cs.dzsordzso Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Sziasztok opelesek! nekem egy 2001-es 2.0 dízel opelem van. a gondom az volna vele, hogy körülbelül 1500-2000-es fordulat között váratlanul felgyullad vmikor a műszerfalon a sárga hibajelző (azonos fordulaton tartva), és ilyenkor erőtlen, nyomatékhiányos lesz az autóm. nagyon zavaró tud lenni, főleg ha előzés közben jut eszébe h kigyulladjon. szerintetek mi baja lehet? egr szelepet, vákuumszivattyút (csövekkel együtt) már cseréltek.. hiába. előre is köszi! ..esetleg légtömegmérő? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Sziasztok opelesek! nekem egy 2001-es 2.0 dízel opelem van. a gondom az volna vele, hogy körülbelül 1500-2000-es fordulat között váratlanul felgyullad vmikor a műszerfalon a sárga hibajelző (azonos fordulaton tartva), és ilyenkor erőtlen, nyomatékhiányos lesz az autóm. nagyon zavaró tud lenni, főleg ha előzés közben jut eszébe h kigyulladjon. szerintetek mi baja lehet? egr szelepet, vákuumszivattyút (csövekkel együtt) már cseréltek.. hiába. előre is köszi! Turbó környékén minden rendben ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Turbó környékén minden rendben ?? SZiasztok. Arra lennék kiváncsi hogy van-e valakinek képe az adagoloelektronikárol ha lehet szétszedett állapotban és az adagoloban levö nyomásszab. szelepröl mert már annyi rosszat hallottam roluk .köszi ha valaki feltenné .Az y17dt-röl lenne szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 SZiasztok. Arra lennék kiváncsi hogy van-e valakinek képe az adagoloelektronikárol ha lehet szétszedett állapotban és az adagoloban levö nyomásszab. szelepröl mert már annyi rosszat hallottam roluk .köszi ha valaki feltenné .Az y17dt-röl lenne szó. hehe magadnak akarod csinálni az adagoló elektronikát? érdekes lesz....de te tudod....nekem van fényképem róla......meg megcsinááltam az áramkörét kicsit rá ment egy jó pár éjszakám.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 SZiasztok. Arra lennék kiváncsi hogy van-e valakinek képe az adagoloelektronikárol ha lehet szétszedett állapotban és az adagoloban levö nyomásszab. szelepröl mert már annyi rosszat hallottam roluk .köszi ha valaki feltenné .Az y17dt-röl lenne szó. y17dt adagoló elektronika szétszedve Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 y17dt adagoló elektronika szétszedve én meg tudok olyat ami Z14XE motorvezérlő darabokra szedve de az hibrid (fluor szlikon) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 én meg tudok olyat ami Z14XE motorvezérlő darabokra szedve de az hibrid (fluor szlikon) :D miért nem dicsekszel a profilodnál leírt weboldallal? most néztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 miért nem dicsekszel a profilodnál leírt weboldallal? most néztem :D mert gagyi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 én meg tudok olyat ami Z14XE motorvezérlő darabokra szedve de az hibrid (fluor szlikon) :D Köszi a képet a nyomásszab . szelepröl nincsen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Köszi a képet a nyomásszab . szelepröl nincsen? arról minek? azt is szét akarod bontani :D egyébként lehet kapni külön 40eft de azt nem cseréltem még Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 arról minek? azt is szét akarod bontani :D egyébként lehet kapni külön 40eft de azt nem cseréltem még egyébként baj van az EDU-dal?vagy mi a szösz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bandi25Bp Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Köszi a képet a nyomásszab . szelepröl nincsen? Szia! A szelep amiről érdeklődtél nem nyomásszabályozó. Ez a mennyiségállító szelepe az adagolónak / SPV/. A szivattyúelem nagy nyomású terét zárja le vagy kapcsolja össze a szivattyú belső terével. Ez egy elektromágneses szelep, ennek a meghajtására hivatott az EDU. Mielőtt belemennél a javításba, hiba keresésbe szerintem tanulmányozd a Denso ECD V5 adagoló működését. Elég érdekesen agyonbonyolított szerkezet. Üdv: András Link to comment Megosztás: More sharing options...
zöldopel Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Turbó környékén minden rendben ?? szia! a hibakódot nem tudom, viszont a gép a kipufogógáz visszavezető rendszer hibáját jelzi (egr szelep, légtömegmérő, vákuumszivattyú cserélve lett). ma próbálkoztam vele és alapjáraton is csak gondol egyet és kigyullad a lámpa.. ez viszont nem lehet turbó gond.. vagy? (adagolót is néztünk, hibátlan) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 szia! a hibakódot nem tudom, viszont a gép a kipufogógáz visszavezető rendszer hibáját jelzi (egr szelep, légtömegmérő, vákuumszivattyú cserélve lett). ma próbálkoztam vele és alapjáraton is csak gondol egyet és kigyullad a lámpa.. ez viszont nem lehet turbó gond.. vagy? (adagolót is néztünk, hibátlan) :D vagy az adagoló elektronikája ami rajta van a tetején VP44 azt hiszem de lehet hogy ennek egybe van az ecu-val majd megnézem Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 vagy az adagoló elektronikája ami rajta van a tetején VP44 azt hiszem de lehet hogy ennek egybe van az ecu-val majd megnézem ööööööööööö most jut eszembe kipucoltátok az örvény részét tisztára leszokott kormolodni Link to comment Megosztás: More sharing options...
zöldopel Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 ööööööööööö most jut eszembe kipucoltátok az örvény részét tisztára leszokott kormolodni igen azt kipucoltuk, adagoló elektronikát is néztük szgépen, elvileg hibátlan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 arról minek? azt is szét akarod bontani :D egyébként lehet kapni külön 40eft de azt nem cseréltem még az nagy szopás cserélni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 az nagy szopás cserélni.... van saját spéci szerszámom igy gyorsabb mert kellet egy ismerösömnek aztán néki gyártottam de végül nem az volt a baja de legalább ilyen is van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 hehe magadnak akarod csinálni az adagoló elektronikát? érdekes lesz....de te tudod....nekem van fényképem róla......meg megcsinááltam az áramkörét kicsit rá ment egy jó pár éjszakám.... igazábol nem azért kell hanem azért mert a gyermekem kinn dolgozik ausztriában és talán tud szerezni és ezért kellene az adagoloban lévö szelepröl is , amit mennyiségállitonak hivnak.Egyébként most javitooták az adagoloelektronikályát a müszernek és a szer. mondta hogy annak a bizonyos szelepnek el van repedve a háza és bármikor gallyra mehet.Az elektronikában meg el voltak szállva forrasztások az volt a fö hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 arról minek? azt is szét akarod bontani :D egyébként lehet kapni külön 40eft de azt nem cseréltem még mert tudnak szerezni Ausztriábol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 arról minek? azt is szét akarod bontani :D egyébként lehet kapni külön 40eft de azt nem cseréltem még mert tudnak szerezni Ausztriábol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 mert tudnak szerezni Ausztriábol. én meg pestről és az gyorsabb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 igazábol nem azért kell hanem azért mert a gyermekem kinn dolgozik ausztriában és talán tud szerezni és ezért kellene az adagoloban lévö szelepröl is , amit mennyiségállitonak hivnak.Egyébként most javitooták az adagoloelektronikályát a müszernek és a szer. mondta hogy annak a bizonyos szelepnek el van repedve a háza és bármikor gallyra mehet.Az elektronikában meg el voltak szállva forrasztások az volt a fö hiba. mennyiért javitották az edut? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Na tegnap megen kitakarítottam a légtömegmérőt féktisztítóval. Tudnám, hogy mi a nyavajától kormolódik el..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 mennyiért javitották az edut? 5000ft volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts