Laredo78 Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 igen a Kínai hamisítvány ;) Sajnos ma már ott tartunk, hogy amire nem az van ráírva hogy " Made In China" az a hamisítvány! :omg: :evilgrin: Viszont van az ismerőseim körében ilyen is olyan is és az árán kívül más eltérés sem tudásban sem kinézetben nincs semmi külömbség ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Sajnos ma már ott tartunk, hogy amire nem az van ráírva hogy " Made In China" az a hamisítvány! :omg: :evilgrin: Viszont van az ismerőseim körében ilyen is olyan is és az árán kívül más eltérés sem tudásban sem kinézetben nincs semmi külömbség ! ebben is van igazság .. de tudásban sok a hiányosság ... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laredo78 Elküldve Január14, 2014 Megoszt Elküldve Január14, 2014 ebben is van igazság .. de tudásban sok a hiányosság ... ;) A tapasztalat az hogy amit a nem hamisítvány AutoCom (kb:300.000ft) nem visz vagy nem talál az Astrámban vagy az Omegámban azt a "hamisított" OPCOM megtalálja és tudja vezérelni , programozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirra1 Elküldve Január19, 2014 Megoszt Elküldve Január19, 2014 y17dt-hez kerestem komplett hengerfejet, találtam is csak hidrotőkés, az enyém meg lapkás szelepbeállitású, csereszabatos a kettő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
m20b25 Elküldve Január19, 2014 Megoszt Elküldve Január19, 2014 Sziasztok fórumosok! 2 éve, hogy Astrám van nekem is (X17DTL) 98'-as F széria. Szeretnék végre váltani (nincs benne klíma) és mivel nem a szomszédnak veszek és munkába járni kell, teljesen megfelel egy G astra. Dízelt szeretnék, de sajnos nem jön át a fórumon, hogy melyik motorral lenne a legcélszerűbb megvenni. Szívem szerint azzal venném, ami nekem van (x17DTL) csak azzal baromi ritka már az eladó G astra. A CDTI pedig a másik véglet, abból sem sok van és az már jóva millió feletti dolog, annyiért pedig valjuk be, van már jobb választás is a piacon. Tippek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Január19, 2014 Megoszt Elküldve Január19, 2014 Sziasztok fórumosok! 2 éve, hogy Astrám van nekem is (X17DTL) 98'-as F széria. Szeretnék végre váltani (nincs benne klíma) és mivel nem a szomszédnak veszek és munkába járni kell, teljesen megfelel egy G astra. Dízelt szeretnék, de sajnos nem jön át a fórumon, hogy melyik motorral lenne a legcélszerűbb megvenni. Szívem szerint azzal venném, ami nekem van (x17DTL) csak azzal baromi ritka már az eladó G astra. A CDTI pedig a másik véglet, abból sem sok van és az már jóva millió feletti dolog, annyiért pedig valjuk be, van már jobb választás is a piacon. Tippek? Például? Link to comment Megosztás: More sharing options...
m20b25 Elküldve Január19, 2014 Megoszt Elküldve Január19, 2014 Például? Például H ctdi pár százzal drágábban. Olyan 800e körül szánnék a G Astrára. 1.7 DTI vagy 2.0 DTi vagy 2.2 DTI. Ahogy olvastam a legtöbben 1.7 DTI-vel járnak. A többivel mik a tapasztalatok? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január19, 2014 Megoszt Elküldve Január19, 2014 y17dt-hez kerestem komplett hengerfejet, találtam is csak hidrotőkés, az enyém meg lapkás szelepbeállitású, csereszabatos a kettő? nem mert a lapkás az isuzu . Link to comment Megosztás: More sharing options...
8x57js Elküldve Január19, 2014 Megoszt Elküldve Január19, 2014 Nos úgy néz ki hogy kiderült mi okozza a kocsi problematikáját. légtömegmérő, és porlasztók. Faksza:( ilyenkor kicsit bánom hogy nem OFFbuzukit vettem :) :( mennyibe fog ez fájni...PERSZE hibakód nem volt az autóba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
8x57js Elküldve Január19, 2014 Megoszt Elküldve Január19, 2014 Például H ctdi pár százzal drágábban. Olyan 800e körül szánnék a G Astrára. 1.7 DTI vagy 2.0 DTi vagy 2.2 DTI. Ahogy olvastam a legtöbben 1.7 DTI-vel járnak. A többivel mik a tapasztalatok? Én is akörül vettem kicsivel azért többért a 2003-as elegantos G caravánt. Hát kellett rá költeni kicsit, no meg most egy kis porlasztók és légtömegmérő. Azonkivül a szokásos uj autó vásárlásakor. lényegében tetszik, jo vezetni, komfortos...jol pakolható.. a fogyasztást nemtudom még. mert nekem 4,8-6,5 is volt, a hibák miatt vélhetően. azt állítják 5 l alatt el kell hogy menjen.... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
m20b25 Elküldve Január19, 2014 Megoszt Elküldve Január19, 2014 Én is akörül vettem kicsivel azért többért a 2003-as elegantos G caravánt. Hát kellett rá költeni kicsit, no meg most egy kis porlasztók és légtömegmérő. Azonkivül a szokásos uj autó vásárlásakor. lényegében tetszik, jo vezetni, komfortos...jol pakolható.. a fogyasztást nemtudom még. mert nekem 4,8-6,5 is volt, a hibák miatt vélhetően. azt állítják 5 l alatt el kell hogy menjen.... Nekem F van mint írtam, de az enyém is simán eszik télen 7-et városban. Pályán és országúton jó. Tetszik nekem is, mert a cégnél sok G van még mindig - igaz - benzinesek. Köszi az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirra1 Elküldve Január20, 2014 Megoszt Elküldve Január20, 2014 nem mert a lapkás az isuzu . akkor y17dt van többféle is?mert mind a két hidrotőkés azt mondja hogy jó az y17dt-re. http://racing-bazar.hu/alkatresz/motor/opel_y17dt_hengerfej http://racing-bazar.hu/alkatresz/motor/opel_combo_corsa_astra_meriva_1.7_dti_16v_hengerfej_0km_felujitott az enyém biztos hogy y17dt és lapkás csak 500000km után tönkrement, a hengerfejes azt mondja rá hogyha az övé volna se költene rá egy forintot se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
8x57js Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 Hello! KÉSZ AZ AUTÓ! MEGOLDÓDOTT a torpanás gond. ESETLEG ha valakinek hasonlót produkál, egy alternativa! Légtömegmérő és porlasztócsere megoldotta a problémát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Attila64 Elküldve Január22, 2014 Megoszt Elküldve Január22, 2014 Sziasztok Szeretnék egy kis segítséget kérni hátha valaki tud valami ötlett adni,hogy mi lehet a gond. Van egy 98-as 20DTL 60kw Astra G A gondom a következő.Hétfön még semmi probléma,kedden már nem tudtam sehogysem beindítani.Se aksiról se behuzással. Olyan mintha nem kapna üzemanyagot . Gondolom hogy valami elektromos probléma lehet de,hogy mi azt nem tudom megfejtni . Link to comment Megosztás: More sharing options...
rolland Elküldve Január22, 2014 Megoszt Elküldve Január22, 2014 Sziasztok Szeretnék egy kis segítséget kérni hátha valaki tud valami ötlett adni,hogy mi lehet a gond. Van egy 98-as 20DTL 60kw Astra G A gondom a következő.Hétfön még semmi probléma,kedden már nem tudtam sehogysem beindítani.Se aksiról se behuzással. Olyan mintha nem kapna üzemanyagot . Gondolom hogy valami elektromos probléma lehet de,hogy mi azt nem tudom megfejtni . Szerintem ha elektromos a gond akkor P1630 vagy P1631 -es hibakod kell legyen (adagolo szamitogep ,pontosaban a tranzisztor el ment belole).Ha nincs akkor csak uzemanyag ellatas a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Attila64 Elküldve Január22, 2014 Megoszt Elküldve Január22, 2014 Szerintem ha elektromos a gond akkor P1630 vagy P1631 -es hibakod kell legyen (adagolo szamitogep ,pontosaban a tranzisztor el ment belole).Ha nincs akkor csak uzemanyag ellatas a gond. Köszi a segítséget. Sajnos mindenképpen szervíz a vége,de legalább nem vakon futok neki. Ezt a tranzisztort lehet cserélni,vagy az egész adagolót kell ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsi89 Elküldve Január22, 2014 Megoszt Elküldve Január22, 2014 Köszi a segítséget. Sajnos mindenképpen szervíz a vége,de legalább nem vakon futok neki. Ezt a tranzisztort lehet cserélni,vagy az egész adagolót kell ? Adagoló elektronikában szokott behalni egy tranzisztor. Lehet cserélni bár nem könnyű. Láttam már pár videót ennek a cseréjéről és nem megoldhatatlan. Persze egy szerviz egy ilyen 500Ft-os alkatrész cseréért elkér egy vagyont. De hát a tudást azt meg kell fizetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január22, 2014 Megoszt Elküldve Január22, 2014 Adagoló elektronikában szokott behalni egy tranzisztor. Lehet cserélni bár nem könnyű. Láttam már pár videót ennek a cseréjéről és nem megoldhatatlan. Persze egy szerviz egy ilyen 500Ft-os alkatrész cseréért elkér egy vagyont. De hát a tudást azt meg kell fizetni. keresd WESSZ-t ö a megoldás Törökbálinton van a mühelye nekem mindig ö volt a megoldás pedig Gyálon lakok . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Január22, 2014 Megoszt Elküldve Január22, 2014 Y17DT 5 liter alatt csak autópályán, hosszú távon megy el, és akkor sem rommá forgatva. Vegyes használatba 5,2 - 5,5 amit kihoztam belőle eddig. ( 150 000 km alatt) Én nem tudom kinek milyen a vezetési stílusa, de aki alapból 5 alatt tartja az mondja már el mit csinál. Minden tankolásnál használok adalékot, ha tehetem OMV-n tankolok. Olajcsere kotta 10 000-ként, összes szűrő cserélve. Néha kicsit kikormolva, elforgatva átlagon felül. Klasszikus hibákon kívül más gond nincs vele. Ha nem lennének a gyári problémái már már tökéletes lenne. De így is jó, teszi a dolgát. Én úgy vagyok vele, hogy amíg a motorhoz ( blokk ) nem kell hozzányúlni marad. Most a szoftver optimalizáláson gondolkodok, van valakinek tapasztalata ezzel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rolland Elküldve Január22, 2014 Megoszt Elküldve Január22, 2014 Köszi a segítséget. Sajnos mindenképpen szervíz a vége,de legalább nem vakon futok neki. Ezt a tranzisztort lehet cserélni,vagy az egész adagolót kell ? Cserelheto a tranzisztor es csere utan lenyeges a hoelevezetes, a hutese. En IRLR 2905 hasznaltam es eddig semmi gond nem volt veluk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Attila64 Elküldve Január23, 2014 Megoszt Elküldve Január23, 2014 keresd WESSZ-t ö a megoldás Törökbálinton van a mühelye nekem mindig ö volt a megoldás pedig Gyálon lakok . köszi megtaláltam a honlapjukat de nem érem el telefonon : még probálkozom Esetleg egy kis infot tudsz mondani hogy kb mibe fáj egy ilyen javitás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január23, 2014 Megoszt Elküldve Január23, 2014 Y17DT 5 liter alatt csak autópályán, hosszú távon megy el, és akkor sem rommá forgatva. Vegyes használatba 5,2 - 5,5 amit kihoztam belőle eddig. ( 150 000 km alatt) Én nem tudom kinek milyen a vezetési stílusa, de aki alapból 5 alatt tartja az mondja már el mit csinál. Minden tankolásnál használok adalékot, ha tehetem OMV-n tankolok. Olajcsere kotta 10 000-ként, összes szűrő cserélve. Néha kicsit kikormolva, elforgatva átlagon felül. Klasszikus hibákon kívül más gond nincs vele. Ha nem lennének a gyári problémái már már tökéletes lenne. De így is jó, teszi a dolgát. Én úgy vagyok vele, hogy amíg a motorhoz ( blokk ) nem kell hozzányúlni marad. Most a szoftver optimalizáláson gondolkodok, van valakinek tapasztalata ezzel? szia. nekem is y17dt-m 2007 ota folyamatos autopályán lehet 4,15 l kihozni belöle de itt a városban és környékén 5,15 alá nem megy a fogyasztás ,de az sem mindegy hogy milyen a gasoil osztrák -horvát mind klasszisal jobb mint a hazai.ui most hidegebb van nagyobb a fogyi. . Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január23, 2014 Megoszt Elküldve Január23, 2014 köszi megtaláltam a honlapjukat de nem érem el telefonon : még probálkozom Esetleg egy kis infot tudsz mondani hogy kb mibe fáj egy ilyen javitás? ha nagyjavitás van a dolgon 50000-60000 körül van de garival.de ilyen esetben nekem mondta a fejszelep cserét . ezt megcselekedtem azota hibamentes a müszer de bizd rá magad nyugodtan ha mondja akkor az ugy is van Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirra1 Elküldve Január25, 2014 Megoszt Elküldve Január25, 2014 y17dt-be melyik a belevaló termosztát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
8x57js Elküldve Január25, 2014 Megoszt Elküldve Január25, 2014 Érdeklődnék, hogy mennyi üzemanyag marad kb. a tankban amikor kigyullad a szegénység jelző lámpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts