paja Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Valami nincs rendben a verdával , felejtős , sajna... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 1.7Dti-hez melyik típusú és márkájú motorolaj a legideálisabb? KInek mi vált be a legjobban? Melyik benzinkút gázolaja a legjobb a motornak? ( Shell, OMV, JET, MOl, esetleg valami más)? Még a Vectrához vettem új olajszűrőt de már nem használtam fel. Ugyan ez a féle jó az 1.7Dti-re mint a 2.0 16v benyásra? én a gyári 10w40 opel oilt használom bevált mert az 5w40-es hiába full sint. vékonyabb és egy helyen könnyezik tőle a simmmering az elözötöl egy csepp oil nem sok annyi nem volt a kocsi alatt ............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kormi Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Sziasztok!Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy van egy astra g van 17 td autonk és keresnék hozzá előtöltés szabályzo szelepet meg mennyiségszabályzó szelepet.hol tudnám ezt beszerezni? Wessz látam volt ilyesmi kérdés,tudnál valami kiindulo pontot adni? :) Előre is köszönöm!Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Sziasztok!Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy van egy astra g van 17 td autonk és keresnék hozzá előtöltés szabályzo szelepet meg mennyiségszabályzó szelepet.hol tudnám ezt beszerezni? Wessz látam volt ilyesmi kérdés,tudnál valami kiindulo pontot adni? :) Előre is köszönöm!Sziasztok! természetesen. www.extremediesel.hu azt vásárolj kedvedre.. Egy kérdés miért kell neked mennyiségszabályzó? az nem szokott tönkre menni. Mi a hibakód? csak nem P0251? Mi a jelenség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kormi Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 természetesen. www.extremediesel.hu azt vásárolj kedvedre.. Egy kérdés miért kell neked mennyiségszabályzó? az nem szokott tönkre menni. Mi a hibakód? csak nem P0251? Mi a jelenség? Az adagolo elektronika nem volt jo de az már fel van ujitva az előtöltő átengedi a gázolajat és a mennyiségszabályzo szelepek rosszak. Amit csinál a kocsi:beindul de nincs alapjárata és ha nem játszunk a gázzal akkor leál.nagyábol ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Az adagolo elektronika nem volt jo de az már fel van ujitva az előtöltő átengedi a gázolajat és a mennyiségszabályzo szelepek rosszak. Amit csinál a kocsi:beindul de nincs alapjárata és ha nem játszunk a gázzal akkor leál.nagyábol ennyi... de csak egy db mennyiség szabályzó van rajta... a másik elszokott repedni.... javitás elött is volt ez a hiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Ma reggel "remélem" boldog tulajdonosa lettem egy 1.7 Dti-s G Astra-nak. Kicsit féltem, hogy nagyon gyengének találom a 2.0 16v-s Vectra után de szerencsére nem. Most jönnek a szokásos kis apróságok (elöl égőcsere, olajcsere, sajnos dobot cserélni kell) egyébként eddig minden más rendben van vele. Ha túl vagyok ezeken a műveleteken, akkor megy a fólia és a központi zár bele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabela Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 sziasztok! tudna valaki segíteni abban,hogy hol tudok beszerezni az autómhoz oilhűtőt(1,7 dti)-nem túl drágán!? előre is köszi segítségeteket. van egy olyan problémám is,hogy a vezérlőegységhez feljut a gázoil egyik csatin keresztül-gondolom ez nem természetes dolog-.ez mitől van? valami megoldás érdekelne mert aggaszt a dolog.ha lehet kérni részletesen! :) köszke mindenkinek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 ÉN kipufogódobot keresnék minél olcsóbban az 1.7Dti Karavánra. Csergőnél az utángyártott dob 22600Ft Tud valaki olcsóbban újat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kormi Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 de csak egy db mennyiség szabályzó van rajta... a másik elszokott repedni.... javitás elött is volt ez a hiba? Hát...Az az igazság hogy a kocsi az tesomé és én nem nagyon tudom most mi van vele!Mondtam neki hogy hivjon fel és beszéljetek! Szerintem a mai nap folyamán hivni fog!Azon a számon amit tegnap küldtél el tudunk érni? Elöre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 ÉN kipufogódobot keresnék minél olcsóbban az 1.7Dti Karavánra. Csergőnél az utángyártott dob 22600Ft Tud valaki olcsóbban újat? Most jártam a Láng honlapján. Az X és Y17DTL- hez hátsó dob 25.339 FT- tól (MTS) 40.978 Ft- ig (WALKER) kapható. Nézz utánna még : Unixtrade, Bárdiauto, vagy írd be a keresőbe a kipufogót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 ÉN kipufogódobot keresnék minél olcsóbban az 1.7Dti Karavánra. Csergőnél az utángyártott dob 22600Ft Tud valaki olcsóbban újat? Bárdinál, Unixnál a Bosal 37818 ft. Nem olcsó, de közel gyári minőség, és jóval többet kibír, mint a 23000 ft-os! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 sziasztok! tudna valaki segíteni abban,hogy hol tudok beszerezni az autómhoz oilhűtőt(1,7 dti)-nem túl drágán!? előre is köszi segítségeteket. van egy olyan problémám is,hogy a vezérlőegységhez feljut a gázoil egyik csatin keresztül-gondolom ez nem természetes dolog-.ez mitől van? valami megoldás érdekelne mert aggaszt a dolog.ha lehet kérni részletesen! :) köszke mindenkinek :) Én egy éve cseréltem az enyémben olajhűtőt (X20DTL), akkor nem találtam utángyártottat, bontottat meg nem érdemes mert ami addig nem lyukadt ki, az előbb-utóbb úgy is ki fog. GM 24000Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Hát...Az az igazság hogy a kocsi az tesomé és én nem nagyon tudom most mi van vele!Mondtam neki hogy hivjon fel és beszéljetek! Szerintem a mai nap folyamán hivni fog!Azon a számon amit tegnap küldtél el tudunk érni? Elöre is köszi! igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 ÉN kipufogódobot keresnék minél olcsóbban az 1.7Dti Karavánra. Csergőnél az utángyártott dob 22600Ft Tud valaki olcsóbban újat? 28800FT gyári GM ennyiért adom Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 sziasztok! tudna valaki segíteni abban,hogy hol tudok beszerezni az autómhoz oilhűtőt(1,7 dti)-nem túl drágán!? előre is köszi segítségeteket. van egy olyan problémám is,hogy a vezérlőegységhez feljut a gázoil egyik csatin keresztül-gondolom ez nem természetes dolog-.ez mitől van? valami megoldás érdekelne mert aggaszt a dolog.ha lehet kérni részletesen! :) köszke mindenkinek :) 0650616 olajhütő 29939FT GM Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 sziasztok! tudna valaki segíteni abban,hogy hol tudok beszerezni az autómhoz oilhűtőt(1,7 dti)-nem túl drágán!? előre is köszi segítségeteket. van egy olyan problémám is,hogy a vezérlőegységhez feljut a gázoil egyik csatin keresztül-gondolom ez nem természetes dolog-.ez mitől van? valami megoldás érdekelne mert aggaszt a dolog.ha lehet kérni részletesen! :) köszke mindenkinek :) ha visszaolvasol akkor megtalálod az én irásaim közt az okát de vigyázz mert ha rég áll benne a gasoil akkor gáz van keress 1 jó szer. de ne márkaszervizt mert az csak cserélni tud jav. nem tiszt. a kivételnek ................. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Most vetteg Astra-t. Forglami szerint X17DTL 50KW (68Le) én eddig 75Le-ről olvastam ennél a motornál. Most akkor mi az igazság? Egyébként meglepően jól megy a gépsárkány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Ha X17 dtl akkor opel motoros és 68 lovas, ha Y17 dt akkor isuzu és 75 lovas... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 túl szép is lett volna ha Isuzu-s ennyiért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Ezen ne bánkódj, csak jó legyen a vas.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 HA kevésnek érzem, akkor 10-15lovacskát még rárakatok chiptuningos haverral :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 HA kevésnek érzem, akkor 10-15lovacskát még rárakatok chiptuningos haverral :) Könnyen lehet, csak kell 1 jó kipuff rendszer is hozzá! Sokan kételkednek az eredményben, de nincs mindenkinek pénze 1 Hemi-t rakni a vasba... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 nekem sem lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 X17DTL-be melyik milyen olajat kell tenni? Melyik a legjobb a motornak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts