Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

Recommended Posts

Elküldve
Én Zalaegerszegen lakom,ha nem vagy túl távol akkor semmi akadálya. Nagy valószínűséggel nyomás szabályzó szelep lesz a hiba oka. Csak az a baj nem találok sehol külön csak szivattyúval együtt.

Tolásra meg könnyen indul?? vagy probáltátok belökni?

ja jobbulást a gépednek :lol:

Elküldve
Én Zalaegerszegen lakom,ha nem vagy túl távol akkor semmi akadálya. Nagy valószínűséggel nyomás szabályzó szelep lesz a hiba oka. Csak az a baj nem találok sehol külön csak szivattyúval együtt.

azt csak ki kell tisztitani ultrahanggal

Elküldve
Tolásra meg könnyen indul?? vagy probáltátok belökni?

ja jobbulást a gépednek :lol:

Igen tolásra könnyen indul. Sok indítózás próba után (2-5 indítás) elindul full gázt adva.

Elküldve
azt csak ki kell tisztitani ultrahanggal

Az autóba 202000 km van. Biztos segít rajt az ultrahang? Nem tudod van bent valami lamella vagy gumi tömítés? Nem lehet hogy csak valamelyik tömítés ment tönkre?

Elküldve
Az autóba 202000 km van. Biztos segít rajt az ultrahang? Nem tudod van bent valami lamella vagy gumi tömítés? Nem lehet hogy csak valamelyik tömítés ment tönkre?

mikroszürő van rajta

Elküldve

Sziasztok. még ujvagyok a forumon,egy kéréssel fordulok hozzátok,hogy valakinek volt-e már ilyen problémája. Nekem van egy Opel Astra G.1.7.td .Y motoros /isuzu/.Probléma a következö,alapjáraton szépen megyen nem füstöl,de ha elindulok és gyorsitok elkezd élégjol füstölni és egy időután beadja a motor ikont,és utána nem akar gyorsulni de még akkor is füstol de nem anyira.Ha valaki tud segitsen már hogy milehet a hiba oka. Köszönöm.

Elküldve
Sziasztok. még ujvagyok a forumon,egy kéréssel fordulok hozzátok,hogy valakinek volt-e már ilyen problémája. Nekem van egy Opel Astra G.1.7.td .Y motoros /isuzu/.Probléma a következö,alapjáraton szépen megyen nem füstöl,de ha elindulok és gyorsitok elkezd élégjol füstölni és egy időután beadja a motor ikont,és utána nem akar gyorsulni de még akkor is füstol de nem anyira.Ha valaki tud segitsen már hogy milehet a hiba oka. Köszönöm.

ha közel vagy rádugnám a gépet....

Elküldve

Sajnos messze lakom miskolc,ahogy olvasgattam az AGR szeleppel nem lehet gond/kitakaritani/,vagy valami elektronika. Légtömegméröt kicseréltuk egy másikra ami jo,de semmi változás.

Elküldve
Sajnos messze lakom miskolc,ahogy olvasgattam az AGR szeleppel nem lehet gond/kitakaritani/,vagy valami elektronika. Légtömegméröt kicseréltuk egy másikra ami jo,de semmi változás.

akkor villogtasd ki

Elküldve
akkor villogtasd ki

nem tudom hogykel kivillogtatni pontosan,de a motor ikon leállitás után .ujra inditásnál már nem ég.igy is meg lehet csinálni ,kérlek segitsélmár ebben.Köszi

Elküldve
nem tudom hogykel kivillogtatni pontosan,de a motor ikon leállitás után .ujra inditásnál már nem ég.igy is meg lehet csinálni ,kérlek segitsélmár ebben.Köszi

féket és a gázt benyomod fullig aztán gyujtás ráad aztán elkezd villogni a kis sárga ikon ezt számolod meg

pl p0400

a nullát 10-et villog értelem szerüen a többit annyiszor amelyik számot adja...

10 4 10 10

egymás után adja a számokat=villogás

közte szünetet tart

na kiváncsi leszek mit ad ki...

Elküldve
féket és a gázt benyomod fullig aztán gyujtás ráad aztán elkezd villogni a kis sárga ikon ezt számolod meg

pl p0400

a nullát 10-et villog értelem szerüen a többit annyiszor amelyik számot adja...

10 4 10 10

egymás után adja a számokat=villogás

közte szünetet tart

na kiváncsi leszek mit ad ki...

ahogy leirtad meg csináltam 7-1-1-2-5.remélem hogy jol csináltam.

Elküldve
nem jó 4 jegyű szám kell

elösször 7-et villantot, szunet,1-et,majd ,1-et,vagy ez 2-nek számitana,majd 5-őt,ötöt.és 7-2-2-5 igy jo lenne.Mertha nem jo akkor kimegyek agarázsba és meg nézem mégegyszer/de ezegy félóra.

Elküldve
nem jó 4 jegyű szám kell

szia wessz. emlékszel rám remélem .edu-t vittem neked javitásra jo lett de amikor én probáltam ezt a fék -gáz témát az égész idö alatt folyamatosan villogott aztán lehet hogy én nem csináltam valamit jól.az én automat huztuk mosonmagyarovártol gyálra.

Elküldve
szia wessz. emlékszel rám remélem .edu-t vittem neked javitásra jo lett de amikor én probáltam ezt a fék -gáz témát az égész idö alatt folyamatosan villogott aztán lehet hogy én nem csináltam valamit jól.az én automat huztuk mosonmagyarovártol gyálra.

az azt jelenti hogy nincs hiba

Elküldve
... .az én automat huztuk mosonmagyarovártol gyálra.

Hú! Marha nagy élmény lehetett! Már-már mazoizmus! :lol: Több mint másfélszáz kilométer kormányszervó, fékrásegítés, klíma, stb. nélkül kötélvégen. Nem irigyellek!

Elküldve
7 2 2 5 ez nem négy jegyu, vagy hogy értelmezzem, mert ahogy villogot ugy számoltam, és ugy irtam le

igy nem kezdödik

0 val vagy 1-vel ilyen hibakód nincs

Elküldve
igy nem kezdödik

0 val vagy 1-vel ilyen hibakód nincs

Én teljesen nem értem ezt a villogtatást, magyarázd már el légyszives hogy meg értsem,hogy villogást hogy számoljam, elöre is köszönöm türelmedet. Köszi. És volna még egy kérésem hogy ehez a müszerhez mit szolnál, jo vagy nem. Link:http://www.autodiagnosztika.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=73&category_id=111&option=com_virtuemart&Itemid=26

Elküldve
Én teljesen nem értem ezt a villogtatást, magyarázd már el légyszives hogy meg értsem,hogy villogást hogy számoljam, elöre is köszönöm türelmedet. Köszi. És volna még egy kérésem hogy ehez a müszerhez mit szolnál, jo vagy nem. Link:http://www.autodiagnosztika.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=73&category_id=111&option=com_virtuemart&Itemid=26

gagyi szar fos ennyi elég én tudok csinálni egyet ha kell....de az can-bust is visz.

Elküldve
gagyi szar fos ennyi elég én tudok csinálni egyet ha kell....de az can-bust is visz.

A villogtatást magyarázd már még meg kiváncsivolnánk hogy mi a baja,oljuk már meg.Amüszer érdekelne hogy astra G 1.7.td isuzuhoz jo legyen ,ésmit tud majd irjál már rola bővebben.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.