astra Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 KÖSZ SZÉPEN.arra lénnék még kiváncsi hogy inditozáskor megjelenik a kis tartály benne fogaskerék ujranditásnál eltünik ,mi lehet az ok? szia wessz. légyszi válaszolj, a fenti kérdésre, ha lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemo003 Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Az a hűtésmodul visszajelzője ha jól tudom, de hogy mitől marad égve arra nem tudok válaszolni :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 szia wessz. légyszi válaszolj, a fenti kérdésre, ha lehet. elhozod ránézek.. igy sok minden lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czupok Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 rossz helyekre vitted ennyi ezért ne akadj ki hogy meg van a hiba... vivaro rail nyomás csövet is cseréltem már elengedte a nyomást.... ugy látszik nincsenek benne azok a szerelök akikhez jársz..... :lol: Nem vittem rossz helyekre csak az volt a probléma,hogy konkrétat senki sem tudott mondani. Olyan szerelő diagnosztikus nézte aki csak kifejezetten common rail gépekkel foglalkozik. Csak hogy szétbontás nélkül senki nem jött volna rá. Vagy szivattyú nyomás szabályzó vagy common rail cső a hiba. Végül is mindegy.Az a lényeg jó lett a masina. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Nem vittem rossz helyekre csak az volt a probléma,hogy konkrétat senki sem tudott mondani. Olyan szerelő diagnosztikus nézte aki csak kifejezetten common rail gépekkel foglalkozik. Csak hogy szétbontás nélkül senki nem jött volna rá. Vagy szivattyú nyomás szabályzó vagy common rail cső a hiba. Végül is mindegy.Az a lényeg jó lett a masina. rossz helyre vitted :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czupok Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 rossz helyre vitted :lol: Lenne még egy kérdésem. Hiba Astra-H 1.7 cdti-nél a következő.Hidegen pulzál az alapjárat,oly módon,hogy ha világítás van rá rakva az is villog.Mi test hibára gondoltunk,de az akkor melegen is mutatkozna.Az autó különben tökéletesen működik. Másik hiba egy másik cdti-n a kisautós ikon világít,tökéletesen működik minden az autón.Hibakód egyik autón sincs.Az elsőn a töltés is jó 13.9volt terhelve és simán is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Az a hűtésmodul visszajelzője ha jól tudom, de hogy mitől marad égve arra nem tudok válaszolni :-( és hol van a hütésmodul a motoron? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 és hol van a hütésmodul a motoron? ha 2001 körüli akkor bal első sárvédő alatt van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 ha 2001 körüli akkor bal első sárvédő alatt van... Ez az ugye? Még a múltkor fedeztem fel amikor dobbetétet cseréltem: De mit is csinál ez pontosan? Valaki elmondhatná, mert nagyon nem vágom... :lol: Jah, és lóg mellette egy csati is, amiről megintcsak nincs ötletem hogy mi lehet. Valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Nos a csati helyéből adódóan (ablakmosó tartálya mellett) vagy a hátsó szélvédő mosója, de nagyobb eséllyel a fényszórómosó csatija. Vagy tökömtudjamibiszbasza. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Akkor utóbbi lesz, mert hátsó szélvédőmosó nincs a Coupén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Még egy lehetőség: folyadékszintjelző? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 A dobozka pedig a hűtőrendszer vezérlőegysége......a lehető legrosszabb helyen ugye..... :lol: A G Astrában nem fukarkodtak a vezérlőegységekkel.....Minek bonyolítani nem tudom....régen elég volt egy hűtőgomba és kész..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 A dobozka pedig a hűtőrendszer vezérlőegysége......a lehető legrosszabb helyen ugye..... :lol: A G Astrában nem fukarkodtak a vezérlőegységekkel.....Minek bonyolítani nem tudom....régen elég volt egy hűtőgomba és kész..... :lol: Épp ezt akartam én is mondani, hogy ettől hülyébb helyre se nagyon lehetett volna már tenni. Meg tényleg mi a dolga ennek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Asterx Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 A dobozka pedig a hűtőrendszer vezérlőegysége......a lehető legrosszabb helyen ugye..... :lol: A G Astrában nem fukarkodtak a vezérlőegységekkel.....Minek bonyolítani nem tudom....régen elég volt egy hűtőgomba és kész..... :lol: Ha ez a szerkentyű az, akkor ehhez egy történet: Kollégám mikor vette a kocsiját mondták neki, hogy törött volt az orr rész, de meg lett csináltatva. Lényeg, hogy a hűtés vezérlő is kaphatott az ütésből mert nem működött és ez vezérli a hűtőventillátor forgásának sebességét (meg ki tudja mit). Így csak "alapjáraton" forgott neki a venti. Mindez elég volt amíg vmi nagy melegben nem kellett a városban araszolnia, amikor is nem kapcsolt nagyobb sebességre a ventillátor és felforrt a vize. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Még egy lehetőség: folyadékszintjelző? mindkettő talált :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Akkor utóbbi lesz, mert hátsó szélvédőmosó nincs a Coupén... Ha már Coupe és dízel topic: Coupe 2.2DTICoupe 2.2DTI Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 mindkettő talált :lol: De egy ilyen, használaton kívüli csatit illene ellátni egy védősapkával! Vagy ne akarjak sokat a GM-től? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 De egy ilyen, használaton kívüli csatit illene ellátni egy védősapkával! Vagy ne akarjak sokat a GM-től? Szerintem itt két eset lehetséges: 1. gyárilag volt benne, sérült, csak a fényszórómosó fúvóka, tartály, motor már drága lett volna újba, bontóba meg nem kaptak, inkább csere alapra 2. ez nem ebbe az autóba szánt kábelköteg, csak a német szakmunkás rosszat rakott bele, esetleg nem ért oda időben a beszállító és ebből még volt raktáron, a termelés meg nem állhat meg. hopp ez három. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemo003 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Igen lehet fényszorómosó szivattyú, vagy mosófolyadék szintkapcsoló csatija is. De ez inkább felszerelségfüggő, a kábelköteg ugyanaz, csak nem kértek bele fényszóró mosót, vagy gyanítom csak TID-ed van, és akkor az a folyadékszint kapcsoló csatija. Nekem is csak TiD-em van, és mindenhol ott figyeg a szabad csati, amik a jeladókra( fékbetét kopásjelző, motorolaj szint, hűtőfolyadék szint, ablakmosó folyadék szint,stb) vannak rádugva ha MID kijelző van az autóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Szerintem itt két eset lehetséges: 1. gyárilag volt benne, sérült, csak a fényszórómosó fúvóka, tartály, motor már drága lett volna újba, bontóba meg nem kaptak, inkább csere alapra 2. ez nem ebbe az autóba szánt kábelköteg, csak a német szakmunkás rosszat rakott bele, esetleg nem ért oda időben a beszállító és ebből még volt raktáron, a termelés meg nem állhat meg. hopp ez három. Valóban sérült volt az autó, de sosem volt benne fényszórómosó, még újkorában sem, úgyhogy a kettes verzió áll közelebb az igazsághoz. Egyebek mellett ezért szeretem az Opelt, mert aránylag könnyen moddolható, és egy csomó mindent be lehet rakni utólag elég egyszerűen, pl. nekem a tempomat beszerelés is mindössze 20 percig tartott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Ha már Coupe és dízel topic: Coupe 2.2DTICoupe 2.2DTI Ritka mint a fehér holló a dízel QP, idehaza eddig 1db-ot láttam élőben. Amúgy ezek iszonyú drágák, ennyi pénzért inkább Turbót vennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Valóban sérült volt az autó, de sosem volt benne fényszórómosó, még újkorában sem, úgyhogy a kettes verzió áll közelebb az igazsághoz. Egyebek mellett ezért szeretem az Opelt, mert aránylag könnyen moddolható, és egy csomó mindent be lehet rakni utólag elég egyszerűen, pl. nekem a tempomat beszerelés is mindössze 20 percig tartott. neked igen de ha z16xep-t csinálsz akkor kicsit tovább. volt olyan hogy 5 perc volt beépiteni jöhetnék ezzel is és még felsem kellett programozni.... mondjuk z14xep-be kicsitt tovább tart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Jah, nem büszkékedni akartam a rekordgyorsaságú szerelésemmel :lol: , hanem arra utaltam hogy ha minden be van vezetékelve, akkor aránylag könnyű utólag a gyári extrákat beszerelni. A Z14XEP gondolom azért tart tovább, mert gyárilag nincs felkészítve tempomat fogadására. Link to comment Megosztás: More sharing options...
béka Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Sziasztok! Már korábban írtam a problémáról. A szervízlámpa ki-ki gyullad rendszertelen idöközönként.Ekkor,illetve elötte az autó erötlenné válik,majd amikor a lámpa világít,kicsit magához tér,aztán mikor elalszik akkor semmi gond. A mai napig nem tudták megmondani mi lehet a gond. Elözmények: Autóvillamossági szerelönél hibakód kiolvasás.Eredmény:P0100 Légtömegmérö kicserél,hiba nem szünik meg.Az összes vezeték kimérése,szakadás nincs,de a hibakód ugyan az. "Mechanikus" szerelönél: -EGR szelep szétszed,kipucol -> tökéletes -Adagoló vezérlés levesz,bevizsgál -> tökéletes -Turbó szétszed,csövek kipucol -> tökéletes -Szívócsövek leszed,átnéz -> nincs dugulás -Új légtömegmérö leszed,kipucol -> tökéletes -Diagnosztika -> csak a P0100-as hibakód -Diagnosztika menet közben -> mért értékek tökéletesek,világító lámpa mellett Vagyis semmi kézzelfogható.Mindketten motorvezérlésre tippeltek,de csak tipp.Állítólag Veszprémben tudják megnézni,hogy megfelel-e a gyárinak.Azt mondták javítani nem lehet,csak cserélni. Esetleg valaki találkozott már ilyennel vagy van valami tippetek? Elöre is köszi a segítséget! Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts