Handbrake Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Hi! Ez a leesik a mutató mintha elmenne minden feszültség hiba! Megnézettem a kocsit egy szerelővel, azt mondta nem az akksi szar, rámértünk kimértük az jó. Azt mondja lehetséges, hogy a km- órában van valami gebasz. de mondjuk nincs nagy gond, mert 10 alkalomból 1x csinálja. De foggalmam sincs mi lehet...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Hi! Ha valaki megmondja hogy tudok videót feltenni, akkor megmutatom, rögzítettem a telefonommal. Persze csak ha érdekel benneteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 egy kérdés srácok : astra G diesel közös csöves cuccos motor , a probléma hogy kopp hidegen rövid ideig izzit (állítólag) és baromi nehezen indul . még nem néztem meg de kedden hozzák és nem vagyok egy nagy opel dieseles ezért is kérdem találkoztatok-e hasonló dologgal . Thx. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bagibetyar Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 egy kérdés srácok : astra G diesel közös csöves cuccos motor , a probléma hogy kopp hidegen rövid ideig izzit (állítólag) és baromi nehezen indul . még nem néztem meg de kedden hozzák és nem vagyok egy nagy opel dieseles ezért is kérdem találkoztatok-e hasonló dologgal . Thx. :( Ez az első diesel autóm, ez pedig csak nyár óta van meg. Akkor még villanni sem láttam az izzítás jelzőt. A hidegebb idő beállta óta, ugyan pár másodpercre felvillan, de azt hogy, nehezen indulna, nem tapasztaltam. Pár percig kicsit hangosabb, de a motor melegedése után a kopogó hang majdnem teljesen elmúlik. Sajnos még idén igazán mínuszok nem voltak. Amint bővebb tapasztalataim lesznek, jelentkezem! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 köszi ! valami ilyene gondoltam én is hogy nem fog ez még hosszan izzitani mert nincsen eléggé hideg neki . holnap hozzák a vasat sztem. más probléma lesz ott . Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 köszi ! valami ilyene gondoltam én is hogy nem fog ez még hosszan izzitani mert nincsen eléggé hideg neki . holnap hozzák a vasat sztem. más probléma lesz ott . nekem is nagyon rövid ideig izzit és már dolgozik s DRÁGÁM . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 köszi az infót ! valami gubanc lesz ezzel a kocsival már érzem ..... mondtam is a tulajnak . Link to comment Megosztás: More sharing options...
bagibetyar Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Helló! A mínuszok beálltával azt tapasztalom, hogy a 40 km alatt sem éri el a motor az üzemi hőfokot. Mindezt -10 és -12 fok Celsius hőmérséketen már tapasztaltam. Van valakinek hasonló tapasztalata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Helló! A mínuszok beálltával azt tapasztalom, hogy a 40 km alatt sem éri el a motor az üzemi hőfokot. Mindezt -10 és -12 fok Celsius hőmérséketen már tapasztaltam. Van valakinek hasonló tapasztalata? Bezony! Tavaly sieléskor este lement a hőmérséklet minusz húszra, másnap 30 kilóméter után fel a hegyre, épp hogy megmozdult a mutató. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Helló! A mínuszok beálltával azt tapasztalom, hogy a 40 km alatt sem éri el a motor az üzemi hőfokot. Mindezt -10 és -12 fok Celsius hőmérséketen már tapasztaltam. Van valakinek hasonló tapasztalata? nekem y17dti motorom van az durván 2-3km -nél füt és 6-8 körül már eléri az üz.-mi hömérsékletet viszont a fütéssel nem vagyok nagyon elégedett az F-ASTRA-nak jobb volt a fütése Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 köszi ! valami ilyene gondoltam én is hogy nem fog ez még hosszan izzitani mert nincsen eléggé hideg neki . holnap hozzák a vasat sztem. más probléma lesz ott . most hogy minuszok rohangálnak az utakon csa pár mp.-ig izzit és már röfög is a drágám .Én is nyáron vettem az AUTOT17dtia tünemény . kisebb nagyobb bajok után nagybetüs schaffhausen ............... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Helló! A mínuszok beálltával azt tapasztalom, hogy a 40 km alatt sem éri el a motor az üzemi hőfokot. Mindezt -10 és -12 fok Celsius hőmérséketen már tapasztaltam. Van valakinek hasonló tapasztalata? Termosztátod nem jó, csere, mert állandóan nyítva van, és a hűtön keresztül lehűti a vízet, az autó nem melegszik be üzemi hőmérsékletre, és ezáltal nagyobb lessz a kopás.... Könnyen ellenőrízhető, amikor a mutató még nem mozdult meg, de ha hűtőt megnézed és meleg akkor igazam van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bagibetyar Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Termosztátod nem jó, csere, mert állandóan nyítva van, és a hűtön keresztül lehűti a vízet, az autó nem melegszik be üzemi hőmérsékletre, és ezáltal nagyobb lessz a kopás.... Könnyen ellenőrízhető, amikor a mutató még nem mozdult meg, de ha hűtőt megnézed és meleg akkor igazam van. Reggel kipróbálom. Azután jelentkezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabela Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Szia MINDENKI! Következő problémákra lettem figyelmes az 1,7dti motoros(isuzus)asztrámon. Minap hazafelé indultam és kb 6-8km megtétele után felvillant az oilnyomásvisszajelző-a motorhang megváltozott.Azonnal félreálltam+elakadásjelző+segítséghívás+minden ami ilyenkor kell. ;) A kérdés a köv:volt-e már valakinek ilyen hibálya,mi volt.Ha nem mire lehet számítani,tanácsot szeretnék kérni tőletek mert látom itt vannak elég ügyes kis szakik is :( Előre is köszönöm mindenki segítségét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabela Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Sziasztok! Megint én vok.Az autót nemrég vásároltam egyébként(2 hete).Minden vágyam ez volt-csak ez a probléma-nagyon lelombozott,kicsit csalódott vagyok. Találtam olyan hibályát is,hogy a tágulásiban olaj van :( .Felhívtam a régi tulajt-akitől vettem-.és ő mondta,hogy ő is így vette az autót,így járt vele"nem kell megilyedni" az olajhűtőből szivárog. Kérdem én:ez lehetséges,nem hengerfejes az autó?nem káros ez a gépnek?mit lehet vele tenni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Sziasztok! Megint én vok.Az autót nemrég vásároltam egyébként(2 hete).Minden vágyam ez volt-csak ez a probléma-nagyon lelombozott,kicsit csalódott vagyok. Találtam olyan hibályát is,hogy a tágulásiban olaj van :( .Felhívtam a régi tulajt-akitől vettem-.és ő mondta,hogy ő is így vette az autót,így járt vele"nem kell megilyedni" az olajhűtőből szivárog. Kérdem én:ez lehetséges,nem hengerfejes az autó?nem káros ez a gépnek?mit lehet vele tenni? ;) Ez nagy marhaság, hogy ha a tágulásiban olaj van és az normális dolog. Azért van benne olaj , mert keveredett a hűtővízzel és gondolom nem kell magyarázni, hogy általában ez miért szokott lenni :) Olaj nélkül meg ne járj vele, főleg ha a hangján is hallatszik. Min. főtengelycsapágy halála, de könnyen beállhat az egész motorod :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Szia MINDENKI! Következő problémákra lettem figyelmes az 1,7dti motoros(isuzus)asztrámon. Minap hazafelé indultam és kb 6-8km megtétele után felvillant az oilnyomásvisszajelző-a motorhang megváltozott.Azonnal félreálltam+elakadásjelző+segítséghívás+minden ami ilyenkor kell. :) A kérdés a köv:volt-e már valakinek ilyen hibálya,mi volt.Ha nem mire lehet számítani,tanácsot szeretnék kérni tőletek mert látom itt vannak elég ügyes kis szakik is :( Előre is köszönöm mindenki segítségét! Feltétlen nézesd meg az olaj szivattyú fogaskerekének a rögzítő anyályát ;) :D A vezérlésben van.... Nálam már fellazult, szerencsére nem okozott galibát de így is belekerült közel 50 ezerbe..... ;) Állítólag tipushiba... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Ez nagy marhaság, hogy ha a tágulásiban olaj van és az normális dolog. Azért van benne olaj , mert keveredett a hűtővízzel és gondolom nem kell magyarázni, hogy általában ez miért szokott lenni :( Olaj nélkül meg ne járj vele, főleg ha a hangján is hallatszik. Min. főtengelycsapágy halála, de könnyen beállhat az egész motorod ;) valami tuti szerelöhöz vidd el mert lehet hengerfejes de ha az elözö tulaj tudott rola akkor rejtett hiba ha nem szolt neked a dologrol ,probálj vele valamit egyezkedni ....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabela Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Ez nagy marhaság, hogy ha a tágulásiban olaj van és az normális dolog. Azért van benne olaj , mert keveredett a hűtővízzel és gondolom nem kell magyarázni, hogy általában ez miért szokott lenni :( Olaj nélkül meg ne járj vele, főleg ha a hangján is hallatszik. Min. főtengelycsapágy halála, de könnyen beállhat az egész motorod ;) Nem az a problémám,hogy elment az oil.olajvisszajelző felvillant-az olaj megvan,nem veszett el-.innentől kezdve pedig már csak vontattak(eszem ágában nincs így vele járni). az olaj a tágulásiban-valami olajvisszahűtőt magyarázott,hogy onnan szivárog a tágulásiba.ez is állítólag típushiba kehet? köszönöm segítséged Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabela Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 valami tuti szerelöhöz vidd el mert lehet hengerfejes de ha az elözö tulaj tudott rola akkor rejtett hiba ha nem szolt neked a dologrol ,probálj vele valamit egyezkedni ....... Szia! Ha tényleg h.fejes az autó ilyen esetben mit tudnál javasolni?Valószínű ő mossa a kezeit. -egyébként ma vittem el egy opel szerelőhöz a gépet- Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabela Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Feltétlen nézesd meg az olaj szivattyú fogaskerekének a rögzítő anyályát :) :( A vezérlésben van.... Nálam már fellazult, szerencsére nem okozott galibát de így is belekerült közel 50 ezerbe..... :( Állítólag tipushiba... ;) szió! Neked is volt hasonló hibád már? Ma vittem el egy szakihoz az autót-én nem mondhatom meg neki,hogy az oilszivattyú csavart nézze meg,mert ő a szerelő,de remélem megteszi.meg én egyébként sem értek az autószereléshez(elektronikában vok járatos). kb egy ilyen szivattyú mibe kerül,ha cserélni kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Szia! Ha tényleg h.fejes az autó ilyen esetben mit tudnál javasolni?Valószínű ő mossa a kezeit. -egyébként ma vittem el egy opel szerelőhöz a gépet- bár ne az lenne de meg kéne valahogy ijeszteni hogy valamennyivel szálljon be a javitásba Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 bár ne az lenne de meg kéne valahogy ijeszteni hogy valamennyivel szálljon be a javitásba ha azt mondod hogy mondta hogy igy járt vele akkor tudni kellett rola Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabela Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Ha tényleg az-hengerfejes-,mit kóstál egy ilyen javítás,hol éredemes javíttatni? esetleg tudsz spéci helyet"nem drágát"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Ha tényleg az-hengerfejes-,mit kóstál egy ilyen javítás,hol éredemes javíttatni? esetleg tudsz spéci helyet"nem drágát"? hála istennek nekem a g-n ilyen pr. nem volt az f-en volt h.fej repedés az mindennel együtt 100000-körül volt .......de ne márkaszervizbe vidd mert az huzos és idöbe telik . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts