wessz Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 A DTL és a DTH között csak a cooler és a szofver a különbség? Tehát, ha van cooler+ DTH szoftver akkor van +19 lóerő? ha kell utána nézek leirom pontasan mi kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 ha kell utána nézek leirom pontasan mi kell... köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabela Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 sziasztok mindenki! következő volna a kérdésem:mit befolyásol a légtömegmérő az autóban? káros-e az a motorra nézve ha le van kötve,vagy ki van véve belőle?-fogyasztás,teljesítmény változásra gondolok- nem vagyok autószerelő! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 sziasztok mindenki! következő volna a kérdésem:mit befolyásol a légtömegmérő az autóban? káros-e az a motorra nézve ha le van kötve,vagy ki van véve belőle?-fogyasztás,teljesítmény változásra gondolok- nem vagyok autószerelő! :huh: igen.Mostani légtömegmérő beszívott levegő hőmérséklet szenzorral van egybe.... Sőt Káros....sok mindent befolyásol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 igen.Mostani légtömegmérő beszívott levegő hőmérséklet szenzorral van egybe.... Sőt Káros....sok mindent befolyásol... én is igy tudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsocsa Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Sziasztok! A segítségeteket kérném egy 2004-es 1.7cdti G Astrával kapcsolatban. Kb. 130-135e km van benne. Nemrég vettem, Belgiumból behozott gép a probléma vele, hogy napi első hidegindításkor kb. 3-6 másodpercig (hidegtől függően) nincs megfelelő olajnyomás, amit csúnya kopogó hang kísér. Miután felkapja az olajat elmúlik a hang, elalszik a lámpa. A hiba csak hidegen, indításkor fordul elő. Olaj, szűrő csere már megvolt, továbbá kicseréltük a 2 szelepet ami az olajrendszerben van, tehát a visszacsapó és a megkerülő szelepet. Azt hiszem ez a nevük, az egyiket 14-es a másikat 17-es kulcssal kell kivenni. Hiába minden a probléma továbbra is fennáll. Teljesen tanácstalanok vagyunk, légyszives segítsetek! Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 P1220 Kritikus rendszerhiba hibakód mond valakinek valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 P1220 Kritikus rendszerhiba hibakód mond valakinek valamit? igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 igen :huh: Hallgatom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Szóval! Max 2000-es fordulat, kékes fehér füst, de hatalmas! P1220-as hibakód. Először vákumszivattyúra gondoltam, mert a fék nem valami király, de van elég vákum vákummérővel mérve. Szerintem adagoló lesz de egy közel félmilliós javítás előtt nem árt körbejárni a dolgot, nem az a cél, hogy kihúzzuk az ügyfél zsebéből a pénzt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 :huh: Hallgatom! Hasonlitsd össze a következő adatlista paramétereket: Tényleges előtöltés és Kívánt befecskendezés kezdet A befecskendezés aktuális kezdőértéke nem megfelelő Maximális teljesítmény redukálódik Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Hasonlitsd össze a következő adatlista paramétereket: Tényleges előtöltés és Kívánt befecskendezés kezdet A befecskendezés aktuális kezdőértéke nem megfelelő Maximális teljesítmény redukálódik Nem Tech 2-vel olvastam ki a hibát, így nem tudom ezeket az értékeket összehasonlítani. Valami más lehetőség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Nem Tech 2-vel olvastam ki a hibát, így nem tudom ezeket az értékeket összehasonlítani. Valami más lehetőség? milyen tipus.... motorkód.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 milyen tipus.... motorkód.. számod elküldöd hamarabb segitek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabela Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 igen.Mostani légtömegmérő beszívott levegő hőmérséklet szenzorral van egybe.... Sőt Káros....sok mindent befolyásol... köszi segítséged.mi az a "sok mindent befolyásol"-ó tényezők?--nem igazán értem :huh: ez a levegő hőm.szenzor,ez a kinti hőm.jelzi a konzolon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Sziasztok! Most fogok venni egy G Astra kombi 1.7 TD-s gépsárkányt. A kipufogó dobja erősen cserére szorul (gyári). Érdemes valami sportdobot felrakni dízel autóra? Nem lenne egy hátrány ha kicsit dobna a teljesítményen. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 köszi segítséged.mi az a "sok mindent befolyásol"-ó tényezők?--nem igazán értem :huh: ez a levegő hőm.szenzor,ez a kinti hőm.jelzi a konzolon? nem az az ecunak küldi a jelet....hány fokos a beszívott levegő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Sziasztok! Hol keressem G Astra dízelben a tempomatot? Hogy néz az ki? Kiszemeltem egy autót, és azt írja van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Az index kar végén vannak a tempomat gombjai. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Sziasztok! Most fogok venni egy G Astra kombi 1.7 TD-s gépsárkányt. A kipufogó dobja erősen cserére szorul (gyári). Érdemes valami sportdobot felrakni dízel autóra? Nem lenne egy hátrány ha kicsit dobna a teljesítményen. :huh: Nem fog dobni! Az azért bonyolultabb: egyedi sport leömlők, sport katalizátor+dob, meg a cső mérete is fontos, mindez tervezve komolyan. Nem mindegy miből és milyen átmérővel, ha nem akarod elsőre a katalizátort szétégetni... Vegyél inkább jó minőségű dobot, amit nem fog megenni 1 év alatt a kondenzvíz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Köszi a választ! Nagyon bizsergek, ígéretes autóra bukkantam! Dízel kombi hátul csak dobfékes volt vagy létezett tárcsafékes változat is? Elnézést a sok kérdésért, de itt csupa hozzáértő szakértő van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Nem fog dobni! Az azért bonyolultabb: egyedi sport leömlők, sport katalizátor+dob, meg a cső mérete is fontos, mindez tervezve komolyan. Nem mindegy miből és milyen átmérővel, ha nem akarod elsőre a katalizátort szétégetni... Vegyél inkább jó minőségű dobot, amit nem fog megenni 1 év alatt a kondenzvíz... :) Ez így igaz! De egy igazi teljesítménynövelő tuning - amit igazán érzel is -, nem csak a kipufogórendszer méretezéséből áll. Az pedig mégtöbb pénz. Ha egyszer belekezdesz úgy hat, mint a drog: abbahagyhatatlan! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Köszi a választ! Nagyon bizsergek, ígéretes autóra bukkantam! Dízel kombi hátul csak dobfékes volt vagy létezett tárcsafékes változat is? Elnézést a sok kérdésért, de itt csupa hozzáértő szakértő van :) Ez köbcentifüggő! Vagy padkafüggő :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Ez köbcentifüggő! Vagy padkafüggő :) :) A " Nagy Project Manager" szólt hozzánk! :) Hogy állsz vele? Volt valaha G-ben 1.7-nél kisebb diesel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Ez köbcentifüggő! Vagy padkafüggő :) :) Konkrétabban? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts