Bocsek Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Műanyag kikopott .........csere ......... vagy tedd ki a kezed :) úgyis ott ülsz :D most képzeld el ha jobbra nem menne? :D)))))))))) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabi boy Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Sziasztok! 36 pin-es rádió csatlakozót keresek.....(NCDR, navi-s) Ha valakinek van a tarsolyában, kérem szóljön, köszönöm! Szabi boy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Lehet hogy gyújtáskapcsolót kell cserélnem!Egyre nehezebben indul az autóm!Eddig ha teljesen elfordítottam a kulcsot,egy fél centit vissza kellett forgatni a kulcsot ,amikor elkapta és azonnal indult is,de most már elérte azt a szintet,hogy miliméter pontosan ott kell állnia a kulcsnak,hogy induljon az autó! Ma már majdnem Bocsek után kellett telefonálnom hogy segítsen betolni...Hogy lehet ezt szétszedni(szervízkönyben benne van?)esetleg lehet ezzel szerintetek valamit csinálni? Másik kérdésem autórádióval kapcsolatos!Jó pár hónapja nem maradnak meg benne a rádiócsatornák és a beállítások!(az elején még jó volt) Ha leveszem az előlapot van ott egy piros LED,ami villog folyamatosan,de amint kiveszem a kulcsot elalszik!Gondolom valami minimális áramot kellene kapnia,ami tárolja ezeket a beállításokat és ez miatt villog a LED is ha nincs rajta az előlap és a kulcs sincs benne!Melyik kábellel lehet a gond!Esetleg nézzem meg a csatlakozót?Reseteltem is már a rádiót,de az sem segített! Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 ...Másik kérdésem autórádióval kapcsolatos!Jó pár hónapja nem maradnak meg benne a rádiócsatornák és a beállítások!(az elején még jó volt) Ha leveszem az előlapot van ott egy piros LED,ami villog folyamatosan,de amint kiveszem a kulcsot elalszik!Gondolom valami minimális áramot kellene kapnia,ami tárolja ezeket a beállításokat és ez miatt villog a LED is ha nincs rajta az előlap és a kulcs sincs benne!Melyik kábellel lehet a gond!Esetleg nézzem meg a csatlakozót?Reseteltem is már a rádiót,de az sem segített! Szerintem ez http://www.mictronics.de/projects/becker-unilink/ alapján az A és B csatlakozó rész biztosan rajta van a gyári csatlakozón a C részt ne is nézd Szóval a B a hang jobb-bal stb kép alapján Az A 4-es lábát mérném meg a helyedben hogy gyújtás nélkül van-e áram rajta nem feltétlenül 12V elég szokott lenni a 9V-is nem tudom opel gyáriknál is így van-e ha nincs semmi szerintem ott a gond hát most így hírtelen ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Az A 4-es lábát mérném meg a helyedben hogy gyújtás nélkül van-e áram rajta nem feltétlenül 12V elég szokott lenni a 9V-is nem tudom opel gyáriknál is így van-e ha nincs semmi szerintem ott a gond hát most így hírtelen ennyi Köszönöm,megnézem valamelyik nap a csatlakozónál a kábeleket és a rádión hogy honnan kellene kapnia 12V-ot hátha látok valamit! Ha nem,akkor ráméretek erre a lábra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Köszönöm,megnézem valamelyik nap a csatlakozónál a kábeleket és a rádión hogy honnan kellene kapnia 12V-ot hátha látok valamit! Ha nem,akkor ráméretek erre a lábra... Ha jól értem, nem gyári rádiód van. Azoknál mindig van egy átalakító kábelköteg, ami a rádió kábelezését átalakítja ISO-ra. Ebben az átalakítóban a tápfeszültség egy piros és egy sárga vezetéken megy. Ez a piros és sárga vezeték meg van szakítva, és egy-egy gyorscsatlakozóval van összekötve, hogy könnyen felcserélhető legyen (ezt némelyik rédióknál meg kell tenni, pl Pioneer nálam). Plusz egy egyik vezeték a kettő közül kettes dugvillával van ellátva, hogyha a usernek úgy tetszik, a rádió mindig műküdjön, ne csak ha bent van a kulcs a helyén. Szóval, hogy a lényeget is írjam, én ezeket a gyorcsatlakozókat ellenőrizném először, mert lehet szétcsúszott az egyik, amelyiken a rádió az áramot kapja a memória megőrzéséhez. Ha nem csúszott szét, akkor húzd szét őket, tisztítsd meg, lehet érintkezési hiba van. Plusz ha már szét van húzva akkor mérj rá multiméterrel, vagy próbalámpával. Az egyiknek állandóan +12 V-ot kell mutatnia, a másiknak pedig csak akkor, ha a kulcs bent a helyén. Ha ezek jók, akkor a rádióban lesz a hiba. Ha nem jók, akkor az autóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Ha jól értem, nem gyári rádiód van. Azoknál mindig van egy átalakító kábelköteg, ami a rádió kábelezését átalakítja ISO-ra. Ebben az átalakítóban a tápfeszültség egy piros és egy sárga vezetéken megy. Ez a piros és sárga vezeték meg van szakítva, és egy-egy gyorscsatlakozóval van összekötve, hogy könnyen felcserélhető legyen (ezt némelyik rédióknál meg kell tenni, pl Pioneer nálam). Plusz egy egyik vezeték a kettő közül kettes dugvillával van ellátva, hogyha a usernek úgy tetszik, a rádió mindig műküdjön, ne csak ha bent van a kulcs a helyén. Szóval, hogy a lényeget is írjam, én ezeket a gyorcsatlakozókat ellenőrizném először, mert lehet szétcsúszott az egyik, amelyiken a rádió az áramot kapja a memória megőrzéséhez. Ha nem csúszott szét, akkor húzd szét őket, tisztítsd meg, lehet érintkezési hiba van. Plusz ha már szét van húzva akkor mérj rá multiméterrel, vagy próbalámpával. Az egyiknek állandóan +12 V-ot kell mutatnia, a másiknak pedig csak akkor, ha a kulcs bent a helyén. Ha ezek jók, akkor a rádióban lesz a hiba. Ha nem jók, akkor az autóban. Jogos és igaz Sőt most olvastam hogy néhol ezeket iso fordító csatlakozónak is híják pont ezért amit írtál (piros-sárga) Nekem sem gyári a fej hanem egy Pioneer Előző autómból raktam át és csak rádugtam a gyári csatira és működött. Na persze most az nem rémlik hogy anno megfordítottam a sárgát-pirosat, de az tény, hogy kb 10 perc volt a gyári ki és a Pioneer be aplikálása Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Ha jól értem, nem gyári rádiód van. Azoknál mindig van egy átalakító kábelköteg, ami a rádió kábelezését átalakítja ISO-ra. Ebben az átalakítóban a tápfeszültség egy piros és egy sárga vezetéken megy. Ez a piros és sárga vezeték meg van szakítva, és egy-egy gyorscsatlakozóval van összekötve, hogy könnyen felcserélhető legyen (ezt némelyik rédióknál meg kell tenni, pl Pioneer nálam). Plusz egy egyik vezeték a kettő közül kettes dugvillával van ellátva, hogyha a usernek úgy tetszik, a rádió mindig műküdjön, ne csak ha bent van a kulcs a helyén. Szóval, hogy a lényeget is írjam, én ezeket a gyorcsatlakozókat ellenőrizném először, mert lehet szétcsúszott az egyik, amelyiken a rádió az áramot kapja a memória megőrzéséhez. Ha nem csúszott szét, akkor húzd szét őket, tisztítsd meg, lehet érintkezési hiba van. Plusz ha már szét van húzva akkor mérj rá multiméterrel, vagy próbalámpával. Az egyiknek állandóan +12 V-ot kell mutatnia, a másiknak pedig csak akkor, ha a kulcs bent a helyén. Ha ezek jók, akkor a rádióban lesz a hiba. Ha nem jók, akkor az autóban. Nem gyári!Sima eccerű-occó SD,USB olvasós és igen,ISO csatlakozó van rádugva!Ezzel már cumiztam,amikor az erősítőt kötöttem be meg a mélyládát,mert a csatlakozón össze voltak keverve a kábelek megnevezései,én meg az alapján próbálkoztam!Gyorscsatlakozó és kettes dugvilla viszont nem hiszem hogy van ezen(vagy csak nem emlékszem) de lehet hogy itt lesz a gond és kiszakítottam valamelyik kábelt a helyéről! Próbalámpám van,de soha nem használtam,azaz mint már többször is leírtam,teljesen hülye vagyok az elektromossághoz!Melyik szálat hová kell dugni?Ha a pozitívat a 12V-ot adó csatlakozóhoz,a negatívat? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Nem gyári!Sima eccerű-occó SD,USB olvasós és igen,ISO csatlakozó van rádugva!Ezzel már cumiztam,amikor az erősítőt kötöttem be meg a mélyládát,mert a csatlakozón össze voltak keverve a kábelek megnevezései,én meg az alapján próbálkoztam!Gyorscsatlakozó és kettes dugvilla viszont nem hiszem hogy van ezen(vagy csak nem emlékszem) de lehet hogy itt lesz a gond és kiszakítottam valamelyik kábelt a helyéről! Próbalámpám van,de soha nem használtam,azaz mint már többször is leírtam,teljesen hülye vagyok az elektromossághoz!Melyik szálat hová kell dugni?Ha a pozitívat a 12V-ot adó csatlakozóhoz,a negatívat? :) A negatívot mindig a testre, az autó valamelyik fém részéhez. Vagy az Iso csatlakozó 8as pontjához, az a test Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 A negatívot mindig a testre, az autó valamelyik fém részéhez. Vagy az Iso csatlakozó 8as pontjához, az a test Köszönöm ezt is!Lassan már kitanulom itt a legalapvetőbb dolgokat!1. Fejezet : Próbalámpa használata :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Köszi Bocsek,kíváncsi leszek milyen fényt ad sötétben :) Kicsit alakítottam a gyári izzónak a tartóján,így ha kell,2 perc alatt vissza lehet tenni a gyárit a helyére és nem kellett átkötögetni a kábelt! A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Köszi Bocsek,kíváncsi leszek milyen fényt ad sötétben :) Kicsit alakítottam a gyári izzónak a tartóján,így ha kell,2 perc alatt vissza lehet tenni a gyárit a helyére és nem kellett átkötögetni a kábelt! A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Én is úgy csináltam meg hogy könnyen vissza lehessen tenni a gyárit. Szerintem marha jó fénye van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Hello Mindenkinek! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Ma reggel beindítottam az autót és a motor tér felől érdekes sípoló hangot hallottam ami gázadásra kicsit erősödött! Majd 1 - 1,5 km megtétele után kigyulladt a töltés visszajelző lámpa. Megálltam egy benzinkútnál tankoltam majd felnyitottam a motorháztetőt, hogy honnan jöhet a hang, beindítottam, de a sípoló hangot már nem hallottam viszont a töltés visszajelző halványan világított. Bekapcsoltam a klímát és akkor rendesen erősen égett a visszajelző, kikapcsoltam a klímát ismét halványan épp hogy csak látszott hogy ég! Viszont menet közben 2500-as fordulaton meg villog a töltés visszajelző! Olyan mintha hol lenne töltés hol nem, de ez olyan, hogy 1 másodperc alatt felvillan és el is alszik és ezt csinálja folyamatosan! Találkozott már valaki ilyennel? Mi lehet a problémája? Please valaki segítsen! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Hello Mindenkinek! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Ma reggel beindítottam az autót és a motor tér felől érdekes sípoló hangot hallottam ami gázadásra kicsit erősödött! Majd 1 - 1,5 km megtétele után kigyulladt a töltés visszajelző lámpa. Megálltam egy benzinkútnál tankoltam majd felnyitottam a motorháztetőt, hogy honnan jöhet a hang, beindítottam, de a sípoló hangot már nem hallottam viszont a töltés visszajelző halványan világított. Bekapcsoltam a klímát és akkor rendesen erősen égett a visszajelző, kikapcsoltam a klímát ismét halványan épp hogy csak látszott hogy ég! Viszont menet közben 2500-as fordulaton meg villog a töltés visszajelző! Olyan mintha hol lenne töltés hol nem, de ez olyan, hogy 1 másodperc alatt felvillan és el is alszik és ezt csinálja folyamatosan! Találkozott már valaki ilyennel? Mi lehet a problémája? Please valaki segítsen! Köszi Hello! Elsőnek nézd meg, hogy a testkábellel minden rendben van-é! :D Ha tudod, vedd le, csiszold meg, rakd vissza. Ha így is csinálja, akkor lehet hogy a szénkefék...vagy valami más... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Hello! Elsőnek nézd meg, hogy a testkábellel minden rendben van-é! :D Ha tudod, vedd le, csiszold meg, rakd vissza. Ha így is csinálja, akkor lehet hogy a szénkefék...vagy valami más... :) Oké köszi megnézem! Én gondoltam még az ékszíjra hátha laza, de gondolom akkor a szervóm se lenne az igazi, a fesz szabályzóra és a szénkefére! A testkábelre nem, de akkor meglesem! :D Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Oké köszi megnézem! Én gondoltam még az ékszíjra hátha laza, de gondolom akkor a szervóm se lenne az igazi, a fesz szabályzóra és a szénkefére! A testkábelre nem, de akkor meglesem! :) Köszönöm Nekem akkor is villogott,amikor beázott,azaz nagyobb esőzések voltak!Ingyen van még a kábelek szigetelésének az ellenőrzése is,plusz megnézni nem e tört el vagy meg egy vezeték! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Nekem akkor is villogott,amikor beázott,azaz nagyobb esőzések voltak!Ingyen van még a kábelek szigetelésének az ellenőrzése is,plusz megnézni nem e tört el vagy meg egy vezeték! Az Opel kábeleiről ne beszéljünk! Nincs a motortérben szerintem már olyan kábelem ami ne lenne cserélve vagy újra szigetleve, mert nem lehet kapni bontóban a kocsimhoz motortér kábel köteget, vagy ha van is mire én odaérek addigra elviszik! A gyári meg iszonyat sokba kerül! :D De köszönöm ezt is megnézem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogáj Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Sziasztok! Egy kis segitségre lenne szükségem. Elökészületben vagyok ,hogy a Vectra ban kicserélem a TID et egy MID re. Nos van egy elektronika még a Kesztyütartó mögött is ami visszajelez ha kiégett egy izzo elöl, vagy hátul (ez egy része a Check Kontroll)nak. Ezt is be szeretném utólag kötni. Ki csinálta már közületek ezt? Kérdésem lenne, hol találom a kabelköteget ami a lámpáktól jön, amire rá tudom csatlakoztatni ezt az ugynevezett Lámpafigyelö rendszert, vagy éppen (Check Kontrollt). Naggyából átlátom a dolgot, de még a Hátsó világitás Bal+Jobb, Féklámpa Bal+Jobb, és a Tompitott Bal+Jobb kábelére lenne szükségem. Remélem nem irtam túl bonyolultan. Üdv Adam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Sziasztok! Egy kis segitségre lenne szükségem. Elökészületben vagyok ,hogy a Vectra ban kicserélem a TID et egy MID re. Nos van egy elektronika még a Kesztyütartó mögött is ami visszajelez ha kiégett egy izzo elöl, vagy hátul (ez egy része a Check Kontroll)nak. Ezt is be szeretném utólag kötni. Ki csinálta már közületek ezt? Kérdésem lenne, hol találom a kabelköteget ami a lámpáktól jön, amire rá tudom csatlakoztatni ezt az ugynevezett Lámpafigyelö rendszert, vagy éppen (Check Kontrollt). Naggyából átlátom a dolgot, de még a Hátsó világitás Bal+Jobb, Féklámpa Bal+Jobb, és a Tompitott Bal+Jobb kábelére lenne szükségem. Remélem nem irtam túl bonyolultan. Üdv Adam Üdv! Én is tervezem kicserélni MID-re, meg is vettem már (igaz vakon, mert ami bent van TID, nem tudom milyen színű a csatija...) kormánykapcsolóstul. Amennyit találtam az egész procedúráról az túl bonyolultnak tűnt, így szerintem nekem kimarad ez a project. Pedig jó lenne... Sajna nem tudok segíteni, de sok sikert hozzá, ha esetleg sikerült megoldani mindent, akkor szívesen fogadnék (és szerintem még páran itt a fórumon :) ) egy leírást, hátha megjön mégis a kedvem hozzá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Oké köszi megnézem! Én gondoltam még az ékszíjra hátha laza, de gondolom akkor a szervóm se lenne az igazi, a fesz szabályzóra és a szénkefére! A testkábelre nem, de akkor meglesem! :) Köszönöm Izé, ha visított, akkor pedig szerintem csak csúszott a szíj. Nem lehet, hogy dögledezik a generátor csapágya? Nekem Kadettban akkor volt ilyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogáj Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Üdv! Én is tervezem kicserélni MID-re, meg is vettem már (igaz vakon, mert ami bent van TID, nem tudom milyen színű a csatija...) kormánykapcsolóstul. Amennyit találtam az egész procedúráról az túl bonyolultnak tűnt, így szerintem nekem kimarad ez a project. Pedig jó lenne... Sajna nem tudok segíteni, de sok sikert hozzá, ha esetleg sikerült megoldani mindent, akkor szívesen fogadnék (és szerintem még páran itt a fórumon :) ) egy leírást, hátha megjön mégis a kedvem hozzá :D Szia! A TID k mindig sárga csatlakozósak ha jól tudom. A helyedbe venném a fáradságot és megnézném a TID csatlakozóját, hátha az összes PIN televan. Akkor szerencséd van és csak rádugod a MID et(persze ha az is sárga csatis) bekötöd az ablaktörlökapcsolót, irány Opel programozni és kész. Nekem sanjnos nincs bent semmi csak 12 vagy néhány pin van berakva. Èn szeretném bekötni majd ha szabin leszek, mert hiányzik. Megszoktam a Calibrában van BC, mindig hasznát veszem. Üdv Àdám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogáj Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Szia! A TID k mindig sárga csatlakozósak ha jól tudom. A helyedbe venném a fáradságot és megnézném a TID csatlakozóját, hátha az összes PIN televan. Akkor szerencséd van és csak rádugod a MID et(persze ha az is sárga csatis) bekötöd az ablaktörlökapcsolót, irány Opel programozni és kész. Nekem sanjnos nincs bent semmi csak 12 vagy néhány pin van berakva. Èn szeretném bekötni majd ha szabin leszek, mert hiányzik. Megszoktam a Calibrában van BC, mindig hasznát veszem. Üdv Àdám. Leirást tudok adni csak sajnos németül van még. Majd veszem a fáradságot és leforditom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Leirást tudok adni csak sajnos németül van még. Majd veszem a fáradságot és leforditom. Jó az németül is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogáj Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Jó az németül is :) Szia! Itt van a Pin beosztás, a 32 PIN es MID hez Pin 1 braun Masse Pin 2 blau/weiss Sensor Außentemperatur / verbindung ele.Klimaregelung Pin 3 blau Sensor Außentemperatur / verbindung ele.Klimaregelung Pin 4 schwarz Sicherung F 19 10A Strom 15 Pin 5 rot Sicherung F 22 20A Strom 30 bis Bauj.99 Pin 6 grün Drehzahlmesser - zum Tacho Pin 3 (Farbe grün) Pin 7 grau/gelb Multitimer Beleuchtung Pin 8 rot/grau EMP Radio Pin 9 braun/weiss EMP Radio Pin 10 grün/braun/weiss EMP Radio Pin 11 weiss/braun/weiss EMP Radio Pin 12 blau/rot Tacho Wegstrecke Pin 13 braun/grün Regelschalter-Motoröl Pin 14 braun/weiss Diagnosestecker Tech 2 Pin 15 schwarz/gelb Bremsleuchten Überwachung (Bremslichtschalter) Pin 16 schwarz Sicherung F 28 10A Strom 15 Bremslicht Pin 17 weiss/grün Check-Control - LKG Pin 1 Abblendlicht Pin 18 schwarz/gelb Check-Control - LKG Pin 2 Bremslicht Pin 19 gelb/rot Sensor Bremsbelagverschleißanzeige links und rechts Pin 20 braun/blau Regelschalter-Kühlmittel Pin 21 braun/gelb Automatikgetriebe Pin 22 braun/gelb Regelschalter-Scheibenwaschanlage Pin 23 braun/weiss Schalter Funktion MID Display Reset Pin 24 braun/rot Schalter Funktion MID Display Funktion Pin 25 nicht belegt Pin 26 blau/schwarz Kraftstoffanzeige - zum Tacho Pin 1 (Farbe blau/schwarz) Pin 27 schwarz/braun Motorsteurgerät Pin 5 (bei dir halt nicht vorverlegt, wie bei meinem damals auch) Pin 5 kommt an den Fahrzeugseitigen Stecker und nicht an dem zum Motor! Pin 28 Pin 29 schwarz/weiss Xenon-Scheinwerfer ab Modellj. 00 (offen lassen) Pin 30 braun/schwarz Heizung / Zuheizer (offen lassen) Pin 31 blau Motorsteurgerät ab Modellj. 00 (offen lassen) Pin 32 braun Carphone bis Modellj. 99 (offen lassen) Ès itt van a 26 PIN es Sárga csatlakozós MID Pin 1 rot Sicherung F 22 20A Strom 30 bis Bauj.99 Pin 2 braun Masse Pin 3 blau/weiss Sensor Außentemperatur Pin 4 blau Sensor Außentemperatur Pin 5 schwarz Sicherung F 19 10A Strom 15 Pin 6 grün/braun/weiss Drehzahlsignal Pin 7 grau/gelb Multitimer Beleuchtung Pin 8 rot/grau EMP Radio Pin 9 braun/weiss EMP Radio Pin 10 grün/braun/weiss EMP Radio Pin 11 weiss/braun/weiss EMP Radio Pin 12 blau/rot Tacho Wegstrecke Pin 13 Braun/grün Restmenge Öl Pin 14 braun/weiss Diagnosestecker Tech 2 Pin 15 Schwarz/gelb Bremslichtschalter Pin 16 Schwarz Bremslichtsicherung Pin 17 Weiss/grün Sensor Fahr-/Rücklicht Pin 18 Schwarz/gelb Sensor Bremslicht Pin 19 Gelb/rot Sensor Bremsbelagverschleiß Pin 20 Braun/blau Sensor Restmenge Kühlflüssigkeit Pin 21 braun/weiß Rücksetztaste Pin 22 braun/rot Funktionswahltaste Pin 23 braun/gelb Automatikgetriebe Pin 24 blau/schwarz Sensor Kraftstoffvorrat Pin 25 schwarz/braun ?? Verbrauchssignal Pin 26 braun/gelb Sensor Restmenge Reinigungsflüssigkeit Ha eggyes funkciokat nem akarsz használni, vagy pl nagy munka lenne a CC t és a többi dolgot utólag bekötni, akkor az adott kabelt csak testre rakni, és akkor nincs hibajelzés. Ha van még kérdésed nyugodtan irj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Szia! Itt van a Pin beosztás, a 32 PIN es MID hez .......... Köszi! Lesz majd tuti :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts