sniffer Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Hello Mindenkinek! Nekelm olyan problémám lenne a G ASTRA-mal / 1.7 DTi /, hogy alacsan fordulaton / 0- 1300 / a kormányszervóm nem működik, magasabb fordulaton viszont megy. Nem tudja valaki véletlenül, hogy mi okozhatja a problémát? A gond egyébként egyik napról a másikra jött elő. A segítséget előre is köszönöm mindenkinek!!! ÜDV.: Csuszi Szia Csuszi! Egyértelmű generátor hiba,mivel a kormányszervó motorja CSAK a generátortól kap áramot!!Akksiról nem! Nekem 2 hete halt meg az eredeti gyári Opel akksim 7 év után és sajna "magával vitte" a generátor diódahídját is.És mivel igy nem volt töltésem,járó motornál nem ment a kormányszervó sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Szia Csuszi! Egyértelmű generátor hiba,mivel a kormányszervó motorja CSAK a generátortól kap áramot!!Akksiról nem! Nekem 2 hete halt meg az eredeti gyári Opel akksim 7 év után és sajna "magával vitte" a generátor diódahídját is.És mivel igy nem volt töltésem,járó motornál nem ment a kormányszervó sem. Hogyan halt meg az akku? Megszakadt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sniffer Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Hogyan halt meg az akku? Megszakadt? Ez még az eredeti akksi volt, amit új korában raktak bele mikor gyártották az autót és most volt 7 éves a kocsival eggyütt. már várható volt ,hogy tönkremegy, mert egy akksi nem szokta ennél az időnél tovább húzni nagyon. Egyébkén nem mentem vele 1 hétig és utána se kép,se hang, tök lemerűlt és valószüleg zárlatos is lett, ez tette tönkre a diódasort is. Töltésre sem reagált.Vettem bele egy Bosch-t+diódasor csere és tökéletes minden! Természetesen a kormányszervó is működik szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Csak azért kérdezem, mert a generátorban elvileg nem lehet túlterheléssel (zárlattal) semmit sem tönkretenni. Esetleg ha tele volt kosszal rakodva és nem volt meg a megfelelő a diódák hűtése, akkor mehetnek tönkre... Mondjuk a hét év az elég tipikus akkukor autóban, állítólag a Bosch-nál négy évre tervezik, amit azon felül megy, az már "ajándék". Link to comment Megosztás: More sharing options...
sniffer Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Csak azért kérdezem, mert a generátorban elvileg nem lehet túlterheléssel (zárlattal) semmit sem tönkretenni. Esetleg ha tele volt kosszal rakodva és nem volt meg a megfelelő a diódák hűtése, akkor mehetnek tönkre... Mondjuk a hét év az elég tipikus akkukor autóban, állítólag a Bosch-nál négy évre tervezik, amit azon felül megy, az már "ajándék". Az eredeti Opel akksi zselés volt , a Bosch meg ugye savas, mivel egy zselés jóval drágább. Szóval szerintem még olcsón megúsztam a dolgot. A diódák nem voltak koszosak, megnéztem a rosszat. A motorom mindég tiszta,"enni lehet róla", minden autómat igyekeztem rendben tartani motorikusan is már 20 éve....Én még Daciaval kezdtem 90-ben,persze az sokkal egyszerűbb motor volt.A régi szép idők..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Üdv Srácok! Lenne egy kérésem, ha nem olyan nagy baj. Olvasgatom a fórumon, hogy vannak adagoló problémák. Én annyit kérnék, hogy ha lehetséges, és nem megeröltető a mindig aktuális probléma felvetőjének a részére, hogy egy km óra állást is írhatna hozzá. Mert olvasgatom itt a dolgokat, és komolyan ráparázok, hogy nálam mikor gyullad ki ez a szervíz lámpa. :rolleyes: Meg nagyjából szeretném belőni, hogy ha ne adj nekem is beszarik, kb. mikor kezdjek el aggódni.... Y17DT motoros a gépem. THX!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sniffer Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Üdv Srácok! Lenne egy kérésem, ha nem olyan nagy baj. Olvasgatom a fórumon, hogy vannak adagoló problémák. Én annyit kérnék, hogy ha lehetséges, és nem megeröltető a mindig aktuális probléma felvetőjének a részére, hogy egy km óra állást is írhatna hozzá. Mert olvasgatom itt a dolgokat, és komolyan ráparázok, hogy nálam mikor gyullad ki ez a szervíz lámpa. <_< Meg nagyjából szeretném belőni, hogy ha ne adj nekem is beszarik, kb. mikor kezdjek el aggódni.... Y17DT motoros a gépem. THX!!!! Sajnos az is hozzá tartozik a km óra álláshoz, hogy sok dizelben vissza van tekerve az óra....(az enyémben nincs :rolleyes: , Y17DT), és így nem egészen reálisak a meghibásodások. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Sajnos az is hozzá tartozik a km óra álláshoz, hogy sok dizelben vissza van tekerve az óra....(az enyémben nincs :rolleyes: , Y17DT), és így nem egészen reálisak a meghibásodások. Mind1, akkor sacc per kábé.....monjduk biztos vannak olyan vasak amibe nincs, de egyfajta tájékoztató jellege lehet a történetnek. Számomra már az is valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 50 és 400.000 k m között valahol... :rolleyes: nem lehet megmondani sajnos. valakinek elöbb valakinek késöbb valakinek soha..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 50 és 400.000 k m között valahol... :rolleyes: nem lehet megmondani sajnos. valakinek elöbb valakinek késöbb valakinek soha..... Akkor folyamatos RETTEGÉSBE VAGYOK!! <_<:):D 82 ezer körüli számommal -_- Hogyan lehet kezdeti stádiumban felismerni a kórt? Ha már a csatiba fent van akkor már too late gondolom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sniffer Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Akkor folyamatos RETTEGÉSBE VAGYOK!! :rolleyes::)<_< 82 ezer körüli számommal :D Hogyan lehet kezdeti stádiumban felismerni a kórt? Ha már a csatiba fent van akkor már too late gondolom.... Szerintem 82-nél még nincs rettegésre ok!Persze néha nem árt felnyitni a gépháztetőt és átnézni,nem csak hajtani a kocsit. Nekem 97E van benne és még minden eredeti (persze a kötelező dolgok cseréjén kívül, vezérlés 60E VAGY 4 ÉVENKÉNT CSERÉLNI KELL MINDENKÉPP!!!Sokan tévhiben vanak e tekintetben is,hogy a szervizkönyvre hagyatkoznak amiben 120E van!Van rokonom,aki ki akarta várni a 120E-t,de 115E-nél elszakadt a vezérműszíj külföldön autópályán...., 300E-ért csinálták meg!)Ezek a gépek,ha kíméli öket az ember 300-400E-t minimum elmennek bármilyen nagyobb javítás nélkül.Nekem 5 éve van meg már a gép és a 20 év alatt már volt turbo dizelem 2 másik fajta is+benzinesek is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Üdv Srácok! Lenne egy kérésem, ha nem olyan nagy baj. Olvasgatom a fórumon, hogy vannak adagoló problémák. Én annyit kérnék, hogy ha lehetséges, és nem megeröltető a mindig aktuális probléma felvetőjének a részére, hogy egy km óra állást is írhatna hozzá. Mert olvasgatom itt a dolgokat, és komolyan ráparázok, hogy nálam mikor gyullad ki ez a szervíz lámpa. :rolleyes: Meg nagyjából szeretném belőni, hogy ha ne adj nekem is beszarik, kb. mikor kezdjek el aggódni.... Y17DT motoros a gépem. THX!!!! az én 17tdi-m elöször 160000-nél csinálta de szerintem ez nem mérvado mert használtan vettem és mivel D.igy biztos hogy a köcsögök vissza állitották a km. orát utoljára 170560nál állt meg de az elözö javitoja szarul csinálta meg mert a fék-gáz gyujtás szisztémával a service jel folyamatosan villogott a SZERELÖM szerint nincs hibajel.magyarán szarul dolgozott a javito. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csuszi Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Szia Csuszi! Egyértelmű generátor hiba,mivel a kormányszervó motorja CSAK a generátortól kap áramot!!Akksiról nem! Nekem 2 hete halt meg az eredeti gyári Opel akksim 7 év után és sajna "magával vitte" a generátor diódahídját is.És mivel igy nem volt töltésem,járó motornál nem ment a kormányszervó sem. Hello! A szerelőm nekem is azt mondta, hogy a diódahíd ment tönkre. Megkérdezhetem, hogy neked mennyibe került a diódahíd? Nekem 25.000 Ft volt. Első nekifutásra soknak találom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Hello! A szerelőm nekem is azt mondta, hogy a diódahíd ment tönkre. Megkérdezhetem, hogy neked mennyibe került a diódahíd? Nekem 25.000 Ft volt. Első nekifutásra soknak találom. Átlagban 110 120000km között adja meg magát a generátor... nekem pechem volt. a fesszabályzó is ugrott. így volt 25000 2003 ban... szóval nem olyan vészes ár, amit kaptál..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csuszi Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Hello! A munkatársamnak is 1.7DTi G ASTRA-ja van és neki az akkumulátor adta fel szolgálatot. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen típust vegyen hozzá? Egy-két linket is szívesen fogadnék, ahol lehetne olvasgatni ebben a témában. Vidéki révén esetleg WEBARUHÁZ címe is szóbajöhet. A segítséget mindenkinek előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Hello! A munkatársamnak is 1.7DTi G ASTRA-ja van és neki az akkumulátor adta fel szolgálatot. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen típust vegyen hozzá? Egy-két linket is szívesen fogadnék, ahol lehetne olvasgatni ebben a témában. Vidéki révén esetleg WEBARUHÁZ címe is szóbajöhet. A segítséget mindenkinek előre is köszönöm! 12V 75Ah ha jól tudom a gyári kapacitás. Nem kell túlmisztifikálni a dolgot. Dízelről lévén szó, ne legyen túl kicsi se az akku, mert akkor hidegben bajos lesz az indítás. Nagyobb lehet, ha elfér, de az meg szerintem felesleges pénzköltés, nem lesz hoszabb a nagyobb akku élettartama. Igazából autóban nem olyan rettenet lényeges a gyártó - hacsak nincs extrém igénybevétel, sokszáz wattos hangcucc és hasonlók - kb. ami drágább, az időben annyival tovább fog működni. Egy bolt most hirtelen: http://www.akkuauto.hu/akkubolt/18-50ah-100ah-ig, de nembiztos, hogy érdemes így rendelni, néhány autósboltban körülnéz, biztosan talál. Arra kell figyelni, hogy a kivezetések jó helyen legyenek, nehogy fordított akkut vegyen, mert akkor nem érnek oda a csatlakozások. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csuszi Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Köszönöm a segítséget és az infókat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 y17dt 190km/h privát csúcs előző motor 180 volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
sniffer Elküldve Szeptember27, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2009 Átlagban 110 120000km között adja meg magát a generátor... nekem pechem volt. a fesszabályzó is ugrott. így volt 25000 2003 ban... szóval nem olyan vészes ár, amit kaptál..... A diódahíd 20E ft-tól indúl felfelé,tehát nem vertek át a 25 e-es javítással. Nekem 16800 volt a diódahíd szmámlásan és 8 e a javitás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sniffer Elküldve Szeptember27, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2009 12V 75Ah ha jól tudom a gyári kapacitás. Nem kell túlmisztifikálni a dolgot. Dízelről lévén szó, ne legyen túl kicsi se az akku, mert akkor hidegben bajos lesz az indítás. Nagyobb lehet, ha elfér, de az meg szerintem felesleges pénzköltés, nem lesz hoszabb a nagyobb akku élettartama. Igazából autóban nem olyan rettenet lényeges a gyártó - hacsak nincs extrém igénybevétel, sokszáz wattos hangcucc és hasonlók - kb. ami drágább, az időben annyival tovább fog működni. Egy bolt most hirtelen: http://www.akkuauto.hu/akkubolt/18-50ah-100ah-ig, de nembiztos, hogy érdemes így rendelni, néhány autósboltban körülnéz, biztosan talál. Arra kell figyelni, hogy a kivezetések jó helyen legyenek, nehogy fordított akkut vegyen, mert akkor nem érnek oda a csatlakozások. Szia! Az Bosch akksit a Metróban vetttem 17500FT-ért,de az Auchanban is kapható ennyiért. Ez 70AH-s, és GYÁRI szabvány méret mindenben , tökéletesen megfelel a gyári helyett, mivel az is 70 AH-s!Felesleges nagyobbat venni és lehet, hogy a méret miatt szívni fogsz vele, mivel nem fér bele a helyére!NE VEGYÉL NAGYOBB AH-T!!! Felesleges! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spooky Elküldve Szeptember28, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2009 Sziasztok van 1 kis problémám átszivárgott az olajhűtőmből a vizrendszerbe az olaj az oljahűtőt (hőcserélőt) kicseréltük most a rendszerből kellene eltávolítani az olajat van valakinek valami hatásos módszere esetleg!!!!!Az 1ik szerelő ismerős a brigeciolos oldatot javasolta de nem merem beleönteni!!Próbáltam már wepp es pro-tech es hűtőtisztítót de sajnos még mindíg van 1 kis olaj ami előkerül!!!Segítségeteket előre is köszönöm!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Szeptember28, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2009 Nagy baj, ha marad egy kis olaj a hűtőben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sniffer Elküldve Szeptember28, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2009 Sziasztok van 1 kis problémám átszivárgott az olajhűtőmből a vizrendszerbe az olaj az oljahűtőt (hőcserélőt) kicseréltük most a rendszerből kellene eltávolítani az olajat van valakinek valami hatásos módszere esetleg!!!!!Az 1ik szerelő ismerős a brigeciolos oldatot javasolta de nem merem beleönteni!!Próbáltam már wepp es pro-tech es hűtőtisztítót de sajnos még mindíg van 1 kis olaj ami előkerül!!!Segítségeteket előre is köszönöm!! Szia! Egyszerű a megoldás: trisó! Én 20 éve a Daciam rendszerét pucoltam ki trisós oldattal,vagyis trisót feloldottam vízben és beletöltöttem a hűtőbe,majd járattam mig át nem mosta mindenhol+a termosztát is kinyitott. Utána leengedtem és párszor átmostam tiszta vízzel. Tökéletes tiszta lett minden belül.Most is igy csinálnám és a trisó nem bántja a belső részeket.Akkor nekem bevált. Ja,én fél évente brigéciollal szoktam lepermetezni a motort és környékét, utána nagynyomású melegvizzel lemosom. Tökéletes lesz és tiszta,persze az eletromos részeket betekerem nylonzacsival előtte és óvatosan "spiccelgetek". Link to comment Megosztás: More sharing options...
ricsko Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Üdv mindenkinek! a járgányom egy 1.7-es isuzu motoros Y17DTL. 110-es tempónál kigyullad egy sárga lámpa, úgy néz ki, mint egy motor. Az autó megtorpan, nem húz. Leállítás után újra megy, és kezdődik előröl. A szerelő kipucolta az egr vagy agr szelepet, de a tünet nem múlt el! Mi okozza a problémát, talán új egr szelepet igényel? HELP!!!! HELP!!! címem: ombodi82@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
barobi28 Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 sziasztok! Kipurcant a Tubo az 1.7 dti ben <_< , lehet ezt javtiani , erdemes -e? :rolleyes: uj turbot vegyek v jo a hasnzalt is? jo lenne 1 kis info :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts