peti468 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Én Zalaegerszegen lakom,ha nem vagy túl távol akkor semmi akadálya. Nagy valószínűséggel nyomás szabályzó szelep lesz a hiba oka. Csak az a baj nem találok sehol külön csak szivattyúval együtt. Tolásra meg könnyen indul?? vagy probáltátok belökni? ja jobbulást a gépednek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Én Zalaegerszegen lakom,ha nem vagy túl távol akkor semmi akadálya. Nagy valószínűséggel nyomás szabályzó szelep lesz a hiba oka. Csak az a baj nem találok sehol külön csak szivattyúval együtt. azt csak ki kell tisztitani ultrahanggal Link to comment Megosztás: More sharing options...
czupok Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Tolásra meg könnyen indul?? vagy probáltátok belökni? ja jobbulást a gépednek :lol: Igen tolásra könnyen indul. Sok indítózás próba után (2-5 indítás) elindul full gázt adva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czupok Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 azt csak ki kell tisztitani ultrahanggal Az autóba 202000 km van. Biztos segít rajt az ultrahang? Nem tudod van bent valami lamella vagy gumi tömítés? Nem lehet hogy csak valamelyik tömítés ment tönkre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Az autóba 202000 km van. Biztos segít rajt az ultrahang? Nem tudod van bent valami lamella vagy gumi tömítés? Nem lehet hogy csak valamelyik tömítés ment tönkre? mikroszürő van rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
czupok Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 mikroszürő van rajta Akkor a mikrószürő tömődhetett el? Ez levehető róla, vagy az egész szelepet kell tisztítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berci1 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Sziasztok. még ujvagyok a forumon,egy kéréssel fordulok hozzátok,hogy valakinek volt-e már ilyen problémája. Nekem van egy Opel Astra G.1.7.td .Y motoros /isuzu/.Probléma a következö,alapjáraton szépen megyen nem füstöl,de ha elindulok és gyorsitok elkezd élégjol füstölni és egy időután beadja a motor ikont,és utána nem akar gyorsulni de még akkor is füstol de nem anyira.Ha valaki tud segitsen már hogy milehet a hiba oka. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Sziasztok. még ujvagyok a forumon,egy kéréssel fordulok hozzátok,hogy valakinek volt-e már ilyen problémája. Nekem van egy Opel Astra G.1.7.td .Y motoros /isuzu/.Probléma a következö,alapjáraton szépen megyen nem füstöl,de ha elindulok és gyorsitok elkezd élégjol füstölni és egy időután beadja a motor ikont,és utána nem akar gyorsulni de még akkor is füstol de nem anyira.Ha valaki tud segitsen már hogy milehet a hiba oka. Köszönöm. ha közel vagy rádugnám a gépet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berci1 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Sajnos messze lakom miskolc,ahogy olvasgattam az AGR szeleppel nem lehet gond/kitakaritani/,vagy valami elektronika. Légtömegméröt kicseréltuk egy másikra ami jo,de semmi változás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Sajnos messze lakom miskolc,ahogy olvasgattam az AGR szeleppel nem lehet gond/kitakaritani/,vagy valami elektronika. Légtömegméröt kicseréltuk egy másikra ami jo,de semmi változás. akkor villogtasd ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berci1 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 akkor villogtasd ki nem tudom hogykel kivillogtatni pontosan,de a motor ikon leállitás után .ujra inditásnál már nem ég.igy is meg lehet csinálni ,kérlek segitsélmár ebben.Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 nem tudom hogykel kivillogtatni pontosan,de a motor ikon leállitás után .ujra inditásnál már nem ég.igy is meg lehet csinálni ,kérlek segitsélmár ebben.Köszi féket és a gázt benyomod fullig aztán gyujtás ráad aztán elkezd villogni a kis sárga ikon ezt számolod meg pl p0400 a nullát 10-et villog értelem szerüen a többit annyiszor amelyik számot adja... 10 4 10 10 egymás után adja a számokat=villogás közte szünetet tart na kiváncsi leszek mit ad ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berci1 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 féket és a gázt benyomod fullig aztán gyujtás ráad aztán elkezd villogni a kis sárga ikon ezt számolod meg pl p0400 a nullát 10-et villog értelem szerüen a többit annyiszor amelyik számot adja... 10 4 10 10 egymás után adja a számokat=villogás közte szünetet tart na kiváncsi leszek mit ad ki... ahogy leirtad meg csináltam 7-1-1-2-5.remélem hogy jol csináltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 ahogy leirtad meg csináltam 7-1-1-2-5.remélem hogy jol csináltam. nem jó 4 jegyű szám kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berci1 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 nem jó 4 jegyű szám kell elösször 7-et villantot, szunet,1-et,majd ,1-et,vagy ez 2-nek számitana,majd 5-őt,ötöt.és 7-2-2-5 igy jo lenne.Mertha nem jo akkor kimegyek agarázsba és meg nézem mégegyszer/de ezegy félóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 nem jó 4 jegyű szám kell szia wessz. emlékszel rám remélem .edu-t vittem neked javitásra jo lett de amikor én probáltam ezt a fék -gáz témát az égész idö alatt folyamatosan villogott aztán lehet hogy én nem csináltam valamit jól.az én automat huztuk mosonmagyarovártol gyálra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berci1 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Wessz megnéztem mégegyszerés szerintem 7-2-2-5.a villogtatás eredménye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 szia wessz. emlékszel rám remélem .edu-t vittem neked javitásra jo lett de amikor én probáltam ezt a fék -gáz témát az égész idö alatt folyamatosan villogott aztán lehet hogy én nem csináltam valamit jól.az én automat huztuk mosonmagyarovártol gyálra. az azt jelenti hogy nincs hiba Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Wessz megnéztem mégegyszerés szerintem 7-2-2-5.a villogtatás eredménye. az nem jó 4 jegyűt pliz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berci1 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 az nem jó 4 jegyűt pliz 7 2 2 5 ez nem négy jegyu, vagy hogy értelmezzem, mert ahogy villogot ugy számoltam, és ugy irtam le Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 ... .az én automat huztuk mosonmagyarovártol gyálra. Hú! Marha nagy élmény lehetett! Már-már mazoizmus! :lol: Több mint másfélszáz kilométer kormányszervó, fékrásegítés, klíma, stb. nélkül kötélvégen. Nem irigyellek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 7 2 2 5 ez nem négy jegyu, vagy hogy értelmezzem, mert ahogy villogot ugy számoltam, és ugy irtam le igy nem kezdödik 0 val vagy 1-vel ilyen hibakód nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berci1 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 igy nem kezdödik 0 val vagy 1-vel ilyen hibakód nincs Én teljesen nem értem ezt a villogtatást, magyarázd már el légyszives hogy meg értsem,hogy villogást hogy számoljam, elöre is köszönöm türelmedet. Köszi. És volna még egy kérésem hogy ehez a müszerhez mit szolnál, jo vagy nem. Link:http://www.autodiagnosztika.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=73&category_id=111&option=com_virtuemart&Itemid=26 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Én teljesen nem értem ezt a villogtatást, magyarázd már el légyszives hogy meg értsem,hogy villogást hogy számoljam, elöre is köszönöm türelmedet. Köszi. És volna még egy kérésem hogy ehez a müszerhez mit szolnál, jo vagy nem. Link:http://www.autodiagnosztika.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=73&category_id=111&option=com_virtuemart&Itemid=26 gagyi szar fos ennyi elég én tudok csinálni egyet ha kell....de az can-bust is visz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berci1 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 gagyi szar fos ennyi elég én tudok csinálni egyet ha kell....de az can-bust is visz. A villogtatást magyarázd már még meg kiváncsivolnánk hogy mi a baja,oljuk már meg.Amüszer érdekelne hogy astra G 1.7.td isuzuhoz jo legyen ,ésmit tud majd irjál már rola bővebben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts