oggy Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 hát az addig is tart én 40- 60 ezerig szoktam csinálni attól függ mennyire kokányoltak bele......végülis csak egy 400 e ft-os alkatrész azt hiszem nem mindekinek kéne belenyulnia..... Kb. fél éve "kókányolta" meg, eddig tökéletes. ja és kollégám ugyanilyen autóján is ő csinálta az edut és az is jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 Kb. fél éve "kókányolta" meg, eddig tökéletes. ja és kollégám ugyanilyen autóján is ő csinálta az edut és az is jó. erre csak azt tudom mondani hogy szerencséje vagy szerencséd van..........de ahogy irod kokányolás felső fokon Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 erre csak azt tudom mondani hogy szerencséje vagy szerencséd van..........de ahogy irod kokányolás felső fokon én is igyjártamaztán wessz letta vége és azota jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó. y17dtim van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
antares Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 Sziasztok, Vásároltam egy 9 éves astra 1.7 dizelt Y17TD-t. Hát minden baja van, de most tanácstalan vagyok, kicserélték a vezérlést, egy adagoló fejszelepet mert eltörött, hengerfej tömítést, lezárták az EGR-t.( a ráköltés 170000 ft körül jár) Minden nap mikor munkába megyek mindég egy megtett távolság után jön a baj, szerintem akkor valahogy mozdul meg a motorhőmérséklet jelző műszer mutatója. Ekkor fehéres füstöt ereget, a kipufogóhoz közel inkább kékesnek látszik, és el kezd rángatni az autó. Ez elmúlik max 2-3 perc után. A szerelőm a füsttel kapcsolatban adagoló elektronikával ijesztget, de nem tudom, ilyet az elektronika nem tud, mindég ugyan ott, inkább valami szenzor, vagy valami nyomásszabályzó szelep kinyit, nem tudom ezért várom valakinek a segítségét, amit előre is köszönök Utána semmi gond, megy az autó, de ötödik sebességben 3300-3400 fölé nem pörög, a vége 140 km/h amit keveslek. A turbonál is találtam olajfolyást a szívó részen, állítólag a karterből jön, normális ilyen idős autónál. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 Sziasztok, Vásároltam egy 9 éves astra 1.7 dizelt Y17TD-t. Hát minden baja van, de most tanácstalan vagyok, kicserélték a vezérlést, egy adagoló fejszelepet mert eltörött, hengerfej tömítést, lezárták az EGR-t.( a ráköltés 170000 ft körül jár) Minden nap mikor munkába megyek mindég egy megtett távolság után jön a baj, szerintem akkor valahogy mozdul meg a motorhőmérséklet jelző műszer mutatója. Ekkor fehéres füstöt ereget, a kipufogóhoz közel inkább kékesnek látszik, és el kezd rángatni az autó. Ez elmúlik max 2-3 perc után. A szerelőm a füsttel kapcsolatban adagoló elektronikával ijesztget, de nem tudom, ilyet az elektronika nem tud, mindég ugyan ott, inkább valami szenzor, vagy valami nyomásszabályzó szelep kinyit, nem tudom ezért várom valakinek a segítségét, amit előre is köszönök Utána semmi gond, megy az autó, de ötödik sebességben 3300-3400 fölé nem pörög, a vége 140 km/h amit keveslek. A turbonál is találtam olajfolyást a szívó részen, állítólag a karterből jön, normális ilyen idős autónál. Üdv hát ha elhozod ránéznék müszerrel is meg átnézném tipus betegségeit is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 én is igyjártamaztán wessz letta vége és azota jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó. y17dtim van. sziasztok hozzáértök. hol van az y17dt-nél a termosztát mert alig megy fel a viz 80-85 fokig áll. nyitva van , nagyon kompl. kicserélni . a régebbi autoimon már cseréltem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
barobi28 Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 sziasztok! Most csak beszamolok,hatha valakinek hasznos :D szoval: Kirandulason hegyre felmenet lejott a cso a radiatorrol es hat nem vettem eszre idobe lattam en h melegedett de epp h csak 90 fole ment es hat nah...szoval vegul is felfott a motor most hengerfej izet csinalnak neki,aztan kozbe eros sipolo hangot adott ki 2000 rpm folott nah meghalt a turbo is :) , az h megfottt kicsit a motor van valami koze turbomhoz?szerintetek? nah meg ez a 3. alkalom h lejott a cso a radiatorrol... eddig eszrevettem hat legutobb nem, egyaltalan miert dobja le? otlet? 2 most nem vagyok benne biztos h magyar szo de szovl 2 Korrerrel is oda volt fogva...v ra volt szoritva a radiatorra... most varom h vissza kapjam mar Lusy t:D:P (autot) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleee Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Üdv! Segítségeteket kérném(szerelőkét,vagy aki már járt így)! Motor: Z17DTL. Nagy szerviznél:Vezérlés lecserélve minden OK! De a hosszbordás szíj folyamatosan"üvölt"!(Gates) Első szíj e miatt lett cserélve,a második valószínűleg hibás volt hosszirányban elszakadt ekkor már gyanakodtunk,hogy nem futnak a szíjtárcsák(de nem),a harmadik szíj is üvölt,na innen már tovább kellet lépnünk.Kölcsönkapott alkatrészekkel fokozatosan próbáltuk kizárni a hibát:főtengely szíj tárcsa ,vízpumpa szíjtárcsa,feszítő...(értelem szerűen semmi sem üt,lóg,töltés ok...),de a hibát akkor sem tudjuk kiiktatni!Generátor és a klíma kupung ,szíjtárcsa nem lett még cserélve.(az új /nem gyári/ szíjak kb.150-200km után szólalnak meg először).A kibontott légszűrőháznál a szíjhang a klíma kompressor felöl jön ami terhelés független a klímától! Ha tudtok vagy van valami ötletetek kérlek segítsetek! Előre is köszike Zoli ( :D :) :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 sziasztok hozzáértök. hol van az y17dt-nél a termosztát mert alig megy fel a viz 80-85 fokig áll. nyitva van , nagyon kompl. kicserélni . a régebbi autoimon már cseréltem ? kösz a sok kimeritö választ már készen van és fél óra alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Üdv! Segítségeteket kérném(szerelőkét,vagy aki már járt így)! Motor: Z17DTL. Nagy szerviznél:Vezérlés lecserélve minden OK! De a hosszbordás szíj folyamatosan"üvölt"!(Gates) Első szíj e miatt lett cserélve,a második valószínűleg hibás volt hosszirányban elszakadt ekkor már gyanakodtunk,hogy nem futnak a szíjtárcsák(de nem),a harmadik szíj is üvölt,na innen már tovább kellet lépnünk.Kölcsönkapott alkatrészekkel fokozatosan próbáltuk kizárni a hibát:főtengely szíj tárcsa ,vízpumpa szíjtárcsa,feszítő...(értelem szerűen semmi sem üt,lóg,töltés ok...),de a hibát akkor sem tudjuk kiiktatni!Generátor és a klíma kupung ,szíjtárcsa nem lett még cserélve.(az új /nem gyári/ szíjak kb.150-200km után szólalnak meg először).A kibontott légszűrőháznál a szíjhang a klíma kompressor felöl jön ami terhelés független a klímától! Ha tudtok vagy van valami ötletetek kérlek segítsetek! Előre is köszike Zoli ( :D :) :D :D ) Hello! Két tippem lenne: Az egyik, alulról megnézni azért azt a szíjat, h tuti egyenesen fut, (akna, haspáncélok le, és ugy egész jól lehet látni egyenesen szalad-e, azé mondom ezt mert én most szívtam a generátorommal és amikor visszatettem így sasoltam meg a szíjat. A másik, nincs-e vmelyik ékszíjtárcsa bordája között kis iciri piciri kavicsocska, ettől is szólhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleee Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 IDÉZET(zoleee @ 2009-10-16 - 20:08) * Üdv! Segítségeteket kérném(szerelőkét,vagy aki már járt így)! Motor: Z17DTL. Nagy szerviznél:Vezérlés lecserélve minden OK! De a hosszbordás szíj folyamatosan"üvölt"!(Gates) Első szíj e miatt lett cserélve,a második valószínűleg hibás volt hosszirányban elszakadt ekkor már gyanakodtunk,hogy nem futnak a szíjtárcsák(de nem),a harmadik szíj is üvölt,na innen már tovább kellet lépnünk.Kölcsönkapott alkatrészekkel fokozatosan próbáltuk kizárni a hibát:főtengely szíj tárcsa ,vízpumpa szíjtárcsa,feszítő...(értelem szerűen semmi sem üt,lóg,töltés ok...),de a hibát akkor sem tudjuk kiiktatni!Generátor és a klíma kupung ,szíjtárcsa nem lett még cserélve.(az új /nem gyári/ szíjak kb.150-200km után szólalnak meg először).A kibontott légszűrőháznál a szíjhang a klíma kompressor felöl jön ami terhelés független a klímától! Ha tudtok vagy van valami ötletetek kérlek segítsetek! Előre is köszike Zoli ( blink.gif wacko.gif unsure.gif mad.gif ) Hello! Két tippem lenne: Az egyik, alulról megnézni azért azt a szíjat, h tuti egyenesen fut, (akna, haspáncélok le, és ugy egész jól lehet látni egyenesen szalad-e, azé mondom ezt mert én most szívtam a generátorommal és amikor visszatettem így sasoltam meg a szíjat. A másik, nincs-e vmelyik ékszíjtárcsa bordája között kis iciri piciri kavicsocska, ettől is szólhat. Hali! Köszönöm a segítségedet!Természetesen a komplett motorvédő le lett véve hiszen csak így cserélhető a főtengely szíjtárcsa(macera nélkül).Minden szíjtárcsa a (cseréltek is )letisztítottak és nem ütnek,a hoszbordában sincsen semmi(sem kosz,felkenődés,...)Egyszóval minden kifogástalan,de MÉGSEM! Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 IDÉZET(zoleee @ 2009-10-16 - 20:08) * Üdv! Segítségeteket kérném(szerelőkét,vagy aki már járt így)! Motor: Z17DTL. Nagy szerviznél:Vezérlés lecserélve minden OK! De a hosszbordás szíj folyamatosan"üvölt"!(Gates) Első szíj e miatt lett cserélve,a második valószínűleg hibás volt hosszirányban elszakadt ekkor már gyanakodtunk,hogy nem futnak a szíjtárcsák(de nem),a harmadik szíj is üvölt,na innen már tovább kellet lépnünk.Kölcsönkapott alkatrészekkel fokozatosan próbáltuk kizárni a hibát:főtengely szíj tárcsa ,vízpumpa szíjtárcsa,feszítő...(értelem szerűen semmi sem üt,lóg,töltés ok...),de a hibát akkor sem tudjuk kiiktatni!Generátor és a klíma kupung ,szíjtárcsa nem lett még cserélve.(az új /nem gyári/ szíjak kb.150-200km után szólalnak meg először).A kibontott légszűrőháznál a szíjhang a klíma kompressor felöl jön ami terhelés független a klímától! Ha tudtok vagy van valami ötletetek kérlek segítsetek! Előre is köszike Zoli ( blink.gif wacko.gif unsure.gif mad.gif ) Hello! Két tippem lenne: Az egyik, alulról megnézni azért azt a szíjat, h tuti egyenesen fut, (akna, haspáncélok le, és ugy egész jól lehet látni egyenesen szalad-e, azé mondom ezt mert én most szívtam a generátorommal és amikor visszatettem így sasoltam meg a szíjat. A másik, nincs-e vmelyik ékszíjtárcsa bordája között kis iciri piciri kavicsocska, ettől is szólhat. Hali! Köszönöm a segítségedet!Természetesen a komplett motorvédő le lett véve hiszen csak így cserélhető a főtengely szíjtárcsa(macera nélkül).Minden szíjtárcsa a (cseréltek is )letisztítottak és nem ütnek,a hoszbordában sincsen semmi(sem kosz,felkenődés,...)Egyszóval minden kifogástalan,de MÉGSEM! igaz nekem csak y17dt-m van, de tudomásom szerint a vezérlés, és a szíjak egyeznek. Az enyém is szól, csúnya morgó hangot ad. rájöttem, hogy a főtengely és a generátor közti szakasz beremeg, már az is elég ha csak egy kulccsal megtámasztom, és el is hallgat. Nálam valószinűleg a feszítő (de nem a görgő), és annak is a műanyag betéte kopott ami csillapítóként (stabilizátorként) működik. Én is próbálkoztam már szíj cserével, sikertelenül. A feszítő mechanika pedig elég drága mulatság, ugyanis emlékeim szerint nem bontható......... ja..............azt elfelejtettem mondani, hogy akkor is elhallgat, ha egy csavarhúzóval kicsit segítek a szíjfeszítőnek. mivel azt látom, hogy a feszítő a motor járása közben mocorog ezért gondolom, hogy a feszítő stabilizátorával van a gond. A fentebb említett csavarhúzós rátámasztással inkább csak a stabilitásban segítek neki (szerintem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleee Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 igaz nekem csak y17dt-m van, de tudomásom szerint a vezérlés, és a szíjak egyeznek. Az enyém is szól, csúnya morgó hangot ad. rájöttem, hogy a főtengely és a generátor közti szakasz beremeg, már az is elég ha csak egy kulccsal megtámasztom, és el is hallgat. Nálam valószinűleg a feszítő (de nem a görgő), és annak is a műanyag betéte kopott ami csillapítóként (stabilizátorként) működik. Én is próbálkoztam már szíj cserével, sikertelenül. A feszítő mechanika pedig elég drága mulatság, ugyanis emlékeim szerint nem bontható......... ja..............azt elfelejtettem mondani, hogy akkor is elhallgat, ha egy csavarhúzóval kicsit segítek a szíjfeszítőnek. mivel azt látom, hogy a feszítő a motor járása közben mocorog ezért gondolom, hogy a feszítő stabilizátorával van a gond. A fentebb említett csavarhúzós rátámasztással inkább csak a stabilitásban segítek neki (szerintem) Ne mond ezt,hogy csak! Az y17 DT egy nagyon jo megbízhato motor(természetesen,ha "vigyáznak ra" és jot fogunk ki ,vásárolunk...)Nekem az előző Caravanban ilyen motor volt. Nekem a szíjcsere gyárira cserélése volt a megoldás,motorkód alapján!(már az ok és okozat is megvan a hibára)Azóta 1500Km van az új szíjban.Minden OK! KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGEKET! A Tiedben ha morgó hang van, igy látatlanban a csapágyra tippelek,sajnos ezzel nincs mit tenni ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Ilyen nyöszörgő hang nekem is elő szoott jönni a motortérből, de inkább az akku oldalán hallani, ha csak a kasztni vagy a blokk nem vezeti el oda..... Erre em tudtam még rájönni, sem én se senki, hogy mi a fene lehet. De lassan én is cserélek vez szíjat feszítővel együtt......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Hmm.. vezérműszíj csereperiódusa után érdeklődném, nem a gyári van rajta (72 ezret mentem ezzel a szettel) Y17DT, már rég megvettem az új garnitúrát, mikor cseréljem le?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Ugyanaz a kérdésem, mint oggy cartársnak... ráadásul pont 70 ezret mentem én is a csere óta. És én még pluszban továbbra is keresek jó szerelôt zugló környékén, aki kicserélné. Anyagot esetleg tudok venni hozzá... Márkaszervizeknek is irogattam, de egyelôre le se sz*rnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Na lányok! Utánaolvastam itt a fórumban kicsit ennek a vez.szíj kérdésnek és most már igazat adok autószerelő cimbimnek, hogy a nem gyári cuccot olyan 70-80-e km-nél illik kicserélni(ha a szimmeringeknél nem kerül a szíjra olaj, mert abban az esetben nem árt rögtön kicserélni), úgyhogy egyeztetek vele és rámegyünk nemsokára, mert ennek a munkának azért egyedül nem merek nekiállni. Egyébként 3 éve is vele cseréltem szíjat+a görgőket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Ne mond ezt,hogy csak! Az y17 DT egy nagyon jo megbízhato motor(természetesen,ha "vigyáznak ra" és jot fogunk ki ,vásárolunk...)Nekem az előző Caravanban ilyen motor volt. Nekem a szíjcsere gyárira cserélése volt a megoldás,motorkód alapján!(már az ok és okozat is megvan a hibára)Azóta 1500Km van az új szíjban.Minden OK! KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGEKET! A Tiedben ha morgó hang van, igy látatlanban a csapágyra tippelek,sajnos ezzel nincs mit tenni ... Nem is azt mondtam, hogy nem jó, én a "csak" szóval az y17dt és az újabb z17dt közötti különbségre gondoltam :-)) De igaz a "csak" szó nélkül is érthető lett volna :-) Nem, nekem nem csapágy! Mondom, hogy ha egy kicsit is hozzá érek a szíjhoz elhallgat. persze az is lehet, hogy a hangot nem a szíj remegése okozza, hanem a remegés miatt zörög valami. de már kicsit elfáradtam a találgatásban, így marad !!! Egyébként a zörgő hang csak alapjáratra vonatkozik Link to comment Megosztás: More sharing options...
czinki Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Üdv mindenki! Nem rég cseréltettem főtengelyhelyzet jeladót Y17DT G astrában, de sajnos kb 2 hónapig bírta :). Tudom, hogy pár embernek volt már hasonló problémája. Az én automba FACET olasz utángyártottat raktak. Valakinek van hasonló visszatérő problémája a főtengelyhelyzet jeladóval, vagy csak én szívtam meg ezzel az olasz vacakkal? A tünet gondolom ismerős mindenkinek, néha kigyullad a szervízlámpa néha elalszik. A hibakód szerint főtengelyhelyzet jeladó. De az, hogy az új 2 hónapig bírta egy kicsit elbizonytalanít, hogy nem-e valami kontakt hiba,zárlat vagy egyszerűen hiba volt utángyártottat venni. Ha valakinek van ötlete a témával kapcsolatban azt megköszönöm, mert nem akarok feleslegesen venni egy újat megint 20 ezerért:(. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sniffer Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Na lányok! Utánaolvastam itt a fórumban kicsit ennek a vez.szíj kérdésnek és most már igazat adok autószerelő cimbimnek, hogy a nem gyári cuccot olyan 70-80-e km-nél illik kicserélni(ha a szimmeringeknél nem kerül a szíjra olaj, mert abban az esetben nem árt rögtön kicserélni), úgyhogy egyeztetek vele és rámegyünk nemsokára, mert ennek a munkának azért egyedül nem merek nekiállni. Egyébként 3 éve is vele cseréltem szíjat+a görgőket. Na fiúk! Egy korábbi hozzászólásomban már írtam,hogy a szíj+görgőcsere 60E km vagy 4 év és lehetőleg csak gyárit rakjunk az ilyen kényes helyekre.Ha olaj kerül a szíjra,azonnal csere!!!Mivel az olaj tönkreteszi a gumit.Persze vannak okosabbak nálam, akik kivárnák a 10!!évet(még belegondolni is vicces) vagy 120E km-t amit a gépkönyv ír,de azok biztos mellényzsebből ki tudják fizetni a szíjszakadás miatti motorgenerált... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Üdv mindenki! Nem rég cseréltettem főtengelyhelyzet jeladót Y17DT G astrában, de sajnos kb 2 hónapig bírta :). Tudom, hogy pár embernek volt már hasonló problémája. Az én automba FACET olasz utángyártottat raktak. Valakinek van hasonló visszatérő problémája a főtengelyhelyzet jeladóval, vagy csak én szívtam meg ezzel az olasz vacakkal? A tünet gondolom ismerős mindenkinek, néha kigyullad a szervízlámpa néha elalszik. A hibakód szerint főtengelyhelyzet jeladó. De az, hogy az új 2 hónapig bírta egy kicsit elbizonytalanít, hogy nem-e valami kontakt hiba,zárlat vagy egyszerűen hiba volt utángyártottat venni. Ha valakinek van ötlete a témával kapcsolatban azt megköszönöm, mert nem akarok feleslegesen venni egy újat megint 20 ezerért:(. Üdv ! Rég jártál felénk.... :) Nekem szerencsére nem volt ilyen probléma nem jött elő. De cimborám 1.7 Dti -je már vagy 2 éve ezt műveli, néha világít néha nem. A szerelőnk azt tanácsolta addig ne költsön rá míg nem lesz állandó a hiba, nála városban semmi, amint országútra megy elkezd világítani. Nálam a vízhőfok jeladó vezetékén lévő szakadás okozott némi fejtörést... Az olasz alkatrészekkel már én is megjártam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Na fiúk! Egy korábbi hozzászólásomban már írtam,hogy a szíj+görgőcsere 60E km vagy 4 év és lehetőleg csak gyárit rakjunk az ilyen kényes helyekre.Ha olaj kerül a szíjra,azonnal csere!!!Mivel az olaj tönkreteszi a gumit.Persze vannak okosabbak nálam, akik kivárnák a 10!!évet(még belegondolni is vicces) vagy 120E km-t amit a gépkönyv ír,de azok biztos mellényzsebből ki tudják fizetni a szíjszakadás miatti motorgenerált... Akko kicsit túlmentem a 60e km-en, de most már mindenképpen cserélve lesz, nem gyárira, hanem Febi-szettre (30e volt cakkpakk) 60-at ennek is ki kell bírni. Különben meg kiváncsi leszek a kiszedett görgőkre (legócsóbb, nemgyári, 73e km után) és a szíjra (Gates) milyen állapotban lesznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Üdv ! Rég jártál felénk.... :) Nekem szerencsére nem volt ilyen probléma nem jött elő. De cimborám 1.7 Dti -je már vagy 2 éve ezt műveli, néha világít néha nem. A szerelőnk azt tanácsolta addig ne költsön rá míg nem lesz állandó a hiba, nála városban semmi, amint országútra megy elkezd világítani. Nálam a vízhőfok jeladó vezetékén lévő szakadás okozott némi fejtörést... Az olasz alkatrészekkel már én is megjártam... 3 éve cseréltem holtpont jeladót (magasabb fordulaton rángatott a motor, de hibalámpám nem világított) és azóta jó! Pedig lehet ez is Olasz, mert a legolcsóbbat hozattam meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Akko kicsit túlmentem a 60e km-en, de most már mindenképpen cserélve lesz, nem gyárira, hanem Febi-szettre (30e volt cakkpakk) 60-at ennek is ki kell bírni. Különben meg kiváncsi leszek a kiszedett görgőkre (legócsóbb, nemgyári, 73e km után) és a szíjra (Gates) milyen állapotban lesznek. Szia, hol vetted ezeket? Arra gondoltam én is veszek és vki majd csak kicseréli, talán akkor 60-ba se fájna... (privit irj, nehogy megszóljanak minket reklám ügyben...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Szia, hol vetted ezeket? Arra gondoltam én is veszek és vki majd csak kicseréli, talán akkor 60-ba se fájna... (privit irj, nehogy megszóljanak minket reklám ügyben...) ment a privi.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts