spooky Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Sziasztok! Még friss vagyok ezen az oldalon, nemrég kaptam vissza drága opelocskámat :D Június tájékán vettem (opel astra g x20dtl 82lovas, 148e. km volt rajta most 155e. van rajta) és októberben volt egy problémám vele... menet közbe elkezdett zörögni a motor és leállt.. Nos egy szelepecske leszakadt aminek következménye dugattyú és hengerfejcsere volt. Persze egy izzitő és porlasztófejet is kellett cserélni... Alkatrészek miatt tartott sokáig a javitása, hála égnek dec.30-ára elkészult :) azóta oan problémám van vele, hogy első startolásnál hiába izzitok kétszer, hosszan startol, és mikor elkapja a fordulatmérő meg sem mözdul és a sárga hibajelző lámpa ég (sárga motor benne villám). Várok vele, elindulok... de nem megy annyira mint kéne... persze figyelek hogy ne menjek bizonyos sebességbe gyorsan. mikor bemelegszik a motor még mindig ezt csinálja... és akkor hagyja abba, mikor padlógázt nyomok neki. persze néha akkor is csak megmozdul a fordulatmérő. miután rendesen mutassa a fordulatszámot elalszik a hibajelző is... néha már menet közbe is előjön a probléma, bemelegedett morotnál... elvittem a szerelőmhöz (persze akkor gyorsan abbahagyta a problémáta kocsi)... számitógépre rátettük, de csak egy régi egr hiba volt benne... jövő héten megint rátesszük hátha bennemarad a hiba kód... nektek mi a tippetek, mi csinálhatja ezt a problémát? Válaszotokat előre is köszönöm! :) Szia Nekem y17dt-m van ugyanez a hibajelenségem volt és az önindító fölött lévő forgattyúsházba rögzített jeladó volt a hibás ami a főtengely fordulatszámát érzékeli!Bár hangsúlyozom Y17DT volt!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Niccoteen Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Sziasztok! Mindenkin, aki irt annak köszönöm! :D spooky megnézem majd, remélem találok ott valami gyanusat. szerintem lehet egyformaság a kettőben :) ABS és néha világit.. de szerintem sincs köze a fordulatmérőhöz, inkább a sebességmérőhöz.. mégegyszer mindenkinek köszönöm! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Niccoteen Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 sziasztok! ma voltam gépre tenni a kocsit. hát asszem estelente imátkozni fogok... 5 hibakódot kidobott, járó motornál 3-at ki lehetett törölni, 2 bennemaradt. az egyik a fordulatszámra figyelmeztetett a második meg az adagólónál mutatott valamit. :D ha jól emlékszek, 5ből 2 hibakódban volt az adagoló megemlitve. nem emlékszek számokra sajna.. de talán P1631, P1335, P1125 és P0400...az ötödikre nem emlékszek.. nagyon remélem hogy nem lesz problémája az "adagolómnak". megrendeltem az új fordulatmérőt, holnapra megjön és bele is szerelem. asszen az utolsó hibakód P0725 volt... utólag jut eszembe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 sziasztok! ma voltam gépre tenni a kocsit. hát asszem estelente imátkozni fogok... 5 hibakódot kidobott, járó motornál 3-at ki lehetett törölni, 2 bennemaradt. az egyik a fordulatszámra figyelmeztetett a második meg az adagólónál mutatott valamit. :D ha jól emlékszek, 5ből 2 hibakódban volt az adagoló megemlitve. nem emlékszek számokra sajna.. de talán P1631, P1335, P1125 és P0400...az ötödikre nem emlékszek.. nagyon remélem hogy nem lesz problémája az "adagolómnak". megrendeltem az új fordulatmérőt, holnapra megjön és bele is szerelem. asszen az utolsó hibakód P0725 volt... utólag jut eszembe :) Te....ez rengeteg hiba ráadásul most lett összerakva a motor..........itt már minden elképzelhető, legfőképp a nem hozzáértés. ..............ki tudja melyik hiba miből származik, lehet kontakt, de akár mechanikai, akár helytelen összeszerelés, vagy barbár szétbontás eredménye is. az 1335-ös fordulatszám jel hiánya az adagolóban (ha jól gondolom) a 400-as az AGR hiba az 1125 az töltő nyomás hiba 0725 az a motor fordulat jel hiánya 1631 adagoló meghibásodás .............nem lennék a helyedben én pl sose javítottam volna meg ezt a motort, inkább vettem volna komplett bontottat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Niccoteen Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 helóka ismét! AtiZafi, hát igaz, jobb lett volna egy komplett motort cserélni. most kicseréltem azt az érzékelőt, mutassa a fordulatszámot és nem világít a "checkengine". de azért figyelem a motor hangját meg ieneket. remélem hogy csak ezé cseszekedett az adagoló... és amugy az x20dtl-es motorra passzol az x20dth-s adagoló? mert ha már cserélni kell, akkor legyen erősebb kicsit. annyit tudok, hogy a két motor közt a turbo meg az adagoló más plusz egy intercooler. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 urak , arra lennék kiváncsi hogy az y17dti mocin hol van az egr szelep./ha lehet 1 fotot/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 urak , arra lennék kiváncsi hogy az y17dti mocin hol van az egr szelep./ha lehet 1 fotot/ talán ez: a guglin találtam,ezért nemom hogy jó-e Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 sziasztok tegnap sikerült az intercooler csövemet felrobbantani kanyarodtam felfele egy felüljáróra 2esbe odaléptem neki és csak egy tompa pukkanó hangot hallottam. a kocsi ereje az a rengeteg 75 paci mindjárt csak olyan 55 lett a cső hosszában 10 centis nyílás keletkezett. csúcs nem is tudtam hogy ilyen sok erő van a turbómba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 talán ez: a guglin találtam,ezért nemom hogy jó-e még azt szeretném tudni hogy a sárga veszedelem mikor jelez be ,pl./cser. légszüröt pucoltam a turbonyom szab . szenzort ,és ma a légtömegméröt mert a szüröcsere után mégritkábban lámpázott van hogy nem is csinálja , lehet légtömegmérö,/ KÖSZI. JA 1 hete volt vezérlés csere a drágán y17dti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 még azt szeretném tudni hogy a sárga veszedelem mikor jelez be ,pl./cser. légszüröt pucoltam a turbonyom szab . szenzort ,és ma a légtömegméröt mert a szüröcsere után mégritkábban lámpázott van hogy nem is csinálja , lehet légtömegmérö,/ KÖSZI. JA 1 hete volt vezérlés csere a drágán y17dti. hát egy hibakód sokat segíteni.... én nem vágom annyira sz olajkályhát,ha tudok segítek ,de Dani a profi benne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 hát egy hibakód sokat segíteni.... én nem vágom annyira sz olajkályhát,ha tudok segítek ,de Dani a profi benne :) utánanézek, estleg szivocsonk redvás Link to comment Megosztás: More sharing options...
kalap Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Hello mindenki! Valaki nem tud véletlenül Denso nyomástartószelepet ami a magasnyomású szivattyún van. A motor Z1.7DTH. Köszi előre is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 utánanézek, estleg szivocsonk redvás a fék -gáz -gyujtás megoldás szerint 0196 kodot dobott ki a müszer, nincs ez összefügésbe a vezérléscserével? oilszint rendben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 a fék -gáz -gyujtás megoldás szerint 0196 kodot dobott ki a müszer, nincs ez összefügésbe a vezérléscserével? oilszint rendben van. P0196=Motorolaj hőmérséklet-jeladó „kell”értéktartományon kívüli érték Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 P0196=Motorolaj hőmérséklet-jeladó „kell”értéktartományon kívüli érték ez renben de mi a teendö, mert rendszertelenül világi a sárga, ma pl. egyáltalán nem világitott, olyan mintha egy gombához a csatija hozzáér meg nem ér hozzá magyarán kontakthibára gyanakszom .Ez a höm. jelado nincs összefüggésbe az oilhütövel valahogy /oilgomba v stb/. ha egy nap világit az elsö leállás után már aznap nem világol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibor1986 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 hello sziasztok segitségre lenne szukségem astra g van Y17DT-ről lenne szó a problémám pedig az auto behuzásra indul meg néha néha inditásra is indul az adagóló vezérlő rendben az izzitó gyertya rendben nem csöpög sehol a gázolaj minden biztositék rendben ha beindul egy kicsit fehéren fustöl kb 1-percig uttána szépen megy gyorsul nincs gond mi lehet a baj hibakodot nem dob ki! elötöltés is jó az elektronikus elötöltés szabályzó is jó rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 hello sziasztok segitségre lenne szukségem astra g van Y17DT-ről lenne szó a problémám pedig az auto behuzásra indul meg néha néha inditásra is indul az adagóló vezérlő rendben az izzitó gyertya rendben nem csöpög sehol a gázolaj minden biztositék rendben ha beindul egy kicsit fehéren fustöl kb 1-percig uttána szépen megy gyorsul nincs gond mi lehet a baj hibakodot nem dob ki! elötöltés is jó az elektronikus elötöltés szabályzó is jó rajta Porlasztócsúcs nem lehet esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibor1986 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 hello sziasztok segitségre lenne szukségem astra g van Y17DT-ről lenne szó a problémám pedig az auto behuzásra indul meg néha néha inditásra is indul az adagóló vezérlő rendben az izzitó gyertya rendben nem csöpög sehol a gázolaj minden biztositék rendben ha beindul egy kicsit fehéren fustöl kb 1-percig uttána szépen megy gyorsul nincs gond mi lehet a baj hibakodot nem dob ki! elötöltés is jó az elektronikus elötöltés szabályzó is jó rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Csak viszonylag hosszabb állás után nem indul vagy már egy perc múlva sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 hello sziasztok segitségre lenne szukségem elég egyszer beírni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibor1986 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 nem szerintem nem lehet mert szépen jár egyböl inditás vagy behuzás után! Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti468 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 hello sziasztok segitségre lenne szukségem astra g van Y17DT-ről lenne szó a problémám pedig az auto behuzásra indul meg néha néha inditásra is indul az adagóló vezérlő rendben az izzitó gyertya rendben nem csöpög sehol a gázolaj minden biztositék rendben ha beindul egy kicsit fehéren fustöl kb 1-percig uttána szépen megy gyorsul nincs gond mi lehet a baj hibakodot nem dob ki! elötöltés is jó az elektronikus elötöltés szabályzó is jó rajta Common Railes?? Ha igen a közös nyomó cső körül keresgéljetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibor1986 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Csak viszonylag hosszabb állás után nem indul vagy már egy perc múlva sem? 1 perc mulva sem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Common Railes?? Ha igen a közös nyomó cső körül keresgéljetek. Bocs, de ez igen pancser kérdés vót! Y17DT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibor1986 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Common Railes?? Ha igen a közös nyomó cső körül keresgéljetek. a common railes az az adagoló verérlő ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts