járt már úgy valaki,h elment a tolatólámpa??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogáj Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Sziasztok! Múlthéten kicseréltem a TID met egy MID re, meg a hozzá tartozó dolgokat. Azt kell mondjam nem semmi munka. Ha az ember ráér akkor okés. szépen meg lehet csinálni. nekem 2 nap ment rá. jól müködik, opelnál be is programozták. Ha valaki kedvet kapott, megszereztem a programkódokat a MID hez. Üdv Ádám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Sziasztok! Múlthéten kicseréltem a TID met egy MID re, meg a hozzá tartozó dolgokat. Azt kell mondjam nem semmi munka. Ha az ember ráér akkor okés. szépen meg lehet csinálni. nekem 2 nap ment rá. jól müködik, opelnál be is programozták. Ha valaki kedvet kapott, megszereztem a programkódokat a MID hez. Üdv Ádám. Sikerült a különféle szenzorokat is beszerezni és beépíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Sikerült megjavítani a két hete elhalálozott generátoromat. Dióda sort kellett cserélni. Nem volt olcsó mulatság, 13.000 Ft-ért adták az új diódasort. Meg ha már szét volt szedve, alaposan kitisztítottam a generátort kívül belül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogáj Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Sikerült a különféle szenzorokat is beszerezni és beépíteni? Szia! Sensor ok csak a tágulásitartályon, az ablakmosó tartályon, és az olajteknön van. Igen minden sikerült. Az olajteknöt hagytam az nagy munka kicserélni. A hozzá való kábelt testre raktam, igy nem jelzi vissza a hibát. Üdv Àdám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabi boy Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Sziasztok! Múlthéten kicseréltem a TID met egy MID re, meg a hozzá tartozó dolgokat. Azt kell mondjam nem semmi munka. Ha az ember ráér akkor okés. szépen meg lehet csinálni. nekem 2 nap ment rá. jól müködik, opelnál be is programozták. Ha valaki kedvet kapott, megszereztem a programkódokat a MID hez. Üdv Ádám. Én majd a MID-met szeretném majd CID-re kicserélni, csak még rádiócsatit kell szerezzek, RGB kábelt már megoldottam... átalakított kijelzőt 130 euro + postaköltséggel már Videót is tudok rajta nézni, csak ahhoz egy RGB jelátalakítót kell hozzá venni....(Blaupunkt IVSC-1102) :-) Kapcsolási rajzok dögivel.... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dudikov Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Sziasztok! Ki kellene cserélni a vekiben a műszeregységet mert eléggé beteges sajna. Van valakinek esetleg egy működőképes? Árban mennyi lenne? A számláló állását az óra menti el vagy kivűről kapja az infót? Nem szeretnék több kilométeres órát rakni bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Heló mindenkinek! Lenne egy olyan problémám hogy nem világít sem a kilométer órám sem a középkonzolom sem a világításkapcsolóm. Létezik hogy minden egyszerre ég ki vagy van valami biztosítékja? A válaszokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Heló mindenkinek! Lenne egy olyan problémám hogy nem világít sem a kilométer órám sem a középkonzolom sem a világításkapcsolóm. Létezik hogy minden egyszerre ég ki vagy van valami biztosítékja? A válaszokat előre is köszönöm. Van neki biztosítéka,azt nézd meg először!Kézikönyvében benne van,hányas számot kell keresni!(vagy megírja valaki,mert én most nem vagyok a "könyv" közelében) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Van neki biztosítéka,azt nézd meg először!Kézikönyvében benne van,hányas számot kell keresni!(vagy megírja valaki,mert én most nem vagyok a "könyv" közelében) Ha jól tudom, ugyanaz biztosítja, mint ami a szivargyújtót. Nézd át az összeset, nincs olyan sok, és ami el van égve azt cseréld ugyanolyanra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 De nem biztos h ott van ahol a könyvben, nálam is teljesen máshogy vannak a biztik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Heló mindenkinek! Lenne egy olyan problémám hogy nem világít sem a kilométer órám sem a középkonzolom sem a világításkapcsolóm. Létezik hogy minden egyszerre ég ki vagy van valami biztosítékja? A válaszokat előre is köszönöm. Igen a gondolat jó! Pl nekem mind ki volt égve, és a biztosítékok ok-k voltak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecó85 Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Hali mindenkinek! Most regeltem az oldalon és lenne egy kérdésem Vectra B-s társaimhoz. Vettem egy tempomat kart, be is szereltem, de az alap funkciókon (irányjelző, fényszóró) kívül nem működik, tehát maga a sebességtartás! Valaki tudna segíteni mit tegyek még? Előre is köszi: Fecó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Hali mindenkinek! Most regeltem az oldalon és lenne egy kérdésem Vectra B-s társaimhoz. Vettem egy tempomat kart, be is szereltem, de az alap funkciókon (irányjelző, fényszóró) kívül nem működik, tehát maga a sebességtartás! Valaki tudna segíteni mit tegyek még? Előre is köszi: Fecó! Mármint a régi kart kivetted és beszereltél helyette egy tempomatosat,vagy egyéb átalakításokat is végeztél,de nem működik?? :D Hiába veszel elektromos ablakemelő gombokat,ha a rendszer nincs kiépítve...így talán érthetőbb hogy mire gondolok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Hali mindenkinek! Most regeltem az oldalon és lenne egy kérdésem Vectra B-s társaimhoz. Vettem egy tempomat kart, be is szereltem, de az alap funkciókon (irányjelző, fényszóró) kívül nem működik, tehát maga a sebességtartás! Valaki tudna segíteni mit tegyek még? Előre is köszi: Fecó! Egyáltalán milyen motoros az autó? Találtál egy plusz 4 pines csatlakozót az index csatin kívül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Kell kuplungnál meg féknél érzékelőt berakni, tudni kéne be van e kábelezve, és programozni is kell. Ha nem elektromos gázpedálos ( z18xe/2.0+ dízelek kb csak) akkor még bowden húzogató motor is kell bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts