wessz Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Kiolvastuk és azt a hibát írta, hogy nincs fordulatszám jel. Másik jeladóval is próbáltam, de akkor is ez a helyzet. Tanácstalan vagyok, nem indul be! Immobiliser nem tilthatja le az adagolót? A vezérlés lett cserélve azóta nem indul és ezt a hibát írja. Üdv. dzse hát átkéne guritani és utána tudnék mondani rá valamit. hibakód kéne . P0335? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dzse Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 hát átkéne guritani és utána tudnék mondani rá valamit. hibakód kéne . P0335? Hibakód: P1335 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 :rolleyes: Sziasztok! Még friss vagyok a fórumon.Tudna valaki infót adni? 2004-es G 1,7 cdti kombim van. Most lett cserélve a vezérműszíj+görgők, amikor szét lett szedve kiderült ,hogy a szelepfedél tömítés nem tökéletes. Az első hengernél pedig a szimmering(?) is enged felül. Hol és mennyiért lehet ilyen szimmeringet és szelepfedéltömítést beszerezni? Mi a konkrét név a szimmeringnél amit kereshetek alkatrészként? Helló! Itt vannak az alkatrészek amiket keresel: 30-Szelepfedél tömítés gyári: 10.000Ft utángyártott: 7.650Ft 31-Injektortámasz gyári: 3.620Ft 32-Injektorfedél: 5.900Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Hibakód: P1335 akkor olyanom van ... az helyzetérzékelö a szivattyuban..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lelike Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Sziasztok! Arra gondoltam, hogy az autómban nincsen-e valahol ilyen AC pumpa valahol és akkor csak könnyebben veszi fel a gázolajat? És nem kell annyit tekerjen az önindító sem. Alig bírtam beindítani most is a járgányt. Mikor meg kezd beindulni, úgy vernek a dugattyuk mintha kalapáccsal ütném...:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Sziasztok! Arra gondoltam, hogy az autómban nincsen-e valahol ilyen AC pumpa valahol és akkor csak könnyebben veszi fel a gázolajat? És nem kell annyit tekerjen az önindító sem. Alig bírtam beindítani most is a járgányt. Mikor meg kezd beindulni, úgy vernek a dugattyuk mintha kalapáccsal ütném... :rolleyes: mert levegös Link to comment Megosztás: More sharing options...
dzse Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 akkor olyanom van ... az helyzetérzékelö a szivattyuban..... Az adagolóban van ugye? Ez cserélhető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Az adagolóban van ugye? Ez cserélhető? hát hivatalosan nem kapsz de én ilyet tudok szerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dzse Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 hát hivatalosan nem kapsz de én ilyet tudok szerezni. Biztos, hogy az a baj? Mennyibe kerül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe Bá Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Helló! Itt vannak az alkatrészek amiket keresel: 30-Szelepfedél tömítés gyári: 10.000Ft utángyártott: 7.650Ft 31-Injektortámasz gyári: 3.620Ft 32-Injektorfedél: 5.900Ft Danke Sör! Ha erre jársz behajthatod!(Pécs) Link to comment Megosztás: More sharing options...
antares Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Sziasztok, Ahogy bejött ez a jó kis hideg idő, észrevettem, hogy fogy a hűtővíz, kb 1000km-en 0.8L. Nem találom hol szivárog, esetleg tudna-e valaki tanácsot adni. A víz bele tud-e jutni az égéstérbe, olajba? A tágulásiba szivárog egy kis olaj, de az az olaj hűtű miatt van, nem tudom ott fordítva lehet-e, a víz bele juthat-e az olajba?. Az olajszint rendben van, a viszkozitás pedig így tapintásra jónak tűnik. A tippeket előre is köszönöm, sziasztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Sziasztok, Ahogy bejött ez a jó kis hideg idő, észrevettem, hogy fogy a hűtővíz, kb 1000km-en 0.8L. Nem találom hol szivárog, esetleg tudna-e valaki tanácsot adni. A víz bele tud-e jutni az égéstérbe, olajba? A tágulásiba szivárog egy kis olaj, de az az olaj hűtű miatt van, nem tudom ott fordítva lehet-e, a víz bele juthat-e az olajba?. Az olajszint rendben van, a viszkozitás pedig így tapintásra jónak tűnik. A tippeket előre is köszönöm, sziasztok Ha hengerfejes akkor összedolgozhatja őket! (víz-olaj) Vagy esetleg nézd meg a padlókárpitot a műszerfal alatt,pedáloknál,hogy nem-e a fűtőmotornál enged! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Ha hengerfejes akkor összedolgozhatja őket! (víz-olaj) Vagy esetleg nézd meg a padlókárpitot a műszerfal alatt,pedáloknál,hogy nem-e a fűtőmotornál enged! És persze a vízszivattyú se maradjon ki, mert ott is elszökhet akár anélkül is, hogy csepegést látnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
antares Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Sziasztok, Köszönöm a gyors reagálást. Az hogy hengerfejes-e, hogy tudom kideríteni, a víz nem forr, a menetteljesítmény ok. A szivattyúnál mit kellene megnéznem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Sziasztok, Köszönöm a gyors reagálást. Az hogy hengerfejes-e, hogy tudom kideríteni, a víz nem forr, a menetteljesítmény ok. A szivattyúnál mit kellene megnéznem? Olajbeöntő sapka illetve a nívópálcán megjelenő víz vagy olajhabosodás ( ha mindkét helyen jelen van 1xre) akkor HF. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szilas Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Sziasztok! Segítségeteket kérném! Hibajelenség:kb 2 másodpercig teker az indító mire elindúl az y17dt motor.De nem mindig és nem is csak hidegen,20 fokos garázsba is előjön! Előzmények:gázolaj szűrőt cseréltem. Szerintem fellevegősödött a szűrő cserélésekor,bár mentem azóta vele 2000km. Mi lehet a probléma? Köszi a válaszotokat előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Sziasztok! Segítségeteket kérném! Hibajelenség:kb 2 másodpercig teker az indító mire elindúl az y17dt motor.De nem mindig és nem is csak hidegen,20 fokos garázsba is előjön! Előzmények:gázolaj szűrőt cseréltem. Szerintem fellevegősödött a szűrő cserélésekor,bár mentem azóta vele 2000km. Mi lehet a probléma? Köszi a válaszotokat előre is. 2mp? Sokan de örülnének ennek! Szerintem semmi baja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 üdv valaki használja a kocsiját rövid távokon aminek y17dt motorja van mennyit eszik csúcsba Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Sziasztok! Segítségeteket kérném! Hibajelenség:kb 2 másodpercig teker az indító mire elindúl az y17dt motor.De nem mindig és nem is csak hidegen,20 fokos garázsba is előjön! Előzmények:gázolaj szűrőt cseréltem. Szerintem fellevegősödött a szűrő cserélésekor,bár mentem azóta vele 2000km. Mi lehet a probléma? Köszi a válaszotokat előre is. és amikor beindul leállitás után rögtön indul vagy megint 2 sec az inditozás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szilas Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 és amikor beindul leállitás után rögtön indul vagy megint 2 sec az inditozás? Akkor normálisnak lehet mondani. TCV szelep átenged (még nem cseréltem ki az nem befolyásolhatja??) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szilas Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 2mp? Sokan de örülnének ennek! Szerintem semmi baja! Van egy MTZ 82 traktorom is, ha az 2sec után indulna annak nagyon örülnék,de az egy G ASTRA:))) Ne poénkodjuk el!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Sziasztok! Segítségeteket kérném! Hibajelenség:kb 2 másodpercig teker az indító mire elindúl az y17dt motor.De nem mindig és nem is csak hidegen,20 fokos garázsba is előjön! Előzmények:gázolaj szűrőt cseréltem. Szerintem fellevegősödött a szűrő cserélésekor,bár mentem azóta vele 2000km. Mi lehet a probléma? Köszi a válaszotokat előre is. Gyári v. után gyártott? Tömítés ellenőrizve? Most jött elő 2000 km után? Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 ..én is most most cseréltem g.szűrőt (Unix), és nem levegősödött le, rögtön elindult, még csak hosszan se kellett indítózni, pedig levettem a csöveket is, hogy ki tudjam takarítani a szűrőpoharat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 üdv valaki használja a kocsiját rövid távokon aminek y17dt motorja van mennyit eszik csúcsba korábban sose ment el 5,5-ig (corsa) akkor sem, ha kitapostam a szemét, de mostanság nem mértem. Tél van, de meglepődnék ha elérné a 6l-t. Úgy vettem észre, hogy nincs nagy hatással rá a rövid táv, és a hideg motor Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Sziasztok! Segítségeteket kérném! Hibajelenség:kb 2 másodpercig teker az indító mire elindúl az y17dt motor.De nem mindig és nem is csak hidegen,20 fokos garázsba is előjön! Előzmények:gázolaj szűrőt cseréltem. Szerintem fellevegősödött a szűrő cserélésekor,bár mentem azóta vele 2000km. Mi lehet a probléma? Köszi a válaszotokat előre is. nekem akkor csinál ilyet, ha van olyan aktív hibakód ami vészfutást vált ki. Egyébként azt sem lehet megfigyelni, hogy hányszor teker körbe, mert rögtön indul. (úgy ahogy melegen is) km: 200 E felett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts