Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

Recommended Posts

Elküldve

na az auto megoldotta a kérdést min már annyiszor . már volt hogy olyan hibakodot nyomott ki ami nem létezik az y17dt-nél ma déltöl elalszik a kis auto a vill. kulcsal akkor is mikor csa rá adom a gyujtást a hiba jezés/gáz-fék-gyujtás/ pedig folyamatosan villog ha megprobálok hibakodot keresni.

Nincs jelenlévő hiba!

• Like 1
Elküldve

Tud e valaki segíteni a következőre?

Kaptam kölcsönbe egy bluetooth-os ELM327 OBD-II olvasót. A cucc nem kommunikál az autó ECU-val (2002-es Y17DT), valószínű protokoll hiba. Olvastam, hogy a kínai másolatok nem mindig működnek rendesen. Van-e erre megoldás? Vagy van-e olyan interface ami működik?

Köszi.

Elküldve

Kaptam kölcsönbe egy bluetooth-os ELM327 OBD-II olvasót. A cucc nem kommunikál az autó ECU-val (2002-es Y17DT), valószínű protokoll hiba. Olvastam, hogy a kínai másolatok nem mindig működnek rendesen. Van-e erre megoldás? Vagy van-e olyan interface ami működik?

Köszi.

Én is olyat vettem, nekem működik.

• Like 1
Elküldve

Köszi.

nekem sem müxik :(

Androidos torque nem ismeri fel...

• Like 1
Elküldve

nekem sem müxik :(

Androidos torque nem ismeri fel...

Akkor ahogy látom ez nem lesz jó. Az előtted szólónak ( gázos ) 2007-es az autója, lehet azért megy neki.

Valami másikat kell nézni.

Elküldve

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy tegnap kicsit meghúzattam a kocsit. Még nem tudtam megcsináltatni ezt a megtorpanós dolgot, sajnos nem tudom nélkülözni a kocsit.

No most meghúzattam kicsit viszont 4000környékén minden esetben kigyullad a töltés lámpa. mihelyst visszaesik a fordulat 4000 alá elalszik.

Mit gondoltok róla?

Elküldve

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy tegnap kicsit meghúzattam a kocsit. Még nem tudtam megcsináltatni ezt a megtorpanós dolgot, sajnos nem tudom nélkülözni a kocsit.

No most meghúzattam kicsit viszont 4000környékén minden esetben kigyullad a töltés lámpa. mihelyst visszaesik a fordulat 4000 alá elalszik.

Mit gondoltok róla?

Kopott kefére tippelek

• Like 1
Elküldve

Akkor ahogy látom ez nem lesz jó. Az előtted szólónak ( gázos ) 2007-es az autója, lehet azért megy neki.

Valami másikat kell nézni.

2001-től kötelező a benzines és 2004-től a dízel autókra Európában az OBD2. Új modelleknél 2000/2003 a kötelező, de ugye a G Astra nem volt már új modell 2000/2003-ban, ebből kifolyólag simán lehet, hogy egyik Y17DT-vel már működik, másikkal még nem. Akinek működik Y17DT-vel, megírhatná, hogy az övé mikori, és akinek nem megy vele, az is.

• Like 1
Elküldve

Sziasztok!

Mit gondoltok róla?

Diódahíd.

• Like 1
Elküldve

2001-től kötelező a benzines és 2004-től a dízel autókra Európában az OBD2. Új modelleknél 2000/2003 a kötelező, de ugye a G Astra nem volt már új modell 2000/2003-ban, ebből kifolyólag simán lehet, hogy egyik Y17DT-vel már működik, másikkal még nem. Akinek működik Y17DT-vel, megírhatná, hogy az övé mikori, és akinek nem megy vele, az is.

Az enyém Y20DTH 2000 évjárat.

Nekem működik a ScanMaster nevű progival. ELM 327 1.5 verzió USB-vel csatlakoztatva laptophoz.

http://data.hu/get/6913355/ELM327.ZIP

• Like 1
Elküldve

Szerintem az OPCOM a legjobb az Opelokhoz! Kb 15.000-ből megvan.

Hibakód olvasás, törlés , programozás , aktiválás,élő adatok megtekintése , fogyasztók tesztelése, szerviz intervallum beállítás ,stb.......

Ez csak az én véleményem!

• Like 1
Elküldve

Szerintem az OPCOM a legjobb az Opelokhoz! Kb 15.000-ből megvan.

Hibakód olvasás, törlés , programozás , aktiválás,élő adatok megtekintése , fogyasztók tesztelése, szerviz intervallum beállítás ,stb.......

Ez csak az én véleményem!

menet közbeni diagnosztika is van?

Elküldve

ÜdV!

Tudom, hogy nem Alaszkában vagyunk, meg nem is Skandináviába, de egyéb okok miatt eszembe jutott egy dolog.

A kocsi csillag garázsban áll, reggel 30 km kell munkába menni, majd onnan este vissza.

Azon gondolkodtam, hogy egy előmelegítő beépítése, mennyiben változtatná meg a motor kopásának csökkentését?

Bárdinál néztem ilyen 1x ezer Ft dolog van, a vízkör megfelelő csöveire kell rákötni, és 220V-ról melegít azt hiszem 7 vagy 800 w fűtőszálat.

A drágább verzió az fagydugó helyére, kábelezéssel mindennel 55ezer körüli történet.

Van valakinek ilyenje, használja, mi a tapasztalat ezzel kapcsolatban?

Egy időzítő kapcsolóval ellátva, természetesen a 220V vezetéket is kulturáltan elhelyezve, nem úgy mint régen hogy feltekerve az IFA elején lógatva, mennyire lehetne hasznos egy ilyen szerkezet.

Mi a véleményetek?

Illetve mit eredményezne, ha egy nagyobb Intercoolert tennék be az Y17DT-be?

Azon kívül, ha túlméretezem, nagyobb lesz a turbólyuk....

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.