Zachi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Konkrétabban? :) Konkrétan Urbán cartárs padkát fogott, és ha már javít, akkor dobról tárcsafékre vált, nekem meg 1.7- es tárcsafékes az autóm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Konkrétan Urbán cartárs padkát fogott, és ha már javít, akkor dobról tárcsafékre vált, nekem meg 1.7- es tárcsafékes az autóm. Ja! Reggel láttam 1,7 ..d..-t dobfékkel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 A " Nagy Project Manager" szólt hozzánk! :) Hogy állsz vele? Volt valaha G-ben 1.7-nél kisebb diesel? Wessz kartárssal elboltolom a kézifékkötelet, aztán mehet a helyére :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Konkrétan Urbán cartárs padkát fogott, és ha már javít, akkor dobról tárcsafékre vált, nekem meg 1.7- es tárcsafékes az autóm. A 2 literes dízeleknek hátul dob vagy tárcsafékesnek kell lenniük? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Ja! Reggel láttam 1,7 ..d..-t dobfékkel :) Akkor most már vagyunk egypáran, akik nemtudjuk, hogy mitől függ a G diesel dob- vagy tárcsafékessége! Azt már tudjuk, hogy nem a köbcentitől. Talán a vásárlótól? Én 4 tárcsával láttam meg és fel sem merült a dobfék lehetősége. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 szerintetek 92-es 3ajtós F Astra kipufogódobja felmegy a 99-es kombi G Astrára? Ja, és a 92-es Astra az 1.4i benzines a 99-es G Astra meg 1.7TD. Van ennek jelentősége a kipufogódobot illetően? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 szerintetek 92-es 3ajtós F Astra kipufogódobja felmegy a 99-es kombi G Astrára? Ja, és a 92-es Astra az 1.4i benzines a 99-es G Astra meg 1.7TD. Van ennek jelentősége a kipufogódobot illetően? Erre én is tudok válaszolni. A kettőnek köze nincs egymáshoz, még ha méretileg el is férne. Nagyobb köbcentis turbódízel motorhoz nem lehet illesztehtő egy kisköbcentis benzinesé. A kipufogó egy komolyan méretezett alkatrész, a nem rá való túl kis keresztmetszetű kis motorhoz való kipuf komoly károkat okozhat a hengerfejben, szelepekben, turbóban, katalizátorban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Köszi a választ! :) Esetleg tudsz segíteni abban, hogy milyen dobot érdemes felrakni ami esetlegesen nem káros a motorral és kicsi teljesítménytöbbletet is ad? 1.7TD-hez Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 . Vegyél inkább jó minőségű dobot, amit nem fog megenni 1 év alatt a kondenzvíz... :) az én autóm kipufogóján van egy kis lyuk , ahol kifolyhat a kondenzvíz. :) (mármint, nem a rozsdától lyukas!) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Köszi a választ! :) Esetleg tudsz segíteni abban, hogy milyen dobot érdemes felrakni ami esetlegesen nem káros a motorral és kicsi teljesítménytöbbletet is ad? 1.7TD-hez Így fejből nem, el kell menni kipufogó "szervízbe" és ott tudni fogják, hogy erre az autóra, ilyen motorhoz melyik lesz a megfelelő dob, hiszen ezt csinálják naponta. Ismerik a típusokat és van persze gyakorlatuk is hozzá. A kipuf. rendszerben a legnagyobb fojtás a katalizátor, ha ezt kiiktatod tényleg lóerőket jelent, de vigyázz mert kétélű a dolog! Zöldkártyán nem fog teljesíteni, műszaki alapból zéró, és közúti során is ellenőrízhetik (mobil ell. állomások) és a lambda szonda innen veszi a jelet (jobb esetben a katalizátor előtt van, de lehet utána is..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihalkar Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Sziasztok! Most vettem egy Opel Astra G 1,7 CDTI motoros autót. Világít benne a sárga motor diagnosztika lámpa. Megnéztük müszerrel azt irta, hogy valami vákumcsővel van baj. Állítólag ki lehet tisztitani ezt a csövet és akkor megszünik a gond. Tudnátok segiteni nekem ebben ugyanis a debreceni opel szervizben ez 40000 ft lenne és inkább megcsinálnám magamnak. EGyszer sikerült egy Wagon R en hasonló művelet csak ott az EGR kütyü volt tele ganéval. Köszi előre is a segitséget Egy új Opeles Robi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 az én autóm kipufogóján van egy kis lyuk , ahol kifolyhat a kondenzvíz. :) (mármint, nem a rozsdától lyukas!) :) Észrevehető teljesítmény többletet nem kapsz semmilyen univerzális vagy sportnak nevezett gagyi hátsó dobbal. Viszont cserébe hangos lesz, de szerintem a dízelnek az nem áll jól. Ami gyárival azonos minőségű kipufogó márkák az a Walker vagy esetleg a Bosal. Az olcsóbbak közül a Tesh-t, a Zara-t és az MTS-t merném ajánlani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Köszi a választ! Nagyon bizsergek, ígéretes autóra bukkantam! Dízel kombi hátul csak dobfékes volt vagy létezett tárcsafékes változat is? Elnézést a sok kérdésért, de itt csupa hozzáértő szakértő van :) igen az enyém y17dti hátul is tárcsafékes és ezt én igy vettem 2006 májusában de külföldröl behozott östereichböl származik a gyönyörüségem 2001 ÉVVÉGI Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Sziasztok! Most vettem egy Opel Astra G 1,7 CDTI motoros autót. Világít benne a sárga motor diagnosztika lámpa. Megnéztük müszerrel azt irta, hogy valami vákumcsővel van baj. Állítólag ki lehet tisztitani ezt a csövet és akkor megszünik a gond. Tudnátok segiteni nekem ebben ugyanis a debreceni opel szervizben ez 40000 ft lenne és inkább megcsinálnám magamnak. EGyszer sikerült egy Wagon R en hasonló művelet csak ott az EGR kütyü volt tele ganéval. Köszi előre is a segitséget Egy új Opeles Robi motorkód Z17DTL? gondolom ez.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabela Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 igen az enyém y17dti hátul is tárcsafékes és ezt én igy vettem 2006 májusában de külföldröl behozott östereichböl származik a gyönyörüségem sziasztok! az én gépem is y1,7dti.ez is tárcsás hátul gyárilag.az autó 2001 évvégi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabela Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 sziasztok! meg tudná valaki mondani,hogy a cdti és dti között mi a külömbség?-a teljesítményt tudom!- ez is isuzus?és melyik a beválltabb,megbízhatóbb? ja és még 1 kérdés:milyen moci oil való az 1,7 dti-be gyárilag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fidorrr Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Nékem is dob van hátul! :) Hogy miért én sem tudom :) Pedig 1,7 DTI a lelkem ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 sziasztok! meg tudná valaki mondani,hogy a cdti és dti között mi a külömbség?-a teljesítményt tudom!- ez is isuzus?és melyik a beválltabb,megbízhatóbb? ja és még 1 kérdés:milyen moci oil való az 1,7 dti-be gyárilag? egyik common rail másik adagolós... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 sziasztok! meg tudná valaki mondani,hogy a cdti és dti között mi a külömbség?-a teljesítményt tudom!- ez is isuzus?és melyik a beválltabb,megbízhatóbb? ja és még 1 kérdés:milyen moci oil való az 1,7 dti-be gyárilag? DTI: ez a klasszikus, adagolós CDTI: common rail azaz közös nyomócsöves, korszerű rendszer Lehet, hogy elfogult vagyok, de a CDTI-t sokkal megbízhatóbbnak tartom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Lehet, hogy elfogult vagyok, de a CDTI-t sokkal megbízhatóbbnak tartom. Elfogult vagy! de jogos..nekem is az van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Sziasztok! Most vettem egy Opel Astra G 1,7 CDTI motoros autót. Világít benne a sárga motor diagnosztika lámpa. Megnéztük müszerrel azt irta, hogy valami vákumcsővel van baj. Állítólag ki lehet tisztitani ezt a csövet és akkor megszünik a gond. Tudnátok segiteni nekem ebben ugyanis a debreceni opel szervizben ez 40000 ft lenne és inkább megcsinálnám magamnak. EGyszer sikerült egy Wagon R en hasonló művelet csak ott az EGR kütyü volt tele ganéval. Köszi előre is a segitséget Egy új Opeles Robi Szia! Ha jól emlékszem UrbanJózsi írt erről a forumban valahol. Képekkel is segítve. Keress vissza szervizelés forum, ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 DTI: ez a klasszikus, adagolós CDTI: common rail azaz közös nyomócsöves, korszerű rendszer Lehet, hogy elfogult vagyok, de a CDTI-t sokkal megbízhatóbbnak tartom. igen elfogult...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 igen elfogult...... Te közelebb vagy a tűzhöz! Légyszi néhány jellemző motorikus hibát CDTI- nél! Itt a fórumokon leginkább a másik típus miatt sírnak. Egy hibáról tudok, bár az sem a technika bűne: egy cartárs ugyanabból a (nem hivatalos ) forrásból etette, mint a DTI- t, ami rövidesen horror összegü javításhoz vezetett. A CDTI sokkal érzékenyebb az üzemanyag minőségére. Ezt egy taxis összegezte erös túlzással, de a legtalálóbban: Ha a vízben van egy kis gázolaj, de nem koszos, akkor a DTI üzemképes. :) Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Te közelebb vagy a tűzhöz! Légyszi néhány jellemző motorikus hibát CDTI- nél! Itt a fórumokon leginkább a másik típus miatt sírnak. Egy hibáról tudok, bár az sem a technika bűne: egy cartárs ugyanabból a (nem hivatalos ) forrásból etette, mint a DTI- t, ami rövidesen horror összegü javításhoz vezetett. A CDTI sokkal érzékenyebb az üzemanyag minőségére. Ezt egy taxis összegezte erös túlzással, de a legtalálóbban: Ha a vízben van egy kis gázolaj, de nem koszos, akkor a DTI üzemképes. :) Előre is köszi! cdti pl..VEctra 19DTH sorozatban cserélünk szívócsonkokat mert benne lévő örvény kamrának pillangószelepjei megszorulnak....Plussz a mennyiség szabályzója szokott meghalni.... ilyenkor kiszoktuk tísztitani ultrahang mosóban... 10-9 sikerül általában..... és még lehetne folytatni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 cdti pl..VEctra 19DTH sorozatban cserélünk szívócsonkokat mert benne lévő örvény kamrának pillangószelepjei megszorulnak....Plussz a mennyiség szabályzója szokott meghalni.... ilyenkor kiszoktuk tísztitani ultrahang mosóban... 10-9 sikerül általában..... és még lehetne folytatni... És ha szigorúan csak a saját portánkat tekintjük: Astra 1.7 CDTI Z17DTL? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts