wessz Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Mostanság rákattantál a fényképes illusztrálásra! <_< De jól tetted! Még, még, még,..... Az uccsó képen talán maga az Iparos szerepel? az én vok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 az én vok gépe van a szerelőnek hibát nem talált egy kérdés kipörgésgátló utólagosan beszerelni hogyan lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
fidorrr Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 az én vok a minap itt a fórumon beszéltünk, az y17dt esetében az adagoló elektronika tipushibáról. Mondtad, hogy neked van. Az lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban, ha kicserélem, és orvosoljuk a problémát, akkor ez megszüntethető végleg, vagy lehet rá számítani ismét... . Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 az én vok a minap itt a fórumon beszéltünk, az y17dt esetében az adagoló elektronika tipushibáról. Mondtad, hogy neked van. Az lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban, ha kicserélem, és orvosoljuk a problémát, akkor ez megszüntethető végleg, vagy lehet rá számítani ismét... . végleg semmi sem szüntethető meg tudod mindennek aminek kezdete van véget is ér.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 a fejszelep nem vágja tönkre az elektronikát <_< akkor mi? nekem az elektromos szerelö mondta, azt kellett cserélni , mert valami el volt benne repedve . Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 http://kep.ivpicture.hu/129178.jpg Y20DTH adagoló kiszerelés elött ]http://kep.ivpicture.hu/129181.jpg már majdnem kinn van..... tipikus hiba az dagoló elötöltés állító szelep berohad.... Utálatos egy rohadt motor,van hozzá szerencsém,haver B vekijében. Wessz!Nem tudsz hozzá új,gyári traverzeket??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemo003 Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Utálatos egy rohadt motor,van hozzá szerencsém,haver B vekijében. Wessz!Nem tudsz hozzá új,gyári traverzeket??? Nekem is y20dth van. Nem értem miért szidják ezt a motort olyan sokan. Elismerem az adagoló tényleg gyenge pont ebben a motorban, de a többi (légtömegmérő, agr, turbó, stb) az összes többi motornál ugyanakkora esélyel megy tönkre. Nem csak traverz gyűrűt keresel? Na jó, tényleg, ez a traverzes megoldás sem a legészszerűbbre sikerült. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Utálatos egy rohadt motor,van hozzá szerencsém,haver B vekijében. Wessz!Nem tudsz hozzá új,gyári traverzeket??? épp ma megyek traverz gyürüket venni kb 6-7 e ft 4 db meg cserélek résolajcsövet meg t elágazókat vákumszivattyút mert hát 150 e km van benne alapjáraton nincs elég vákum szar na <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 akkor mi? nekem az elektromos szerelö mondta, azt kellett cserélni , mert valami el volt benne repedve . ez olyan kb hogy gólya hozza a gyereket igy a falusi abortusz lelövik a gólyát Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 ez olyan kb hogy gólya hozza a gyereket igy a falusi abortusz lelövik a gólyát <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 épp ma megyek traverz gyürüket venni kb 6-7 e ft 4 db meg cserélek résolajcsövet meg t elágazókat vákumszivattyút mert hát 150 e km van benne alapjáraton nincs elég vákum szar na <_< Sajnos nekem nem elég a gyűrűk cseréje... Próbáltuk,nem segít. A gond az,hogy a traverz és a porlasztó tokjának találkozásánál a 4 közül a 3-as nem találkozik tökéletesen,így a motorolajba bedolgozik és hosszabb állás után felelvegősödik és az isten nem indítja be. Most a visszafolyó ág le van dugózva és egy literes dobozba gyülik össze a réscsövek cucca. A gond az,hogy maguk a csúcsok jók,nincs kedvünk venni 4 újat 80E/db áron. A 3.kerben találtam egy opel boltot,ők tudnak hozni külön porlasztó tokot,de traverzre nem tudod mit mondani a srác... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemo003 Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Wessz! Látom te nagy mágus vagy dízel témában. Nem tudod véletlenül hogy y20dth-nál mennyi a max turbónyomás? Sehol nem találok róla adatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Wessz! Látom te nagy mágus vagy dízel témában. Nem tudod véletlenül hogy y20dth-nál mennyi a max turbónyomás? Sehol nem találok róla adatot. nem akarok hülyeséget mondani de ha jól tudom egyezik a Z17dth val ott is 2 különféle túrbó van 1 baros és az erősebbik 1.3 baros.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemo003 Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 nem akarok hülyeséget mondani de ha jól tudom egyezik a Z17dth val ott is 2 különféle túrbó van 1 baros és az erősebbik 1.3 baros.... Csak azért kérdem mert nekem néha felmegy 1.5-1.6 ig is, és én azt hittem hogy ez kevés, mert valahol mintha írta volna valaki hogy 2.0 bar-nak kell lennie, amit viszont egy kicsit sokallok. Az 1.3-as nyomás reálisnak tünik, és akkor az autóm is rendben van, elvileg... Köszönöm az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
barobi28 Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Sziasztok, tudja valaki h P0704 =kuplungkapcsoló funkció-rendellenesség mit is jelent, azaz elmagyarazna nekem valaki? pls valaszoljatok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Sziasztok, tudja valaki h P0704 =kuplungkapcsoló funkció-rendellenesség mit is jelent, azaz elmagyarazna nekem valaki? pls valaszoljatok... :) kuplungkapcsoló funkció-rendellenesség másnéven kuplungkapcsoló csere <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
barobi28 Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 :) kuplungkapcsoló funkció-rendellenesség másnéven kuplungkapcsoló csere :) grrrrrr, cseppet sem hangzik jol... mibe kerul az , nem tudod veletlenul? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 háromezer forint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
barobi28 Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 háromezer forint? akkor nicns baj:D kosz szepen az infokat, megnyugodtam:D <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 van motor holnap megyek érte 120 E + hűtőrendszer csövei 10E +szerelés ???????????? fáj nagyon fáj a probléma oka olajos hűtővíz kontra hűtőcső felső vastag. legyengült bilincsestől lejött a hűtőről elforrt a víz .nem látszott folyás . a szerelő feltöltötte és neki elkezdett folyni a vízhőfok nem ment 94 fok fölé vicc hogy semmi nem jelzi hogy kevés a víz a hűtőben régebbi autóknál már volt ilyen állítólag a spórolós q anyuciját Wessz köszi a számokat a monorierdős srác korrekt gyerek ő nyert tudtam hogy van ott egy opel bontó csak melóba menet meg visszafele sosem volt nyitva amikor szolnokon dolgoztam. ha anyagilag rendbe leszek érdekel a tempomat még mindig de messze van ez még na de nem rívok ,lépek szervezkedni Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Nem lehet javítani, vagy nem éri meg ? Érdekelne pontosan mi is történt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 van motor holnap megyek érte 120 E + hűtőrendszer csövei 10E +szerelés ???????????? fáj nagyon fáj a probléma oka olajos hűtővíz kontra hűtőcső felső vastag. legyengült bilincsestől lejött a hűtőről elforrt a víz .nem látszott folyás . a szerelő feltöltötte és neki elkezdett folyni a vízhőfok nem ment 94 fok fölé vicc hogy semmi nem jelzi hogy kevés a víz a hűtőben régebbi autóknál már volt ilyen állítólag a spórolós q anyuciját Wessz köszi a számokat a monorierdős srác korrekt gyerek ő nyert tudtam hogy van ott egy opel bontó csak melóba menet meg visszafele sosem volt nyitva amikor szolnokon dolgoztam. ha anyagilag rendbe leszek érdekel a tempomat még mindig de messze van ez még na de nem rívok ,lépek szervezkedni annyiban tudok segiteni hogy 9020 ft a tempomat postával és beszerelem ingyen ha ez segit...meg fel is programozom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Nem lehet javítani, vagy nem éri meg ? Érdekelne pontosan mi is történt.... Most olvasom az aláírásod... Jó... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Nem lehet javítani, vagy nem éri meg ? Érdekelne pontosan mi is történt.... gangoltam az m0 on és láss csodát elkezdett gyengülni előzés közben de azért sikerült de már csak visszafele kapcsoltam hogy miért nem megy na férreáltam és kész annyi volt a motornak nem volt benne víz befőtt lett belőle a dugattyúk szorultak gyűrűk koptak a hengerek fala meg úgy néz ki mintha 80 as csiszolópapírral estek volna neki. a szerelő már nem is bontotta tovább a hengerfej meg kitudja milyen állapotú síkolni kéne de ez nem egyszerű mivel a szelepek egy síkban vannak a hengerfej síkjával a síkoltatás drága a tömítés is a dugattyúra mondtak 30E ft /db hengerek se lehetnek olcsók akkor a gyűrűk csapágyak és kitudja még mik 300 000 fölött lenne egy felújított bejáratós motor és ki tudja jól össze van e rakva soha nem lenne gyári inkább egy bejáratott gyári szétszedetlen motor lutri az biztos remélem jó szívet kap a kicsike Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 annyiban tudok segiteni hogy 9020 ft a tempomat postával és beszerelem ingyen ha ez segit...meg fel is programozom... rendes tőled de megvannak a kábelek a tűzfalig, belsők ezeket kéne behúzni. kuplungkapcsoló gyárilag 4pólusú fékkapcsoló is megvan tempomat kar is megvan csak a motortér kérdéses számomra ott nem vagyok képben se a programozásban de ingyen nem kérhetem minimum valami pia vagy rekesz folyékony kenyér rajtad áll a választás ha ketyeg a vas írok. egy hét vidéki meló püspökibe aztán jelentkezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts