tist Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 KM? van egy tippem. Légtömegmérőt cseréltem már ilyenekben. És az neked hibakodot nem fog produkálni. Köszi a tippet, gondoltam én is rá és még az adagoló alatt van egy vákum szabályzó szelep arra tudok tippelni. Csak elég drágák az alkatrészek, hogy csak úgy cserélgessem. Egyébként én is szakmabeli vagyok, csak még ilyen jelenséggel nem találkoztam, és ha lesz alkalmam, akkor megpróbálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tist Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Lehet, hogy nem az egyik legdrágább alkatrész cseréjével kellett volna kezdeni a javítást. Fejtsd ki bővebben, hogy mit jelent: nehezen akar gyorsítani? A hibátlan dízelek se vágnak bele az ülésbe 2000 alatt. EGR szelep? Elég sok ilyen autót próbáltam már, és a többihez képest 2200-ig lassabban gyorsít. Amíg nem éri el ezt a fordulatot, addig nagyon gyenge, erőtlen. A turbót nem úgy vettem. (mondjuk, hogy volt :huh: A kipufogógáz visszavezető szelep jól működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bandi25Bp Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 FONTOS! Sziasztok! Olyan problémám van, hogy vettem egy Y1.7DT Astrát, és elinduláskor nehezen akar gyorsítani. Olyan, mintha a turbó későn akarna beindulni. Kb. 2200-as fordulatnál. Turbót és vákumcsöveket már cseréltem. Nincs benne hibakód. Ha valaki már találkozott ilyen esettel, írjon. Előre is köszi. Isti Szia! Nekem is ilyen motorú astrám van. Az enyém is lusta, erőtlen 1800-2000 fordulat alatt. Mentem már több ilyen astrával és kb mind ilyen volt, pedig nem volt semmi hiba eltárolva, mechanikus hibájuk sem volt. Ha van rá lehetőséged akkor hasonlítsátok össze egy másik Y17DT-vel. Wessz is említette a légtömegmérőt. Ha lehúzod róla a csatlakozót akkor sem lesz jobb? Ha ezek is mind rendben vannak akkor egy kis chip tuning fog csak segíteni, én is erőssen gondolkodom rajta. Egy ismerős megcsináltatta és állítása szerint mintha kicserélték volna az autóját, nem lusta az alacsony fordulatszám tartományban. Szerintem ennek a motornak a gyári szoftvere sikerülhetett volna jobban is. Üdv: András Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Szia! Nekem is ilyen motorú astrám van. Az enyém is lusta, erőtlen 1800-2000 fordulat alatt. Mentem már több ilyen astrával és kb mind ilyen volt, pedig nem volt semmi hiba eltárolva, mechanikus hibájuk sem volt. Ha van rá lehetőséged akkor hasonlítsátok össze egy másik Y17DT-vel. Wessz is említette a légtömegmérőt. Ha lehúzod róla a csatlakozót akkor sem lesz jobb? Ha ezek is mind rendben vannak akkor egy kis chip tuning fog csak segíteni, én is erőssen gondolkodom rajta. Egy ismerős megcsináltatta és állítása szerint mintha kicserélték volna az autóját, nem lusta az alacsony fordulatszám tartományban. Szerintem ennek a motornak a gyári szoftvere sikerülhetett volna jobban is. Üdv: András A "híres" dizelmotoroknak nem éppen az alsó tartományban kellene nyomatékosabbnak lenni?? Legalább is a dízelesek erre esküsznek,nekem mondjuk még sosem volt (szerintem nem is lesz ha rajtam múlik) vezettem már ilyet (céges autó , Ford Fusion), de attól sem voltam elragadtatva, semmivel sem volt nyomatékosabb 2000 alatt mint egy benzines, sőt! Félre értés ne essék nem akarok megbántani senkit sem aki dízellel autózik, de tényleg sokan hozzák fel érvül a motor alsó tartományban meglévő nyomatékosságát (lehet ez a felsőbb kategóriás autóknál meg is van :huh: ) Meg kellene kérdezni Johny dízeles kollega véleményét...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 A "híres" dizelmotoroknak nem éppen az alsó tartományban kellene nyomatékosabbnak lenni?? Legalább is a dízelesek erre esküsznek,nekem mondjuk még sosem volt (szerintem nem is lesz ha rajtam múlik) vezettem már ilyet (céges autó , Ford Fusion), de attól sem voltam elragadtatva, semmivel sem volt nyomatékosabb 2000 alatt mint egy benzines, sőt! Félre értés ne essék nem akarok megbántani senkit sem aki dízellel autózik, de tényleg sokan hozzák fel érvül a motor alsó tartományban meglévő nyomatékosságát (lehet ez a felsőbb kategóriás autóknál meg is van :huh: ) Meg kellene kérdezni Johny dízeles kollega véleményét...... amiröl te beszélsz az közösnyomócsöves dizelmotorok. Common rail rendszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 KM? van egy tippem. Légtömegmérőt cseréltem már ilyenekben. És az neked hibakodot nem fog produkálni. ÉN IS A LÉGTÖMEGMÉRÖRE SACCOLLOK de ne várj nagy dolgot tőle mert ezek az y-os motorok 1800-tol lodulnak meg én is megszivtam de meg kell szokni és ma már észre sem veszem . Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Köszi a tippet, gondoltam én is rá és még az adagoló alatt van egy vákum szabályzó szelep arra tudok tippelni. Csak elég drágák az alkatrészek, hogy csak úgy cserélgessem. Egyébként én is szakmabeli vagyok, csak még ilyen jelenséggel nem találkoztam, és ha lesz alkalmam, akkor megpróbálom. Y17DT-ben szelep nem ment tönkre. általános hiba EDU(adagoló vezérlőegység hiba P0251---fejszelep hiba kodját adja ki.) Ecu lábtörés légtömegmérő Ecu immo nem látása. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tist Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Y17DT-ben szelep nem ment tönkre. általános hiba EDU(adagoló vezérlőegység hiba P0251---fejszelep hiba kodját adja ki.) Ecu lábtörés légtömegmérő Ecu immo nem látása. :lol: Sziaszok! Köszi szépen a jótanácsokat, úgy tűnik, hogy a légtömegmérővel van probléma. Lehúztam a csatlakozót, és meglepően tapasztaltam, mintha kicserélték volna az autót, úgy gyorsított. Be is szerzek egy légtömegmérőt. Mégegyszer köszi mindenkinek a segítséget. :huh: Isti Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Sziaszok! Köszi szépen a jótanácsokat, úgy tűnik, hogy a légtömegmérővel van probléma. Lehúztam a csatlakozót, és meglepően tapasztaltam, mintha kicserélték volna az autót, úgy gyorsított. Be is szerzek egy légtömegmérőt. Mégegyszer köszi mindenkinek a segítséget. :huh: Isti nem olcsó a Bosch ha kell segitség, szólj. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Sziaszok! Köszi szépen a jótanácsokat, úgy tűnik, hogy a légtömegmérővel van probléma. Lehúztam a csatlakozót, és meglepően tapasztaltam, mintha kicserélték volna az autót, úgy gyorsított. Be is szerzek egy légtömegmérőt. Mégegyszer köszi mindenkinek a segítséget. :huh: Isti Ha elkoszolódás okozza a fals adatokat a légtömegmérőben, van egy kis remény a megmentésére szakszerű takarítással. Esetleg takarítás után ha van lehetőséged, le is ellenőrizheted a légtömemérőt ha van valaki ismerősnek műszere ami tudja. Harmadikan padlógázon 3500-ös fordulat körül ha 750mg fölött mutat, az a légtömegmérő jó! Nekem volt, hogy sikerült egyet-egyet megmenteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Nincs valakinek otthon a garázsba valamelyik polc alatt egy x20dth-hoz való coolerhűtő csövekkel (fém+gumi)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Nincs valakinek otthon a garázsba valamelyik polc alatt egy x20dth-hoz való coolerhűtő csövekkel (fém+gumi)? Miért mi történt? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Miért mi történt? :huh: X20DTL-em van és jó lenne ráteni egy coolert. Egy pár lóerőt az is jelent pluszba Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 X20DTL-em van és jó lenne ráteni egy coolert. Egy pár lóerőt az is jelent pluszba értelek. azt hiszem csak az X20DTH-ban van intercooler. máshogy van elvezetve a turbocsövek. és más a szelepfedélburkolat kialakitása. ha jol tudom :huh: más szoftver van ráirva, de ezt könnyen átirjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 értelek. azt hiszem csak az X20DTH-ban van intercooler. máshogy van elvezetve a turbocsövek. és más a szelepfedélburkolat kialakitása. ha jol tudom :huh: más szoftver van ráirva, de ezt könnyen átirjuk. Van egy pár ötletem az autóval kapcsolatban, de addig nem akarok ilyesféle átalakításokba belemenni, amíg nem derítesz fényt a kormánymű hibára és hangra a főtengely ékszíjtárcsa mögött. Inkább eladom és egy másiokon csinálom meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Van egy pár ötletem az autóval kapcsolatban, de addig nem akarok ilyesféle átalakításokba belemenni, amíg nem derítesz fényt a kormánymű hibára és hangra a főtengely ékszíjtárcsa mögött. Inkább eladom és egy másiokon csinálom meg. szíjtárcsád ha jól tudom gumiágyban fekszik. ha azt lehegesztették az nem jó nincs "kicentirozva" plusz azt hiszem mindegyik uj dizel ilyen szíjtárcsás(gumiágyas) ugy hogy szerintem onnan az miatt jön a hang Kormánymüre pedig szerintem komplett csere lesz bár nem látom, elmondásod alapján ragad lehet az elektronika. Tudod egybe építették az egészet a tied delphi az meg nem annyira bevált még az elsök közül való TRW1 TRW2 sem olyan hű de nyerő. hiába nincs lógása. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 szíjtárcsád ha jól tudom gumiágyban fekszik. ha azt lehegesztették az nem jó nincs "kicentirozva" plusz azt hiszem mindegyik uj dizel ilyen szíjtárcsás(gumiágyas) ugy hogy szerintem onnan az miatt jön a hang Kormánymüre pedig szerintem komplett csere lesz bár nem látom, elmondásod alapján ragad lehet az elektronika. Tudod egybe építették az egészet a tied delphi az meg nem annyira bevált még az elsök közül való TRW1 TRW2 sem olyan hű de nyerő. hiába nincs lógása. :huh: Jó! Cserélek szíjtárcsát, kár, hogy nem lehet kipróbálni úgy, hogy nincs fönt a tárcsa, úgy tutira mehetnék. Kormányműre már nem mondom ilyen hirtelen rá, hogy cserélek, mert egy kicsit zsebrenyúlós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Jó! Cserélek szíjtárcsát, kár, hogy nem lehet kipróbálni úgy, hogy nincs fönt a tárcsa, úgy tutira mehetnék. Kormányműre már nem mondom ilyen hirtelen rá, hogy cserélek, mert egy kicsit zsebrenyúlós. Azért ne mindet cserélj amit én úgy gondolok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Barátom sokat autópályázik, benne merült fel a köv. kérdés: G és H Astraban is van 1.7 CDTI motor, de a H-ban van hozzá 6-os váltó, meg több paci és nyomaték. Ez a váltó passzolna a G-re? Valakinek kísérlete, tapasztalata, szervízesek hogy látjátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Barátom sokat autópályázik, benne merült fel a köv. kérdés: G és H Astraban is van 1.7 CDTI motor, de a H-ban van hozzá 6-os váltó, meg több paci és nyomaték. Ez a váltó passzolna a G-re? Valakinek kísérlete, tapasztalata, szervízesek hogy látjátok? Egyik can-busos másik nem egyik bowdenes másik rudazat. .............................................. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Egyik can-busos másik nem egyik bowdenes másik rudazat. .............................................. :huh: Köszönöm (köszönjük) ! Kár! :lol: Pedig annak aki viszonylag sokat autópályázik jól jönne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Köszönöm (köszönjük) ! Kár! :huh: Pedig annak aki viszonylag sokat autópályázik jól jönne. és ez igy van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Wessz! Ha 3bar fölé fújom a két első gumit, akkor nem ragad a kormány! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Wessz! Ha 3bar fölé fújom a két első gumit, akkor nem ragad a kormány! hát ez elég nagy hiba... szeretnél igy járni.? az a baj hogy nálunk csak egybe létezik kormánymű Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 A DTL és a DTH között csak a cooler és a szofver a különbség? Tehát, ha van cooler+ DTH szoftver akkor van +19 lóerő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts