Zachi Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 mondjuk én :-) Vigyázz! Lassan lefeded az egész országot 'oszt nem lesz időd a nősülésre! :) Amúgy nekem 30.000,-Ft-ban a hibakód kiolvasása és törlése, a Bosch jeladó és a munkadíj is benne volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 tudok valszeg rosszul csinálták meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ekeb Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 hozb be hozzám megnézem Szia Wessz! Köszi a lehetőséget, remélem élhetek vele. Sajna elvinni nemtudom, mert lejárt a műszakija, s jövő héten megy csak. A probléma továbbra is fennáll. Új akksival teker mint az őrült, de nem indul. Viszont ha egy pici spay-t kap, akkor rögtön beindul, s utána tökéletes. Tolásra szintén könnyen indul. Úgy tűnik, indítózás közben nem kap anyagot. Nincs tipped, hogy mitől lehet ez? Immo? Tökéletes kompresszió, izzítás - minden. Valami elektromos cumi lesz. Ha nem állítod le, akkor kimegy a világból, s erős is. Üzemmeleg megállás után ismét nem indul. Csinálta ezt tavaly is, de elmúlt, s hónapokkal később újra jelentkezett. Jó lenne, ha kiderülne mi okozza ezt. Környén lakom Tatabánya mellet, amint látom te Törökbálinton. Ha tudsz, küldj elérhetőséget! E-mail: ekeb@freemail.hu Köszi szépen! Jó hétvégét! Szia: Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Szia Wessz! Köszi a lehetőséget, remélem élhetek vele. Sajna elvinni nemtudom, mert lejárt a műszakija, s jövő héten megy csak. A probléma továbbra is fennáll. Új akksival teker mint az őrült, de nem indul. Viszont ha egy pici spay-t kap, akkor rögtön beindul, s utána tökéletes. Tolásra szintén könnyen indul. Úgy tűnik, indítózás közben nem kap anyagot. Nincs tipped, hogy mitől lehet ez? Immo? Tökéletes kompresszió, izzítás - minden. Valami elektromos cumi lesz. Ha nem állítod le, akkor kimegy a világból, s erős is. Üzemmeleg megállás után ismét nem indul. Csinálta ezt tavaly is, de elmúlt, s hónapokkal később újra jelentkezett. Jó lenne, ha kiderülne mi okozza ezt. Környén lakom Tatabánya mellet, amint látom te Törökbálinton. Ha tudsz, küldj elérhetőséget! E-mail: ekeb@freemail.hu Köszi szépen! Jó hétvégét! Szia: Gábor adagoló vezérlő elektronika a hiba ha kell megjavitom Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 tudok valszeg rosszul csinálták meg... szia wessz. örülnék ha kifejtenéd bövebben . mert a gatyám rámegy a müszerre de nagyon hiányzik.Sajnos most mozgásképtelen mert kiszedtem az ad.el. belöle gondolva arra hogy valahol megméretem hogy az e a baja vagy a lezároszelep amit nemrég cseréltettem ki,mert azt mondták hogy az okozza a gubancot .Köszi a választ.Azt el is felejtettem hogy 16-án lejárt a müszaki a müszernek ugyhogy duplán mozgásképtelen. szia wesssz . a kivett elektronikát megtudod javitani? mert ha igen akkor elvinném neked ha tudnék elérhetöséget . az emil c. buzas48@freemail .hu kösz astra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 szia wesssz . a kivett elektronikát megtudod javitani? mert ha igen akkor elvinném neked ha tudnék elérhetöséget . az emil c. buzas48@freemail .hu kösz astra. most megyek nyaralni majd 1 hét mulva leszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 most megyek nyaralni majd 1 hét mulva leszek kösz ,jó nyaralást várom az emiledet astra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 most megyek nyaralni majd 1 hét mulva leszek tényleg??? :) az asszony utál téged most... :P vagy inkább engem??? :( bár szerintem ezt már nem olvasod.... ha mégis akkor: hétfőig látom épp, 32 fok, felhő sehol, és 26 fokos a tenger.... szar lesz neked :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 tényleg??? :) az asszony utál téged most... :hiya: vagy inkább engem??? :( bár szerintem ezt már nem olvasod.... ha mégis akkor: hétfőig látom épp, 32 fok, felhő sehol, és 26 fokos a tenger.... szar lesz neked :lol: na mához egy hétig nem leszek... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 sziasztok márkatársak . keresek olyan szakit aki kijönne gyálra és ki tudná tech -2 -vel olvasni a müszeremet mert mozgásképtelen és vizsga sincs rajta y17dt a drága ,köszi elöre is . Link to comment Megosztás: More sharing options...
béka Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Sziasztok! Mennyire bonyolult a fôtengely jeladót kicserélni?Azért kérdezem,mert nem tudom az autót 1 napra beállítani szerelôhöz. Elôre is köszi! Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
spooky Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Sziasztok! Mennyire bonyolult a fôtengely jeladót kicserélni?Azért kérdezem,mert nem tudom az autót 1 napra beállítani szerelôhöz. Elôre is köszi! Zsolt Szia ha van aknád vagy csápos emelőd akkor nem annyira gáz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
béka Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Köszi! Aztán most voltam villamosságisnál. Hibakód olvasás:P0100=Levegôtömeg- és levegômennyiség-mérés funkció-rendellenesség Mûszer szerint:Légtömegmérô feszültség alacsony (2) Hibakód törlése után nem jön vissza. Egy kanyi se a fôtengely jeladóról.A légtömegmérô kb. 3 hete ki lett cserélve.Most annyi,hogy elvileg szakadás lehet. Persze nincs 30-35 fok így a lámpa se jelez. Most akkor nem igazán vágom,hogy légtömeg vagy fôtengely jeladó. Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
béka Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Sziasztok! Légyszi segítsetek! Ma hoztam el az autót szerelőtől(autóvillamosságis)! Hibakódnak csak a P0100-at:Légtömegmérô feszültség alacsony (2) írja ki. Végigmérték a vezetékeket,szakadás nincs. Tipp:motor vezérlő elektronika... Olyan tünetet produkál,hogy menet közben elmegy az erő,aztán szervízlámpa kigyullad és utána valamivel jobb.Van úgy,hogy 1-2 napig semmi,aztán megint.35 Km-en van,hogy kigyullad,aztán elalszik,majd megint kigyullad. Ez tényleg lehet vezérlés??? Előre is köszi!! Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Sziasztok! Légyszi segítsetek! Ma hoztam el az autót szerelőtől(autóvillamosságis)! Hibakódnak csak a P0100-at:Légtömegmérô feszültség alacsony (2) írja ki. Végigmérték a vezetékeket,szakadás nincs. Tipp:motor vezérlő elektronika... Olyan tünetet produkál,hogy menet közben elmegy az erő,aztán szervízlámpa kigyullad és utána valamivel jobb.Van úgy,hogy 1-2 napig semmi,aztán megint.35 Km-en van,hogy kigyullad,aztán elalszik,majd megint kigyullad. Ez tényleg lehet vezérlés??? Előre is köszi!! Zsolt tuti,hogy jó a légtömegmérőd??? probálgasd, de fix 2200 -es fordulatszám környékén jön elő a hiba... 110km/h környékén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
béka Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 tuti,hogy jó a légtömegmérőd??? probálgasd, de fix 2200 -es fordulatszám környékén jön elő a hiba... 110km/h környékén. Vadonatúj és ott voltam amikor kicserélték.Hát van úgy,hogy indítás után kis idővel már világít a lámpa,aztán elalszik. A fordulat is változó,de inkább amikor indulok vagy gyorsítok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankees Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Sziasztok! Egy 2003-as 1.7 cdti astrám van z17dtl motorral. Most van benne 170 e km. Pár hónapja nekem is elkezdett füstölni. Kigyulladt a motor elektronika lámpa és a szívóoldalon a szenzor hibát jelzett. Szenzort megtisztította szerelőm. A lámpa már nem világított , de a füstölés maradt. Annyira ,hogy már tiszta korom volt a lökhárítóm. Után szétszedte a szívóoldalt és megtisztította a csöveket , a folytószelepet és a szenzort is. Azt mondta ,hogy az AGR szelep tiszta és szerinte jól működik. Után egy lemezzel lezárta a csövet ,hogy a kipuffogógáz ne kerüljön vissza a motorba. Ezután a füstölés megszűnt. Mondta ,hogy egy sprayvel még megtisztítjuk a rendszert ,hogy a hengerfejben lévő járatokból is eltűnjön a korom. A folytószelep házba jó sok szert befújatott. A sárga lámpa egyből kigyulladt ,erre azt mondta ,hogy ez normális ,mert a kosz ráment a szenzorra. Mondta ,hogy pár napig használjam és utána még egyszer lesz egy szenzor tisztítás. Pár nap alatt mentem vagy ezer km-t és a lámpa néha éget , néha nem. Tegnap visszavittem a kocsit. Délután mondta ,hogy a rendszer tiszta volt és most Agr hibát írt ki a gép ,nem szenzor hibát. Az Agr-t tisztának látta és megnyomogadta , szerinte oké. Kitörölte a kódot és mondta ,hogy próbáljam ki a gépet. Akkor vettem észre ,hogy 3200-as fordulat és 140 km/h fölé jobban nem megy a motor. Semmi füst, semmi hibajelzés!!! Vissza vittem. Ő is kipróbálta, és neki ment . Azóta néha megy , néha nem! Kifogytunk az ötletekből! Légyszi segítsetek! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
bagibetyar Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Sziasztok! Egy 2003-as 1.7 cdti astrám van z17dtl motorral. Most van benne 170 e km. Pár hónapja nekem is elkezdett füstölni. Kigyulladt a motor elektronika lámpa és a szívóoldalon a szenzor hibát jelzett. Szenzort megtisztította szerelőm. A lámpa már nem világított , de a füstölés maradt. Annyira ,hogy már tiszta korom volt a lökhárítóm. Után szétszedte a szívóoldalt és megtisztította a csöveket , a folytószelepet és a szenzort is. Azt mondta ,hogy az AGR szelep tiszta és szerinte jól működik. Után egy lemezzel lezárta a csövet ,hogy a kipuffogógáz ne kerüljön vissza a motorba. Ezután a füstölés megszűnt. Mondta ,hogy egy sprayvel még megtisztítjuk a rendszert ,hogy a hengerfejben lévő járatokból is eltűnjön a korom. A folytószelep házba jó sok szert befújatott. A sárga lámpa egyből kigyulladt ,erre azt mondta ,hogy ez normális ,mert a kosz ráment a szenzorra. Mondta ,hogy pár napig használjam és utána még egyszer lesz egy szenzor tisztítás. Pár nap alatt mentem vagy ezer km-t és a lámpa néha éget , néha nem. Tegnap visszavittem a kocsit. Délután mondta ,hogy a rendszer tiszta volt és most Agr hibát írt ki a gép ,nem szenzor hibát. Az Agr-t tisztának látta és megnyomogadta , szerinte oké. Kitörölte a kódot és mondta ,hogy próbáljam ki a gépet. Akkor vettem észre ,hogy 3200-as fordulat és 140 km/h fölé jobban nem megy a motor. Semmi füst, semmi hibajelzés!!! Vissza vittem. Ő is kipróbálta, és neki ment . Azóta néha megy , néha nem! Kifogytunk az ötletekből! Légyszi segítsetek! Köszi Véleményem szerint a motor a 3200 körüli leszabályozást azért produkálhatja, mert ugyan az AGR-szelep jól működik, de mivel nincs meg a visszaáramlás - a ledugózott - nyitott szelep mellett sem, azt érzékeli, hogy a rendszer elzáródott. Ilyenkor valószínűleg nemcsak a szelep működését figyeli a rendszer, hanem a kiáramló kipufogó gáz tartalmát. CSAK TIPP! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 . Az Agr-t tisztának látta és megnyomogadta , szerinte oké. Kitörölte a kódot és mondta ,hogy próbáljam ki a gépet. Itt valami nem stimmel! Mit nyomogatott, mi az amit üzemszerűen nyomogatás működtet? Ez nem hiba feltárás, ez masszírozás! :huh: :lol: Max. annyit állapított meg, hogy akadálytalanul mozog, nincs mechanikai ellenállás, azt nem hogy tényleg működik-e. A lemezelést nem szabad(na) végleges megoldásként kezelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankees Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Itt valami nem stimmel! Mit nyomogatott, mi az amit üzemszerűen nyomogatás működtet? Ez nem hiba feltárás, ez masszírozás! :lol: ^_^ Max. annyit állapított meg, hogy akadálytalanul mozog, nincs mechanikai ellenállás, azt nem hogy tényleg működik-e. A lemezelést nem szabad(na) végleges megoldásként kezelni. Lehet ,hogy nem a nyomkodás a jó szó! :huh: Szóval megnézte és tiszta. Ki nem volt szerelve a szelep az tuti. Nem akarok hülyeséget írni ,mert nem vagyok szakmabeli... Most voltam nála . Azt mondta ,hogy jövő héten kiszereli a szelepet ,mert szerinte is lehet az a rossz, attól függetlenül ,hogy nem jelez hibát a rendszer. Szóval ,ha a szívó rendszer meg lett tisztítva ,akkor ki kéne venni a lemezt? Tudnál adni egy elérhetőséget? Szerintem sokat segítene ,ha tudnátok értekezni! itt az e-mail címem : yankees@fbi.hu köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankees Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Ja! Lehet ,hogy hülye kérdés ,de hogy lehet megnézni ,hogy frankón működik -e a szelep? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankees Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Véleményem szerint a motor a 3200 körüli leszabályozást azért produkálhatja, mert ugyan az AGR-szelep jól működik, de mivel nincs meg a visszaáramlás - a ledugózott - nyitott szelep mellett sem, azt érzékeli, hogy a rendszer elzáródott. Ilyenkor valószínűleg nemcsak a szelep működését figyeli a rendszer, hanem a kiáramló kipufogó gáz tartalmát. CSAK TIPP! Akkor nem kéne ,hogy a kontroll lámpa kigyulladjon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bagibetyar Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Akkor nem kéne ,hogy a kontroll lámpa kigyulladjon? Érdekes, de az AGR tisztítás előtt nekem sem mindig gyulladt ki a check engine lámpa. Azt, hogy nincs minden rendben igazából rendszerint csak autópályán vettem észre, amikor 3000 fölötti tartományban erőtlenné vált a motor, és 3500 ford/percnél megtorpant a fordulatszám mérő. (Ilyenkor nálam pl. 150 km/h óra sebességgel halad az autó.) Egyszer-egyszer újraindítással lehetett átmenetileg orvosolni a gondot. Egy idő után azonban állandósult a check engine lámpa világítása. Csak a tisztítás segített. A hibakód kiütése után helyreállt a rend. Én személyesen nem javaslom az AGR szelep ledugózását. Ezzel elveszti funkcióját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankees Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Érdekes, de az AGR tisztítás előtt nekem sem mindig gyulladt ki a check engine lámpa. Azt, hogy nincs minden rendben igazából rendszerint csak autópályán vettem észre, amikor 3000 fölötti tartományban erőtlenné vált a motor, és 3500 ford/percnél megtorpant a fordulatszám mérő. (Ilyenkor nálam pl. 150 km/h óra sebességgel halad az autó.) Egyszer-egyszer újraindítással lehetett átmenetileg orvosolni a gondot. Egy idő után azonban állandósult a check engine lámpa világítása. Csak a tisztítás segített. A hibakód kiütése után helyreállt a rend. Én személyesen nem javaslom az AGR szelep ledugózását. Ezzel elveszti funkcióját. Akkor tuti ki kell szerelni ,mert nem elég a rendszerbe fújt tisztító spray? Ha ez sikerül ,akkor vegyük ki a lemezt? A tünetek nálam is ezek csak most a chexk lámpa nem ég. Amúgy ha cserélni kell akkor mibe kerül egy szelep? Köszi a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Lehet, hogy rosszul vagyok informálva, de a diesleben nem lehet ledugózni az AGR -t .legalább is az x17dtl -ben nem lehetett, mert asszem melegen akkor nem indul el.(vagy hidegen) :huh: :lol: de ha tévedek, javítsatok ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts