Gida1980 Elküldve Március23, 2019 Elküldve Március23, 2019 0Sziasztok uj vagyok köztetek,de azért regisztráltam,mert nekem is vannak gondjaim a z17dtl-es motorkódu astrámmal.A jelenség a következő:télen szépen indul az autó,minusz 20 fokban is,de már most hogy van plusz 10-15 fok nagyon tekertetni kell hogy beinduljon. Olyan a jelenség mintha nem lenne a rendszerben gázolaj. Jelzem az injektorokat bevizsgáltattam,azt mondták az inditótöltése nem tökéletes. Ezért padlógázzal indítom. A probléma meleg motornál áll fen,télen nincs semmi gond. Erre a problémára szeretnék választ kapni,előre is köszönöm.
Kristof14 Elküldve Április7, 2019 Elküldve Április7, 2019 Sziasztok! Van egy leharcolt kehes x20dtl motoros csodám. Kezdem az elején. a motor csupa olaj és zsuva és minden volt, szelepfedéltömítés csere, utána járkáltam az autóval, de a zsuva csak nőtt. Úgy vettem észre, hogy a szívósorból jön a szenny így megnéztem egy két videót és olvastam ezt-azt ami szembejött, és nekiálltam. Ez egy külön élmény volt, tudtam, hogy kora délután neki kell állnom, mert hiába 20 perces tutorial videó tartozott a művelethez nem teljesen hittem el, hogy nekem is annyi lesz :D (rám is sötétedett a végére) A turbóból jövő csövek leszedése nem jelentett nagyobb feleadatot, az EGR is kijött gyorsan aztán kezdődött a cumi... természetesen az adagolóból jövő fém csövekkel megkűzdöttem, egy-másfél órán ment rá erre... De végre lejött, nem fogadott akkora rettenet mint amire számítottam, de volt szar benne rendesen. megtaláltam a pillangószelepeket is, de az őket mozgató munkahenger már akkor sem volt meg amikor én az autót vettem, nem foglalkoztam vele, megnéztem, hogy hogy kell állnia a kis pöcsnek, hogy nyitva legyen. Ősszeraktam a szívósort új tömítésekkel, majd egy 10 perc indítózás után be is röffent az autó(fellevegősödött a rendszer egy kicsit). És itt kezdődött a probléma. másnap elindultam az autópályán Pestre, de a 130-at azt csak kínkeservesen sikerült elérnem. 2700 és 2900 közt valahol a turbó fütyülése megszűnt és elment az autóból a nyomaték. Olvasgattam tovább, hogy ezt mi okozhatja, egy dolgot találtam amiben hibázhattam az pedig, hogy a MAP szenzort nem takarítottam ki egyúttal, nem foglalkoztam vele. Kiszedtem, megkínáltam egy adag féktisztítóval többször is, vissza, a probléma maradt. Majd szétszedtem a légtömegmérőt, megkínálva féktisztítóval, vissza, változatlan a helyzet. Kaptam kölcsönbe egy OBD olvasót, hibakódot nem találtam, viszont a szenzorok adatait sikerült kinyernem belőle. szépen látszik a MAP szenzor diagrammján, hogy felmegy egy szintre a töltés és utána visszaesik. majd elkezd megint nőni a nyomás és visszaveszi és ezt játsza a végtelenségig. amikor tölt akkor hallom a turbót is, de nem olyan intenzitással, és akkor húzogat az autó, de ha nincs akkor megáll.... azért nem értem, mert amíg el nem éri azt a fordulatot ahol elveszi a nyomást addig húz és megy az autó, de 3., 4., 5. sebességben nem tudok vele 3000 fölé menni semmiképpen csak lejtőn lefelé. Mondjatok rá valamit kérlek, mert kifogytam az ötletekből :D Szép napot! Kristóf
Sadebilly Elküldve Április12, 2019 Elküldve Április12, 2019 On 2019. 04. 07. at 13:03, Kristof14 írta: Sziasztok! Van egy leharcolt kehes x20dtl motoros csodám. Kezdem az elején. a motor csupa olaj és zsuva és minden volt, szelepfedéltömítés csere, utána járkáltam az autóval, de a zsuva csak nőtt. Úgy vettem észre, hogy a szívósorból jön a szenny így megnéztem egy két videót és olvastam ezt-azt ami szembejött, és nekiálltam. Ez egy külön élmény volt, tudtam, hogy kora délután neki kell állnom, mert hiába 20 perces tutorial videó tartozott a művelethez nem teljesen hittem el, hogy nekem is annyi lesz :D (rám is sötétedett a végére) A turbóból jövő csövek leszedése nem jelentett nagyobb feleadatot, az EGR is kijött gyorsan aztán kezdődött a cumi... természetesen az adagolóból jövő fém csövekkel megkűzdöttem, egy-másfél órán ment rá erre... De végre lejött, nem fogadott akkora rettenet mint amire számítottam, de volt szar benne rendesen. megtaláltam a pillangószelepeket is, de az őket mozgató munkahenger már akkor sem volt meg amikor én az autót vettem, nem foglalkoztam vele, megnéztem, hogy hogy kell állnia a kis pöcsnek, hogy nyitva legyen. Ősszeraktam a szívósort új tömítésekkel, majd egy 10 perc indítózás után be is röffent az autó(fellevegősödött a rendszer egy kicsit). És itt kezdődött a probléma. másnap elindultam az autópályán Pestre, de a 130-at azt csak kínkeservesen sikerült elérnem. 2700 és 2900 közt valahol a turbó fütyülése megszűnt és elment az autóból a nyomaték. Olvasgattam tovább, hogy ezt mi okozhatja, egy dolgot találtam amiben hibázhattam az pedig, hogy a MAP szenzort nem takarítottam ki egyúttal, nem foglalkoztam vele. Kiszedtem, megkínáltam egy adag féktisztítóval többször is, vissza, a probléma maradt. Majd szétszedtem a légtömegmérőt, megkínálva féktisztítóval, vissza, változatlan a helyzet. Kaptam kölcsönbe egy OBD olvasót, hibakódot nem találtam, viszont a szenzorok adatait sikerült kinyernem belőle. szépen látszik a MAP szenzor diagrammján, hogy felmegy egy szintre a töltés és utána visszaesik. majd elkezd megint nőni a nyomás és visszaveszi és ezt játsza a végtelenségig. amikor tölt akkor hallom a turbót is, de nem olyan intenzitással, és akkor húzogat az autó, de ha nincs akkor megáll.... azért nem értem, mert amíg el nem éri azt a fordulatot ahol elveszi a nyomást addig húz és megy az autó, de 3., 4., 5. sebességben nem tudok vele 3000 fölé menni semmiképpen csak lejtőn lefelé. Mondjatok rá valamit kérlek, mert kifogytam az ötletekből :D Szép napot! Kristóf Szia! anno én is megcsináltam ezt a takarítást.Ha jól emlékszem 2 tömítést kellett cserélni utánna.Esetleg a egr melletti csővet jól ráhuztad.. nekem sajnos sikerült párszor mellérakni.Esetleg a kis zöld gumi rajta volt a nyomás érzékelőn?
gyurigyerek Elküldve Április12, 2019 Elküldve Április12, 2019 Sziasztok, A minap autópályára felhajtva elfogytak a lovak a kocsiból. Y17DT. 3000 fordulat és 120 km/h volt a vége. A tempomat nem tudta tartani a sebességet kisebb emlkedőknél sem. Turbó nyomás szabályzásra gyanakodtam. Haza érve pár csatlakozót átmozgatva és próbakörre menve megszűnt a hiba. Vajon csak átmeneti volt, vagy kezdjek nyanakodni valamire? Pl légömeg mérő, vagy túrbónyomás szabályzó?
Handbrake Elküldve Április12, 2019 Elküldve Április12, 2019 23 perce, gyurigyerek írta: Sziasztok, A minap autópályára felhajtva elfogytak a lovak a kocsiból. Y17DT. 3000 fordulat és 120 km/h volt a vége. A tempomat nem tudta tartani a sebességet kisebb emlkedőknél sem. Turbó nyomás szabályzásra gyanakodtam. Haza érve pár csatlakozót átmozgatva és próbakörre menve megszűnt a hiba. Vajon csak átmeneti volt, vagy kezdjek nyanakodni valamire? Pl légömeg mérő, vagy túrbónyomás szabályzó? Ha legközelebb előjön a hiba, húzd le a légtömegmérőt és próbáld ki úgy. Nekem rendszeresen előjön, már vagy 3 féle légtömegmérőt próbáltam. Lomha volt mint egy csiga. Lehúztam megy mint az álom. Csak a hibalámpa idegesítő. De lehet még felső-holtpont jeladó is, érdemes átnézni még a vákuum rendszert, lehet a szabályzással is gond...
gyurigyerek Elküldve Április12, 2019 Elküldve Április12, 2019 9 perce, Handbrake írta: Ha legközelebb előjön a hiba, húzd le a légtömegmérőt és próbáld ki úgy. Nekem rendszeresen előjön, már vagy 3 féle légtömegmérőt próbáltam. Lomha volt mint egy csiga. Lehúztam megy mint az álom. Csak a hibalámpa idegesítő. De lehet még felső-holtpont jeladó is, érdemes átnézni még a vákuum rendszert, lehet a szabályzással is gond... A holtpont jeledó már cserélve lett gyárira tavaly. A vákuum rendszert majd átnézem. Úgy is cserélni kell az EGR-t is.
Kristof14 Elküldve Április14, 2019 Elküldve Április14, 2019 On 2019. 04. 12. at 6:34, Sadebilly írta: Szia! anno én is megcsináltam ezt a takarítást.Ha jól emlékszem 2 tömítést kellett cserélni utánna.Esetleg a egr melletti csővet jól ráhuztad.. nekem sajnos sikerült párszor mellérakni.Esetleg a kis zöld gumi rajta volt a nyomás érzékelőn? Igen, megvolt a két tömítés, már úgy álltam neki, hogy tudtam, hoyg tuti cserés lesz, mindkettőt kicseréltem. (ami előzőleg benne volt abból hiányzott egy darab azért is ganyézta tele a motort) :D volt zöld gumi, igen :D az egr-t is többször lehúztam, felraktam, de nem befolyásolja sehogyan :D
Sadebilly Elküldve Április20, 2019 Elküldve Április20, 2019 On 2019. 04. 14. at 17:38, Kristof14 írta: Igen, megvolt a két tömítés, már úgy álltam neki, hogy tudtam, hoyg tuti cserés lesz, mindkettőt kicseréltem. (ami előzőleg benne volt abból hiányzott egy darab azért is ganyézta tele a motort) :D volt zöld gumi, igen :D az egr-t is többször lehúztam, felraktam, de nem befolyásolja sehogyan :D A turbó wastegate szelepe nem ment tönkre. ha beindítod egy kicsit behúz majd elenged..Esetleg a vakumos csöveket átnézni hogy jól lettek visszadugva
astrabandi Elküldve Április22, 2019 Elküldve Április22, 2019 Sziasztok kezdő dieseles vagyok és kellene 1 kis segítség Y17DT -s a motorkódom és az a gondom ,hogy +10 fok alatt nem indul hol keressem a hibát ?? Ebben kérném a segítséget .
Kristof14 Elküldve Április23, 2019 Elküldve Április23, 2019 On 2019. 04. 22. at 8:08, astrabandi írta: Sziasztok kezdő dieseles vagyok és kellene 1 kis segítség Y17DT -s a motorkódom és az a gondom ,hogy +10 fok alatt nem indul hol keressem a hibát ?? Ebben kérném a segítséget . én az izzítás környékén kezdeném a dolgot, az ami 10 fok alatt "aktiválódik" de ez csak egy erős tipp :D
astrabandi Elküldve Április24, 2019 Elküldve Április24, 2019 On 2019. 04. 23. at 17:11, Kristof14 írta: én az izzítás környékén kezdeném a dolgot, az ami 10 fok alatt "aktiválódik" de ez csak egy erős tipp :D köszönöm
sanyike Elküldve Május13, 2019 Elküldve Május13, 2019 Sziasztok! Van egy Y17dt karavánom. Melegen több perc gyötrés után indul csak. Új aksi van benne, javítva lett a generátor, önindító, adagoló vezérlő, cserélve lett a főtengely jeladó. Az adagoló vezérlő és motorvezérlő most jött vissza a diagnosztikáról, hibátlanok. Hidegen, akár több nap állás után pöccre indul, melegen szenvedős. Tank és üzemanyag rendszer kipucolva... Egy ismerős mondta, hogy cseréljek vízhőfok jeladót. Ez okozhatja a problémát? Köszönöm ha segítesz!
kisMikola Elküldve Május24, 2019 Elküldve Május24, 2019 Sziasztok, Ma kicsit kutakodnom kellett a motortérben, és láttam, hogy a vákuumcsövek elég ramaty állapotban vannak. 2 különböző méretet láttam. Az egyik fajta pl ami az EGR vezérlőtől megy a "T-elosztó" felé, aztán le a motor mögé, annak 4mm a belső átmérője. Van viszont vastagabb cső, ami magát az EGR-t köti össze az EGR vezérlővel. Ezt nem akartam leszedni és megmérni, mert féltem, hogy leszakítom. Meg tudnátok mondani, hogy az milyen méret? Ha veszek új csöveket, akkor mire figyeljek a választásnál? Van valami preferencia? Köszönöm,
kisMikola Elküldve Május29, 2019 Elküldve Május29, 2019 On 2016. 08. 20. at 17:13, melyon írta: Szia valaki ezt régen összeírta, talán segít neked is: Astra y17dt leggyakoribb típushibák... szerintem nálad mindjárt az első pont lesz a gond, de meg kell nézni: 1. Y17DT/L, Z17DTL/H motoroknál előfordul, hogy fellazul az olajszivattyú bordáskereke. Anyát 40Nm-rel lehúzni, bementerögzítőzni, szíjat lecserélni. 2. Y17DT adagolóvezérlő gyakran se szó se beszéd megáll. (Csak hozzáértő javítsa... itt a fórumon van egy két elérhetőség nagyon jó szakeberekhez... az egyik pld-ul 4 hozzászólással ez előtt!) Mennyiségszabályzó szelep cseréje ajánlott. Valamint megnézni a generátor töltését, mert ha ingadozik, az is tönkreteheti az adagolóvezérlőt. Ha nincs multiméterünk, nézzük meg, ha alapjáraton villog a belső világítás, akkor generátor felújítás mielőbb! 3. Y17DT motorvezérlőkből kirohadnak a lábak. Motort mosni veszélyes ezen a tipuson. Motorvezérlő csatlakozójában megállhat a víz. Ha a gázolaj folyik a motorvezérlőben(ből) akkor az adagolón elfáradt az előtöltés szabályozó szelep tömítése (alul az adagolón, csak újra cserélni!), onnan nyomja fel a gázolajat. Üdv. Sziasztok, Bár régi a hozzászólás, hátha. Valaki meg tudná mondani, hogy hol találom ezt az "Astra y17dt leggyakoribb típushibák" cikket/bejegyzést? Köszönöm
gyurigyerek Elküldve Május29, 2019 Elküldve Május29, 2019 2 órája, kisMikola írta: Sziasztok, Bár régi a hozzászólás, hátha. Valaki meg tudná mondani, hogy hol találom ezt az "Astra y17dt leggyakoribb típushibák" cikket/bejegyzést? Köszönöm SZia, Van Fb-n egy elég aktív csoport ezzel a motorkóddal. Ott mindenre fogsz választ kapni a varázslóktól. S persze itt is.
melyon Elküldve Június13, 2019 Elküldve Június13, 2019 (edited) On 2019. 05. 29. at 7:17, kisMikola írta: Sziasztok, Bár régi a hozzászólás, hátha. Valaki meg tudná mondani, hogy hol találom ezt az "Astra y17dt leggyakoribb típushibák" cikket/bejegyzést? Köszönöm Elküldve Augusztus20, 2016 (edited) Szia ( ezt még én raktam fel valahonnan régen....) " valaki ezt régen összeírta, talán segít neked is: Astra y17dt leggyakoribb típushibák... 1. Y17DT/L, Z17DTL/H motoroknál előfordul, hogy fellazul az olajszivattyú bordáskereke. Anyát 40Nm-rel lehúzni, bementerögzítőzni, szíjat lecserélni. 2. Y17DT adagolóvezérlő ( EDU ) gyakran se szó se beszéd megáll. (Csak hozzáértő javítsa... itt a fórumon van egy két elérhetőség nagyon jó szakeberekhez... ) Mennyiségszabályzó szelep cseréje ajánlott. Valamint megnézni a generátor töltését, mert ha ingadozik, az is tönkreteheti az adagolóvezérlőt. Ha nincs multiméterünk, nézzük meg, ha alapjáraton villog a belső világítás, akkor generátor felújítás mielőbb! 3. Y17DT motorvezérlőkből ( ECU ) kirohadnak a lábak. Motort mosni veszélyes ezen a tipuson. Motorvezérlő csatlakozójában megállhat a víz. Ha a gázolaj folyik a motorvezérlőben(ből) akkor az adagolón elfáradt az előtöltés szabályozó szelep tömítése (alul az adagolón, csak újra cserélni!), onnan nyomja fel a gázolajat. (hihetetlen, de az elektromos vezeték belsejében fekúszik a gázolaj a computerig ) " Üdv. Módosítva Június13, 2019 : melyon
astra Elküldve Június28, 2019 Elküldve Június28, 2019 On 2019. 06. 13. at 21:51, melyon írta: Elküldve Augusztus20, 2016 (edited) Szia ( ezt még én raktam fel valahonnan régen....) " valaki ezt régen összeírta, talán segít neked is: Astra y17dt leggyakoribb típushibák... 1. Y17DT/L, Z17DTL/H motoroknál előfordul, hogy fellazul az olajszivattyú bordáskereke. Anyát 40Nm-rel lehúzni, bementerögzítőzni, szíjat lecserélni. 2. Y17DT adagolóvezérlő ( EDU ) gyakran se szó se beszéd megáll. (Csak hozzáértő javítsa... itt a fórumon van egy két elérhetőség nagyon jó szakeberekhez... ) Mennyiségszabályzó szelep cseréje ajánlott. Valamint megnézni a generátor töltését, mert ha ingadozik, az is tönkreteheti az adagolóvezérlőt. Ha nincs multiméterünk, nézzük meg, ha alapjáraton villog a belső világítás, akkor generátor felújítás mielőbb! 3. Y17DT motorvezérlőkből ( ECU ) kirohadnak a lábak. Motort mosni veszélyes ezen a tipuson. Motorvezérlő csatlakozójában megállhat a víz. Ha a gázolaj folyik a motorvezérlőben(ből) akkor az adagolón elfáradt az előtöltés szabályozó szelep tömítése (alul az adagolón, csak újra cserélni!), onnan nyomja fel a gázolajat. (hihetetlen, de az elektromos vezeték belsejében fekúszik a gázolaj a computerig ) " Üdv. de ha a tápvezetékröl 5-6 cm hosszba leveszed a gégecsövet akkor nem nyomja fel a gasoilttapasztalat Weisz Dani csinálta nálam mig az ujat megvettem 2 év.
Klucsó Elküldve Július18, 2019 Elküldve Július18, 2019 Sziasztok! Közel állok az autóm felgyújtásához. . A kis drága a következőket produkálja. Hidegen pöcc röff. Melegen kb. 10 perc állás után nem indul. Vagyis elindul ha lehúzom a hőfök jeladóról a csatlakozót. Ilyenkor az izzítás lámpa is világít.Hibakód nincs,adagoló elektronika jó,hőfok jeladó cserélve,üzemanyag rendszer rendben,csatlakozók szárazak. Visszaolvastam nagyon sokat de konkrétan erről nem igazán találtam semmit. Valami az izzítással lehet szerintem mert a jeladó kiiktatása után rögtön izzít és indul. Mondjuk az is igaz,hogy hidegen sem villan fel az izzítás mégis indul. Szóval megállt a tudomány. Ha valaki belefutott már ebbe a hibába kérem jelezze.
zotya975 Elküldve Július18, 2019 Elküldve Július18, 2019 4 órája, Klucsó írta: Sziasztok! Közel állok az autóm felgyújtásához. . A kis drága a következőket produkálja. Hidegen pöcc röff. Melegen kb. 10 perc állás után nem indul. Vagyis elindul ha lehúzom a hőfök jeladóról a csatlakozót. Ilyenkor az izzítás lámpa is világít.Hibakód nincs,adagoló elektronika jó,hőfok jeladó cserélve,üzemanyag rendszer rendben,csatlakozók szárazak. Visszaolvastam nagyon sokat de konkrétan erről nem igazán találtam semmit. Valami az izzítással lehet szerintem mert a jeladó kiiktatása után rögtön izzít és indul. Mondjuk az is igaz,hogy hidegen sem villan fel az izzítás mégis indul. Szóval megállt a tudomány. Ha valaki belefutott már ebbe a hibába kérem jelezze. Nem fordulhat elő hogy amit beleraktál jeladót az is rossz? Ritkán de van ilyen is.
Klucsó Elküldve Július20, 2019 Elküldve Július20, 2019 Három darab jeladóval próbáltam. Közben kifigyeltem,hogy ha visszahűl kb. 50-60 fokra a motor akkor újra pöcc röff. Sok hibával találkoztam már de ez kifog rajtam. Az izzító elektronika is jó.
gyurigyerek Elküldve Július22, 2019 Elküldve Július22, 2019 (edited) On 2019.07.20. at 8:46, Klucsó írta: Három darab jeladóval próbáltam Konkrétan ez milyen motor. Mert az nem derült még ki. Módosítva Július22, 2019 : gyurigyerek
zotya975 Elküldve Július22, 2019 Elküldve Július22, 2019 1 órával ezelőtt, gyurigyerek írta: Konkrétan ez milyen motor. Mert az nem derült még ki. Y17TD
gyurigyerek Elküldve Július23, 2019 Elküldve Július23, 2019 20 órája, zotya975 írta: Y17TD Facebook csoportban Kozma János a nagy varázslója a motornak. Próbáld meg nála.
Klucsó Elküldve Július26, 2019 Elküldve Július26, 2019 Minden száraz,minden működik mégsem indul melegen. Hibakód nincs. Tökéletesen megy az autó. Egyenlőre marad a hőgomba vezeték lehúzásos indítási módszer meleg motornál. Minden szaki csak vakarja a fejét a hibajelenséggel kapcsolatban. Ja! Volt aki motorcserét ajánlott. Tehát ennyit a szakemberekről
astra Elküldve Augusztus20, 2019 Elküldve Augusztus20, 2019 On 2019. 07. 20. at 8:46, Klucsó írta: Három darab jeladóval próbáltam. Közben kifigyeltem,hogy ha visszahűl kb. 50-60 fokra a motor akkor újra pöcc röff. Sok hibával találkoztam már de ez kifog rajtam. Az izzító elektronika is jó. az nem lehet hogy vissza hül a motor és igy az izzitás besegit
Recommended Posts