astra Elküldve Október29, 2015 Megoszt Elküldve Október29, 2015 lehet adagoló elektronika mert az sem dob hibajelet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Október29, 2015 Megoszt Elküldve Október29, 2015 (edited) . Módosítva Október29, 2015 : bocs Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Október29, 2015 Megoszt Elküldve Október29, 2015 Ez a rántás dolog nekem is megvolt. Leginkább olyankor csinálta mikor odaléptem neki hirtelen és a fordulat 2000 alatt volt. Olyan a jelenség, mintha kihagyna 1 mp-re a "gyújtás". Viszont, mióta kicseréltem a holtpont jeladót nem tapasztaltam ezt a hibát. Hátha segít. Szia! Ez a hirtelen rántás jelenség nálam is megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Október29, 2015 Megoszt Elküldve Október29, 2015 Sziasztok! A szíj oldalon búgást hallok,Én csapágyra gondolok,bízom benne,hogy nem a vezérlés körben lévő tengelyek közül csapágyas valami,mert akkor befonom a szemöldököm. Y17dt-nél ha leveszem a hosszbordás szíjat,és úgy indítom be a motort,nem teszek kárt benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paparelli Elküldve Október31, 2015 Megoszt Elküldve Október31, 2015 (edited) Sziasztok!Ma jönnék át egy keresztezödésbe,egyszercsak leáll a motor mintha az üzemanyag fogyna ki.Begurultam 1 parkoloba,ujrainditottam elindult kb3mp ig.(y17dt)Vártam ujrainditottam gázt adtam lefuladt.Kivillogtattam 0251 hibát villogott.Tehát ez tipikusan adagolo vez.elektronika?vagy probálkozzak vmivel még?KÖSZI Módosítva Október31, 2015 : paparelli Link to comment Megosztás: More sharing options...
melyon Elküldve Október31, 2015 Megoszt Elküldve Október31, 2015 (edited) Sziasztok!Ma jönnék át egy keresztezödésbe,egyszercsak leáll a motor mintha az üzemanyag fogyna ki.Begurultam 1 parkoloba,ujrainditottam elindult kb3mp ig.(y17dt)Vártam ujrainditottam gázt adtam lefuladt.Kivillogtattam 0251 hibát villogott.Tehát ez tipikusan adagolo vez.elektronika?vagy probálkozzak vmivel még?KÖSZI Szia - nem mennék messzire a helyedben az autóval, ha még beindul..... - nagy valószínűséggel lehet EDU, vagy EDU és ECU is.... ha igen akkor nagy esély van rá, hogy nem is fog menni. - keress egy "írástudó" szerelőt aki nagyon ért az elektronikához. Nem tudom helyileg merre vagy, de egy telefont megér szerintem.Tudom ajánlani Márton Csabát. Nem tudom mennyire van ez távolságban tőled, Ő Gyulán űzi igen magas fokon a mesterségét és szerintem biztosan tud neked segíteni... akár Postán keresztül is.A száma: +36209853321Üdv. Módosítva Október31, 2015 : melyon 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
paparelli Elküldve Október31, 2015 Megoszt Elküldve Október31, 2015 (edited) bp-n valaki,aki ért is az edu-hoz esetleg?Örményesböl láttam egy srácot még aki ezzel foglalkozik...De természetesen hallottam Márton Csabát is!Mennyiért szokta javítani ezeket ha lehet liyet tudni... Módosítva Október31, 2015 : paparelli Link to comment Megosztás: More sharing options...
paparelli Elküldve Október31, 2015 Megoszt Elküldve Október31, 2015 https://photos.google.com/photo/AF1QipOT1pWiD7WnQH680CwjTix5fB9iYnuD54xtsq19 Tehát p0110 az elsö hiba,mert lehuztam a légtömegmérö csatit.A második hiba p0251... Link to comment Megosztás: More sharing options...
melyon Elküldve November1, 2015 Megoszt Elküldve November1, 2015 (edited) bp-n valaki,aki ért is az edu-hoz esetleg?Örményesböl láttam egy srácot még aki ezzel foglalkozik...De természetesen hallottam Márton Csabát is!Mennyiért szokta javítani ezeket ha lehet liyet tudni...Szia - ha visszaolvasol akkor itt előrébb a fórumon emlegetnek BP-en egy bizonyos Wessz vagy Weisz műhelyt. - ha jól emlékszem "astra" nevű fórumtársunk írt róla, esetleg írj rá... hátha tud segíteni.Én személy szerint Márton Csabát ajánlom, ha biztosan EDU v. ECU gondod van. Hívd fel nyugodtan, ha esetleg mást nem szeretnél legalább tanácsot ad neked és az árakat is elmondja. Nagyon segítőkész.( elfogult vagyok, mert nekem Ő csinálta és nagyon jó lett.)(-nem elrettentés miatt írom, de én az EDU - ECU javítással együtt cseréltem a "mennyiségszabályozó szelepet is, mert az EDU csak azt vezérli és ha az megszorul, vagy meghibásodik akkor tud "visszafelé" csúnya dolgokat művelni... legalább is ez a tapasztalatom.Más: - esetlegesen "ha gázolaj kerül az ECU belsejébe akkor az előtöltés szabályozó szelepet is cserélni kell, mert akkor ő pedig ECU-gyilkos tud lenni. Hogy ez hogyan tud odakerülni, erről is több leírás van itt.)Üdv. Módosítva November1, 2015 : melyon 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve November2, 2015 Megoszt Elküldve November2, 2015 Na már kezdtem örülni, hogy megúszom az évet KÖTELEZŐ beruházás nélkül. :)Pénteken hazafelé haladva, kicsit odaléptem a gépnek, 3 fölé forgatva. Persze, hogy bedobta a villáskulcsot.Kivillogtatás P0100, légtömegmérő. A héten lesz időm kipucolom, kíváncsi vagyok utána is dobja-e. Eddig nem dobta sosem.Gondolom így 230 ezer környékén elfáradt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Nose Elküldve November2, 2015 Megoszt Elküldve November2, 2015 Na már kezdtem örülni, hogy megúszom az évet KÖTELEZŐ beruházás nélkül. :)Pénteken hazafelé haladva, kicsit odaléptem a gépnek, 3 fölé forgatva. Persze, hogy bedobta a villáskulcsot.Kivillogtatás P0100, légtömegmérő. A héten lesz időm kipucolom, kíváncsi vagyok utána is dobja-e. Eddig nem dobta sosem.Gondolom így 230 ezer környékén elfáradt......Nekem 400 felett van benne és még nem cseréltem, ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve November2, 2015 Megoszt Elküldve November2, 2015 bp-n valaki,aki ért is az edu-hoz esetleg?Örményesböl láttam egy srácot még aki ezzel foglalkozik...De természetesen hallottam Márton Csabát is!Mennyiért szokta javítani ezeket ha lehet liyet tudni...törökbálint Wesszi szerviz 20 823366. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paparelli Elküldve November3, 2015 Megoszt Elküldve November3, 2015 (edited) hy!most hogy elküldtem az adagoló vezérlöt javításra,észrevettem h a csatija mellett lóg vmi..Első ránézésre map szenzor.De mit keres ott?be is van kábelezve,csatistul lóg..természetesen a helyén van már bent 1...akkor minek 2?https://photos.google.com/photo/AF1QipPqnydHgnfbcWBIhuAWKBzbRAM0ioRVXPagTjhy Módosítva November3, 2015 : paparelli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve November3, 2015 Megoszt Elküldve November3, 2015 hy!most hogy elküldtem az adagoló vezérlöt javításra,észrevettem h a csatija mellett lóg vmi..Első ránézésre map szenzor.De mit keres ott?be is van kábelezve,csatistul lóg..természetesen a helyén van már bent 1...akkor minek 2?https://photos.google.com/photo/AF1QipPqnydHgnfbcWBIhuAWKBzbRAM0ioRVXPagTjhyHa a tartón volt rajta akkor az a léköri nyomást méri. Mikor adagolót cseréltünk mi se tudtuk de Wessz telefonon elmondta, hogy mire jó. :) Viszont kitakarítottam a légtömegmérőt, és hazafelé ugyan úgy bedobta a hibát. Szerintem cserés lesz, viszont valaki akinek van OP-COM-ja vagy ELM327-je megnézné, neki milyen értékeket ír ki élő adatban a mért mennyiségnél?Alapjáraton 153 kg2500-as fordulaton 796 kgA hibakód, P0100-01 Scan My Opel nem ismerte fel mit takar.Tud valaki ajánlani olyat ami bevált, gyári vagy után gyártott? THX! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
melyon Elküldve November3, 2015 Megoszt Elküldve November3, 2015 hy!most hogy elküldtem az adagoló vezérlöt javításra,észrevettem h a csatija mellett lóg vmi..Első ránézésre map szenzor.De mit keres ott?be is van kábelezve,csatistul lóg..természetesen a helyén van már bent 1...akkor minek 2?https://photos.google.com/photo/AF1QipPqnydHgnfbcWBIhuAWKBzbRAM0ioRVXPagTjhySzia - csak szólnék, hogy ez a link amit mellékeltél, nálam pld.-úl nem vezet sehova.... nincs ilyen oldal és az előző hozzászólásodban lévő link is ugyan ezt csinálja.Persze lehet, hogy nálam van a gond, de szerintem használj inkább a képekhez valamilyen alternatív megosztót, / akár: http://www.kepfeltoltes.hu/ /vagy egyszerűen linkeld be. Csak segíteni akartam, nem kritikából írom, de így láthatnánk amit csatolsz mert minden érdekel... több tapasztalat előrébb visz mindenkit..Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paparelli Elküldve November3, 2015 Megoszt Elküldve November3, 2015 Szia - csak szólnék, hogy ez a link amit mellékeltél, nálam pld.-úl nem vezet sehova.... nincs ilyen oldal és az előző hozzászólásodban lévő link is ugyan ezt csinálja.Persze lehet, hogy nálam van a gond, de szerintem használj inkább a képekhez valamilyen alternatív megosztót, / akár: http://www.kepfeltoltes.hu/ /vagy egyszerűen linkeld be. Csak segíteni akartam, nem kritikából írom, de így láthatnánk amit csatolsz mert minden érdekel... több tapasztalat előrébb visz mindenkit..Üdv.rendben!bocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
paparelli Elküldve November3, 2015 Megoszt Elküldve November3, 2015 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve November3, 2015 Megoszt Elküldve November3, 2015 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.huLégnyomás mérő. Szerintem...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve November4, 2015 Megoszt Elküldve November4, 2015 Légnyomás mérő. Szerintem......igen annak viszont valahol van egy tarto lemeze amin fixen áll Link to comment Megosztás: More sharing options...
paparelli Elküldve November6, 2015 Megoszt Elküldve November6, 2015 Hy!Lehet h buta kérdés....Ha veszek 1 bontott adagoló vezérlöt,beteszem,utána pöcc-röff indul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci781 Elküldve November6, 2015 Megoszt Elküldve November6, 2015 Elméletileg ha minden mással rendben van akkor igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve November6, 2015 Megoszt Elküldve November6, 2015 3 hours ago, paparelli írta: Hy!Lehet h buta kérdés....Ha veszek 1 bontott adagoló vezérlöt,beteszem,utána pöcc-röff indul? ha jo a cikkszáma a tiedével azonos akkor elindul de nem tudni meddig lesz jo Link to comment Megosztás: More sharing options...
melyon Elküldve November7, 2015 Megoszt Elküldve November7, 2015 On 2015. 11. 06., paparelli írta: Hy!Lehet h buta kérdés....Ha veszek 1 bontott adagoló vezérlöt,beteszem,utána pöcc-röff indul? Szia - elvileg jónak kell lennie, de a helyedben nem kísérleteznék vele. - itt valaki írta már, hogy két féle ember van ennél a típusnál: 1- akinek már volt javítva, vagy újra cserélve 2- és akinek még nem volt, de biztosan lesz javítva, vagy cserélve.... Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve November8, 2015 Megoszt Elküldve November8, 2015 On 2015. 11. 06., paparelli írta: Hy!Lehet h buta kérdés....Ha veszek 1 bontott adagoló vezérlöt,beteszem,utána pöcc-röff indul? Szia! Y17DT-nél működik, lehet cserélgetni egymással. De a bontott ára is ott van, mint a javítás összege. A bontott lutri, lehet,hogy még évekig megy, lehet, hogy csak két napig. Márton Csaba javításban megbízható, nyugodtan lehet postán is lezongorázni a javítást, 40EFt a tarifa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
melyon Elküldve November9, 2015 Megoszt Elküldve November9, 2015 Sziasztok - ki akartam szedni az Astrából a rádiót, de nem akar megmozdulni.... sem kiemelővillával, sem szegekkel, szóval bele van gyógyulva. Tud valaki esetleg valamilyen barátságos trükköt, hogy ne zúzzam szét a rádiót? Nem cserélni akarom, csak útban van annak amit szeretnék csinálni. A tipusa Delco CDR500. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts