SunyiKing Elküldve November19, 2015 Elküldve November19, 2015 Sziasztok! A segítségetek kérném, nem is annyira problémáról lenne szó, csak kíváncsi vagyok. Végre szereztem jó áron egy TID kijelzőt, mivel mióta nálam van a kocsi soha nem volt jó ( még karaktereket sem mutatott ). Ma délután be is raktam, szép, pixel hiba mentes, belőttem mindent rajta. Namármost miután bekapcsoltam a rádiót, hogy szóljon valami míg vissza csavarok mindent, eltűnt a dátum rész, gondolom itt kéne megjelenni a hallgatott adónak, de nem jelenik meg :). A rádióm nem gyári hanem egy JVC KD-R 401, mikor cseréltem nem kontárkodtam a vezetékekkel, egyszerűen vettem egy Opel ISO átalakítót és kész. Kérdésem az lenne végülis, hogy a rádióm miatt van, vagy egyáltalán nem megy ez csak gyári cuccal. Megjegyzem a rádiót érzékeli, mert ha kikapcsolom akkor kikapcsol a TID is, szóval van kommunikáció a két egység között. Vélemény, szerintetek, bekötés, rádió hiba ( nem tudja ) vagy csak nem gyári és ennyi. Az még hozzá tartozik, hogy maga a rádió jó, de iszonyat gyengén veszi az állomásokat, valahol olvastam, hogy a külső antennát is meg kell tápolni árammal, de nem vagyok benne biztos. Lehet kevés neki a jel, viszont a rádió kiírja, hogy pl Class Fm.
tgabika76 Elküldve November19, 2015 Elküldve November19, 2015 Nem gyári rádióval nem fog menni a kijelző, az esetek 99%-ban. Azért 99, mert egyes felső kategóriás Kenwood és VDO típusok tudják kezelni a gyári TID-et, de csakis azok. Alternatív megoldás annyi van hogy vagy leprogramoztatod a kijelzőről a rádiót, vagy elvágod a piros-fehér (ha jól emlékszem) vezetéket a kijelző és a rádió között, és akkor mindig a dátumot fogja mutatni, mint amikor ki van kapcsolva a gyári rádió. Ha utóbbi megoldást választod (tehát a vezeték elvágását), akkor mindenképp a kijelzőnél tedd azt meg és ne a rádiónál, mert ugyanez a vezeték táplálja az antennaerősítőt is, és akkor gyenge lesz a vételed.
SunyiKing Elküldve November19, 2015 Elküldve November19, 2015 2 hours ago, tgabika76 írta: Nem gyári rádióval nem fog menni a kijelző, az esetek 99%-ban. Azért 99, mert egyes felső kategóriás Kenwood és VDO típusok tudják kezelni a gyári TID-et, de csakis azok. Alternatív megoldás annyi van hogy vagy leprogramoztatod a kijelzőről a rádiót, vagy elvágod a piros-fehér (ha jól emlékszem) vezetéket a kijelző és a rádió között, és akkor mindig a dátumot fogja mutatni, mint amikor ki van kapcsolva a gyári rádió. Ha utóbbi megoldást választod (tehát a vezeték elvágását), akkor mindenképp a kijelzőnél tedd azt meg és ne a rádiónál, mert ugyanez a vezeték táplálja az antennaerősítőt is, és akkor gyenge lesz a vételed. Köszi, vágni semmiképpen nem vágok, annyit nem ér, hogy rongáljam a kicsikét, viszont holnap megnézem, mivel nem emlékszem már ( kb. 6 éve lehetett ) mikor beraktam a rádiót, és az igazat megvallva sose volt tiszta vételem, mint más kocsiba, szerintem hiányzik a plusz áram az erősítőről, valahol olvastam már ha AM-en se jön be semmi akkor nincs delej az antenna erősítőn. Reménykedem benne h az a gond és isteni csodával lesz kijelzése a csatornának is, ha nem marad a hőfok, meg az óra, ez is jobb mint 6 évig az üres semmit bámulni :)
bertast Elküldve November22, 2015 Elküldve November22, 2015 Sziasztok Lenne egy nagy problémám,van egy Opel B Vectrám b1es 1997 évj,X20DTL problémám az hogy a motorér vezetékkötegem az izzitó dobonzban az összes vezetékről lejött a szigetelés,ideglenesen meglett oldva hogy ne érjenek össze a vezetékek,zsugor csövezve lett.De ez nem megoldás,szeretném cserélni az egész köteget,de nem találok bele valót sehol,és még cikkszámom sincs róla. Ismertető jele hogy a relédobozban 5 relé és 2 db 30 amperos biztositék található,az izzitó relém lila szinű.Már mindent megpróbáltam de nem jutok vele sehova,nem találok hozzá köteget,Kérném a segitségeteket hogy honnan tudnék szerezni hozzá egy köteget,vagy ha nincs mi volna a megoldás erre a problémára. Válaszaitokat előre is köszönöm
Adam1 Elküldve November22, 2015 Elküldve November22, 2015 Ez nem néz ki túl jól, ha a te autódat ábrázolja a kép. Bontóban kellene keresgélni, azonos motorkódú, lehetőleg azonos évjáratú autóból származó kábelköteget.
Big Boss Elküldve November23, 2015 Elküldve November23, 2015 Ebay-en keress rá angliából elég sok vectra alkatrész megrendelhető, én is onnan szereztem anno z18xe köteget ami itthon sehol nem volt :) Új kábelre ne is gondolj ha esetleg felmerült, aranyárban vannak :D
davidvida Elküldve November28, 2015 Elküldve November28, 2015 (edited) Üdv mindenkinek! Egy olyan kérdésem lenne hogy... Találkozott már valaki olyan problémával 1.7td vectránál hogy kevés a töltés? Generátort kicseréltem, és ugyan az a hiba. Fordulaton fogyasztók nélkül sem megy 13,6 fölé. A generátorra csatlakozó 2 vezeték közül az egyik elvileg a gerjesztő szál, ha jól tudom. Azon a szálon 10.8 Voltot mértem, úgy hogy ráadtam a gyújtást. Lehet, hogy az a kevés és azért elégtelen a töltés? Valakinek esetleg ötlete? Köszi előre is. Módosítva November28, 2015 : davidvida
Attix70 Elküldve December4, 2015 Elküldve December4, 2015 On 2015. 11. 28., davidvida írta: Üdv mindenkinek! Egy olyan kérdésem lenne hogy... Találkozott már valaki olyan problémával 1.7td vectránál hogy kevés a töltés? Generátort kicseréltem, és ugyan az a hiba. Fordulaton fogyasztók nélkül sem megy 13,6 fölé. A generátorra csatlakozó 2 vezeték közül az egyik elvileg a gerjesztő szál, ha jól tudom. Azon a szálon 10.8 Voltot mértem, úgy hogy ráadtam a gyújtást. Lehet, hogy az a kevés és azért elégtelen a töltés? Valakinek esetleg ötlete? Köszi előre is. Szia, A gerjesztő szálon egy égőn (töltés kontroll jelző) keresztül megy a 12V ha rá adod a gyújtást tehát jót mérhettél elvileg, de nekem soknak tűnik az a feszültség amit mértél (gondolom nem járt a motor). Próbáld úgy mérni a feszültséget, hogy a generátor házára rakod a műszer negatív végét és a pozitívat a vastagabb (az megy az akku irányába) kimenő kábelre. Ha úgy meg van a megfelelő feszültség akkor a vezetékeléssel lesz hiba (akár a testeléssel). Üdv,
STD525 Elküldve December12, 2015 Elküldve December12, 2015 Sziasztok! Nekem olyan problemam van, hogy egyszerre elment a km/h kijelzo, uzemanyag jelzo, forulatszammero vilagitasa, sot a kodlampa gomboke is es a kodlampa sem vilagit. Tudnatok segiteni hogy mi adhatta meg magat? Koszi elore is.
Adam1 Elküldve December12, 2015 Elküldve December12, 2015 On 04/12/2015 at 5:32 PM, Attix70 said: Szia, A gerjesztő szálon egy égőn (töltés kontroll jelző) keresztül megy a 12V ha rá adod a gyújtást tehát jót mérhettél elvileg, Ez azt jelenti, hogyha kiég a töltés kontroll jelző izzó, akkor nem kap gerjesztést a generátor, azaz nem lesz töltés?
Dragon1004 Elküldve December13, 2015 Elküldve December13, 2015 Sziasztok Lenne egy hatalmas problémám mégpedig, hogy nem áll le az autó ha elfordítom a kulcsot. Azaz leáll, ha a bizti táblából egy 40a biztit kihúzok (itt jegyezném meg másik biztivel nem kísérleteztem) ez ha szemben van a bizti legalsó sor legelső helyén van és a hátsó ablak fütés se tudom kikapcsolni legalábbis a gomb szerint amúgy a relét halom kattanni. Mi lehet a baj hogyan lehet ezt nagyon gyorsan orvosolni?
bertast Elküldve December17, 2015 Elküldve December17, 2015 On 2015. 11. 22. at 21:43, Adam1 írta: Ez nem néz ki túl jól, ha a te autódat ábrázolja a kép. Bontóban kellene keresgélni, azonos motorkódú, lehetőleg azonos évjáratú autóból származó kábelköteget. Sajnos nincs,és nem is találok sehól.már vagy ezer embert kérdeztem,és nem tudja senki a választ hogy ez pontosan melyik tipus,amit ezzel a biztositékkal gyártották. :-(
Tápiószecső Elküldve Január4, 2016 Elküldve Január4, 2016 On 2015. 12. 17. at 20:31, bertast írta: Sajnos nincs,és nem is találok sehól.már vagy ezer embert kérdeztem,és nem tudja senki a választ hogy ez pontosan melyik tipus,amit ezzel a biztositékkal gyártották. :-( Ha nincs más megoldás, akkor a sérült darabokat ki kell vágni, és ép vezetéket kell beforrasztani a helyére. Ha szépen van megcsinálva, akkor tartós lesz az is. Sérült csatlakozót pedig bármilyen más kötegből is tudsz szerezni.
Zotya636 Elküldve Január24, 2016 Elküldve Január24, 2016 Sziasztok Van egy X18xe motorkodú B1- s 1998- s Vekim. A problémám a következő lenne. Gyújtás ráadás után a benzin visszajelző ill.a töltés visszajelző nem vilagít pedig az izzók jók az 100%, mert tegnap megnéztem. Mi lehet a baj szerintetek? Köszi a segítséget.
annonymus90 Elküldve Január25, 2016 Elküldve Január25, 2016 Sziasztok! Rég jártam erre, most kaptam vissza az autót 4 hónap után... Van egy két hibakódom, nem tudom lenne e rá valami ötlete valakinek ha jól számoltam a villogtatásnál akkor a három kód a következő P0325, P0120, P0505 keresgettem már a neten, meg itt a fórumon is, de nem tudtam meg sok mindent A kódok jelentése megvan, csak az a kérdés, hogy mihez is lehetne kezdeni velük? Ha valaki tudna valami frappánsat, hogy merre induljak, azért hálás lennék Előre is köszi Dani
Tápiószecső Elküldve Január27, 2016 Elküldve Január27, 2016 On 2016. 01. 25. at 13:57, annonymus90 írta: Rég jártam erre, most kaptam vissza az autót 4 hónap után... Van egy két hibakódom, nem tudom lenne e rá valami ötlete valakinek ha jól számoltam a villogtatásnál akkor a három kód a következő P0325, P0120, P0505 keresgettem már a neten, meg itt a fórumon is, de nem tudtam meg sok mindent A kódok jelentése megvan, csak az a kérdés, hogy mihez is lehetne kezdeni velük? Ha valaki tudna valami frappánsat, hogy merre induljak, azért hálás lennék Ha be is írnád a kód jelentését, akkor nem kellene másnak utánanéznie. ;) Szerintem pont arra kellene indulni amerre a kódok mondják. Kopogásszenzor, TPS, alapjárati. De jó lenne azt is tudni, hogy hogyan viselkedik az autó.
annonymus90 Elküldve Január28, 2016 Elküldve Január28, 2016 (edited) Bocsánat, hogy nem írtam be Amiket produkál: - hidegen nagyon nehezen indul, vagy egyáltalán nem - nagyobb gázadásra berángat, elég nehezen gyorsul - az alapjárat sokszor 2000 környékén mozog, plusz néha olyan mintha beragadna a gáz, mert volt olyan hogy váltottam 2-be és nem értem a gázhoz, az autó mégis gyorsult... Elég sok minden szét volt szedve, mert volt egy motorgenerál. Utánna fel lett újítva az önindító, új gyertyák, gyertyakábelek, főtengely jeladó, a folytószelepnél is lett cserélve egy szenzor?potméter?(valami ilyet mondott a szerelő), az alapjárati motor is ki lett pucolva. A kopogásszenzorral nem foglalkozott mert azt a hibakódot ő nem látta, én meg azt sem tudom hol keressem A gázpedál pozíciós szenzorra is gondoltam, mert a pedálnak volt egy kis holtjátéka mielőtt el kezdte húzni a bovdent, mostmár nincs holtjáték. Nem tudom nem-e elállítódott Remélem nem írtam nagy marhaságokat és nagyjából érthető a dolog Ja x20xev-ről van szó Módosítva Január28, 2016 : annonymus90
Tápiószecső Elküldve Január29, 2016 Elküldve Január29, 2016 16 órája, annonymus90 írta: Bocsánat, hogy nem írtam be Amiket produkál: - hidegen nagyon nehezen indul, vagy egyáltalán nem - nagyobb gázadásra berángat, elég nehezen gyorsul - az alapjárat sokszor 2000 környékén mozog, plusz néha olyan mintha beragadna a gáz, mert volt olyan hogy váltottam 2-be és nem értem a gázhoz, az autó mégis gyorsult... Elég sok minden szét volt szedve, mert volt egy motorgenerál. Utánna fel lett újítva az önindító, új gyertyák, gyertyakábelek, főtengely jeladó, a folytószelepnél is lett cserélve egy szenzor?potméter?(valami ilyet mondott a szerelő), az alapjárati motor is ki lett pucolva. A kopogásszenzorral nem foglalkozott mert azt a hibakódot ő nem látta, én meg azt sem tudom hol keressem A gázpedál pozíciós szenzorra is gondoltam, mert a pedálnak volt egy kis holtjátéka mielőtt el kezdte húzni a bovdent, mostmár nincs holtjáték. Nem tudom nem-e elállítódott Remélem nem írtam nagy marhaságokat és nagyjából érthető a dolog Ja x20xev-ről van szó Generál előtt is voltak ezek a problémák, vagy csak utána jött? Egyszerre az összes biztos nem romlik el, főleg, ha volt közölük cserélve is. Én először a következőket próbálnám: - másik alapjárati kölcsönbe tesztelés céljából akár bontóból - üzemanyagnyomás ellenőrzés - kábelköteg ellenőrzés A holtjáték megszüntetésnek nincs köze hozzá.
annonymus90 Elküldve Január29, 2016 Elküldve Január29, 2016 Generál előtt is meg-meg torpant, de nem ennyire Az üzemanyaggal lehet valami, mert tankolni csak nagyon lassan tudok. Gyorsan lekattan a cső, mintha már tele is lenne a tank. Nyáron volt cserélve az ac pumpa egyik csöve mert meg volt törve, de ez a tankolós dolog már akkor is volt. Most délután azt vettem észre amikor kézzel húztam a gázt a motoron akkor hallottam egy olyan "szívó" hangot amikor megtorpan A fojtószelep poti csatlajozóját leszedtem, a kábelének a szigetelése fel van vágva de benne a drótok szigetelése ép, szigszalagot kapott.Ennek a kábelnek hova mehet a másik vége? Akkor ki tudnám mérni hogy nem e szakadt
Tápiószecső Elküldve Január29, 2016 Elküldve Január29, 2016 1 óra, annonymus90 írta: Generál előtt is meg-meg torpant, de nem ennyire Az üzemanyaggal lehet valami, mert tankolni csak nagyon lassan tudok. Gyorsan lekattan a cső, mintha már tele is lenne a tank. Nyáron volt cserélve az ac pumpa egyik csöve mert meg volt törve, de ez a tankolós dolog már akkor is volt. Most délután azt vettem észre amikor kézzel húztam a gázt a motoron akkor hallottam egy olyan "szívó" hangot amikor megtorpan A fojtószelep poti csatlajozóját leszedtem, a kábelének a szigetelése fel van vágva de benne a drótok szigetelése ép, szigszalagot kapott.Ennek a kábelnek hova mehet a másik vége? Akkor ki tudnám mérni hogy nem e szakadt Lehet, hogy a tankszellőztető van eldugulva. Méress nyomást, akkor kiderül, hogy a többi is kötődik-e ehhez. ECU-ba megy. A védőcső mindig el van vágva. Ha a vezetékek épnek tűnnek a szenzornál, akkor nem valószínű, hogy a vezetékekkel lesz a gond. Üzemanyag témára feküdj rá.
annonymus90 Elküldve Január29, 2016 Elküldve Január29, 2016 Köszönöm utánnajárok a dolognak A tankszellőztetőt hol találom? És az ECU? Anyósülés alatt?
Adam1 Elküldve Január31, 2016 Elküldve Január31, 2016 ECU a kesztyűtartó mögött szokott lenni, a műszerfal alatt.
gyuros Elküldve Február4, 2016 Elküldve Február4, 2016 Üdv mindenkinek. Kis segítség kellene. Mért lehet az hogy akkumulátor feszültség alacson? (időszakos) ezt a hibát időnként tárolja. Egy 45AH 400A akksi volt benne ezzel nemigazán indult az autó sokszor Lecseréltem egy Exide 77AH 760A akksira mindig szépen indul azóta a gép legalábbis az akksi részéről. Így gondolom az akksi kizárva. Töltésem jó nincs gond a generátorral. Plusz fogyasztásom nincs. 1997-es X20XEV Veci Valakinek esetleg ötlete ezzel kapcsolatban? Volna még egy említésem mégpedig az, hogy van olyan hibakódom is ami azt írja, hogy (Hűtőfolyadék-hőmérséklet, feszültség magas - Nincs jelen) Ehez hozzá tartozik az is, hogy volt amikor alig indult be és gázadásra erő sem volt benne. Rossz lehet a jeladó vagy vezeték esetleg érintkezés? Előre is köszi.
Tápiószecső Elküldve Február4, 2016 Elküldve Február4, 2016 3 órája, gyuros írta: Üdv mindenkinek. Kis segítség kellene. Mért lehet az hogy akkumulátor feszültség alacson? (időszakos) ezt a hibát időnként tárolja. Egy 45AH 400A akksi volt benne ezzel nemigazán indult az autó sokszor Lecseréltem egy Exide 77AH 760A akksira mindig szépen indul azóta a gép legalábbis az akksi részéről. Így gondolom az akksi kizárva. Töltésem jó nincs gond a generátorral. Plusz fogyasztásom nincs. 1997-es X20XEV Veci Valakinek esetleg ötlete ezzel kapcsolatban? Volna még egy említésem mégpedig az, hogy van olyan hibakódom is ami azt írja, hogy (Hűtőfolyadék-hőmérséklet, feszültség magas - Nincs jelen) Ehez hozzá tartozik az is, hogy volt amikor alig indult be és gázadásra erő sem volt benne. Rossz lehet a jeladó vagy vezeték esetleg érintkezés? Előre is köszi. Mennyi amikor azt írja alacsony? Mennyi az üresjárati fogyasztás? Hogyan ellenőrizted a töltést? "Rossz lehet a jeladó vagy vezeték esetleg érintkezés?" - Minden bizonnyal.
Recommended Posts