tgabika76 Elküldve November15, 2012 Elküldve November15, 2012 Így van, az felel a hűtőventillátorok vezérléséért és a klímaventillátorért is, de ez is csak a korai autókban van benne, talán 2002 után sima relék végzik a vezérlést jóval egyszerűbb formában. Amúgy először én sem értettem hogy milyen fehér dobozkára gondoltok, lévén az enyém például fekete. :D
firisz Elküldve November15, 2012 Elküldve November15, 2012 szasztok! Van egy 1.7 isuzu motoros turbodiesel opel g astrám.olyan gondja van,hogy váltáskor mikor kinyomom a kuplungot és elengedem a gázt a motor fordulatszáma valamikor feljebb megy nem pedig lejjebb. cseréltek rajt programot is,de mindig ugyan azt csinálja. van olyan is,hogy menet közben üresbe gurulok és a fordulatszám akkor áll csak be 900-ra,ha megáll az autó,de nem mindig csinálja.ha valaki tud segítsen!
astra Elküldve November15, 2012 Elküldve November15, 2012 szasztok! Van egy 1.7 isuzu motoros turbodiesel opel g astrám.olyan gondja van,hogy váltáskor mikor kinyomom a kuplungot és elengedem a gázt a motor fordulatszáma valamikor feljebb megy nem pedig lejjebb. cseréltek rajt programot is,de mindig ugyan azt csinálja. van olyan is,hogy menet közben üresbe gurulok és a fordulatszám akkor áll csak be 900-ra,ha megáll az autó,de nem mindig csinálja.ha valaki tud segítsen! szia. nekem is ilyenem van 6 éve de én már megszoktam hogy amig gurul addig 1000 körül a ford.üresbe ha megállt akkor leesik 800-850-re és csedesen röfög mig el nem indulok vele.
Meggyi Elküldve November15, 2012 Elküldve November15, 2012 szasztok! Van egy 1.7 isuzu motoros turbodiesel opel g astrám.olyan gondja van,hogy váltáskor mikor kinyomom a kuplungot és elengedem a gázt a motor fordulatszáma valamikor feljebb megy nem pedig lejjebb. cseréltek rajt programot is,de mindig ugyan azt csinálja. van olyan is,hogy menet közben üresbe gurulok és a fordulatszám akkor áll csak be 900-ra,ha megáll az autó,de nem mindig csinálja.ha valaki tud segítsen! Nekem is ilyen szerintem normális
totipityu Elküldve November15, 2012 Elküldve November15, 2012 Sziasztok!!! Nah kezdi a kocsi piszkálgatni az agyamat..... :-( Összemosta az olajat meg az vizet! Ez a legújabb az amúgy sem rövid listán és ha ebben az ütemben folytatja, akkor nagyon hosszú lesz..... De jöjjön a lényeg, vettem fej tömítéskészletet, de a készletben van egy pár valami, amit nem tudok eldönteni hogy hová megy! Nyolc darab 2-3 cm körüli piros kis műanyag hüvely, mintha szívószálból lennének levagdalva. Mindegyik hüvely egyik vége kicsit le van peremezve.... Köszi a segítséget!!!!!!!!!!!
bocs Elküldve November15, 2012 Elküldve November15, 2012 Nekem is ilyen szerintem normális Csatlakozom. :)
dsteel Elküldve November16, 2012 Elküldve November16, 2012 Csatlakozom. :) Enyém is, először marhára zavart, most már észre sem veszem.
steve78 Elküldve November18, 2012 Elküldve November18, 2012 Már csak azt kellene tudni, hogy milyen jeladó való a kocsiba, mert van olyan, amibe közvetlenül megy bele a csatlakozó és van olyan, amelyikből egy kb 15 cm-es vezeték végén van a csatlakozó. Megtörtént a csere, úgy néz ki, valóban a jeladó volt a hunyó. Most hidegen és melegen is kifogástalanul indul a masina.
XARAI Elküldve November19, 2012 Elküldve November19, 2012 szasztok! Van egy 1.7 isuzu motoros turbodiesel opel g astrám.olyan gondja van,hogy váltáskor mikor kinyomom a kuplungot és elengedem a gázt a motor fordulatszáma valamikor feljebb megy nem pedig lejjebb. cseréltek rajt programot is,de mindig ugyan azt csinálja. van olyan is,hogy menet közben üresbe gurulok és a fordulatszám akkor áll csak be 900-ra,ha megáll az autó,de nem mindig csinálja.ha valaki tud segítsen! Sziasztok! Én friss dízeles vagyok és éppen erre akartam rákérdezni, hogy normális-e ez, hogy sebességváltáskor picit feljebb pörög a fordulat, de a sok visszajelzés, akkor megnyugtatott. :) Gondolom ez valami elektromos gázpedál késés lehet, vagy talán a turbó pörgeti fel. Azt hiszem, akkor hozzá kell szokni, hogy gáz elvesz és csak utána kuplung kinyom. :) Üdv!
ferere26 Elküldve November19, 2012 Elküldve November19, 2012 Sziasztok nem tudom ki irta azt a problémát hogy G astra 1.7 DTI isuzu eltört az adagoló felfogató tőcsavar sajnos nálam is ez történt várom a segítő válaszokat mitől lehet ez Üdv:Ferere
kutymorg Elküldve November20, 2012 Elküldve November20, 2012 Sziasztok! Főleg Caravan 1.7DIT tulajoktól kérdezném, hogy a mostani fogyasztásuk (főleg város) hogyan alakul? Valami oknál fogva nekem 8l, pedig nincs kihajtva a lelke... (2-2.500-nál van vátva, 50-énl már 4-ben van). Mivel lehet a gond? Az előd is Isuzu dizel volt (F), de az -15 alatt se evett ennyit, pedig 400e volt benne. A motornak kb. mennyi idő kell, hogy elérje az üzemi hőfokot? Nálam elég lassan mászik a mutató... Köszi!
predatori23 Elküldve November20, 2012 Elküldve November20, 2012 Sziasztok! 2006 évjáratu Opel G ASTRA 1.7CDTI autom van és megjelent a műszerfalon a motorvezrlő rendszer ikon világit folyamatosan! Azt mondták arra hogy cserélni kell a vezérlést most van benne 131.000km az lenne a kérdésem hogy még menyi KM tudok vele elmenni mert jelenleg nem állok ugy anyagilag hogy meg tudjam csináltatni! válaszotokat előre is köszönöm!
steve78 Elküldve November20, 2012 Elküldve November20, 2012 Sziasztok! 2006 évjáratu Opel G ASTRA 1.7CDTI autom van és megjelent a műszerfalon a motorvezrlő rendszer ikon világit folyamatosan! Azt mondták arra hogy cserélni kell a vezérlést most van benne 131.000km az lenne a kérdésem hogy még menyi KM tudok vele elmenni mert jelenleg nem állok ugy anyagilag hogy meg tudjam csináltatni! válaszotokat előre is köszönöm! Én úgy tudom -ha rosszul, akkor a többiek majd kijavítanak-, hogy ebben az autóban nincs olyan érzékelő, ami a vezérléscsere intervallumát figyelné, így Nálad valamilyen más probléma van szerintem. Nem ártana egy hibakód olvasás vagy villogtatás.
tgabika76 Elküldve November20, 2012 Elküldve November20, 2012 Így van, a motorvezérlő ha világít az hibát jelez, de nem a vezérműszíjcsere intervallumát (ami egyébként 10 év vagy 150e km ennél a motornál), arra nincs semmilyen jelzés. A hibakódot ki lehet olvastatni OBD csatlakozón keresztül, abból kiderül hogy mi a baja.
centurio Elküldve November20, 2012 Elküldve November20, 2012 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Egy 2006-os évjáratú 1,7 CDTI astrám van motorkódom Z17DTL néhány napja az alábbi problémám van: az indítás után égve marad a műszerfalon a motort jelző sárga lámpa. Az autó működik, a hibakód olvasó P0105 hibát jelzett hibakód kiütve most nem világít a sárga lámpa. A hibakód MAP szenzor hiba. Legalábbis ezt mondta a szerelő. Riogattak EGR szeleppel turbóval stb.... Segítsetek én Zala megyei vagyok ismertek-e egy jó becsületes szerelőt aki érti a dolgát???? köszi
XARAI Elküldve November20, 2012 Elküldve November20, 2012 Mik a gyakorlati tapasztalatok? Y17TD-nél, ha félig van pontosan az üzemanyag szintjelző, akkor mennyit lehet rátankolni, hogy tele legyen literben. :)
tgabika76 Elküldve November21, 2012 Elküldve November21, 2012 Ez nehéz kérdés, ugyanis egy csomó mindentől függ. Alapvetően minden Astra tankja (motortípustól függetlenül) 52 literes, de 48-49-nél többet nemigen fogsz tudni tankolni bele mert olyankor már szinte ki sem tér a mutató és csak villog a tartalékot jelző lámpa... Ebből kiindulva fél tanknál elvileg 26 liternek kellene lennie benne ha lineárisan mérne az üzemanyagszintjelző, csakhogy nem úgy mér: ha tele tankkal elkezdesz járkálni akkor eleinte lassabban fogy az üzemanyag (a szintjelző szerint), később gyorsabban, következésképp a fél tankot jelző pálcika nem fél tanknál van, hanem úgy 55% környékén. A fentiek miatt azt mondanám hogy ha a fél tankot jelző osztásnál van a mutató, akkor olyan 22-23 litert fogsz tudni rátankolni, de még ez sem feltétlen igaz, mert az egész függ a kútoszloptól (mennyire érzékeny a kiáramló üzemanyaggőzökre, azaz hány liternél kattan le a pisztoly), valamint az üzemanyagforgalmazó cégtől, de még az évszaktól is (MOL-nál pl. télen kevésbé habzik a gázolaj mint nyáron, más társaságnál gondolom megint másként van).
predatori23 Elküldve November21, 2012 Elküldve November21, 2012 sziasztok a motorvezérlőhibakodot hogyan tudnám kiköveteztetni hogy mia pontos baja?
tgabika76 Elküldve November21, 2012 Elküldve November21, 2012 Írd be ide hogy mi a pontos hibakód, megpróbálom kikeresni.
XARAI Elküldve November23, 2012 Elküldve November23, 2012 Ez nehéz kérdés, ugyanis egy csomó mindentől függ. Alapvetően minden Astra tankja (motortípustól függetlenül) 52 literes, de 48-49-nél többet nemigen fogsz tudni tankolni bele mert olyankor már szinte ki sem tér a mutató és csak villog a tartalékot jelző lámpa... Ebből kiindulva fél tanknál elvileg 26 liternek kellene lennie benne ha lineárisan mérne az üzemanyagszintjelző, csakhogy nem úgy mér: ha tele tankkal elkezdesz járkálni akkor eleinte lassabban fogy az üzemanyag (a szintjelző szerint), később gyorsabban, következésképp a fél tankot jelző pálcika nem fél tanknál van, hanem úgy 55% környékén. A fentiek miatt azt mondanám hogy ha a fél tankot jelző osztásnál van a mutató, akkor olyan 22-23 litert fogsz tudni rátankolni, de még ez sem feltétlen igaz, mert az egész függ a kútoszloptól (mennyire érzékeny a kiáramló üzemanyaggőzökre, azaz hány liternél kattan le a pisztoly), valamint az üzemanyagforgalmazó cégtől, de még az évszaktól is (MOL-nál pl. télen kevésbé habzik a gázolaj mint nyáron, más társaságnál gondolom megint másként van). Köszönöm szép a segítséged! ;)
XARAI Elküldve November23, 2012 Elküldve November23, 2012 Szerintetek melyik fajta kifizethető diagnosztikai kábelt érdemes megvenni Y17DT-hez? Léteznek ugyebár mindenféle Bluetooth-os OBD2-es csatlakozós ELM327-es "kábelek" meg ugyanilyenek USB-s be, aztán van ez az OP-COM kábel, ami talán ugyanaz, mint az elötte említett, nem ismerem pontosan. Szóval melyik az a Diagnosztikai kábel, ami a legjobban használható ezekhez a dízel verdákhoz? Milyen szoftvereket lehet beszerezni hozzájuk, amikkel működnek, és jól használhatóak és persze nem százezrekbe kerülnek? Én pl szeretnék tempomatot tenni az autóba és azt az ECU-ba engedélyezni kellene, ahoz milyen kábel és szoftver szükséges? Köszönöm a segítségeket!
kutymorg Elküldve November23, 2012 Elküldve November23, 2012 Létezik olyan Isuzu motor, ami Y17DT léttére 1700cc? Az okmányiroda, az eredetvizsga és a műszaki vizsgáztatók szerint az autóm 1.7 DT Caravan: 1700cc/55kW. 1320kg önsúllyal... Létezik ilyen változat?
Mc-elek Elküldve November23, 2012 Elküldve November23, 2012 Létezik olyan Isuzu motor, ami Y17DT léttére 1700cc? Az okmányiroda, az eredetvizsga és a műszaki vizsgáztatók szerint az autóm 1.7 DT Caravan: 1700cc/55kW. 1320kg önsúllyal... Létezik ilyen változat? Y17DT Bauform: R4 Steuerung: DOHC Anzahl der Ventile: 16 Bohrung (mm): 79,0 Hub (mm): 86,0 Volumen (cm³): 1686 Leistung (kW bei min-1): 55 / 4400 Drehmoment (Nm bei min-1): 165 / 1800 - 3000 Verdichtung: 18,4 : 1 Motormanagement: Denso ECD-V5 Steuerung: Zahnriemen Abgasanlage: AGR, Katalysator Besonderheiten: E-Gas, Turbolader Garrett GT1544 Verwendung: Astra G (F17(+)WR, F17(+)WR.V1), Combo C (F17(+)WR), Corsa C (F17(+)WR), Meriva (F17+WR)
kutymorg Elküldve November23, 2012 Elküldve November23, 2012 T. Elek :) Köszönöm! Akkor nem értem ezeket. A műszakin azt mondta a vizsgáztató, hogy minden adat stimmel a forgalmiban... de ezek szeint mégsem. Okozhat bármi problémát a helytelen adatok?
csabi0274 Elküldve November24, 2012 Elküldve November24, 2012 Hali! Köv. problémám van, 2002-s G astra combi 1.7dti nemrég volt vezérműszíjcsere 240E km van az autóban, erről tudok, 4 évesen vettem! Most éles "traktoros" motorhang hallatszik s főként az utastérbűl.Eddig szép "dízel" hangja volt. Szerelő szerint váltó probléma okozza a zajt, de annak mi köze van a motorhoz? Váltó, kuplung problémát nem tapasztalok! Megnéztük a motortartogumibakokat, ott az egyik van megkopva. Más: Valamint ha az út egyenetlen, halk, olyan tompa hangolt hallok. Ha beülünk az autóba elég ha előre s nincs megpakolva, hátul a kerekenél "Lovaslocsis" nyekergő hang hallatszik, természetesen csak száraz időban, ha esik az eső akkor nem nyekereg! Ezeknek a problémáknak a javítattása mennyibe fog fájni kb.? Szeretném lecseréln H astra-ra de előtte azért rendberakatnám az autót! Köszi a segítséget!
Recommended Posts