Zachi Elküldve Január30, 2008 Elküldve Január30, 2008 Konkrétabban? :) Konkrétan Urbán cartárs padkát fogott, és ha már javít, akkor dobról tárcsafékre vált, nekem meg 1.7- es tárcsafékes az autóm.
urbanjozsi Elküldve Január30, 2008 Elküldve Január30, 2008 Konkrétan Urbán cartárs padkát fogott, és ha már javít, akkor dobról tárcsafékre vált, nekem meg 1.7- es tárcsafékes az autóm. Ja! Reggel láttam 1,7 ..d..-t dobfékkel :)
urbanjozsi Elküldve Január30, 2008 Elküldve Január30, 2008 A " Nagy Project Manager" szólt hozzánk! :) Hogy állsz vele? Volt valaha G-ben 1.7-nél kisebb diesel? Wessz kartárssal elboltolom a kézifékkötelet, aztán mehet a helyére :)
Rumcice Elküldve Január30, 2008 Elküldve Január30, 2008 Konkrétan Urbán cartárs padkát fogott, és ha már javít, akkor dobról tárcsafékre vált, nekem meg 1.7- es tárcsafékes az autóm. A 2 literes dízeleknek hátul dob vagy tárcsafékesnek kell lenniük?
Zachi Elküldve Január30, 2008 Elküldve Január30, 2008 Ja! Reggel láttam 1,7 ..d..-t dobfékkel :) Akkor most már vagyunk egypáran, akik nemtudjuk, hogy mitől függ a G diesel dob- vagy tárcsafékessége! Azt már tudjuk, hogy nem a köbcentitől. Talán a vásárlótól? Én 4 tárcsával láttam meg és fel sem merült a dobfék lehetősége. :)
Levin01 Elküldve Január30, 2008 Elküldve Január30, 2008 szerintetek 92-es 3ajtós F Astra kipufogódobja felmegy a 99-es kombi G Astrára? Ja, és a 92-es Astra az 1.4i benzines a 99-es G Astra meg 1.7TD. Van ennek jelentősége a kipufogódobot illetően?
Rumcice Elküldve Január30, 2008 Elküldve Január30, 2008 szerintetek 92-es 3ajtós F Astra kipufogódobja felmegy a 99-es kombi G Astrára? Ja, és a 92-es Astra az 1.4i benzines a 99-es G Astra meg 1.7TD. Van ennek jelentősége a kipufogódobot illetően? Erre én is tudok válaszolni. A kettőnek köze nincs egymáshoz, még ha méretileg el is férne. Nagyobb köbcentis turbódízel motorhoz nem lehet illesztehtő egy kisköbcentis benzinesé. A kipufogó egy komolyan méretezett alkatrész, a nem rá való túl kis keresztmetszetű kis motorhoz való kipuf komoly károkat okozhat a hengerfejben, szelepekben, turbóban, katalizátorban.
Levin01 Elküldve Január30, 2008 Elküldve Január30, 2008 Köszi a választ! :) Esetleg tudsz segíteni abban, hogy milyen dobot érdemes felrakni ami esetlegesen nem káros a motorral és kicsi teljesítménytöbbletet is ad? 1.7TD-hez
corsarulez Elküldve Január30, 2008 Elküldve Január30, 2008 . Vegyél inkább jó minőségű dobot, amit nem fog megenni 1 év alatt a kondenzvíz... :) az én autóm kipufogóján van egy kis lyuk , ahol kifolyhat a kondenzvíz. :) (mármint, nem a rozsdától lyukas!) :)
ROLÓ Elküldve Január30, 2008 Elküldve Január30, 2008 Köszi a választ! :) Esetleg tudsz segíteni abban, hogy milyen dobot érdemes felrakni ami esetlegesen nem káros a motorral és kicsi teljesítménytöbbletet is ad? 1.7TD-hez Így fejből nem, el kell menni kipufogó "szervízbe" és ott tudni fogják, hogy erre az autóra, ilyen motorhoz melyik lesz a megfelelő dob, hiszen ezt csinálják naponta. Ismerik a típusokat és van persze gyakorlatuk is hozzá. A kipuf. rendszerben a legnagyobb fojtás a katalizátor, ha ezt kiiktatod tényleg lóerőket jelent, de vigyázz mert kétélű a dolog! Zöldkártyán nem fog teljesíteni, műszaki alapból zéró, és közúti során is ellenőrízhetik (mobil ell. állomások) és a lambda szonda innen veszi a jelet (jobb esetben a katalizátor előtt van, de lehet utána is..)
mihalkar Elküldve Január30, 2008 Elküldve Január30, 2008 Sziasztok! Most vettem egy Opel Astra G 1,7 CDTI motoros autót. Világít benne a sárga motor diagnosztika lámpa. Megnéztük müszerrel azt irta, hogy valami vákumcsővel van baj. Állítólag ki lehet tisztitani ezt a csövet és akkor megszünik a gond. Tudnátok segiteni nekem ebben ugyanis a debreceni opel szervizben ez 40000 ft lenne és inkább megcsinálnám magamnak. EGyszer sikerült egy Wagon R en hasonló művelet csak ott az EGR kütyü volt tele ganéval. Köszi előre is a segitséget Egy új Opeles Robi
Rumcice Elküldve Január30, 2008 Elküldve Január30, 2008 az én autóm kipufogóján van egy kis lyuk , ahol kifolyhat a kondenzvíz. :) (mármint, nem a rozsdától lyukas!) :) Észrevehető teljesítmény többletet nem kapsz semmilyen univerzális vagy sportnak nevezett gagyi hátsó dobbal. Viszont cserébe hangos lesz, de szerintem a dízelnek az nem áll jól. Ami gyárival azonos minőségű kipufogó márkák az a Walker vagy esetleg a Bosal. Az olcsóbbak közül a Tesh-t, a Zara-t és az MTS-t merném ajánlani.
astra Elküldve Január30, 2008 Elküldve Január30, 2008 Köszi a választ! Nagyon bizsergek, ígéretes autóra bukkantam! Dízel kombi hátul csak dobfékes volt vagy létezett tárcsafékes változat is? Elnézést a sok kérdésért, de itt csupa hozzáértő szakértő van :) igen az enyém y17dti hátul is tárcsafékes és ezt én igy vettem 2006 májusában de külföldröl behozott östereichböl származik a gyönyörüségem 2001 ÉVVÉGI
wessz Elküldve Január30, 2008 Elküldve Január30, 2008 Sziasztok! Most vettem egy Opel Astra G 1,7 CDTI motoros autót. Világít benne a sárga motor diagnosztika lámpa. Megnéztük müszerrel azt irta, hogy valami vákumcsővel van baj. Állítólag ki lehet tisztitani ezt a csövet és akkor megszünik a gond. Tudnátok segiteni nekem ebben ugyanis a debreceni opel szervizben ez 40000 ft lenne és inkább megcsinálnám magamnak. EGyszer sikerült egy Wagon R en hasonló művelet csak ott az EGR kütyü volt tele ganéval. Köszi előre is a segitséget Egy új Opeles Robi motorkód Z17DTL? gondolom ez..
csabela Elküldve Január31, 2008 Elküldve Január31, 2008 igen az enyém y17dti hátul is tárcsafékes és ezt én igy vettem 2006 májusában de külföldröl behozott östereichböl származik a gyönyörüségem sziasztok! az én gépem is y1,7dti.ez is tárcsás hátul gyárilag.az autó 2001 évvégi. :)
csabela Elküldve Január31, 2008 Elküldve Január31, 2008 sziasztok! meg tudná valaki mondani,hogy a cdti és dti között mi a külömbség?-a teljesítményt tudom!- ez is isuzus?és melyik a beválltabb,megbízhatóbb? ja és még 1 kérdés:milyen moci oil való az 1,7 dti-be gyárilag?
fidorrr Elküldve Január31, 2008 Elküldve Január31, 2008 Nékem is dob van hátul! :) Hogy miért én sem tudom :) Pedig 1,7 DTI a lelkem ...
wessz Elküldve Január31, 2008 Elküldve Január31, 2008 sziasztok! meg tudná valaki mondani,hogy a cdti és dti között mi a külömbség?-a teljesítményt tudom!- ez is isuzus?és melyik a beválltabb,megbízhatóbb? ja és még 1 kérdés:milyen moci oil való az 1,7 dti-be gyárilag? egyik common rail másik adagolós...
Zachi Elküldve Január31, 2008 Elküldve Január31, 2008 sziasztok! meg tudná valaki mondani,hogy a cdti és dti között mi a külömbség?-a teljesítményt tudom!- ez is isuzus?és melyik a beválltabb,megbízhatóbb? ja és még 1 kérdés:milyen moci oil való az 1,7 dti-be gyárilag? DTI: ez a klasszikus, adagolós CDTI: common rail azaz közös nyomócsöves, korszerű rendszer Lehet, hogy elfogult vagyok, de a CDTI-t sokkal megbízhatóbbnak tartom.
ENDYKA Elküldve Január31, 2008 Elküldve Január31, 2008 Lehet, hogy elfogult vagyok, de a CDTI-t sokkal megbízhatóbbnak tartom. Elfogult vagy! de jogos..nekem is az van! :)
gabesz76 Elküldve Január31, 2008 Elküldve Január31, 2008 Sziasztok! Most vettem egy Opel Astra G 1,7 CDTI motoros autót. Világít benne a sárga motor diagnosztika lámpa. Megnéztük müszerrel azt irta, hogy valami vákumcsővel van baj. Állítólag ki lehet tisztitani ezt a csövet és akkor megszünik a gond. Tudnátok segiteni nekem ebben ugyanis a debreceni opel szervizben ez 40000 ft lenne és inkább megcsinálnám magamnak. EGyszer sikerült egy Wagon R en hasonló művelet csak ott az EGR kütyü volt tele ganéval. Köszi előre is a segitséget Egy új Opeles Robi Szia! Ha jól emlékszem UrbanJózsi írt erről a forumban valahol. Képekkel is segítve. Keress vissza szervizelés forum, ha jól tudom.
wessz Elküldve Január31, 2008 Elküldve Január31, 2008 DTI: ez a klasszikus, adagolós CDTI: common rail azaz közös nyomócsöves, korszerű rendszer Lehet, hogy elfogult vagyok, de a CDTI-t sokkal megbízhatóbbnak tartom. igen elfogult......
Zachi Elküldve Február1, 2008 Elküldve Február1, 2008 igen elfogult...... Te közelebb vagy a tűzhöz! Légyszi néhány jellemző motorikus hibát CDTI- nél! Itt a fórumokon leginkább a másik típus miatt sírnak. Egy hibáról tudok, bár az sem a technika bűne: egy cartárs ugyanabból a (nem hivatalos ) forrásból etette, mint a DTI- t, ami rövidesen horror összegü javításhoz vezetett. A CDTI sokkal érzékenyebb az üzemanyag minőségére. Ezt egy taxis összegezte erös túlzással, de a legtalálóbban: Ha a vízben van egy kis gázolaj, de nem koszos, akkor a DTI üzemképes. :) Előre is köszi!
wessz Elküldve Február1, 2008 Elküldve Február1, 2008 Te közelebb vagy a tűzhöz! Légyszi néhány jellemző motorikus hibát CDTI- nél! Itt a fórumokon leginkább a másik típus miatt sírnak. Egy hibáról tudok, bár az sem a technika bűne: egy cartárs ugyanabból a (nem hivatalos ) forrásból etette, mint a DTI- t, ami rövidesen horror összegü javításhoz vezetett. A CDTI sokkal érzékenyebb az üzemanyag minőségére. Ezt egy taxis összegezte erös túlzással, de a legtalálóbban: Ha a vízben van egy kis gázolaj, de nem koszos, akkor a DTI üzemképes. :) Előre is köszi! cdti pl..VEctra 19DTH sorozatban cserélünk szívócsonkokat mert benne lévő örvény kamrának pillangószelepjei megszorulnak....Plussz a mennyiség szabályzója szokott meghalni.... ilyenkor kiszoktuk tísztitani ultrahang mosóban... 10-9 sikerül általában..... és még lehetne folytatni...
Zachi Elküldve Február1, 2008 Elküldve Február1, 2008 cdti pl..VEctra 19DTH sorozatban cserélünk szívócsonkokat mert benne lévő örvény kamrának pillangószelepjei megszorulnak....Plussz a mennyiség szabályzója szokott meghalni.... ilyenkor kiszoktuk tísztitani ultrahang mosóban... 10-9 sikerül általában..... és még lehetne folytatni... És ha szigorúan csak a saját portánkat tekintjük: Astra 1.7 CDTI Z17DTL?
Recommended Posts