wegapower Elküldve Július14, 2013 Elküldve Július14, 2013 sziasztok 97-es vectra b néha fura hangot ad az a kis hangszóró a digit klíma fölött mi lehet az? szia aza aklima belsőhőmérséklet érzékelő ventillátorának a hangja kompresszorral fújtass be óvatosam a port kifújatod és csendesebb lesz
boja Elküldve Július15, 2013 Elküldve Július15, 2013 szia aza aklima belsőhőmérséklet érzékelő ventillátorának a hangja kompresszorral fújtass be óvatosam a port kifújatod és csendesebb lesz Hali asszem rosszul fogalmaztam ez ilyen elektronikus hang mintha valami riasztó szerű volna...De azért köszi :icon1:
Adam1 Elküldve Július16, 2013 Elküldve Július16, 2013 Hali asszem rosszul fogalmaztam ez ilyen elektronikus hang mintha valami riasztó szerű volna...De azért köszi :icon1: De ha kompresszorral fújsz be, akkor ésszel, mert a levegő felpörgeti azt a kis ventit több százezer fordulatra, úgy mint egy turbót, egy pillanat alatt megkopik a csapágyazása, és akkor még hangosabb lesz, mint volt :)
kelly Elküldve Július16, 2013 Elküldve Július16, 2013 Inszedd le a burkolatot és tisztítsd ki manuálisan. :icon1: Hali asszem rosszul fogalmaztam ez ilyen elektronikus hang mintha valami riasztó szerű volna...De azért köszi :icon1:
msanyika Elküldve Július20, 2013 Elküldve Július20, 2013 Sziasztok! Van egy Opel Vectra b kombi, 2.0 16szelepes, 1998as évjáratú autóm. Tegnap délután kigyulladt a motorvezérlő a műszerfalon. Olyan mintha nem lenne erő benne, nyomo a gázt nem reagál, elindulásnál picit szaggat. Max 5000fordulatig tudom feltúráztatni álló helyzetbe, utánna mintha letiltana... Tegnap este csináltattam autódiagnosztikát, és P0340 hibakódot adott ki. Kitörölte a srác jó is lett egy pár km-ig... A kérdésem hogy ez a hiba pontosan mi? Mennyibe kerül ez kb? És valaki foglalkozik e itt a javításával? Előre is köszönöm...
kocka Elküldve Július20, 2013 Elküldve Július20, 2013 P0340=Vezérműtengely helyzet-jeladó funkció-rendellenesség A javításról majd leírja aki már szerelte, nekem még nem kellett hozzányúlni. 1
msanyika Elküldve Július20, 2013 Elküldve Július20, 2013 P0340=Vezérműtengely helyzet-jeladó funkció-rendellenesség A javításról majd leírja aki már szerelte, nekem még nem kellett hozzányúlni. Várom a leírásokat :)
spzoli Elküldve Július20, 2013 Elküldve Július20, 2013 xev gyakorta dob veztengely, ill főtengely jeladó hibát. csere leginkább gyári cuccra, mert az utángyárik is hamar hibát dobnak. 1
msanyika Elküldve Július21, 2013 Elküldve Július21, 2013 xev gyakorta dob veztengely, ill főtengely jeladó hibát. csere leginkább gyári cuccra, mert az utángyárik is hamar hibát dobnak. A VDO vagy a Siemens az gyári? Vagy melyik a gyári jeladója?
Tipikus Elküldve Július21, 2013 Elküldve Július21, 2013 Várom a leírásokat :) Én tök amatőr vagyok, de eme jeladót már négy alkalommal cseréltem X20XEV-mben. Kétszer potyára (utángyártottat vettem, s egyikkel sem ment). Legutóbb tavaly ősszel. A Delparts-nál találsz eredetit, nem is túl drágán. Hozzáteszem, nekem automatám van, abba csak eredeti megy. Csere menete: (nem biztos, hogy minden alkatrészt pontos nevén tudom szólítani:-) - légszűrőt ki kell venni a helyéről - motor bal oldalán a vezérműszíj burkolatát meg kell oldani - 2 vagy 3 nagyobb csavar rögzíti a műanyag burkolatot. Én nem vettem le teljesen, mert az elég körülményes, csak a két párhuzamos csavart vettem le, s így a burkolatot óvatosan ki tudtam hajtani annyira, amennyire kellett. - a motor tetején az ECOTEC feliratot (2 csavar imbuszos) le kell venni. - a bal oldalon elválasztva található a jeladó, amit egy sörnyitóhoz lehet hasonlítani. - a motor bal oldalán, a fedél alatt van két fogaskerék, közöttük van rögzítve a jeladó egy csavarral. Mintha lett volna alátét is. Óvatosan ki kell tekerni - racsnis csőkulcs ajánlott lévén mással nem lehet hozzáférni. Óvatosan kell kiszedni, mert ha leesik, soha az életben meg nem találod! - ha levetted az anyát, ki tudod húzni óvatos mozdulatokkal a jeladót a helyéről. - a csatija ha jól emlékszem rugós, csavarhúzó segítségével le lehet szedni. - ha meg van, tedd az újra a csatit, helyezd be a helyére, egy vékony csavarhúzóval állítsd be a lyukhoz (mert annyi holtjátéka van, ha nincs a csavarral egy vonalban, jó sokáig tart majd visszaszerelni). - ha van segítőd (legyen mert három kéz mindenképpen kell hozzá), a fedelet tartsa el a helyéről, a bal kezeddel próbáld betenni a csavart, míg a jobb kezeddel tartsd helyén a jeladót. - ha már rákapott a csavar, a racsnis csavarkulcs segítségével könnyen rögzítheted a jeladót. - utána már csak a fedelet kell vissza rögzítened (leszedéskor figyelj, mit és mennyit veszel le mert van valami távtartó, amit nekem sikerült elejtenem és visszaszereléskor lötyögött az egész fedél, meg azóta is:-(! Szóval nem nagy ügy, ha az ember nem olyan béna, mint én! 2
msanyika Elküldve Július21, 2013 Elküldve Július21, 2013 Én tök amatőr vagyok, de eme jeladót már négy alkalommal cseréltem X20XEV-mben. Kétszer potyára (utángyártottat vettem, s egyikkel sem ment). Legutóbb tavaly ősszel. A Delparts-nál találsz eredetit, nem is túl drágán. Hozzáteszem, nekem automatám van, abba csak eredeti megy. Csere menete: (nem biztos, hogy minden alkatrészt pontos nevén tudom szólítani:-) - légszűrőt ki kell venni a helyéről - motor bal oldalán a vezérműszíj burkolatát meg kell oldani - 2 vagy 3 nagyobb csavar rögzíti a műanyag burkolatot. Én nem vettem le teljesen, mert az elég körülményes, csak a két párhuzamos csavart vettem le, s így a burkolatot óvatosan ki tudtam hajtani annyira, amennyire kellett. - a motor tetején az ECOTEC feliratot (2 csavar imbuszos) le kell venni. - a bal oldalon elválasztva található a jeladó, amit egy sörnyitóhoz lehet hasonlítani. - a motor bal oldalán, a fedél alatt van két fogaskerék, közöttük van rögzítve a jeladó egy csavarral. Mintha lett volna alátét is. Óvatosan ki kell tekerni - racsnis csőkulcs ajánlott lévén mással nem lehet hozzáférni. Óvatosan kell kiszedni, mert ha leesik, soha az életben meg nem találod! - ha levetted az anyát, ki tudod húzni óvatos mozdulatokkal a jeladót a helyéről. - a csatija ha jól emlékszem rugós, csavarhúzó segítségével le lehet szedni. - ha meg van, tedd az újra a csatit, helyezd be a helyére, egy vékony csavarhúzóval állítsd be a lyukhoz (mert annyi holtjátéka van, ha nincs a csavarral egy vonalban, jó sokáig tart majd visszaszerelni). - ha van segítőd (legyen mert három kéz mindenképpen kell hozzá), a fedelet tartsa el a helyéről, a bal kezeddel próbáld betenni a csavart, míg a jobb kezeddel tartsd helyén a jeladót. - ha már rákapott a csavar, a racsnis csavarkulcs segítségével könnyen rögzítheted a jeladót. - utána már csak a fedelet kell vissza rögzítened (leszedéskor figyelj, mit és mennyit veszel le mert van valami távtartó, amit nekem sikerült elejtenem és visszaszereléskor lötyögött az egész fedél, meg azóta is:-(! Szóval nem nagy ügy, ha az ember nem olyan béna, mint én! Köszi... Majd írok hogy miujság van. Ja elfelejtettem ha kicseréljük a jeladót akkor a műszerfalon eltűnik a motorvezérlő? vagy megint ki kell töröltetni a diagnosztikással?
kocka Elküldve Július22, 2013 Elküldve Július22, 2013 Ha a hiba forrása megszűnik, akkor nem gyullad ki a sárga lámpa sem. Úgy tudom, hogy 15 (vagy 20) egymást követő indításnál ha nem áll fenn a tárolt hiba akkor törlődik is, nem kell töröltetni.
straega Elküldve Július22, 2013 Elküldve Július22, 2013 Ha a hiba forrása megszűnik, akkor nem gyullad ki a sárga lámpa sem. Úgy tudom, hogy 15 (vagy 20) egymást követő indításnál ha nem áll fenn a tárolt hiba akkor törlődik is, nem kell töröltetni. Ja jól mondod, sőt el is múlik a hiba! Viszont ilyet csak a zsuzsuki stiftek tudnak a vectrákról meg nem. Ha jól tudom!
kocka Elküldve Július23, 2013 Elküldve Július23, 2013 Nekem volt már olyan sárga lámpám, amivel nem foglalkoztam mivel a motor üzemén semmi változást nem tapasztaltam, ez kép három indításnál is megvolt, majd nem gyulladt ki többet. Napokkal később ráérős időmben gondoltam kiolvasom - mikor hibajel volt nem voltam otthon - és nem tudtam semmit olvasni mert nem volt tárolt hiba. Nem csak villogtattam hanem OP-COM-mal olvastam.
straega Elküldve Július25, 2013 Elküldve Július25, 2013 Nekem volt már olyan sárga lámpám, amivel nem foglalkoztam mivel a motor üzemén semmi változást nem tapasztaltam, ez kép három indításnál is megvolt, majd nem gyulladt ki többet. Napokkal később ráérős időmben gondoltam kiolvasom - mikor hibajel volt nem voltam otthon - és nem tudtam semmit olvasni mert nem volt tárolt hiba. Nem csak villogtattam hanem OP-COM-mal olvastam. Értem, akkor létezik ilyen is.
kadett17dforever Elküldve Július29, 2013 Elküldve Július29, 2013 Sziasztok, Segítséget szeretnék kérni, hogy az akksim pólusaira rendszeresen kicsapódik a só, ma reggel leállítás után váratlanul nem akart megmoccani sem az önindító, lehetséges, hogy az akksi már a végét járja? Mert múlkor is jártam így, akkor ltakarítottam az érintkezőket (testkábeleket) és utána gond nélkül ment. Köszi.
kocka Elküldve Július29, 2013 Elküldve Július29, 2013 A sarukat le kell takarítani majd be kell kenni szilikonzsírral.
szdavid0504 Elküldve Július29, 2013 Elküldve Július29, 2013 Sziasztok! Van egy Opel Vectra B-m. 1996-os Sedan. Gond az, hogy a fejegységet nem tudom rádiózásra használni. Csak ha kb pár száz méterre vagyok az adótoronytól. Szerintem az antenna nincs bekötve. De hogyan tudnám én ezt megnézni, hogy be van-e kötve illetve? Olvastam hogy a hátsó szévédő fűtőszála tölti be ezt a szerepet, csak nem tudom, hogy ott van-e valami csatlakozás esetleg ami szétcsúszhatott. A motortérben van egy sarus kábel ami szerintem a rádió felől jön de nem tudom, hogy mi az. Szerintetek, hogyan induljak el a "javításban"? Válaszokat előre is köszönöm.
Ricsi89 Elküldve Július29, 2013 Elküldve Július29, 2013 Gyári rádió, vagy nem? Ha nem gyári, akkor szokás lekötni azt a vezetéket, ami a kijelzőt kapcsolja át, hogy a rádió infóit írja ki, viszont ugyanez a szál táplálja az antennaerősítőt is. Érdemes benézni ezért a rádió mögé is, főleg ha nem gyári rásió van bent.
kadett17dforever Elküldve Július29, 2013 Elküldve Július29, 2013 A sarukat le kell takarítani majd be kell kenni szilikonzsírral. Köszi a tippet, sajna lehet nem úszom meg ennyivel, mert ma este kivittem próbára, ismét bemelegedett és utána úgyanúgy nyekegett, nem indult, véleményem szerint az önindító szorulhat meg. ??? Ugyanaz a jelenség játszódott le mint ma reggel.
szdavid0504 Elküldve Július29, 2013 Elküldve Július29, 2013 Hello Nem gyári rádió van benn. Majd holnap akkor benézek. Tudsz valami jó módszert, hogy hogyan szedjem ki a rádiót? Amúgy az antenna erősítőt jól tudom,hogy a kalaptartó mögött találom? És ha már itt vagyok akkor megkérdezem, hogy a km óra se működik. A fordulatszám mérő üzemenyagszint minden jó. Azzal mit lehet csinálni?   Gyári rádió, vagy nem? Ha nem gyári, akkor szokás lekötni azt a vezetéket, ami a kijelzőt kapcsolja át, hogy a rádió infóit írja ki, viszont ugyanez a szál táplálja az antennaerősítőt is. Érdemes benézni ezért a rádió mögé is, főleg ha nem gyári rásió van bent. 
Maine Coon Elküldve Július29, 2013 Elküldve Július29, 2013 Sziasztok! Nekem egy 97-es 2000-res TDI B-s vectrám van. Nem vagyok egy nagy autózseni,szeretnék kérni némi segítséget. Ma egyik pillanatról a másikra meghalt a műszerfalam. Az összes led világítás eltűnt (megtett kilométer,idő,óra) a fordulatszámmérő nem működik,se a kilométer óra, se a hűtővíz hőmérséklet jelző, se az üzemanyagmérő. Az egész feladta a küzdelmet. Van valami ötletetek mi lehet a probléma?? Nagyon köszönöm a válaszokat előre is.
krisz150 Elküldve Július30, 2013 Elküldve Július30, 2013 Sziasztok! Tegnap lehúztam a bal első légzsák (nincs légzsák csak a kábel van ott egy műanyagon) kábeljét, mert útban volt. Visszadugtam azóta világít! Hibaként eltárolta , törölni kell vagy valami más baj lehet? Köszi a segítséget!!!
kadett17dforever Elküldve Július30, 2013 Elküldve Július30, 2013 Sziasztok! Tegnap lehúztam a bal első légzsák (nincs légzsák csak a kábel van ott egy műanyagon) kábeljét, mert útban volt. Visszadugtam azóta világít! Hibaként eltárolta , törölni kell vagy valami más baj lehet? Köszi a segítséget!!! Szia, Ha jol tudom a legzsak hibajelzest törölni kell, mert öndiag utan tarolva marad. Nekem is volt gond az ülés alatti csatival. Megmaradt a hiba, még nem foglalkoztam a hibakod törlésével.
kadett17dforever Elküldve Július30, 2013 Elküldve Július30, 2013 Sziasztok, Érdeklődnék, hogy benzines és az isuzu dieseles változatnak a ventilátorai különböznek-e egymástól (hűtő, klimahűtő ventik). Mert úgy nézz ki cserélnem kell mind a 3-at. A sima hűtőventinek rossz az előétellenállása (nem kapcsol be), az egyik klimahűtő szorul, másik csapágyas, igaz most a klima használaton kivül van. A múlt héten majdnem felforrt a vizem ez miatt. Sajna jelenleg benzines bontott lenne, elérhető helyen. Gondolom a vezérlése bizti más, de fizikailag van-e eltérés köztük, az érdekelne, mert akkor megvenném őket. Köszi a válaszokat.
Recommended Posts