astra Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 sziasztok! meg tudná valaki mondani,hogy a cdti és dti között mi a külömbség?-a teljesítményt tudom!- ez is isuzus?és melyik a beválltabb,megbízhatóbb? ja és még 1 kérdés:milyen moci oil való az 1,7 dti-be gyárilag? I S U Z U.............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 DTI: ez a klasszikus, adagolós CDTI: common rail azaz közös nyomócsöves, korszerű rendszer Lehet, hogy elfogult vagyok, de a CDTI-t sokkal megbízhatóbbnak tartom. Erre azért ne vegyél mérget... :) A Dti-nek is az elektronika a gyenge pontja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Erre azért ne vegyél mérget... :) Még 1 elfogult! Y17DTL rulez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Annyira elfogult vagyok, hogy biztos ami biztos vettem 1 F astra X17Dtl-t.... :D Ebben csak a generátor és az önindító az elektrika a motortérben.... :lol: :lol: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Na igen tapasztalat, minnél több a kütyü meg a technika, annál több a szívás is a géppel. Bezzeg fater régi Daciájában csak a kábeleket kellett egyszerre jó erőből megrángatni és már indult a gépsas. :) :) Olyan volt, mintha lovat tartottunk volna..kellett a noszogatás, meg verni kellett mint szódás a lovát! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Erre azért ne vegyél mérget... :) A Dti-nek is az elektronika a gyenge pontja... az igaz de ha idöben elkapod akkor minden ok......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 az igaz de ha idöben elkapod akkor minden ok......... mit jelent az ha időben elkapod??? Miért kifut az ajtón? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Na igen tapasztalat, minnél több a kütyü meg a technika, annál több a szívás is a géppel. Na többek között ezért sem tetszik a H astra! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Tetszene az ha 1 Dezső szív dobogna benne.... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 mit jelent az ha időben elkapod??? Miért kifut az ajtón? :) csak annyit hogy az elsö jelre megnézeted akkor megtudod uszni a nagyobb kiadást Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 csak annyit hogy az elsö jelre megnézeted akkor megtudod uszni a nagyobb kiadást so-so.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 csak annyit hogy az elsö jelre megnézeted akkor megtudod uszni a nagyobb kiadást mondjál példát most lemaradtam meg motoorkodot is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 mondjál példát most lemaradtam meg motoorkodot is... y17dti moci nekem az volt a tünet hogy 2x leállt majd jötta tech 2 meg a cstik szemrevételezése és mindjért megtaláltuk a gasoilkutat Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 y17dti moci nekem az volt a tünet hogy 2x leállt majd jötta tech 2 meg a cstik szemrevételezése és mindjért megtaláltuk a gasoilkutat Van amit szemmel veréssel és ráolvasással sem tudsz meggyógyítani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 y17dti moci nekem az volt a tünet hogy 2x leállt majd jötta tech 2 meg a cstik szemrevételezése és mindjért megtaláltuk a gasoilkutat MERT IS HOGY? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Tetszene az ha 1 Dezső szív dobogna benne.... :D :) :) Inkább dezsőbe kellene egy machanikus adagolóval a tádé moci! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 MERT IS HOGY? ha visszaolvasol akkor megtalálod a választ ..............20-30oldal között gondolom ......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Van amit szemmel veréssel és ráolvasással sem tudsz meggyógyítani :) az ok. de ha van 1 jo szer. akkor nincs mitöl félni NA DE MIRE AZT MEGTALÁLOD ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 az ok. de ha van 1 jo szer. akkor nincs mitöl félni NA DE MIRE AZT MEGTALÁLOD ?? hát igen nehéz leirnod.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 1.7Dti-hez melyik típusú és márkájú motorolaj a legideálisabb? KInek mi vált be a legjobban? Melyik benzinkút gázolaja a legjobb a motornak? ( Shell, OMV, JET, MOl, esetleg valami más)? Még a Vectrához vettem új olajszűrőt de már nem használtam fel. Ugyan ez a féle jó az 1.7Dti-re mint a 2.0 16v benyásra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 A gyári GM-et hanyagold szerintem: én speciel csak Mobil 1 Protection Formula-t rakok a gépbe, de azt is 10-12 ezrenként leeresztjük. valamint minden alkalommal cserélünk olaj-levegő-pollen-meg gázolaj szűrőt is. kétségtelen, hogy nem olcsó, de a kényeztetés hosszú távon kifizetődik, ez a tapasztalat! tankolás: nekem az ÖMV("a liblinty"), de szoktam Jet-re is járni. Nállam a Shell felejtős: rosszak a tapasztalataim... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 A gyári GM-et hanyagold szerintem: én speciel csak Mobil 1 Protection Formula-t rakok a gépbe, de azt is 10-12 ezrenként leeresztjük. valamint minden alkalommal cserélünk olaj-levegő-pollen-meg gázolaj szűrőt is. kétségtelen, hogy nem olcsó, de a kényeztetés hosszú távon kifizetődik, ez a tapasztalat! tankolás: nekem az ÖMV("a liblinty"), de szoktam Jet-re is járni. Nállam a Shell felejtős: rosszak a tapasztalataim... Köszi a választ! :) "olaj-levegő-pollen-meg gázolaj szűrő" ez a mutatvány mennyibe szokott fájni? A Mobil 1 olaj mennyibe kerül? (5L) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Köszi a választ! :) "olaj-levegő-pollen-meg gázolaj szűrő" ez a mutatvány mennyibe szokott fájni? A Mobil 1 olaj mennyibe kerül? (5L) Az olaj kb: 7-8 ezer ft. A szűrőkért 10-15ezer ft-ot szoktam fizetni..márkától függően..pollenszűrőt csak aktívszenest teszünk bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Köszi a választ! Nagyon bizsergek, ígéretes autóra bukkantam! Dízel kombi hátul csak dobfékes volt vagy létezett tárcsafékes változat is? Elnézést a sok kérdésért, de itt csupa hozzáértő szakértő van :D Ez nem jött össze. Azt mondja, hogy majd postán elküldi nekem a törzskönyvet, csak fizessem ki és vigyem el a kocsit, még enged is plusszba 100 rugót. Mondom hohó, amíg nincs a kezemben a törzskönyv, addig elő se veszem a pénztárcámat. Legfeljebb együtt elmegyünk a bankba, vagy ahol a törzskönyv van. Akkor azt mondja, az kizárt, nincs üzlet. Mondom akkor helló szia. Normális az ilyen? Pedig az autó tényleg makulátlan volt... :) A fene egye meg... :) Vígasztalhatatlan vagyok... :) Amúgy tárcsafék volt rajta hátul, 2.0 DTI Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Huhhhh, elég gázul hangzik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts