_Seth_ Elküldve Január16, 2011 Elküldve Január16, 2011 Ha nem hallasz semmit akkor nincs is gond :) Magas tartományban lenne folyamatos zúgás ami gázadásra magasabb hangon szólna talán hangosabban is (generátor zaj pl ilyen).
enemypett Elküldve Január17, 2011 Elküldve Január17, 2011 Milyen izzók (foglalat, teljesítmény) kellenek a visszajelző lámpákba? (refi, csekkenzsin, stb)
Bocsek Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 Sikerült megvennem a B2-es fényszórókat ( Valeo tipusú, TYC gyártmányú ). http://www.zsu.hu/?page=product&id=626631 A problémám az, hogy nem kaptam hozzá csatit, pedig Nyíregyháza összes bontóját bejártam ma nyamvadt csatik miatt. Így még nem kapok hozzá csatlakozót én is a sarus megoldással rakom be a lámpákat. A pontos bekötéshez találtam leírást az IndexFórumon. Át tudnád küldeni a leírást? Nekem sincs hozzá csatim, muszáj lesz a sarus megoldást válasszam én is.
zsadi85 Elküldve Január22, 2011 Elküldve Január22, 2011 Át tudnád küldeni a leírást? Nekem sincs hozzá csatim, muszáj lesz a sarus megoldást válasszam én is. Szemben állva az autóval!!!! Anyós ülés felőli oldalon balról jobbra: barna; fehér; sárga; szürke-piros Vezető felőli oldalon jobbról balra: barna, fehér,sárga, szürke-piros. Az eredeti leírás: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?...8&t=9091442
Bocsek Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Szemben állva az autóval!!!! Anyós ülés felőli oldalon balról jobbra: barna; fehér; sárga; szürke-piros Vezető felőli oldalon jobbról balra: barna, fehér,sárga, szürke-piros. Az eredeti leírás: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?...8&t=9091442 Köszi! :)
zsiz88 Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Milyen izzók (foglalat, teljesítmény) kellenek a visszajelző lámpákba? (refi, csekkenzsin, stb) és mennyire nehéz hozzáférni? amúgy ledesítéshez ez tényleg jó lehet? url1 url2
Fort Elküldve Január24, 2011 Elküldve Január24, 2011 és mennyire nehéz hozzáférni? Itt le van írva hogyan kell szétszedni
zaza73 Elküldve Január24, 2011 Elküldve Január24, 2011 és mennyire nehéz hozzáférni? amúgy ledesítéshez ez tényleg jó lehet? url1 url2 Itt is elég jól illusztrálják: http://www.opel-magazin.hu/technika/szerel...atalakitas.html Nekem már nem kell 5 perc sem :) :D :D
zsiz88 Elküldve Január24, 2011 Elküldve Január24, 2011 köszi! hát nekem biztos nem 5 perc lenne... :) egyelőre még nincs led se, csak gondolkodom mert tetszene. ha az az ebay-es "készlet" jó lehet akkor előbb-utóbb azzal megcsinálnám, de forrasztgatni nem fogok, nem is tudok :D
enemypett Elküldve Január25, 2011 Elküldve Január25, 2011 köszi! hát nekem biztos nem 5 perc lenne... :) egyelőre még nincs led se, csak gondolkodom mert tetszene. ha az az ebay-es "készlet" jó lehet akkor előbb-utóbb azzal megcsinálnám, de forrasztgatni nem fogok, nem is tudok :D Forrasztani mindenképp kell mert az a két led ami megvilágítja szerintem kevés. A csomagban nem tudom mi van de a leírások elég korrektek. Forrasztani nem nagy tudomány, én úgy mondanám tudsz csak még nem próbáltál :D
zaza73 Elküldve Január25, 2011 Elküldve Január25, 2011 Én a két gyári helyére raktam szórtfényűt, minden jól látszik vele, kivéve a piros mezőket. Sebaj, egy fokkal jobb, mint gyárilag :lol:
_Seth_ Elküldve Január25, 2011 Elküldve Január25, 2011 Nekem gyári foglalatban van 1W-os SMD ledes fényforrás semmi barkácsolás csak a gyári helyén van LED és a piros piros a kék kék semmi macera nincs vele a fehér pedig fehér :lol: Corában 2 db 2e forint ebből ha még árulnak ilyet. Ilyesmi:
Fort Elküldve Január25, 2011 Elküldve Január25, 2011 Corában 2 db 2e forint ebből ha még árulnak ilyet. Ilyesmi: Nekem biztosan nem ilyen a foglalat,vagy ez csak maga az izzó amit a műanyag foglalatba teszünk bele? Egyébként ha a tiedéről van a kép,akkor nagyon jó színe lett vele!
_Seth_ Elküldve Január25, 2011 Elküldve Január25, 2011 Enyémről van a a kép. Nekem ilyesmi a foglalat ha jól emlékszem pontosabban a foglaltban lehet cserélni az izzót ilyenre.
Bocsek Elküldve Január25, 2011 Elküldve Január25, 2011 Enyémről van a a kép. Nekem ilyesmi a foglalat ha jól emlékszem pontosabban a foglaltban lehet cserélni az izzót ilyenre. Nem túl erős a fénye este?
Fort Elküldve Január25, 2011 Elküldve Január25, 2011 Enyémről van a a kép. Nekem ilyesmi a foglalat ha jól emlékszem pontosabban a foglaltban lehet cserélni az izzót ilyenre. :lol: Találtam tegnap este a neten egyedi kijelzőket,egyedi megvilágítással!1-2 nagyon jól nézett ki,de nem jövök rá merre voltak...
zsiz88 Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Nekem gyári foglalatban van 1W-os SMD ledes fényforrás semmi barkácsolás csak a gyári helyén van LED és a piros piros a kék kék semmi macera nincs vele a fehér pedig fehér B) Corában 2 db 2e forint ebből ha még árulnak ilyet. Ilyesmi: Szépen mutat. Valaki össze tudná írni mennyi és milyen foglalatú izzó van a műszerfalban? :lol: Bár nekem nem ilyen, nincs fordulatszámmérőm. (Ez egyébként felszereltségtől függ, vagy származás, vagy gyártási idő?) Ilyen foglalatú izzó megy a parklámpába is, nem? Legalábbis úgy emlékszem ilyet vettem bele. Forrasztgatásról meg annyit, hogy próbáltam már és tényleg nem tudok... nagyon remeg a kezem ha ilyesmit csinálok :D Szóval úgy kizárt, hogy megcsináljam.
kelly Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Nekem vagy 20-25db led van csak a műszerfalban :D :D Szépen mutat. Valaki össze tudná írni mennyi és milyen foglalatú izzó van a műszerfalban? :lol: Bár nekem nem ilyen, nincs fordulatszámmérőm. (Ez egyébként felszereltségtől függ, vagy származás, vagy gyártási idő?) Ilyen foglalatú izzó megy a parklámpába is, nem? Legalábbis úgy emlékszem ilyet vettem bele. Forrasztgatásról meg annyit, hogy próbáltam már és tényleg nem tudok... nagyon remeg a kezem ha ilyesmit csinálok B) Szóval úgy kizárt, hogy megcsináljam.
Crime78 Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Nekem vagy 20-25db led van csak a műszerfalban :lol: :D Nekem pontosan 25... B) 21 a számlapok mögött, meg 4 a fényvetőkön. De ehhez aztán kellett forrasztgatni eleget!
Zsomat Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Nekem pontosan 25... :lol: 21 a számlapok mögött, meg 4 a fényvetőkön. De ehhez aztán kellett forrasztgatni eleget! http://img1.tar.hu/crime78/img/73154300.jpg http://img1.tar.hu/crime78/img/73154303.jpg Ejha! Nagyon jól néz ki! A ledes műszerfalak fényerejét egyébként lehet a gyári potival szabályozni?
Bocsek Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Ejha! Nagyon jól néz ki! A ledes műszerfalak fényerejét egyébként lehet a gyári potival szabályozni? Valamennyire lehet szabályozni, nekem csak a gombok vannak ledesítve eddig, azokét szabályozza a gyári poti. Én már korábban beruháztam mindenféle ledből (szórt fényű, nem annyira szórt fényű, 3 és 5mm-es) ebayről, már csak erőt kéne vennem rá hogy megcsináljam. :lol:
kelly Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Teljesen szabályozza a gyári poti a műszerfalat, a klímát a fedélzetit és a gombokat is. Nekem a bordó jött be mint szín. Kék is volt de az nem tetszett. Most bordó a számlap, a board computer, a digit klíma. A mutatók fehérek. A víznél a kék skála az kék,meg a klímánál a - jel is. Kb 5000ft anyagköltség meg két nap munka. Valamennyire lehet szabályozni, nekem csak a gombok vannak ledesítve eddig, azokét szabályozza a gyári poti. Én már korábban beruháztam mindenféle ledből (szórt fényű, nem annyira szórt fényű, 3 és 5mm-es) ebayről, már csak erőt kéne vennem rá hogy megcsináljam. :lol:
sgery Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 nekem piros volt minden, de nagyon meguntam így most visszatettem gyári állapotra, leszámítva a gombokat, azok maradtak pirosak...
Bocsek Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 nekem a gombokon az ikonok fehérek, a működést jelző fények pirosak. a műszeregységet fehérrel tervezem, de a mutatókat, km-számlálót és a tid-et pirossal. ja, meg lehet csináltatok egyedi számlapot is (link), és az kerülne bele mikor beforrasztgatom a ledeket
Recommended Posts