astra Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Sziasztok! X17DTL-hez milyen adalékot ajánlotok ami nem 10000Ft/250ml és érdemes lenne kipróbálni? annyira kivan hogy kell neki ???????????????????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 annyira kivan hogy kell neki ???????????????????????????? Nem, de ha jót tesz a motornak és kicsit kipucolja akkor miért ne adjak neki egy kis kényeztetést? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Nem, de ha jót tesz a motornak és kicsit kipucolja akkor miért ne adjak neki egy kis kényeztetést? :) mondasz valamit ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Még nem. Jövőhéten bontja szét a szerelő és ránéz. Jó lenne hallani, hogy milyen hangot produkál, de nekem is ezen a fordulaton rezonált. Két hónapon keresztül szívatott, minden csavart meghúztam a motortérben és semmi. Először azt hittem, hogy a szervóolajtartály hővédője rezonál, de nem, jött a turbó hővédője, az se. Beolajoztam a motorháztető zárját, meg volt lazulva a nyitóbowden rögzítője, meghúztam, de ez se jött be. Utolsó próbálkozásként levettem a motorháztető kitámasztóját, gondoltam egy próbát megér és igen! Ez rezonált. Egy műanyag patenttel van rögzítve a zárhídhoz, és ez volt kikopva. Csere, és azóta jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Jó lenne hallani, hogy milyen hangot produkál, de nekem is ezen a fordulaton rezonált. Két hónapon keresztül szívatott, minden csavart meghúztam a motortérben és semmi. Először azt hittem, hogy a szervóolajtartály hővédője rezonál, de nem, jött a turbó hővédője, az se. Beolajoztam a motorháztető zárját, meg volt lazulva a nyitóbowden rögzítője, meghúztam, de ez se jött be. Utolsó próbálkozásként levettem a motorháztető kitámasztóját, gondoltam egy próbát megér és igen! Ez rezonált. Egy műanyag patenttel van rögzítve a zárhídhoz, és ez volt kikopva. Csere, és azóta jó! Én is meg a szerelő is jóformán rátapasztottuk a fülünket a motor minden pontjára és egyértelműen a turbó hővédő lemeze alól jön a csörgő hang 1000-es fordulaton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
patak Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Sziasztok! Az lenne a kerdesem, hogy az altalanos dolog-e dizel G-knel, hogy nem megy a motorhomerseklet mero foljebb 80foknal? A futes megy (meleg bar nem tudom mennyire kene melegnek lennie), de a mutato sokaig nem is mozdul, es pl 20-25 perc varos utan mozdul vagy 1-2 mm-t. Opel szervizben azt mondtak ezzel nem tudnak mit kezdeni, mas szerelo azt mondja, hogy szerinte meg baj. Amugy 2002-es 2.2-es DTI, de hasono evjaratu tipusnal tapasztaltak is erdekelnenek. Koszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Nekem se nagyon megy 85 foknál feljebb: általában 82 fokos. Így normális! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
patak Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 es milyen hamar melegszik fel, illetve ezt latni-e a homeron? Ha 10-15 perc utan felmenne 80 fok kornyekere akkor latni, hogy bemelegedett, annak en is orulnek. De az en esetemben meg sem moccan, ha nagyon ovatosan megyek sokaig, akkor addig egyaltalan nem, ha sietosebb, akkor egy ido utan elmozdul. A max az volt dugoban jo idoben, hogy a 80 fole tevedt valahogy...:) Nekem se nagyon megy 85 foknál feljebb: általában 82 fokos. Így normális! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 es milyen hamar melegszik fel, illetve ezt latni-e a homeron? Ha 10-15 perc utan felmenne 80 fok kornyekere akkor latni, hogy bemelegedett, annak en is orulnek. De az en esetemben meg sem moccan, ha nagyon ovatosan megyek sokaig, akkor addig egyaltalan nem, ha sietosebb, akkor egy ido utan elmozdul. A max az volt dugoban jo idoben, hogy a 80 fole tevedt valahogy...:D Amíg 0fok körül volt éjjel-nappal addig nekem sem igen akart mozdulni a mutató (17DTL), most sem igen megy 80-85fölé. Pár napja este 8-kor álltam a dugóban a belvárosban és felment 90fokra, azán amint megindultam visszaesett 80-ra. Szerintem semmi baja nincs, egyszerűen csak ennyire nem melegszenek ezek a motorok. Azért nyáron a 30-40fokban biztosan nem 80fokon vagy alatta fokg állni az a mutató :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Sziasztok! Az lenne a kerdesem, hogy az altalanos dolog-e dizel G-knel, hogy nem megy a motorhomerseklet mero foljebb 80foknal? A futes megy (meleg bar nem tudom mennyire kene melegnek lennie), de a mutato sokaig nem is mozdul, es pl 20-25 perc varos utan mozdul vagy 1-2 mm-t. Opel szervizben azt mondtak ezzel nem tudnak mit kezdeni, mas szerelo azt mondja, hogy szerinte meg baj. Amugy 2002-es 2.2-es DTI, de hasono evjaratu tipusnal tapasztaltak is erdekelnenek. Koszi 2.2DTI G Astrád van? :) Gondolom repül mint a nyílvessző a 126lovacskával :D Milyen a fogyasztása? Link to comment Megosztás: More sharing options...
patak Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 jol megy:), az atlag 6.5 korul alakul, ha nem figyel az ember a fogyasztasra es van minden. Varosban, autopalyan haladosabb tempoval 7, orszagut, kenyelmesebb hasznalat 6, kifejezetten uzemanyagtakarekos orszagut 5 (-> ilyenkor mar tojas a gazpedal alatt:)). Egy videki ut 6.2 szokott nekem lenni, amiben van pici varos, fele orszagut dinamikus tempoval, es masik fele autopalya. 2.2DTI G Astrád van? :) Gondolom repül mint a nyílvessző a 126lovacskával :D Milyen a fogyasztása? Link to comment Megosztás: More sharing options...
patak Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 aha, hat akkor koszi, marad az idomeros megoldas meg futesnezes arra, h meddig vigyazzak hideg motorral. Igen, nyaron meg nincs tapaszatlatom, akkor valoszinu ugy lesz, ahogy mondod. Koszi Amíg 0fok körül volt éjjel-nappal addig nekem sem igen akart mozdulni a mutató (17DTL), most sem igen megy 80-85fölé. Pár napja este 8-kor álltam a dugóban a belvárosban és felment 90fokra, azán amint megindultam visszaesett 80-ra. Szerintem semmi baja nincs, egyszerűen csak ennyire nem melegszenek ezek a motorok. Azért nyáron a 30-40fokban biztosan nem 80fokon vagy alatta fokg állni az a mutató :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Sziasztok! Az lenne a kerdesem, hogy az altalanos dolog-e dizel G-knel, hogy nem megy a motorhomerseklet mero foljebb 80foknal? A futes megy (meleg bar nem tudom mennyire kene melegnek lennie), de a mutato sokaig nem is mozdul, es pl 20-25 perc varos utan mozdul vagy 1-2 mm-t. Opel szervizben azt mondtak ezzel nem tudnak mit kezdeni, mas szerelo azt mondja, hogy szerinte meg baj. Amugy 2002-es 2.2-es DTI, de hasono evjaratu tipusnal tapasztaltak is erdekelnenek. Koszi nekem y17dti-m van majdnem term. csere volt a tél elején de aztán rendbe volt a dolog ilyen igy dolgozik nagy hidegben -8.10 környékén lemehetsz atérképröl mire felmelegszik de a fütés az mindig jo és ha megállsz akkor vissza hül........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Sziasztok! Az lenne a kerdesem, hogy az altalanos dolog-e dizel G-knel, hogy nem megy a motorhomerseklet mero foljebb 80foknal? A futes megy (meleg bar nem tudom mennyire kene melegnek lennie), de a mutato sokaig nem is mozdul, es pl 20-25 perc varos utan mozdul vagy 1-2 mm-t. Opel szervizben azt mondtak ezzel nem tudnak mit kezdeni, mas szerelo azt mondja, hogy szerinte meg baj. Amugy 2002-es 2.2-es DTI, de hasono evjaratu tipusnal tapasztaltak is erdekelnenek. Koszi Érdemes ránéznia termosztátra! Ha egy 5-10 perc utána hűtőbe vezető csövet megfogod (termosztát után), és ha meleg akkor a termosztátod rossz(mivel ha jól müködik, akkor csak nyitási hőmérsékleten nyithat ami 82-86 fok körül lehet), mivel nem zár le. Opeleknél a termosztát szokta megadni magát, régebben erről sokat dumáltunk, benzineseknél is ez volt a szitú.... Még hidegben is a dieselnek is üzemelegnek kellene lennie! Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Sziasztok! Tegnapi kalandom, okulásként.... Tegnap hazafelé a nagybevásárlásból rápillantok a műszerekre (kivételesen nem én vezettem, nyomtam a pedált a héten eleget, asszony vezetett) ég az olajnyomás jelző lámpácska... Párom értetlenül nézett rám, mikor szóltam, hogy jó lenne, ha azonnal félre állna, és leállítaná a motort, de ha forditott sorrendbe csinálná, még jobb lenne! Olajszint OK,Vezérműfedél le, nincs nagy olajfröcskölés járó motornál, de azért valami kevéske van. Alapjáraton haza (kb 10km), nem volt senki, aki hazahúzzon, a 2 gyerek meg hátul. Gondoltam olajgomba, kibányásztam. nem volt túl egyszerű. Olajszűrő felett hátul. Dugókulcs nem megy rá. 24 es villásra meg sok hely nem volt. Kompresszorral próbálva, olajgomba jó. De alapjáraton éppen hogy csak csurgott az olaj a gomba helyén. Olajszűrő le. Alapjáraton egy gramm olaj nem jut le a szűrőig. Sőt már azt is gyanús volt, hogy mikor tekertem ki a szűrőt nem csurgott végig az olaj az alkaromon, és nem a könyökömön csöpögött le. A szűrő csak félig volt olajjal. Nézem az olajteknőt. van rajta 1-2 koppanás nyom. előtte való nap sikerült odacsapnom egy kicsit, egy szétcsapott útszegélynél, amikor próbáltam kitolatni a forgalmas útra. De azóta 150km-t mentem vele. Olajteknő le (persze buzikulcsom nem volt hozzá. Egy 6 -os dugóból, kis hevítés és normál 40es torxkulcs segítségével gyártottam egyet). akkor láttam, hogy nem kicsit van meghorpadva a teknőm, csak alulról ez nem látszott olyan vészesnek, de a szívócső nem sérült de közel volt a teknő aljához. Kikalapáltam, majd visszatettem, és láss csodát, van olajnyomás... Persze amíg szereltem a fiam az összes lámpát kipróbálta az autón, úgyhogy reggel 6kor akkucserével kezdtem a napot.... De ennyi baj legyen! szóval figyeljetek a motor oda koppintására... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 nekem y17dti-m van majdnem term. csere volt a tél elején de aztán rendbe volt a dolog ilyen igy dolgozik nagy hidegben -8.10 környékén lemehetsz atérképröl mire felmelegszik de a fütés az mindig jo és ha megállsz akkor vissza hül........... az után érdeklödnék hogy a turbomeghibásodás hogy jelentkezik .nem érzek semmit a motornál megy rendesen mégis a turbo alulrol nézve olajos az olaj nem hiányzik a motorbol és még az érdekelne hogy ez a motorvédöburkolat ha hiányzik gond -e???????? nekem a közepe darabokra tört ............... y17dti a drágám és a turboja öklömnyi..............lehet hogy vékony az oil benne 5w40-es van benne . Link to comment Megosztás: More sharing options...
spooky Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Sziasztok 1 éve vettem 1 Y17DT motorkóku g astrát 2 problémám lenne amire megoldást keresek! 1: Az olajnyomás lámpám reggel vagy ha áll 3-4 órát az autó 3-6 mp után alszik el nos a kérdés az lenne hogy ez igy természetes vagy valami gond lehet a gépsárkánnyal??? 2:Ez a probléma kicsit érdekesebb mivel csak hidegben a téli hónapokban érzékelhető igazán nyáron még nem vettem észre,hogy ingadozik az alapjáratom igazából a fordulatszám mérőn nem látszik csak a motor hangján hallom a viz hőmérséklettől függ szerintem mert 80 és 90 fok között eröteljesebb de ha elérte a 90 fokot akkor enyhébb nyáron mivel hamar melegszik igy szerintem azért nem hallom,a másik dolog pedig az ha a generátort megterhelem hátsó ablak fütéssel pl akkor is enyhül sőt még el is mulik az ingázás!! Ja és 1000 fordulattról lassan esik vissza alapjáratra,nomeg ha1-esben alapjáraton elindulás után ha a gázpedálhoz sem érek 1000-1100 as fordulaton megy!!!Ez pl természetes jelenség??? Volt szervizbe opeléknél a feszabályzót cserélték a generátoron de változás nincs elvileg a tech nem hoz hibát!!! Van benne 145.000 km óra szerint!! Ha valaki járt már igy kérem segítsen vagy ha valakinek van ötlete szivesen fogadom előre is köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Kapott a X17DTL-es Astárm vadi új Bosch izzítógyertyákat és még így is 14-16másodperceket izzít 10-12fokban. Normális ez???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Sziasztok 1 éve vettem 1 Y17DT motorkóku g astrát 2 problémám lenne amire megoldást keresek! 1: Az olajnyomás lámpám reggel vagy ha áll 3-4 órát az autó 3-6 mp után alszik el nos a kérdés az lenne hogy ez igy természetes vagy valami gond lehet a gépsárkánnyal??? Szia! Szerintem az álltalad leírt jelenség ilyen formában természetes, bár nekem "Z"-s motorom van, ott is az olajnyomás lámpa alszik el legutolsónak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spooky Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Szia! Szerintem az álltalad leírt jelenség ilyen formában természetes, bár nekem "Z"-s motorom van, ott is az olajnyomás lámpa alszik el legutolsónak. :D Köszönöm a választ igen megnyugtató!!! De az alapjárat ingázás a téli hónapokban igen idegesítő!!Ha arról tudna mondani valaki valamit annak örülnék! Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
spooky Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Lehet volt már ez is kérdés de azért felteszem:valakinek "chippelték" módosították már az ECU-t és ha igen mi erről a tapasztalat???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Lehet volt már ez is kérdés de azért felteszem:valakinek "chippelték" módosították már az ECU-t és ha igen mi erről a tapasztalat???? még nem chippeltettem állitolag a H astra szintjére kerül mert abban is van ilyen motor de én csak hallottam ezt mástol azt mondják hogy majdnem alapbol ugros lesz a kicsike..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Köszönöm a választ igen megnyugtató!!! De az alapjárat ingázás a téli hónapokban igen idegesítő!!Ha arról tudna mondani valaki valamit annak örülnék! Köszönöm Erről már többször esett szó, de általánosságban: folytószelepház tisztítás, alapjárati léptetőmotor tisztítása. Ha részterhelésnél is ingadozik, vagy inkább rángat, akkor AGR szelep :D Esetleg MAP szenzor, de akkor csere! A lámpád mindaddig világít, míg nem épül fel a rendszerben az olajnyomás, azaz addig a pár másodpercig nem "tökéletes" a kenés. Ez pedig egy motornak sem az ideális állapot....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bandi25Bp Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Sziasztok 1 éve vettem 1 Y17DT motorkóku g astrát 2 problémám lenne amire megoldást keresek! 1: Az olajnyomás lámpám reggel vagy ha áll 3-4 órát az autó 3-6 mp után alszik el nos a kérdés az lenne hogy ez igy természetes vagy valami gond lehet a gépsárkánnyal??? 2:Ez a probléma kicsit érdekesebb mivel csak hidegben a téli hónapokban érzékelhető igazán nyáron még nem vettem észre,hogy ingadozik az alapjáratom igazából a fordulatszám mérőn nem látszik csak a motor hangján hallom a viz hőmérséklettől függ szerintem mert 80 és 90 fok között eröteljesebb de ha elérte a 90 fokot akkor enyhébb nyáron mivel hamar melegszik igy szerintem azért nem hallom,a másik dolog pedig az ha a generátort megterhelem hátsó ablak fütéssel pl akkor is enyhül sőt még el is mulik az ingázás!! Ja és 1000 fordulattról lassan esik vissza alapjáratra,nomeg ha1-esben alapjáraton elindulás után ha a gázpedálhoz sem érek 1000-1100 as fordulaton megy!!!Ez pl természetes jelenség??? Volt szervizbe opeléknél a feszabályzót cserélték a generátoron de változás nincs elvileg a tech nem hoz hibát!!! Van benne 145.000 km óra szerint!! Ha valaki járt már igy kérem segítsen vagy ha valakinek van ötlete szivesen fogadom előre is köszönöm!!! Szia! Ezeknél a motoroknál hosszabb állás után több idő kell, hogy az olajnyomás lámpa kialudjon. Az olajnyomás kapcsoló gombát elég magasra tették a blokk tetejére, a váltó fölötti oldalra, lehetséges, hogy több idő kell, hogy ez a csatorna feltöltődjön és a nyomás kialakuljon. Amikor ingadozik a az alapjárat akkor a lámpák fényén és a műszerfal fényein is lehet látni az ingadozást? Ha van rá lehetőség akkor oszcilloszkóppal meg kellene nézni, hogy mennyit ingadozik a töltés, lehet a generátornak a fesz. szabályozón kívül más hibája is, pl: valamelyik dióda a hídban. A lassan visszaeső alapjárat természetes dolog, így lett tervezve, nem hiba. Amig gurul az autó addig magasabb az alapjárat. Ha már nagyon lassan gurul és rálépsz egy picit a fékre akkor leesik a fordulat az alapjárati értékre. Üdv: András Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 az után érdeklödnék hogy a turbomeghibásodás hogy jelentkezik .nem érzek semmit a motornál megy rendesen mégis a turbo alulrol nézve olajos az olaj nem hiányzik a motorbol és még az érdekelne hogy ez a motorvédöburkolat ha hiányzik gond -e???????? nekem a közepe darabokra tört ............... y17dti a drágám és a turboja öklömnyi..............lehet hogy vékony az oil benne 5w40-es van benne . Szerintem 10w 40-est használj... :D Lehet volt már ez is kérdés de azért felteszem:valakinek "chippelték" módosították már az ECU-t és ha igen mi erről a tapasztalat???? Y17dt kb. 2 éve lett "okosítva" vezérlő program cserélve...92 paci és 1500-tól is húz rendesen.... :D Ja és nem 165Nm hanem 210. Lehetne még tovább is húzni, de szerintem ennyi is bőven elég.... A fogyi 7-7,5 városban.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts