uhuhu Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 képpel nem idézünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spooky Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 képpel nem idézünk! OK <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berci1 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Én is csak csatlakozni tudok AtiZafi tapasztalataihoz az én y17dt-en is át lett alakítva ez a lemez és még az EGR vákumcsövét is ledugóztam a vezérlő szelep után megelőzvén az újra lekormolódást a szívtorokban,egetrengető változás nincs de sztem jobban "autózható" igy a négykerekűl! <_< :D :D Szevasz. Az EGR szelep levakolása után nem kaptál hiba üzenetett.Én is ledugóztam és 15-20km-után adta a hiba üzenetett, nem tetszet neki vissza kellet álitani eredeti álapotba.Ledugózva pedig erősebnek éreztem,valahogy meg lehetne oldani eszt a levakolást hiba üzenet nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
antares Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Szevasz. Az EGR szelep levakolása után nem kaptál hiba üzenetett.Én is ledugóztam és 15-20km-után adta a hiba üzenetett, nem tetszet neki vissza kellet álitani eredeti álapotba.Ledugózva pedig erősebnek éreztem,valahogy meg lehetne oldani eszt a levakolást hiba üzenet nélkül. az enyém is észre veszi az egr kitakarását, van aki nem hiszi el, pedig hozza a hibát. Szerintem szoftwer cserével orvosolható, viszont az enyém is szebben jár ha ki van takarva az egr, csak ne hozná a fránya hibakódot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 az enyém is észre veszi az egr kitakarását, van aki nem hiszi el, pedig hozza a hibát. Szerintem szoftwer cserével orvosolható, viszont az enyém is szebben jár ha ki van takarva az egr, csak ne hozná a fránya hibakódot. Nem csere kell,leprogramozás! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 30E forint az AGR kiirtása a motor vezérlő programból, és akkor nem lesz hibaüzenet. én 3 hete csináltattam meg, és hibátlanul müködik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spooky Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Szevasz. Az EGR szelep levakolása után nem kaptál hiba üzenetett.Én is ledugóztam és 15-20km-után adta a hiba üzenetett, nem tetszet neki vissza kellet álitani eredeti álapotba.Ledugózva pedig erősebnek éreztem,valahogy meg lehetne oldani eszt a levakolást hiba üzenet nélkül. Sziasztok Simán az EGR-re rámenő vákumcsövet dugóztam le és nem ad hibaüzenetet!!Haveromé ugyan igy megoldva az sem ad hibát,pedig volt már benne pálya autóút és város is a kb 800 km-ben miótta ki van takarítva átalakítva és le van dugózva!!! Mondjuk az övén és az nyémen is 1 2002-es motorvezérlő van!!! <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
antares Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Nem csere kell,leprogramozás! <_< szeretem az ilyen infókat, én meg majdnem szoftwert cseréltettem, azt mondták megvan az autóban lévő szoftwer csak módosítva,hogy az EGR szelepet ne vegye észre, rátöltik és ok lesz. akkor mégse szükséges ezt így? elég rákapcsolódni a számítógépet és ki tudják kapcsolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 szeretem az ilyen infókat, én meg majdnem szoftwert cseréltettem, azt mondták megvan az autóban lévő szoftwer csak módosítva,hogy az EGR szelepet ne vegye észre, rátöltik és ok lesz. akkor mégse szükséges ezt így? elég rákapcsolódni a számítógépet és ki tudják kapcsolni? Keresd wessz-t itt a fórumon <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Keresd wessz-t itt a fórumon <_< szerintem meg márkaszervizt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 szerintem meg márkaszervizt... Mé lenni utálni téged? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 dehogy utáljuk. szeretjük :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 dehogy utáljuk. szeretjük :D <_< Valahol csak kell könnyíteni magunkon! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Sziasztok Simán az EGR-re rámenő vákumcsövet dugóztam le és nem ad hibaüzenetet!!Haveromé ugyan igy megoldva az sem ad hibát,pedig volt már benne pálya autóút és város is a kb 800 km-ben miótta ki van takarítva átalakítva és le van dugózva!!! Mondjuk az övén és az nyémen is 1 2002-es motorvezérlő van!!! <_< :D Ezt én is alá tudom támasztani. Legalább 1 éve járok vele AGR nélkül............. hibakód mentesen. Nemrég pedig a szívótorok és töltőnyomás szenzor lett kitakarítva. Ekkor vettem észre a lemezt ami a 16 szelepesből gyakorlatilag 12 szelepest csinál. Párat telefonáltam, kinek mi a véleménye........ aztán úgy döntöttem kimarom, vagyis fúrtam + reszeltem. Gyönyörű lett, senki nem mondja meg, hogy kézzel alakítottam. 1,5 öra alatt kész is lett. Féltem, hogy a megváltozott helyzet hibakódokkal fog társulni, de semmi. Szerintem előnyére változott. Mindenesetre az biztos, hogy 25-30 %-al több levegőt beszív fordulaton. Nem kell ide sportlégszűrő :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 szerintem meg márkaszervizt... miért márkaszervízt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 miért márkaszervízt? miért ne... miért hozzád??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 miért ne... miért hozzád??? ezt én is megtudom csinálni . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 ezt én is megtudom csinálni . akkor hajrá <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 akkor hajrá <_< nem értelek tech 2 van itt is, csak az kell.Fel is ajánlotta egy másik y17dt-nél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 nem értelek tech 2 van itt is, csak az kell.Fel is ajánlotta egy másik y17dt-nél. jaj hagy piszkáljalak már <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 szerintem meg márkaszervizt... ha a gatyádat akarod kifizetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leitnerv Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Sziasztok. A problémám a következő lenne: Van egy g-s Asztrám, (1.7 cdti, z17dtl)-es motorkódu. Olyan gond van vele, hogy 100 000 km után elkezdtek kilyukadni a vízcsövek. Elöször az, amelyik a hengerfej, és az olajhűtő között van. Aztán az, amelyik a hengerfej, és a termosztátház között. Most kilyukadt egy harmadik is, de azt még nem tudom hogy melyik, mert még nem szedtem szét. Mi lehet a probléma????????? A csövek nem kemények, nem forralja a vizet stb. Lehet, hogy elrágta a nyest a csövet??? Aki tud valamit, hogy mitől lehet, az kérem írjon, mert már nem merek elindulni sehova az autóval. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Sziasztok. A problémám a következő lenne: Van egy g-s Asztrám, (1.7 cdti, z17dtl)-es motorkódu. Olyan gond van vele, hogy 100 000 km után elkezdtek kilyukadni a Köszönöm. ki lyukad ,vagy szét durran?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leitnerv Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Úgy néz ki, mintha szikével meg lenne vágva 5 mm hosszan. Nincs dudor, es nem látszik, hogy a szövet szövés meg lenne sérülve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Úgy néz ki, mintha szikével meg lenne vágva 5 mm hosszan. Nincs dudor, es nem látszik, hogy a szövet szövés meg lenne sérülve. én hengerfejesnek gondolom...hogy a nyomás kimegy a hűtőrendszerre ...de ez csak egy gondoltam gyári alkatrésszel van javítva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts